Jump to content

balkos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  783
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About balkos

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

balkos's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

45

Φήμη

 1. Εγώ έχω αντίθετη εμπειρία. Κάποια χρόνια πριν. Το δώρο αργεί λίγο να πιστωθεί. Η αυτόματη ανανέωση πακέτου γίνεται άμεσα. Μου έφαγε λοιπόν τα κανονικά € κ άφησε το δώρο άθικτο. Τον επόμενο μήνα απενεργοποίησα την αυτόματη ανανέωση πακέτου κ ησύχασα.
 2. Το liquid -δυστυχώς- θα καταργηθεί. Αν όχι άμεσα, μέσα στο καλοκαίρι. Ο λόγος... https://www.naftemporiki.gr/business/1665581/tilepikoinonies-ote-vodafone-nova-kai-dei-mplekoyn-tis-grammes-toys/ ο ΟΤΕ είχε πέρυσι 1,1% ετήσια αύξηση εσόδων η Vodafone 5% και η Nova 3%, με EBITDA (κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων) 1.325,5 εκατ. (συν 1,2%), 201 εκατ. (μείον 20%) και 268,3 εκατ. (συν 8,5%) αντίστοιχα. Όπως βλέπετε η vod είχε μείωση κερδών 20%(παρά την αύξηση των εσόδων κατά 5%). Μόνο 201 Μ € έβγαλαν🤑. Τα λιγότερα κέρδη από όλους. Έτσι η μαμά εταιρεία τους τράβηξε το αυτί. Γι' αυτό οι αυξήσεις, γι' αυτό οι καταργήσεις. Δεν τους παίρνει να μην κάνουν τίποτα.
 3. ΟΧΙ. Επίσης με έβαλε ο λογιστής μου να κλικάρω στην φορολογική δήλωση ότι έχω λεφτά στο εξωτερικό. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό. Έχω 330€ , τα περισσότερα σε crypto. Αλλά η τράπεζα είναι στην Λιθουανία.
 4. Σήμερα μου στείλαν κ sms: "Έχεις ακόμα 100 ΜΒ ...Συνέχισε να μαζεύεις κρυστάλλους κ διεκδίκησε ένα από τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού" που έληξε πριν από 1 μήνα😁😁😁 , να συμπληρώσω εγώ. ΥΓ: Τα 500 ΜΒ καταναλώθηκαν κατά προτεραιότητα από άλλα πακέτα που είχα
 5. Στα 3 καρτοκινητά , στις προσφορές, εμφανίστηκε κ ενεργοποίησα ξανά το δωρεάν πακέτο των 500ΜΒ του μεγάλου διαγωνισμού. Μάλλον ξεχάσανε να το απενεργοποιήσουν. Έδωσα "δουλειά" στον "καλοθελητή" της vodafone πάλι.
 6. https://techmaniacs.gr/i-vodafone-ellados-svinei-xemenei-apo-mbs-kai-paei-gia-polisi/ Την τελευταία πρόταση να την απαντήσω εγώ. "Τέλος, η Vodafone ΤV παρά τις προωθητικές της ενέργειες δε μπορεί σε καμία περίπτωση να ανταγωνιστεί το περιεχόμενο της Cosmote TV και της EON." Μόνο tv δεν είναι. Τσάμπα το πήρα για 6 μήνες (όπως κ όλοι εδώ μέσα). Σε 1 μήνα το κατήργησα. Μου έσπασε τα νεύρα. 2 φορές μου ζήτησε αναβάθμιση για να παίξει. Κάθε αναβάθμιση ξανά οι κωδικοί. Έπαιζε μόνο σε tablet και κινητά με νέο android. Συνδρομή πληρώνεις αγαπούλες για να δεις ταινίες στον υπολογιστή σου ή σε μεγάλη οθόνη να τις ευχαριστηθείς. Ούτε σε μια smart LG 6ετίας έπαιζε.
 7. Όταν μιλάμε για την vod η λέξη φυσιολογικό χάνει τη σημασία της. Όμως συμφωνώ μαζί σου. Μόλις μπήκα κανονικά στο cu app του αριθμού μου που έχει φραγή. Κάτι άλλο θα συμβαίνει.
 8. Δεν συμπεριφέρονται όλα το ίδιο. Εγώ έχω νούμερο που στο 3μηνο πήρε φραγή και άλλο που στο 6μηνο δουλεύει κανονικά.
 9. Μην απορείς. Η μεγάλη μου κόρη στέλνει τουλάχιστον 300/μήνα. Δεν έχουν όλοι οι συμφοιτητές-φίλοι της δεδομένα. Της έβαζα το πακέτο με τα 300 sms/3€. Μετά την πήγα liquid οπότε ήταν λίγο φθηνότερα κ δεν χρειαζόταν να έχω το νου μου μη τελειώσουν. Σε λίγο με την κατάργηση του liquid φτου κ από την αρχή.
 10. Θα ήθελα τα φώτα σας καθώς έχω φύγει από το f2g εδώ και χρόνια σε όσα νούμερα διαχειρίζομαι. Ένα νούμερο το άφησα και απλά το συντηρώ με μια ανανέωση το χρόνο (τελευταία ανανέωση πριν 6 μήνες). Είδα τυχαία ότι μου βάλαν 0,01€ (20/3 αν κρίνω από την ημερομηνία λήξης του) και ότι είχα 600' + 600ΜΒ Σήμερα μου πρόσθεσαν άλλα τόσα. Μάλλον τα βάλαν επειδή άλλαξε ο μήνας. Μίλησα στο chat και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Μου είπαν ότι είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη ανανέωση και εάν ήθελα να την βγάλω. Ξέρει κανείς γιατί μπαίνουν αυτές οι παροχές; Αν κάνω 19/5 ανανέωση θα συνεχίσουν να τις βάζουν;
 11. Σήμερα ανανέωσα 2 κινητά. Το ένα πήρε την πασχαλινή προσφορά , το άλλο όχι. Συζήτηση στο chat. Μου λέει αρλούμπες... Ότι πρέπει να μπω αύριο κ να το ενεργοποιήσω. Του δείχνω το screenshot από το άλλο κινητό κ μου λέει ότι στο σύστημα φαίνεται ότι έχει γίνει κανονικά κ ας μην μου έβγαλε μνμ επιβεβαίωσης κ ότι θα φανεί μόλις αλλάξει η μέρα. Του είπα ότι θα τα πούμε αύριο. Ελπίζω να μη χρειαστεί. Σε ένα κινητό που έχει η μάνα μου μόνο για ebanking εξουσιοδοτήσεις, ραντεβού γιατρών κλπ μπήκε φραγή ακριβώς στο 3μηνο. Για την ακρίβεια είχε τελευταία ανανέωση 11/1/2024. Μπήκα σήμερα να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ της κ δεν ερχόταν το sms επιβεβαίωσης. Της έστειλα sms από το κινητό μου, τπτ. Μόλις κάλεσα το τηλέφωνο άκουσα ότι έχει φραγή. Το βλέπω να πηγαίνει σε nova. Για να ξεμπλέξω από την έγνοια των αποδείξεων. 4€/μήνα μεσοσταθμικά μόνο για υπηρεσίες το βλέπω υπερβολικό.
 12. And the God assistant.😁
 13. Αυτό πάλι με τις 20 ημέρες. Τι τσιγκουνιά έχει πέσει. Ο Scroutz ανέλαβε CEO; Παλιά ήταν 2 μήνες, μετά 1 μήνας. Σε λίγο θα απαιτούν άμεση ανανέωση για να σου δώσουν δώρο... Ρε τζιμάνια εκεί πέρα το δώρο έχει την έννοια να ευχαριστήσεις τον πελάτη, όχι να του σπάσεις τα νεύρα κ να τον βάλεις να μετράει ημέρες. Καλύτερα θα είναι να το κόψετε κ αυτό τελείως παρά να το δίνεται με μισή καρδιά και σαν ελεημοσύνη. Παρακαλετά Data, ξινό σερφάρισμα που λένε κ στο χωριό μου.
 14. Στο μυαλό μου είσαι. Φαντάζομαι κάποιο καινούργιο Golden boy ή θα πέσαν γκάζια από την μητρική κ τρέχουν να πιάσουν στόχους. Ότι κ να πιάσουν πάντως θα είναι σαν την Wind προσωρινό. Πριν από 4-5 χρόνια είχα σταθερό κ ένα σωρό κινητά που διαχειρίζομαι στην Wind. Με τις μαγκιές κατάργησα το σταθερό κ τα γύρισα σε vodafone (frog k intertelecom για τους γέρους). Ήδη αρχίζω κ κάνω έρευνα αγοράς στις άλλες. Θα δω το καλοκαίρι τι θα κάνω. Το σήμα με κολλάει γιατί έχω σήμα καμπάνα μόνο από την vod στο σπίτι. Για το κινητό το είχα. Και στο σπίτι tethering από το κινητό. Χωρίς σταθερό κ μου περίσσευε. Κάποια στιγμή με διαδοχικά rollover το είχα φτάσει 1ΤΒ
 15. Το κόψανε γιατί φαίνεται ηλίθιο το νέο πακέτο που διαφημίζουν: summer data offer 50GB με 12,7€ + 10000 κρύσταλλοι. Δεν συνέφερε κ δεν το αγόραζε κανείς. Τόση ανοργανωσιά. Ίσως μετά το καλοκαίρι να το επαναφέρουν. Αλλά αν κάτι κοπεί για μήνες το βλέπω χλωμό να νεκρανασταίνετε. Και ο Λάζαρος λίγες μέρες πεθαμένος ήταν. Όχι μήνες!
×
×
 • Create New...