Jump to content

user_one

Members
  • Δημοσιεύσεις

    580
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About user_one

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 28

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

7.509 profile views

user_one's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

37

Φήμη

  1. Γνωρίζει κανείς τι ώρα λήγει η προθεσμία ενεργοποίησης του CU shake? Είναι fix στις 23:59 το βράδυ ή εξαρτάται από την ώρα που πραγματοποίηθηκε η τελευταία ανανέωση; Οι όροι του γράφουν τα εξής: Έκανα ανανέωση την προηγούμενη Κυριακή στις 07:00 Οπότε τι σημαίνει 7 μέρες; Σημαίνει 24*7 ώρες μετά την τελευταία ανανέωση; (οπότε μέχρι αύριο στις 07:00) ή 7 "μέρες" μετά; (οπότε μέχρι αύριο βράδυ στις 23:59:59)?
  2. Μην το πολυσκέφτεσαι, δεν κερδίζεις κάτι.. Πες ότι βρίσκεις τρόπο να κάνεις την ενεργοποίηση μία μέρα νωρίτερα. Τον επόμενο μήνα θα χρειαστεί σίγουρα να κάνεις ανανέωση εφόσον θα έχεις μηδενικό υπόλοιπο. Αν από την άλλη κάνεις ανανέωση τώρα, τον επόμενο μήνα, θα την γλιτώσεις. Δηλαδή, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα χρειαστείς minimum μία ανανέωση μέσα στις επόμενες 30 ημέρες Δεν αλλάζει κάτι.
  3. Δώσανε παράταση έως και 15/09 στα καλοκαιρινά πακέτα των 100gb & των 150gb
  4. Τι θα γίνει επιτέλους με το App της cosmote; Δε γίνεται να φορτώνει γρηγορότερα το CU App με data cosmote, απ' ότι ανοίγει το App της cosmote (με data cosmote)
  5. Πέρυσι είχε πάρει παράταση ενός μηνός Κάθε χρόνο δίνει 2-3 εβδομάδες Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα δώσει και φέτο Επίσης, η ανακοίνωση έρχεται στην καλύτερη 2-3 ημέρες πριν λήξει ο Αύγουστος Πρόπερσι νομίζω ότι το ανακοίνωσαν κυριολεκτικά την τελευταία ημέρα (31/08)
  6. Πληρωμή πάγιων εντολών υποστηρίζει το payzy? Δοκίμασα να βάλω την ΔΕΗ κι ενώ πήρα μήνυμα επιτυχής καταχώρησης της κάρτας (στο site της ΔΕΗ), στο App της payzy πήρα μήνυμα αποτυχημένης συναλλαγής (0.01€) Ήταν σφάλμα της στιγμής ή δεν υποστηρίζονται οι πάγιες εντολές;
  7. Αγόρασα κι εγώ κάρτα voucher. Όλα καλά. Το μόνο "θέμα" είναι πλέον ότι επεκτείνεται , κατά 1 μήνα μόνο η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου.. Έχω την εντύπωση ότι παλιότερα επεκτεινόταν κατά 2 μήνες
  8. Υπάρχουν; Το τηλέφωνο τους (2110014157 ) δε λειτουργεί (Χτυπάει σαν να μην υπάρχει ο αριθμός)
  9. Τι να πω.. Κι όμως το κάνανε.. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά
  10. Σήμερα έφαγα για 1η φορά άκυρο σε online αγορά κλιμαστιστικού Εθνική είχανε. Ενημερώθηκαν από την τράπεζα τους ότι δεν υποστηρίζουν payzy..
  11. Μέχρι και 31/08 γράφει
  12. Καλησπέρα σε όλους, στο CU, τι συμβαίνει όταν εξαντληθούν τα MB; Χρεωνόμαστε ημερήσια πάσα ή κόβεται το internet;
  13. 12€, συμπεριλαμβανομένου του φόρου συνδρομητή κινητής (Στην wifi greece, αντικατέστησε την κάρτα των 20GB)
  14. user_one

    CU Liquid

    Πακέτο 13€ vs πακέτο 15€ Πόσα λεπτά θα λέγατε ότι θα πρέπει να καταναλώνει κάποιος τον μήνα ώστε να συμφέρει το πακέτο των 13 έναντι του πακέτου των 15€? Νομίζω η απάντηση είναι έως και 101' Από 102' ομιλίας και πάνω (ανά μήνα), συμφέρει το πακέτο των 15€ Αυτά υπολογισμένα με μηνιαία χρέωση. Αν μετακινείται η μπάρα, τότε υπολογίζουμε τα μισά Ίδιο όριο αλλά ανά δίμηνο, όχι ανά μήνα Δηλαδή έως 101' το δίμηνο, συμφέρει το πακέτο των 13€. Από 102' και πάνω το δίμηνο, συμφέρει το πακέτο των 15€
×
×
  • Create New...