Jump to content

balkos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    762
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by balkos

  1. Ομάδα αίματος συλλέγει;
  2. Τα 100 MB που δίνουν καθημερινά στον διαγωνισμό κ τα 500ΜΒ μηνιαία χρησιμοποιήθηκαν μια χαρά στην Ιταλία. Επίσης το πακέτο ΒΒ 100'+4GB 2,5€ 7 ημέρες καταναλώθηκε όλο στην ίδια χώρα.
  3. Μάλλον είναι σαν τα 500ΜΒ που τα έδινε για 1 μήνα . Όσοι τα πήραμε από την αρχή έληγαν στις 15/4, οπότε τα ξαναπαίρνουμε σήμερα. Επειδή όσοι ξαναπατάγαμε για να το ξαναπάρουμε μας έβγαζε μνμ ότι το πακέτο είναι ενεργό πάει να πει ότι του είχαν ορίσει ημερομηνία λήξης. Αυτή η ημερομηνία έληξε κ μας το δίνει ξανά λόγω παράτασης του διαγωνισμού (αρχικά έληγε 15/4).
  4. έκανα αναβάθμιση εφαρμογής, οπότε άνοιγε μεν αλλά ... στο 1ο κλικ έκλεινε όλη η εφαρμογή. Επανεκκίνηση τπτ. Απεγκατάσταση. Ξανά εγκατάσταση και όλα κομπλέ.
  5. Εδώ κ ώρες δεν μου ανοίγει η εφαρμογή του CU.
  6. Πρότεινε λοιπόν εσύ <=5%. Από λόγια χορτάσαμε.
  7. Μήπως κέρδισες κανένα δώρο στον διαγωνισμό;
  8. Μπήκα να δω μήπως αντικαταστήσω το 200GB που αγοράζω με τπτ άλλο καθώς δεν το χρησιμοποιώ πολύ ( 1 ΤΒ υπόλοιπο). Είδα το εξής κουλό. Το πακέτο 3GB BB combo (2,5€) στις πληροφορίες του, γράφει ότι δίνει 4GB!!!!
  9. Τους διορθώσανε τους πόντους.
  10. Από τον Αύγουστο/21 σας τα λέω https://drive.google.com/file/d/1pCZTdOanUAf62tkfAhuz8OHtK2HsucJB/view?usp=sharing
  11. Μάλλον το σύστημα έχει κόφτη ανά ημέρα, στους πόσους πόντους θα μοιράσει. Αν δει μεγάλη συμμετοχή κατεβάζει ποσά. Γι' αυτό συνήθως τα βράδια δίνει 600ρες. Οπότε περίμενε να αλλάξει η μέρα για περισσότερα. Με τα τωρινά μυαλά δεν θα έπρεπε να παίζουμε 00:01 Δευτέρας τις πρώτες εβδομάδες. Καλύτερα να παίζαμε τις άλλες μέρες ώστε να μαζέψουμε γρήγορα madpoints και μόνο όταν θα πλησιάζαμε στο δώρο που θέλαμε να παίζαμε Δευτέρα. Έτσι θα ήμασταν κ πιο χαλαροί.
  12. Δεν είναι 10, είναι 8. Όλοι οι υπόλοιποι που πήγαν για τα πολλά θα μείνουν με τους πόντους στο χέρι. 00:05 τη Δευτέρα θα έχει τελειώσει το παιχνίδι. Αυτή τη φορά δε θα έχει κολλήματα γιατί απλά θα είναι λίγοι αυτοί που θα συμμετέχουν. Δώρο (το φθηνότερο) θα μπορούσα να πάρω κ εγώ αλλά δε μετανιώνω. Δεν το χρειαζόμουν κ κάνει 8€. Όσοι όμως μπορούσαν να πάρουν πχ σκούπα κ τελικά δεν πάρουν τπτ θα τους τσούξει. Έτσι είναι οι διαγωνισμοί. Έχουν κ το saspens τους. Αρκεί να παίζονται επί ίσοις όροις κ όχι αυτό το φιάσκο που προαναφέρθηκε. Εξάλλου δε με πειράζει τόσο ότι δεν πήρα τπτ , ούτε ότι έπαιξα με τραγικές συνθήκες. Είναι ότι θα μας κάνει το γνωστό κήρυγμα ο @pppe και θα έχει κ δίκιο.
  13. Μηδέν τα βλέπω. Μόλις μάζεψα τους πόντους
  14. Aθήνα μένω. κολλημενα κ εδω. Πάντως τα ηχεία ήταν 10 κ όχι 18
  15. Όταν θα δοθούν όλα θα ξεκολλήσει. Μην ανησυχείς
  16. κόλλησε το σύμπαν...
  17. Τελικά κανονικά λειτουργεί ο διπλασιασμός για την εβδομάδα που διανύουμε. Μόλις μου έδωσε 60+60.
  18. Όντως 1/4 θα τελειώσουν όλα. Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν ξεπεράσει τις 27.000 κ αυτό φαίνεται καθώς όλη την εβδομάδα δίδονται JPL. Κάποιοι έχουν τους πόντους κ είναι σε δίλλημα: JPL κ στο χέρι ή Iphone κ καρτέρι. Κατ'εμέ αυτό είναι ψευτοδίλλημα καθώς για τους λόγους που ήδη αναφέραμε κάποιοι ξεκίνησαν πληροφορημένοι κ προνομιακά. Τα χαμηλότερα δώρα πάντως μπορούμε να τα πιάσουμε , αυτό θα κάνω κ αυτό προτείνω. Μόλις πάμε 27000 παίρνουμε -αν το χρειαζόμαστε- ένα JPL γιατί κινδυνεύουμε να μείνουμε με το... πόντους στο χέρι.
  19. Δίνω πάνω >95% ότι πρέπει να το κοιτάξεις. Και κάτι υποτιμητικά του στυλ, "δεν καταλαβαίνετε τίποτα, εκεί σας φτάσαν, καλά να πάθετε" κόψτα.
  20. To σικέ του παιχνιδιού ήταν ότι ξεκίνησε Παρασκευή και για λίγο χ2. Όσοι είχαν πληροφόρηση πήραν προβάδισμα για τα μεγάλα δώρα. Εκεί θα γίνει της τρελής γιατί κρατάνε πολλοί από αυτούς τους πόντους τους για το τέλος, αλλά τα ακριβά δώρα είναι μόνο 16. Όμως για τα μικρότερα δώρα υπάρχει χώρος και για εμάς. Κάποιος εδώ μέσα πήρε τα handsfree. Θα μπορούσα να τα πάρω και εγώ. Την άλλη Δευτέρα φτάνω τους 27000 κ υπάρχουν 69 JBL ακόμα. Αν κ δεν έχουν καλές κριτικές, θα πάρω (αν προλάβω) ένα από αυτά.
  21. Ότι να'ναι. Όσοι λέτε για εισαγγελείς, έχετε διαβάσει τους όρους; https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/diagonismoi/oroi-diagonismou-march-madness-2024/ H Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες Όρους κατά την απόλυτη κρίση της, να παρατείνει, να μειώνει τη διάρκεια ή και να ματαιώσει το Διαγωνισμό, καθώς και να ανακαλεί ή αλλάζει τα δώρα/έπαθλα, με άλλα ίσης αξίας, για οποιοδήποτε λόγο και οποτεδήποτε, με δημοσίευση-ανάρτηση νεότερου εγγράφου στο «Διαδικτυακό Τόπο». Κάθε τέτοια μεταβολή θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. H Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει ούτε υπέχει οποιαδήποτε απολύτως ευθύνη λόγω των ανωτέρω τροποποιήσεων. η vodafone κάνει το παιχνίδι, αυτή βάζει ότι όρους θέλει. Απλό. Όποιος θέλει μετέχει, όποιος θέλει ...δεν Σε αυτές τις εταιρείες υπάρχουν στρατιές δικηγόρων.
  22. Πώς μάζεψαν 22000 πόντους; 9000 max+1000 από το around =10.000 την εβδομάδα; Πάντως σήμερα μπορούσα να πάρω τα ακουστικά , αλλά κάνουν 10€ κ είπα να το αφήσω μήπως μπορέσω να χτυπήσω κανένα από τα smart watch. Με 2 πίστες τη Δευτέρα το παίρνω αν κ χλωμό το βλέπω. Έχουν μείνει 5/50
  23. 99,9% έχεις δίκιο sou_d . Είναι όντως μια λογική εξήγηση κ ένας λόγος ανησυχίας για την μνήμη μου.
  24. Ξέχασα να μετακινήσω την μπάρα στο 2ο κινητό (liquid) της κόρης μου κ έκανε ανανέωση. Έως εδώ όλα φυσιολογικά. Όμως παρατήρησα ότι κάτι δεν πήγε καλά στην ανανέωση γιατί δεν έδωσε τα 5GB του bring a friend. Δεν έδωσα σημασία γιατί θα πήγαιναν άκλαυτα έτσι κ αλλιώς μαζί με τα απεριόριστα καθώς χρησιμοποιεί το άλλο της νούμερο. Το περίεργο αρχίζει τώρα. Η ημερομηνία λήξης ΔΕΝ παρατάθηκε όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Τα χρήματα που προστέθηκαν ΔΕΝ έχουν ημερομηνία λήξης. Το μικρό υπόλοιπο που υπήρχε χάθηκε στο 2μηνο σαν να μην έγινε ανανέωση. Κλήσεις γίνονται ,sms χρεώνονται (δυστυχώς εδώ δεν κολλάει το σύστημα) κανονικά. Το αφήνω έτσι καθώς με βολεύει. Απλά το αναφέρω γιατί είναι ... κουλό.
  25. Ναι έτσι λειτουργεί το σύστημά τους. Βρήκα ότι το γράφουν τελικά ακόμα, αλλά πριν γίνεις liquid, μετά χάνετε. Γι' αυτό δεν το έβρισκα. Οπότε κ να μη μου τα επέστρεφαν δίκιο θα είχαν. Να διευκρινίσω ότι έτος εννοεί τις τελευταίες 365 ημέρες και όχι ημερολογιακό έτος (πχ 2024) καθώς τα άλλα 2 liquid τα είχα κάνει το 2023.
×
×
  • Create New...