Jump to content

balkos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  635
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About balkos

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

balkos's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

24

Φήμη

 1. https://www.whatsup.gr/fragi-kliseon Πρέπει να δουλεύει και σε frog αφού είναι το ίδιο δίκτυο. *33*1234# και πλήκτρο κλήσης (αν δεν έχεις αλλάξει τον κωδικό φραγής=1234 by default)
 2. Sorry για το όνομα. Έδρασε μάλλον η πρεσβυωπία, ή απλά η πείνα. Όσο για τα ουσιώδη, δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν μπόρεσα να σε κάνω να κατανοήσεις ότι δεν υπάρχει καμιά διαφορά να έχεις μια κάρτα δική σου από το να τη χρησιμοποιεί άλλος και να τη διαχειρίζεσαι εσύ. Όπως και να έχει, όπως το αντιλαμβάνεται κανείς. Σεβαστά όλα.
 3. serenata δεν είναι έτσι απλοϊκό. Εχω 2 κόρες + τη δική μου + μια για ίντερνετ στο σπίτι + μια της μάνας μου που χρησιμοποιείτε μόνο για e-banking κ δεν μπορεί να παει στην τράπεζα να την αλλάξει =5
 4. Τα Φίτζι τα έχει με αστεράκι και από κάτω λέει ότι δεν είναι διαθέσιμα τα δεδομένα κινητής. Οπότε και θα πληρώσεις 150€ και δε θα έχεις τα 15 ολόκληρα ΜΒ!!!!! Οπότε μη το ενεργοποιήσεις πριν πας 🥵😝
 5. Μάλιστα! Τότε υπενθύμιση στο κινητό για ανανέωση ή όταν τελειώσει το πακέτο και δεν θέλουμε ανανέωση στέλνουμε *33*1234# για φραγή εξερχομένων κλήσεων.
 6. ΣΤΕΙΛΕ Κ στο 1252 Μάλλον δεν ήξερε να σου απαντήσει.
 7. Θα λήγουν 30 μέρες από την ημέρα που θα ενεργοποιήσεις το combo m. Παίζει να το έχουν συσχετίσει με την ανανέωση και όχι με την ενεργοποίηση του combo m όπως κάναν σε εμένα σε ένα παραπλήσιο πρόγραμμα. Σε αυτή την περίπτωση , με το που κάνεις ανανέωση θα πάρεις το unlimited data ταυτόχρονα και δε θα είναι υποχρεωτικό να βάλεις το combo m αν δεν το θες. Φρόντισε να έχεις επιλέξει την απλή ενεργοποίηση και όχι την αυτόματη ανανέωση μέσα από την καρτέλα "ενεργά πακέτα"
 8. Το ποσό της ανανέωσης διαρκεί 2 μήνες. Τα ποσά-δώρα 1 μήνα. Η εφαρμογή της cu malak0d0s και παραπλανητικά αναφέρει ότι όλα λήγουν σε 2 μήνες. Η εφαρμογή της vodafone τα λέει σωστά και διακριτά αν πατήσεις πάνω στο ποσό της αρχικής σελίδας.
 9. Έχεις δίκιο. Λάθος η πηγή, σωστή η πληροφορία. https://drive.google.com/file/d/1nJ19d40UpHh0iCnvTKQQ3KRXyoBhINz-/view?usp=sharing
 10. Μετά από ένα εξάμηνο η vodafone ξαναπέρασε στη δεύτερη θέση στην ταχύτητα internet κινητής https://www.speedtest.net/awards/greece/2020/?award_type=carrier&time_period=q1-q2
 11. To voip δεν ενδείκνυται για επαγγελματική λύση. Το έχω δοκιμάσει με διάφορες εταιρείες. παντού προβλήματα αν και σποραδικά. Η μόνη εταιρεία που ήταν πολύ καλή και ελπίζω να παραμένει είναι η viva αλλά έγινε πανάκριβη. Θα σου πρότεινα να έρθεις σε επικοινωνία με την intertelecon. Σαν voip δεν την έχω δοκιμάσει αλλά υπάρχει και μια εναλλακτική σε αυτή. Έχει και κινητή τηλεφωνία που είναι πολύ καλής ποιότητας. Αν δεν τα καταφέρεις με το voip , τότε έχεις εναλλακτική να κάνεις προώθηση στην κινητή της με σχετικά μικρό κόστος. Πάρε τους τηλέφωνο. Είναι πολύ εξυπηρετικοί και διευκρίνισε τα παραπάνω και ότι άλλο θέλεις.
 12. Θα σου πρότεινα να μεταφέρεις τους αριθμούς σε μια άλλη διεύθυνση στο νομό Θεσσαλονίκης (αν εγκαταλείψεις τον χώρο) και μετά κάνε αυτόματη προώθηση στον αριθμό της επαρχίας και στους 2 αριθμούς. Φρόντισε να έχουν οι αριθμοί της Θεσσαλονίκης απεριόριστα σταθερά και να μη χρεώνονται κατά την προώθηση.
 13. Έχουν λήξει. Βγήκαν οι βάσεις για τις σχολές. Γι' αυτό δίνει data. Να μη δούμε αν περάσαμε;
 14. Λύθηκε μέσω chat το πρόβλημα που είχα στο cashback στον αριθμό που έφερα από τον Μάρτιο https://drive.google.com/file/d/1FaHR4B_LNb5vnGs5hcSHozKjVEkNFtdt/view?usp=sharing Ζορίστηκα να συνδεθώ στο chat . Όντως λείπουν διακοπές και καλά κάνουν. Η υπάλληλος μου είπε "Αλήθεια;" όταν της εξήγησα το πρόβλημα και της έστειλα φωτογραφία. Μου είπε ότι θα το κοιτάξουν και θα με καλέσουν την επόμενη ημέρα. Μπήκα σήμερα , όλα μια χαρά. Τηλέφωνο δε με πήραν αλλά δε χρειαζόταν κιόλας.
 15. Όχι. Μίλα στο chat. Αύριο το πρωί θα στο στείλουν στο μειλ σου. Θα στείλουν και ένα sms με τον κωδικό για να ανοίξεις το αρχείο.
×
×
 • Create New...