Jump to content

balkos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    800
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About balkos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

balkos's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

48

Φήμη

  1. Οπότε Δημητρούλα κάτσε και διάβασε ποιο προσεκτικά αυτά που γράφω για να το καταλάβεις
  2. Αυτό που κατάλαβα από τον Τειρεσία είναι για παράδειγμα ότι : Βάζεις 1/9 13€ και παίρνεις το πακέτο των 11,8€ που θα το χρησιμοποιείς όλο το Σεπτέμβρη. Ταυτόχρονα όλο τον Σεπτέμβρη παρακαλάς να βάλει 12 γκολ ο ακατανόμαστος, έτσι ώστε 30/9 να πάρεις το ίδιο πακέτο με τα λεφτά των γκολ και να την βγάλεις και τον Οκτώβρη. Έτσι βγάζεις με 13€ 2 μήνες (εκτός από το καλοκαίρι). Αν τυχόν μπουν και περισσότερα γκολ στέλνεις και κανένα sms ή αγοράζεις και κανένα πακετάκι ίντερνετ.
  3. Εκείνα τα +5€ που θα δίναν 3/7 για όσους έκαναν ανανέωση εως 30/6 τα θυμάστε; Ε λοιπόν τα πήρα σήμερα με 10 μέρες καθυστέρηση κ στα 2 κινητά μετά από αίτημα στο chat. Αργούν ... λιγάκι αλλά στο τέλος εξυπηρετούν.
  4. Πάω να παίξω τζόκερ. Έχω ρέντα. Από τις πιθανότητες που έμαθα για να έχω έχω 5 στα 5 με 10% πιθανότητα το καθένα , η πιθανότητα = 1 στα 100.000
  5. ΔΕΝ είπα ότι ήρθε sms σε όλους. Αναφέρω "Ήρθε σε όλους σαν καμπανίτσα πάνω δεξιά στο cu app." Να το κάνω πιο κατανοητό. Η εφαρμογή της cu , στην αρχική της εικόνα, στο πάνω δεξιά μέρος έχει μια καμπανίτσα με τις ειδοποιήσεις. Διαχειρίζομαι 5 cu και το έχει ειδοποίηση σε όλα, ενώ δεν έχει έρθει σε κανένα sms
  6. Ήρθε σε όλους σαν καμπανίτσα πάνω δεξιά στο cu app. Παλεύουν να πιάσουν τον στόχο του 6μηνου. Η μαμά Vod τους έχει τραβήξει το αυτί για τα καλά.
  7. balkos

    CU Liquid

    To έκαναν χειρότερο. Ενώ μου αφαίρεσαν τα 27 € της ανανέωσης (30-φόρος), τα 30€ είναι ακόμα δεσμευμένα στην πιστωτική. Έπρεπε να τους την φέρω πρώτος. Να μεταφέρω τα 27 € σε άλλο νούμερο και να τους αφήσω να ψάχνονται. Η επόμενη ανανέωση είναι 1/7 σε άλλη κάρτα, 15€. Δεν κλειδώνω την κάρτα γιατί αυτή την ανανέωση την θέλω. Θα σας ενημερώσω την Δευτέρα αν θα γίνει αυτόματα.
  8. balkos

    CU Liquid

    Όχι δεν είχα κλείσει την αυτόματη ανανέωση κ γι αυτό σας το πρότεινα παραπάνω. Επικοινώνησα με το chat (αφού πρώτα πήρα το shake 5,5GB- η μόνη παροχή που πήρα). Κατευθείαν μου λέει το γνωστό. Στείλαμε sms (δεν το έλαβα αλλά τέλος πάντων) αλλά κατ εξαίρεση θα σας δώσουμε 200' +1GB. Δεν πήρα γι αυτό λέω , κ της εξηγώ. Μου απάντησε αμέσως και ευγενικά ότι θα το προωθήσει για επιστροφή χρημάτων κ η χρέωση έγινε γιατί καταργήθηκε ...σήμερα (δεν καταργήθηκε σήμερα αλλά τέλος πάντων).
  9. balkos

    CU Liquid

    Γίνεται της ... vodafone. Ένα νούμερο που το έκανα liquid μετά την ανακοίνωση (μέσω tobi) και ακολούθησε τη γνωστή μοίρα των liquid, έκανε σήμερα μόνο του ανανέωση 30€. Το app της cu είναι πεσμένο. Το είδα από το app της vodafone. Δεν ανησυχώ. Σε άλλο λάθος τους πριν 6 μήνες, μου επιστρέψαν τα λεφτά και μου αφήσαν τις παροχές οπότε βγήκα κερδισμένος. Απλά όποιος δε θέλει να μπλέξει ας μπλοκάρει την κάρτα - αν μπορείτε να θυμηθείτε φυσικά πότε το είχατε προγραμματίσει.
  10. balkos

    CU Liquid

    Δυστυχώς θα παραμείνω VOD γιατί το σήμα της COSMOTE είναι τρισάθλιο στο σπίτι μου. Για τη wind-nova δεν το συζητώ καν. Παλιά τα είχα όλα εκεί. Αηδίασα τόσο πολύ με τις κουτοπονηριές κ τις μεθοδεύσεις, που δεν θέλω ούτε να τους ακούω. Κατάργηση του νήματος δεν έχει νόημα. Μπορεί κάποιος να θέλει να ανατρέξει να δει κάτι. Εξάλλου μετράνε τα viewς, likes κλπ στο προφίλ του. Σε λίγες μέρες που θα έχουμε πάει σε άλλες πολιτείες ή σε άλλη γειτονιά της ίδιας πολιτείας, δεν θα μπαίνει να γράψει κανένας εδώ. Ας φέρουμε τον blizard για την τελετή λήξης όπως έκανε και την έναρξη. 🤣
  11. balkos

    CU Liquid

    Υπάρχουν και τα εβδομαδιαία πακέτα ΒΒ αν σας καλύπτουν. Εγώ αυτά χρησιμοποιώ για αρχή ώσπου να δω τι θα κάνω για 3 cu- δικό μου και των παιδιών. Σε απλό Cu 100'+4GB με 2,5€. Σε φοιτητικό 500'+ 8GB με 3€ Περίπου 10 και 12 €/ μήνα αντίστοιχα. Προστίθενται και τυχόν υπόλοιπα Μεγάλα μειονεκτήματα είναι α)ότι θα πρέπει να μπαίνει υπενθύμιση για να μην ξεχαστώ και β)να ελέγχω μην εξαντληθούν και αρχίσουν οι γνωστές χρεώσεις.
  12. balkos

    CU Liquid

    Εμένα πάλι όπως έγραψα παραπάνω, μου απάντησαν στο chat ότι θα καταργηθεί το liquid και το δώρο -απεριόριστα λεπτά- στις 24-25/6. Σήμερα διέγραψα την κόρη μου από το liquid. Στέλνει πάνω από 300 sms το μήνα και φοβήθηκα ότι θα γίνει κάποια στιγμή η αλλαγή και θα αδειάσει το υπόλοιπό της (30€) σε sms (περίπου 40 cents/sms το έχουν). Το θεϊκό της vodafone. Μετά τη διαγραφή είχε ερωτηματολόγιο. ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ LIQUID; ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΤΕ; ΠΟΣΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ;🤪🤪🤪
  13. Δεν τα ξέρεις καλά. Πάρε Taza και θα μάθεις, αν δίνει, τι δίνει κ αν αναφέρει το λόγο που τα δίνει. Κατά τα άλλα ήσυχος είμαι, εσύ βλέπω ανέβασες στροφές.
  14. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να μη λένε γιατί τα δίνουν (3ημερο Αγ. Πνεύματος) μήπως και δυσαρεστήσουν τους άθεους , μετανάστες κλπ. Εκεί φτάσαμε. Τέλος πάντων. TO ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ Μη κολλήσετε που λέει ανανέωση τις τελευταίες 20 ημέρες ως προϋπόθεση. Ενεργοποιείται κανονικά (έως ότου ενεργοποιηθεί ο insider 🤪 και απενεργοποιήσει το bug)
  15. balkos

    CU Liquid

    Έσκασε προσφορά 3 μέρες απεριόριστα δεδομένα για του Αγίου Πνεύματος. Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο να μη λένε γιατί τα δίνουν μήπως και δυσαρεστήσουν τους άθεους , μετανάστες κλπ. Εκεί φτάσαμε. ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ Τέλος πάντων. Μη κολλήσετε που λέει ανανέωση τις τελευταίες 20 ημέρες ως προϋπόθεση. Ενεργοποιείται κανονικά (έως ότου ενεργοποιηθεί ο insider 🤪 και απενεργοποιήσει το bug)
×
×
  • Create New...