Jump to content

hercoulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.429
  • Εγγραφή

  • Days Won

    4
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by hercoulis

  1. Ωραίο το μάρκετινγκ. € 21.82 είναι Θελουν 4 συνδέσεις και ένα σταθερό. Θα μπορούσαν με ένα 20αρικο και χωρίς σταθερή γραμμή. Άλλωστε έχουν δώσει κ πιο χαμηλά.
  2. Μια βδομάδα απεριόριστα giga, δωρεάν!
  3. Κάθε εβδομάδα. Το έβγαζε την Τετάρτη πριν το μεσημέρι. Κόλλησε και τώρα είδα ότι έχετε απαντήσει.
  4. Θα πρέπει να σου δώσουν κάρτα η οποία θα ενεργοποιηθεί μόλις σταματήσει η q. Καλύτερα σε κατάστημα.
  5. Δε πάμε καλά.. Αν πας σε κατάστημα να μας ενημερώσεις. Πρέπει να γίνεται αμέσως όμως.
  6. Έχουν βρει ένα τρόπο δηλαδή για να σε τραβάνε σε κάποιο συμβόλαιο. Φεύγουν γιατί ήταν κατ ανάγκη λόγω φθηνού καρτοκινητου. Δεν τους καλύπτει το σήμα και γεια σας.
  7. Σουβλάκια πολλά… προγράμματα με απ’όλα…. δε το γυρνάν σε σουβλατζίδικο… ###### Σχετικά με το αν το διαφήμισε, αν έχετε παρατηρήσει, εδώ και πολύ καιρό, δεν διαφημίζουν, παρά μόνο, προγράμματα συμβολαίων. ########## Με πείραξε αυτή η κίνηση το ίδιο με την κατάργηση του 1€ από την νόβα. Δεν αφήνουν επιλογή σε κάποιον αδύναμο οικονομικά να έχει ένα ρημαδοκαρτοκινητο. Θα πρέπει να τους επιβάλουν να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από δυο μήνες οι ανανεώσεις.
  8. 4Κ ανάλυση θέλουμε, σε αθλητικά και κανάλια ταινιών. Καμία από τις δύο. Τελευταίοι και εδώ. Μπα τυχαίο θα είναι.
  9. hercoulis

    CU Liquid

    Διάβασε το νήμα της φρογκ. Online 2 βδομαδες
  10. Σκέψου ότι πας κάπου και δεν έχεις ίντερνετ, σκέψου τα νησιά που δεν βγάζουν γραμμή. σκέψου χωριά...
  11. Για το σταθερό που έγραψε αυτός, δεν μας εξήγησε το κόλπο ( η γραμμή εως 24ΜΒ ) που "δουλεύει καλά" τόσα χρόνια. Μου θυμίζουν τα λάθος ρέστα, πάντα εις βάρος του καταναλωτή.
  12. Για απεριόριστα μεχρι 20Ε αξίζουν και οι τρεις, παραπάνω καμια. Αν τα δίνουν κάποιοι επειδή έχουν κακό κάνουν, αλλα αυτό δεν μπορείς να το σταματήσεις. Για να μην πω, στην κατάσταση της οικονομίας μας, σε συνάρτηση με τα δίκτυά τους, και τα 20Ε πολλά είναι..
  13. 15 ευρώ και τα 2? Σταθερο και κινητό? Σε συνδυασμό με σταθερό (πάνω απο 15ευρώ), παίρνεις ένα q ή f2go με κάθε μήνα 1000' ανα sec, και βάζεις εσύ ιντερνετ. Δίνουν και δώρο καμιά 25+ γίγα για ένα χρόνο και έχεις μόνο ένα πάγιο. https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia/
  14. Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει καμία διαφορά. Άλλωστε προς όφελός τους είναι να μη χάνει ο κόσμος κλήσεις. Αυτά τα "τακτοποιούνε" πρώτα, και μετά οι τιμές στην ανηφόρα!
  15. Αν δεν καταφέρεις να μιλήσεις μαζί τους στείλε μόνο το μήνυμα και μία επαννεκίνηση το τηλ. Νομίζω ότι πρέπει να γίνεται μετά από κανα δυο μέρες μόνο του
  16. 99,9 % αύριο θα λάβεις μήνυμα από την cosmote όταν φτάσουν σε αυτούς. Κάνε ένα τηλ την Παρασκευή το απόγευμα μήπως και τους προλάβεις γιατί ΣΚ δεν γίνεται. Το λέω γιατί η τελευταία φορητότητα που έκανα από τη νοβα σε αυτό το διάστημα έγινε.
  17. Είδες που ανησυχούσες? 😄
  18. Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, από τι κατάλαβα θα πρέπει: Πριν απενεργοποιήσεις το κινητό, ανοίγεις browser σε υπολογιστή ή ταμπλετ στη σελίδα f2go, συνδέεσαι με κωδικούς και το κλείνεις. Μετά τα μεσάνυχτα κανείς ανανέωση.
  19. Ήρθαν οι απαντήσεις που περιμένετε περι cvc https://www.powergame.gr/epichirisis/636950/stathopoulos-ti-eipe-gia-polisi-tis-nova-kai-cvc/
  20. Διαφημίζουν ότι ζητάνε οδηγούς λεωφορείων. Αυστρία και Γερμανία. Σε βοηθάνε να ξεκινήσεις, με γλώσσα και κατοικία.
  21. Μπορεί να ήθελε χρόνο ώστε να ενεργοποιηθεί. Και τελικά δούλεψε.
  22. Άσε με να είμαι βαθειά νυχτωμένος. Και φυσικά δεν είναι όλοι ίδιοι. Γιατί είναι άλλο μια εύκολη συμφωνία, και άλλο μια δύσκολη.
  23. Θα σε καλέσουν για επιβεβαίωση. Αν η φόρμα στάλθηκε οκ.
×
×
  • Create New...