Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και 1 flame να εξαργυρωνες θα σου έδινε τα 2gb, δοκιμασμένο.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πως μπορουμε να το πετυχουμε αυτο; εγω συνηθως στο κινητο του θειο μου που f2g και του ελενχω το υπολοιπο και τον ενημερωνω ποτε να βαλει καρτα και του ενεργοποιω και πακετα και προσφορες δεν το εχω δει καπου . Συνηθως οταν ενεργοποιεις ενα δωρο απο το tap and get μου δινει παντα δωρο flames! και συνηθως του τα εξαργυρωνω σε δωρεαν επικοινωνια που λεει που θεωρω οτι αξιζει περισσοτερο απο τα προηγουμενα! ή στο 1 terabyte που γραφει . Ποτε δεν μας εχει ερθει κατι να εξαργυρωσουμε πχ τοσα flames σε κατι που να μας λεει για να προυμε καποιο δωρο.

Τυχαίες προσφορές είναι

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση μια αλλη ερωτηση ενεργοποιωντας το πακετο talk and data + που εχει 10,40 ευρω , αμα καταλωσεις τα mb internet και εχεις υπολοιπο 0,01 ευρω και σου φαιει και αυτο το υπολοιπο και μηδενιστει .Μετα μονο στο ιντερνετ δεν μπορεις να μπεις; και μπορεις να καταναλωσεις κανονκα τον χρονο ομιλιας και τα sms ; ή δεν γινεται και μπλοκαρει εντελως η γραμμη και ειναι λες και εχεις βαλει φραγη; .

6 gb με 1 ευρώ, carnival προσφορά στο app

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

6giga χωρίς καρναβάλι αλλά με 1€.

Αφού δε δίνετε απεριόριστο όπως ο ανταγωνισμός, δώστε τα 6giga που θέτε αλλά τι βάζεις αυτό το 1€. Δηλαδή ότι καλό και να κάνετε οι ίδιοι του δίνετε μια και το σκορπάτε.

Αφού δε δίνετε απεριόριστο όπως ο ανταγωνισμός, δώστε τα 6giga που θέτε αλλά τι βάζεις αυτό το 1€. Δηλαδή ότι καλό και να κάνετε οι ίδιοι του δίνετε μια και το σκορπάτε.

Αν δεν κάνω λάθος, η Wind έχει χρόνια να δώσει κάτι εντελώς δωρεάν στα καρτοκινητά της (αναφέρομαι σε όλους, όχι στις επιλεκτικές προσφορές που λαμβάνουν ορισμένοι).

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Δεν είναι ούτε κατά διάνοια η wind σε μέγεθος όπως οι άλλοι 2.

Huawei Nova 5T

Μα για να μην το πάρουν αυτοί που δεν το χρειάζονται.

Σωστή η πολιτική της.

Αν έδινε τζάμπα θα το δοκίμαζαν όλοι έτσι γιατί είναι τζάμπα.

Τώρα αυτοί που δεν το χρειάζονται δεν θα το πάρουν.

Παιδιά σε δύο νούμερα παρατάθηκε ο χρόνος ομιλίας κατά ένα μήνα στο ένα και σχεδόν δύο στο άλλο ξαφνικά και χωρίς κάρτα. Τι κουλό;;;

Παιδιά σε δύο νούμερα παρατάθηκε ο χρόνος ομιλίας κατά ένα μήνα στο ένα και σχεδόν δύο στο άλλο ξαφνικά και χωρίς κάρτα. Τι κουλό;;;

Καλό αυτό, πώς εξηγείται όμως;

Παύλος Παυλίδης 

Ναι και σε μένα προσέθεσαν τον Δεκέμβρη 2φορες από 0,01€, 120 λεπτά προς όλους και 2GB την κάθε φορά δωρεάν, σε νούμερο που το είχα εδώ και ένα χρόνο μόνο για εισερχόμενες.

Προσπαθούν μάλλον να ενεργοποιήσουν αριθμούς μήπως μαζέψουν κάνα ευρώ υποψιάζομαι.

Και έτσι μου έδωσαν δυνατότητα να δέχομαι εισερχόμενες για ένα χρόνο ακόμα χωρίς να βάλω τίποτα.

Άβυσσος η ψυχή της γουιντ.:lol:

Μήπως θέλουν να δείξουν ότι έχουν παραπάνω ενεργούς συνδρομητές με υπόλοιπο; Αν είναι με greek statistics να αλλάξουν τα νούμερα οποίος την πάρει την βλέπω να την κλείνει στο 6 μηνο μόλις καταλάβει τι κουβά με σκ... αγόρασε.

Μήπως θέλουν να δείξουν ότι έχουν παραπάνω ενεργούς συνδρομητές με υπόλοιπο; Αν είναι με greek statistics να αλλάξουν τα νούμερα οποίος την πάρει την βλέπω να την κλείνει στο 6 μηνο μόλις καταλάβει τι κουβά με σκ... αγόρασε.
Μην λέμε ότι θέλουμε.

Έστω και ένας στους δέκα να τσιμπήσει, κέρδος θα έχουν.

Μη νομίζετε ότι οι εκατομμυριούχοι επενδυτές είναι κάτι κορόιδα και από τύχη έχουν μαζέψει λεφτά, για να τους κοροϊδέψει η Wind με τέτοια κόλπα.:lol:

και σε μενα το ειχαν κανει,βαλανε 0,01 και 120' για 6 μηνες. Και ταυτοχρονα υπηρχε και η προσφορα 3 γιγα με 1 ευρω. Ολα αυτα φυσικά για να βάζω καθε 2 μηνες καρτα. Τιποτα δεν γινεται τυχαία.

Και σε μένα σε κινητό που έχω μόνο για εισερχόμενες και είχε λήξει έβαλαν 2 γιγα και 0.01€ ταυτόχρονα ανανέωσαν την λήξη σε δύο μήνες.....μια χαρά :)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Για να λέμε και τα καλά, με βάση κάτι που είχα διαβάσει σε κάποιο προηγούμενο μήνυμα, έστειλα μέσω φόρμας επικοινωνίας ένα αίτημα για αφαίρεση ενός πακέτου που μπήκε αυτόματα στο κινητό του πατέρα μου χωρίς να το ξέρει ότι έχει αυτόματα ενεργοποίηση και το αφαίρεσαν μέσα σε ένα 24ωρο χωρίς πολλά πολλά. Μια χαρά!

Καλό αυτό, πώς εξηγείται όμως;

Όποιος κερδίζει δωρεάν δεδομένα (λ.χ τώρα με την εξαργύρωση των flames) του βάζουν 0,01€ αν δεν έχει υπόλοιπο για να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που κέρδισε καθώς όπως ξέρουμε στην wind τα δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται με μηδέν υπόλοιπο.

Αν δεν βάζαν το ποσό αυτό θα τους κράζανε γιατί στην ουσία θα δίναν ένα δώρο-άδωρο.

Αυτό το 0,01€ ανανεώνει και την ημερομηνία λήξης καθώς θεωρείτε ανανέωση.

Σωστή κίνηση από πλευράς Wind

Παύλος Παυλίδης 

Όποιος κερδίζει δωρεάν δεδομένα (λ.χ τώρα με την εξαργύρωση των flames) του βάζουν 0,01€ αν δεν έχει υπόλοιπο για να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που κέρδισε καθώς όπως ξέρουμε στην wind τα δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται με μηδέν υπόλοιπο.

Αν δεν βάζαν το ποσό αυτό θα τους κράζανε γιατί στην ουσία θα δίναν ένα δώρο-άδωρο.

Αυτό το 0,01€ ανανεώνει και την ημερομηνία λήξης καθώς θεωρείτε ανανέωση.

Εγώ πάντως είχα 38€ και τώρα έχω 38,01€. Και πριν λίγες μέρες κέρδισα 2GB για 7 ημέρες...

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Ήρθε μια ωραία προσφορά στον αριθμό της γυναίκας μου, 30 gb με 17,50 € και διάρκεια 30 ημέρες.

Παύλος Παυλίδης 

Ήρθε μια ωραία προσφορά στον αριθμό της γυναίκας μου, 30 gb με 17,50 € και διάρκεια 30 ημέρες.

Χμ... Θα ήθελα ένα τέτοιο πακέτο... κάθε μήνα!

20€ - 12% -0,30€ = 17,56€ Ακριβώς μια 20άρα κάρτα!

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

Μακάρι να ήταν μόνιμο πακέτο!

Παύλος Παυλίδης 

Σήμερα μου απέδειξε ότι δεν αξίζει να υπάρχει για εμένα σαν εταρεία και κακώς την χρησιμοποιώ.

Προσπαθώ από τις 11 η ώρα να ανανεώσω για να μην λήξει και χάσω το ρολοβερ ... Με κάρτα. Δεν με αφήνει ..

Με άφησε στις 12:01 και μετά. Σύντομα λοιπόν θα σας αφήσω κι εγώ.

49602138037_1f6a06b086_z.jpg' alt='49602

Edited by kail
Προσθήκη εικόνας
http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Γι'αυτό δεν περιμένεις ποτε την τελευταία στιγμή για τα rollover. Και οι άλλες δύο κατα καιρούς έχουν κρεμάσει κάποια στιγμή τα συστήματα ανανέωσης τους και την πάτησε κόσμος..

• The title was changed to Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova