Jump to content

balkos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    770
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About balkos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

balkos's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

43

Φήμη

  1. Αυτό πάλι με τις 20 ημέρες. Τι τσιγκουνιά έχει πέσει. Ο Scroutz ανέλαβε CEO; Παλιά ήταν 2 μήνες, μετά 1 μήνας. Σε λίγο θα απαιτούν άμεση ανανέωση για να σου δώσουν δώρο... Ρε τζιμάνια εκεί πέρα το δώρο έχει την έννοια να ευχαριστήσεις τον πελάτη, όχι να του σπάσεις τα νεύρα κ να τον βάλεις να μετράει ημέρες. Καλύτερα θα είναι να το κόψετε κ αυτό τελείως παρά να το δίνεται με μισή καρδιά και σαν ελεημοσύνη. Παρακαλετά Data, ξινό σερφάρισμα που λένε κ στο χωριό μου.
  2. Στο μυαλό μου είσαι. Φαντάζομαι κάποιο καινούργιο Golden boy ή θα πέσαν γκάζια από την μητρική κ τρέχουν να πιάσουν στόχους. Ότι κ να πιάσουν πάντως θα είναι σαν την Wind προσωρινό. Πριν από 4-5 χρόνια είχα σταθερό κ ένα σωρό κινητά που διαχειρίζομαι στην Wind. Με τις μαγκιές κατάργησα το σταθερό κ τα γύρισα σε vodafone (frog k intertelecom για τους γέρους). Ήδη αρχίζω κ κάνω έρευνα αγοράς στις άλλες. Θα δω το καλοκαίρι τι θα κάνω. Το σήμα με κολλάει γιατί έχω σήμα καμπάνα μόνο από την vod στο σπίτι. Για το κινητό το είχα. Και στο σπίτι tethering από το κινητό. Χωρίς σταθερό κ μου περίσσευε. Κάποια στιγμή με διαδοχικά rollover το είχα φτάσει 1ΤΒ
  3. Το κόψανε γιατί φαίνεται ηλίθιο το νέο πακέτο που διαφημίζουν: summer data offer 50GB με 12,7€ + 10000 κρύσταλλοι. Δεν συνέφερε κ δεν το αγόραζε κανείς. Τόση ανοργανωσιά. Ίσως μετά το καλοκαίρι να το επαναφέρουν. Αλλά αν κάτι κοπεί για μήνες το βλέπω χλωμό να νεκρανασταίνετε. Και ο Λάζαρος λίγες μέρες πεθαμένος ήταν. Όχι μήνες!
  4. Πάει το αγαπημένο μου πακετάκι 200GB 11,5€. Πριν λίγες μέρες το πήγαν από 10 σε 11,5 για να το καταργήσουν τώρα!!! Γιατί δεν το καταργούσαν από την αρχή; Το είχα βολευτεί γιατί δεν είχα σταθερό στο σπίτι. Προτιμούσα να τα δίνω στο κινητό για να τα έχω παντού. Τώρα αναγκαστικά θα βάλω σταθερό σε άλλη εταιρεία και η vodafonara θα χάσει το πακετάκι. Οπότε χαμένοι κ οι δύο.
  5. balkos

    CU Liquid

    ΩΡΑΙΟΣ!!! Ακολούθησα τα βήματα κ κατάφερα κ "ψήθηκα" Κάποιο άλλο πρόβλημα υπάρχει. Σε μένα λειτουργεί κανονικά
  6. balkos

    CU Liquid

    Εως το πρωί είχε την επιλογή "Γίνε liquid" στο app cu. προσπάθησα να κάνω μια κάρτα που μου είχαν δώσει δώρο αλλά ενώ έκανε τη χρέωση 0,01€ μετά δεν προχώραγε στην ενεργοποίηση. Τώρα βλέπω ότι αφαιρέθηκε τελείως από το app η επιλογή "Γίνε liquid" Έχουν πιάσει δουλειά αξημέρωτα εκεί στη Vod. Συνεπώς όποιος θέλει να μείνει στο ρευστό για 2 μήνες τέλος το μπες-βγες. Άμα βγεις δεν ξαναμπαίνεις. Που είσαι βρε blizard να μας τα εξηγήσεις ... ? Αντιγράφω από την 1η σου δημοσίευση, όταν άνοιξες αυτό το θέμα, την ανακοίνωση της Vod... Το CU Liquid έρχεται να αλλάξει για πάντα την καρτοκινητή στην Ελλάδα (23 Νοεμβρίου 2022) Αυτό το ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μου θυμίζει ένα άλλο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ της WIND. Δηλώσεις που μείνανε δηλώσεις που τραγούδαγε η Ρίτα.
  7. balkos

    CU Liquid

    Παλιά μας έστελναν στο app συνέχεια πολύ καλές προσφορές. Όχι αυτό το χάλι.
  8. balkos

    CU Liquid

    Εγώ αλλιώς το καταλαβαίνω. Μέχρι 22/4 μπορεί ακόμα κάποιος να μεταφερθεί στο liquid. Όσοι όμως ήδη είμαστε στο liquid, για 2 μήνες ακόμα ισχύουν όσα ξέρουμε. Σαν να μην άλλαξε τπτ. Σε 2 μήνες θα καταργηθεί και θα μας μεταφέρουν σε απλό Cu. Ίσως κάνω λάθος, αν όμως είναι έτσι κ για όσους δεν θέλουν να μεταφερθούν αλλού, καλό είναι να κάνουμε 2 15€υρες ανανεώσεις ώστε να εκμεταλλευτούμε τις δωρεάν απεριόριστες κλήσεις και να μαζέψουμε κ κάποια χρήματα για τις δύσκολες μέρες που έρχονται. Για τη δική μου τσέπη προσωπικά μαζί με 2 κόρες που μιλάνε κ σερφάρουν αρκετά θα χρειαστώ τουλάχιστον 45€/μήνα σε συνδυασμό με ΒΒ για να την βγάλω. Οπότε νομίζω ότι ο κόσμος θα το γυρίσει σε καρτοσυμβόλαιο αναγκαστικά. Τη λύση voip την είχα προσπαθήσει στο παρελθόν αλλά είναι αναξιόπιστη.
  9. Ομάδα αίματος συλλέγει;
  10. Τα 100 MB που δίνουν καθημερινά στον διαγωνισμό κ τα 500ΜΒ μηνιαία χρησιμοποιήθηκαν μια χαρά στην Ιταλία. Επίσης το πακέτο ΒΒ 100'+4GB 2,5€ 7 ημέρες καταναλώθηκε όλο στην ίδια χώρα.
  11. Μάλλον είναι σαν τα 500ΜΒ που τα έδινε για 1 μήνα . Όσοι τα πήραμε από την αρχή έληγαν στις 15/4, οπότε τα ξαναπαίρνουμε σήμερα. Επειδή όσοι ξαναπατάγαμε για να το ξαναπάρουμε μας έβγαζε μνμ ότι το πακέτο είναι ενεργό πάει να πει ότι του είχαν ορίσει ημερομηνία λήξης. Αυτή η ημερομηνία έληξε κ μας το δίνει ξανά λόγω παράτασης του διαγωνισμού (αρχικά έληγε 15/4).
  12. έκανα αναβάθμιση εφαρμογής, οπότε άνοιγε μεν αλλά ... στο 1ο κλικ έκλεινε όλη η εφαρμογή. Επανεκκίνηση τπτ. Απεγκατάσταση. Ξανά εγκατάσταση και όλα κομπλέ.
  13. Εδώ κ ώρες δεν μου ανοίγει η εφαρμογή του CU.
  14. Πρότεινε λοιπόν εσύ <=5%. Από λόγια χορτάσαμε.
  15. Μήπως κέρδισες κανένα δώρο στον διαγωνισμό;
×
×
  • Create New...