Jump to content

aero

Members
  • Δημοσιεύσεις

    181
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by aero

  1. Υπάρχει προβλημα με την εφαρμογή της vodafone;
  2. Η ανανέωση με τα 8€ γίνετε μόνο με χρήση κάρτας;
  3. Απο ότι θυμάμαι,απο την εφαρμογή,δεν σε αφήνει να ενεργοποιήσεις το ίδιο πακέτο. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις μέσω chat για ανανέωση.
  4. Σχετικά με την προσφορά με τα απεριόριστα να σας ενημερώσω ότι πρώτη φορά έκανα ενεργοποίηση απο το κουτάκι, στην λήξη είχαν ανανεωθεί οι προσφορές στο κουτάκι και δεν την είχε μεσα, προσπάθησα με sms αλλά δεν ενεργοποιητε. Όποτε ενεργοποίησα το σημερινό countdown.
  5. Δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσω app,για την ακρίβεια δεν σε αφήνει. Εαν το ενεργοποιήσεις με κάποιο τρόπο τα data μεταφέρονται.
  6. Μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο που θέλεις μέσω του κποτ της εφαρμογής. Του λες εκπρόσωπο και σε συνδέει, δίνεις τα στοιχεία σου για εξακρίβωση και σου ενεργοποιεί το πακέτο που θέλεις.
  7. Ενεργοποιήση μέσω του app γίνεται αλλά όχι στο ίδιο πακέτο που έχεις. Δεν ςε αφήνει.
  8. Για τα 40 gb πάντως τα μεταφέρει τα υπόλοιπα στον επόμενο μήνα. Το πιο πιθανό είναι να το κάνει και στα 200 gb.
  9. Ναι, μου έστειλαν και την κάρτα 12€ όμως θέλω να ενεργοποιήσω την προσφορά.
  10. Καλησπέρα. Έκανα φορητοτητα ενα νούμερο. Όταν μίλησα τους είπα ότι θέλω frog. Πως θα γνωρίζω εαν είναι frog ή whats up; Επίσης μπορώ να κάνω 1η ενεργοποίηση με την προσφορά του wifigreece;
  11. Απο την σελίδα της Vodafone "Τα δωρεάν ΜΒ του προγράμματος και τα Giga Boost πακέτα μπορούν να καταναλωθούν σε κατάσταση roaming. Για χρήση σε κατάσταση roaming σε Ευρωπαϊκή Ένωση, Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία, ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης 5GB για το πακέτο Giga Boost 10GB και Πολιτική Ορθής Χρήσης 10GB για το πακέτο Giga Boost 40GB. Για τον υπόλοιπο κόσμο, ο συνδρομητής μπορεί να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα MBs, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία Vodafone Surf Away."
  12. Είναι αρκετό καιρό που δεν τα εμφανίζει στην εφαρμογή. Και σε εμένα με ενεργό πακέτο δείχνει μόνο τα gb του πακέτου.
  13. Δεν νομίζω, ξεκάθαρο είναι "Στη νέα CU sim που θα παραγγείλεις online, κάθε μήνα για 3 μήνες, θα έχεις ΔΩΡΟ το Social+Chat Pass (3GB) και το Video+Music Pass (5GB). Επιπλέον, θα έχεις Unlimited Data κάθε μήνα για 3 μήνες στην πρώτη ανανέωση του μήνα. Τέλος, θα έχεις 600 λεπτά προς όλους, 600 SMS και 600ΜΒ με 12€/μήνα."
  14. Στην προσφορά που τρέχει μέχρι 18/3 και με νέο αριθμό.
  15. Είναι υποχρεωτικό να ενεργοποιήσεις το πακέτο; δηλαδή μπορείς να κάνεις ανανέωση κάθε μήνα για να παίρνεις τα απεριόριστα χωρίς να ενεργοποιείς κάποιο πακέτο και να μαζέψεις στο τρίμηνο τα 33€;
  16. Με ενεργοποίηση χθεσινού countdown έγινε και η επέκταση υπολοίπου για 30 μέρες.
  17. Τώρα που το δοκίμασα με δεδομένα μπαίνει κανονικά στην σελιδα ανανεωσης της Vodafone και βγάζει και τα πακέτα για ανανέωση. Αυτό που είδα είναι ότι στην εφαρμογή ξαναεβγαλαν τα πακέτα για ανανεωση.
  18. Καλημέρα. Προς το παρόν δεν υποστηρίζει esim το wifi on the spot. Στην εφαρμογή στο εμφανίζει γιατί είναι συμβατή η συσκευή σου. Δεν προχωράει παρακάτω.
  19. Όντως λέει ότι είναι απενεργοποιημένο και έρχεται μήνυμα ότι σε κάλεσε κάποιος. Αυτό συμβαίνει όταν έχεις απενεργοποιημένο τον τηλέφωνητή.
  20. Εμένα πάντως με αφήνει να κάνω κανονικά 6€ ανανέωση και μέσω app και μέσω pc.
  21. Γνωρίζεις με ποια εταιρία courier συνεργάζονται;
  22. aero

    Vodafone eSIM

    Απο που μετέτρεψες το cu σε e sim; Με ενδιαφέρει και εμένα.
  23. aero

    Vodafone eSIM

    Πιθανόν στο κατάστημα θα σου λύσουν την απορία σου. Πάντως στο δικό μου κινητό που είναι συμβατό με e-sim μόλις μπήκα στην εφαρμογή απο το κινητό μου έβγαλε μήνυμα για να ξεκινήσω την διαδικασία αλλαγής σε e-sim.
  24. aero

    Vodafone eSIM

    Καλημέρα. Ναι υποστηρίζει. Εαν μπεις στο myvodafone και είναι η συσκευή συμβατή σου προτείνει αλλαγή σε e-sim.
×
×
  • Create New...