VIPdriver Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 10 minutes ago, HEO said: συμφωνω πλην ομως δεν φταιει ο φουκαρας που προσπαθει να εξυπηρετησει, ακομα και αν λεει μλκιες πανω στην συγχυση του Εννοείται πως φταίει η εταιρία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 Η προσφατη και μοναδικη μου εμπειρια με το chat στην q για αφαιρεση του q fee ηταν μια χαρα, ταχυτατη. Βεβαια την ειχα κανει πολυ αργα το βραδυ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. October 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, odim said: εγώ όσες φορές τους χρειάστηκα με εξυπηρέτησαν αμέσως,είτε μέσω chat ειτε καλώντας στο 13800!! Κι εμένα αμέσως μου απάντησαν μπούρδες και δεν έβαλα καν όλο το διάλογο. Επίσης αν δεις αντιμετώπιση και ικανότητα επίλυσης στο 4G home internet που έχω λίγο πάνω από έτος θα απορρησεις γιατί δεν έχω φύγει Edited October 22, 2025 by Don_VitoCorleone 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 Μόνο η κοσμοτέ δεν εχει δώσει κατι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 (edited) 6 minutes ago, VIPdriver said: Μόνο η κοσμοτέ δεν εχει δώσει κατι. Έχει δώσει μία μέρα απεριόριστο ίντερνετ μέσω token. Αφού σχολίασες κιόλας.. Edited October 24, 2025 by cu2goup 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 Frog & Cosmoκαρτα στο πηγάδι:) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2025 1 hour ago, cu2goup said: Έχει δώσει μία μέρα απεριόριστο ίντερνετ μέσω token. Αφού σχολίασες κιόλας.. Αυτο δεν ειναο δωρο 28ης Οκτ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 7 ώρες πριν, VIPdriver said: Αυτο δεν ειναο δωρο 28ης Οκτ Μην ξεχνάς ότι είναι Γερμανοί.. και πάλι καλά που δίνουν απεριόριστα για την 28η.. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 On 24/10/2025 at 10:02 ΜΜ, VIPdriver said: Αυτο δεν ειναο δωρο 28ης Οκτ Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 Έχετε παρατηρήσει και εσείς ότι το ίντερνετ της q vip ώρες ώρες μπαταλωνη..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 19 minutes ago, kostas123464 said: Έχετε παρατηρήσει και εσείς ότι το ίντερνετ της q vip ώρες ώρες μπαταλωνη..... Μηπως έχεις κάνει πολλή χρήση αυτόν τον μηνα; Ριξε μια ματιά στον μετρητη σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2025 19 ώρες πριν, cu2goup said: Μην ξεχνάς ότι είναι Γερμανοί.. και πάλι καλά που δίνουν απεριόριστα για την 28η.. Deutsche Telekommandantur 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 5 ώρες πριν, kostas123464 said: Έχετε παρατηρήσει και εσείς ότι το ίντερνετ της q vip ώρες ώρες μπαταλωνη..... Το θέμα είναι όμως του Qvip ή της Nova γενικότερα; Πρέπει να χρησιμοποιήσεις Nova για κάποιο καιρό και να είναι οκ ώστε να βάλεις το συμπέρασμα πως το Qvip συγκεκριμένα έχει θέμα. Κι εμένα ας πούμε εχθές ξαφνικά δεν είχε ίντερνετ.. δεν ξέρω όμως αν η υπόλοιπη nova είχε.. 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Μηπως έχεις κάνει πολλή χρήση αυτόν τον μηνα; Ριξε μια ματιά στον μετρητη σου. Εσύ που δεν έχεις καν qvip πας να βγάλεις συμπέρασμα κιόλας πως υπάρχει όριο στη χρήση δεδομένων; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 1 ώρα πριν, cu2goup said: Εσύ που δεν έχεις καν qvip πας να βγάλεις συμπέρασμα κιόλας πως υπάρχει όριο στη χρήση δεδομένων; Θεωρώ λογική τη σκέψη μου, εάν σκεφτούμε ότι είναι προς το τέλος του μήνα. Επίσης η νοβα (όπως ξέρεις) έχει σταματήσει τα πραγματικά απεριόριστα στα στάνταρ πακετα της, άλλος ένας λόγος να σκεφτεί κάποιος έτσι. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 2 minutes ago, VIPdriver said: Θεωρώ λογική τη σκέψη μου, εάν σκεφτούμε ότι είναι προς το τέλος του μήνα. Επίσης η νοβα (όπως ξέρεις) έχει σταματήσει τα πραγματικά απεριόριστα στα στάνταρ πακετα της, άλλος ένας λόγος να σκεφτεί κάποιος έτσι. Ο φίλος δεν ανέφερε ότι συμβαίνει μόνο τώρα στο τέλος του μήνα. Επίσης το έχει ξαναπεί παλαιότερα. Επίσης όμοια κολλήματα έχω κι εγώ αλλά όπως είπα.. δεν έχουμε ταυτόχρονα μία άλλη περίπτωση nova εκείνη τη στιγμή για να διαπιστώσουμε αν είναι θέμα αποκλειστικά του vip. 6 minutes ago, VIPdriver said: Επίσης η νοβα (όπως ξέρεις) έχει σταματήσει τα πραγματικά απεριόριστα Εκεί όμως κόβονται μαχαίρι όχι να σου κάνει νερά και να μην ξέρεις τι γίνεται.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Σήμερα γιορτάζει ο Μήτσος.. πως και δεν έστειλε κανά GB προσφορά; Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες 🙂 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 On 21/10/2025 at 10:11 ΠΜ, ANAGNPANA said: Και εγώ φίλε τα ίδια έβαλα ένα νούμερο για το ίντερνετ σπίτι ένα για το κινητό μου και ένα για ίντερνετ στους γονείς μου … 👍👍👍👍 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 3 ώρες πριν, elkons said: Σήμερα γιορτάζει ο Μήτσος.. πως και δεν έστειλε κανά GB προσφορά; Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες 🙂 Ευχαριστούμε!!! 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. October 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2025 Για θεμα QVIP kai τα πραγματικά απεριόριστα 3 4 Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 9 ώρες πριν, emigrant said: Για θεμα QVIP kai τα πραγματικά απεριόριστα Το πρώτο screenshot είναι από 4G/5G router; Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε μηνιαία κατανάλωση σε Android/Xiaomi; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 Σε Android απλά πιέζεις το κουμπί για την ενεργοποίηση των δεδομένων και εμφανίζει την κατανάλωση που έχεις κάνει. Προσοχή απλά εάν είχες άλλη SIM στο Slot 1 και βάλεις άλλη φαίνεται συνολικά η κατανάλωση στη συσκευή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 (edited) Και εγώ έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος και όπως είπαν σε έναν χρόνο θα μας καλέσουν για ανανέωση της προσφοράς μπράβο στην Q Edited October 27, 2025 by ANAGNPANA 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 Σήμερα με ενημέρωσαν ότι η προσφορά των 99€ θα συνεχιστεί και όλο το Νοέμβριο. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. October 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2025 Ερωτηση: τι απόδειξη παιρνετε οταν στέλνετε τα 99 ευρω; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts