Jump to content

mr_47

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10.604
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mr_47

  1. Υπέροχη η διαθεσιμότητα των Pixels... Σε λίγο μόνο σε τίτλους για φήμες μόνο... Μπράβο, Google...
  2. Σκέφτομαι ότι του "χτυπάει" κατά την αλλαγή από VoWifi σε VoLTE. Τέλος, κοίταξε το πιο πρώτο post για τη συσκευή του.
  3. Κάτι θυμάμαι υπήρχε παλιότερα. Thanks. Το τελευταίο με χάλασε. Όπως και να 'χει θα το κοιτάξω.
  4. Έχει αναφερθεί σε Xiaomi και σε Apple συσκευές (πώς έχουν το ίδιο θέμα 2 διαφορετικές εταιρίες, δε γνωρίζω) ότι ταυτόχρονη λειτουργία bluetooth και wifi δημιουργεί δυσλειτουργίες και στα 2, επειδή εκπέμπουν στην ίδια ακριβώς συχνότητα. Φαντάζομαι μία θα είναι και αυτή, που εμποδίζει την άμεση εναλλαγή από VoWiFi σε VoLTE.
  5. Χμ. Όταν κάνεις την αλλαγή, έχεις ενεργοποιημένο και το Bluetooth;
  6. Θυμάται κανείς ποια ήταν η εφαρμογή για απεγκατάσταση εφαρμογών, για τις οποίες δε δίνεται από default αυτή η επιλογή; Για non-root λύση ενδιαφέρομαι.
  7. Ενεργοποιήθηκαν VoLTE/VoWiFi στη συσκευή που έχεις το θέμα ή σε άλλη και μετά έβαλες τις κάρτες σου σε αυτή;
  8. Ήρθε η 12.5.2.0. Έτσι θα έπρεπε να είναι η 12 από την αρχή. Το νέο Notification + Control Centre επιτέλους ΔΕΝ είναι προσβάσιμο με κλειδωμένη οθόνη. Τα animations φαίνονται πιο "σταθερά". Ας ελπίσουμε ότι αυτό το update είναι ενδεικτικό για την περαιτέρω εξέλιξη του Miui.
  9. Με στήσιμο από την αρχή, με Android 10, χωρίς κάρτα sim και σε wifi συνέχεια (από 100%) και όλο το βράδυ (και κατά τον ύπνο), 5 ώρες και 20 λεπτά, με 58% υπόλοιπο.
  10. mr_47

    Poco F1

    Πάντως, θέμα με το gmail app έχω κι εγώ, μόνο στο F1. Ο ίδιος λογαριασμός είναι πλήρως λειτουργικός σε 2 άλλες συσκευές, στο F1 αρνείται να στείλει mails.
  11. Επιτέλους με καινούρια οθόνη. Είχα ξεχάσει πόσο ωραία συσκευή είναι. :happy: Με Android 10 και ένα factory reset, για στήσιμο από την αρχή. Αναβάθμιση σε 11 την κάνω;
  12. Που η ίδια "ήδη" έχει εγκαταλείψει; :lol: :rotfl:
  13. Θαυμάζω την αφοσίωσή σου. :respect:
  14. Εδώ και 3 μέρες από τις πρώτες αναφορές του update εδώ, τίποτα. @evris2013, τρόπος γραφής της Κινέζικης γλώσσας.
  15. Τι; Δεν υπήρχαν τα ίδια "θέματα" που βρήκε η Αμερικανική κυβέρνηση, όσο η Huawei ήταν 3η και 4η; Περίεργο... Με το που πέρασε σε πωλήσεις την Apple σε 3-4 σημαντικές αγορές, τα "ανακάλυψαν" οι Αμερικάνοι. Αλλά ναι, οι πωλήσεις στο χώρο των κινητών δεν έχουν απολύτως καμία σημασία... Σε πολλά forums, ειδικά όσοι είναι 100% privacy oriented θέλουν καλές συσκευές, χωρίς gms. Και αυτό δίνει/θα δίνει η Huawei. Χωρίς πειράματα. Αυτό με το διαχωρισμό των εσόδων δεν το καταλαβαίνω γιατί το δέχεστε. Δεν το λέω επιθετικά. Αν όντως δεν έβγαζε τόσο μεγάλο ποσοστό εσόδων από πωλήσεις συσκευών η Apple, δε θα "έτρεχε" να είναι συνεχώς η πιο ακριβή εταιρεία (μείον τα foldables). Θα έδινε πιο φθηνά τις συσκευές της από τον ανταγωνισμό, έτσι ώστε να κόψει από τις πωλήσεις του και να επιτύχει μεγαλύτερο ποσοστό έμμεσων εσόδων. Κάτι που δε συμβαίνει. Και από τις συσκευές βγάζει μεγάλο ποσοστό, ειδικά από αυτές που κάνουν χρήση παλαιότερων εξαρτημάτων, βλέπε iPhone SE 2020. Και το μόνο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία από το link είναι το "Η Αμερική πρώτη". Είμαι σίγουρος όποια εταιρεία ξεπεράσει την Apple σε πωλήσεις θα έχει την ίδια τύχη. Για τη Samsung δεν είμαι πολύ σίγουρος, αφού μοιράζονται components.
  16. Ποιο update;; :lol: Τίποτα σε σε συσκευή με ευρωπαϊκή rom.
  17. Ναι μεν εχεις δικιο σε αυτο που λες,αλλα συγκεκριμενα το θεμα Huawei ειναι ειδικη περιπτωση σε σχεση με τις αλλες εταιρειες. Ολοι για παραδειγμα λιγο πολυ περιμενουν το P50 pro να κανει παπαδες στο κομματι των καμερων. Επισης οπως και στα προηγουμενα κινητα,αναμενουμε καλη οθονη και μπαταρια/αυτονομια/ταχυφορτιση,και φυσικα καλα specs γενικα. Τα προβληματα ομως ειναι 2 που υπαρχουν γυρω απο αυτο. α)το γνωστο θεμα με κατωτερο Store προς το παρον β)προβληματα με τσιπακια/παραγωγη/διαθεσιμοτητα συσκευων. Ειμαστε τελος Ιουλιου και ακομα δεν εχει παρουσιαστει επισημα το P50,κατι που παλιοτερα γινοταν τον Απριλιο περιπου. Είναι ειδική περίπτωση, γιατί "τόλμησε" η Huawei να περάσει σε μερικές αγορές την Apple. Ούτε corporate espionage (κάτι που όλες οι εταιρείες κάνουν, άσχετα αν η Αμερική αποφάσισε να μιλήσει μόνο για την Κίνα, αλλά για την ίδια "όλα καλά" ), ούτε ότι όλα τα εμπορικά OSs σε smartphones και PCs είναι "Made in USA", ούτε τίποτα. Η Apple ποτέ δε θα δώσει τόση "ποσότητα" τεχνολογίας σε ένα smartphone της όση δίνουν οι εταιρείες που εμπορεύονται συσκευές με Android, γιατί οι πελάτες έχουν συνηθίσει στα λίγα και το ξέρει. a) Εδώ δεν είναι iOS. Υπάρχουν πολλά store, μέχρι και mirror του Play Store. b) Πρόβλημα με τα chips υπάρχουν και σε άλλους τομείς. Έχεις συσκευή με Harmony OS; Το ίδιο λέμε. Ότι όσοι γράφουν σελίδες επί σελίδων σε κάθε θέμα με τη λέξη Huawei πιστεύουν ότι το Harmony θα είναι σαν το iOS. Για να μη μιλήσω γι' αυτούς που γράφουν λες κι έχουν ήδη συσκευές με Harmony και ελέγχουν in real time το ό,τι γράφεται. Αν οι ενδιάμεσες συσκευές της Huawei χωρίς GMS, είναι ενδεικτικές για το θα δούμε στο Harmony, τότε δε βλέπω το γιατί να μην είναι το 2ο μια AOSP διανομή Android.
  18. Μπαίνεις να διαβάσεις για μια συσκευή και έχουν μπει όλοι οι "ήρωες" να "σώσουν" τους υπόλοιπους... smh Γιατί Google Drive/Photos; Δεν υπάρχει Onedrive; Ή όλα τα υπόλοιπα cloud; Γιατί Google Calendar; Δεν υπάρχουν άλλα; Γιατί Google Keep; Δεν υπάρχει Onenote; Γιατί Google Dialer; Επειδή για τα "δικαιώματά" μας επιβάλλει στους OEMs η Google την εγκατάστασή του, δε σημαίνει ότι είναι ο μοναδικός ή ο καλύτερος. Γιατί Gmail; Τέλος τα άλλα domains; Γιατί, γενικότερα, πρέπει να έχουμε μόνο Google apps στις συσκευές μας; Λέτε για το κλείδωμα του ios, αλλά κι εδώ δε βλέπω κάτι διαφορετικό.
  19. 4xx. Έτσι ώστε να μη μπορεί να σηκώσει ούτε το πρώτο OS update. Έχει νόημα η ανθεκτικότητα με αυτό το soc.
  20. Sony. Ό,τι μπορείς να κάνεις λάθος στο mobile τμήμα. Α ρε Sony..
  21. Αυτό που απαντάς, χωρίς να απαντάς, όταν ξέρεις ότι είσαι λάθος.. Ή μάλλον είσαι αυτός που δεν διαβάζει;.. - Το Q Star πακέτο έχω ενεργοποιημένο. Το "απλό", το αόρατο, όχι το Big. - Το "NO" στο 12000, που αντιστοιχεί στο πακέτο, ΔΕΝ λειτουργεί, όσο και να χτυπιέσαι. - Το "NO2" στο 12000, από δική μου δοκιμή, αφού η "κανονική" εντολή δε λειτουργεί, επίσης δε λειτουργεί. Ξεκάθαρος ποτέ δεν είσαι. Αν ψάξει κάποιος και παλιότερα σχόλιά σου, θα καταλάβει. Ηθική καμία εταιρεία δεν έχει, πόσο μάλλον η wind, με τις επιπλέον χρεώσεις (€1,70/2 μήνες, για πακέτα που δε θέλουμε, €0.30 κόστος ανανέωσης), που δεν ακυρώνονται ποτέ. Αυτά.
  22. Αν δε πρόσεχα τι διαβάζω, δε θα έβλεπα ότι απαντάς επιλεκτικά ή με "γυρίσματα". Όπως πήγες πίσω για να διαβάσεις τι έγραψες στον φίλο, μπορείς και εγώ δική μου περίπτωση. Αλλά, για να σε βοηθήσω. Αποστολή μηνύματος με "NO", στο 12000 επιστρέφει: "Ουπς! Δεν έχεις το Q ΣΤΑΡ AUTO για να βγεις". Η μέγιστη ειρωνεία. Αποστολή μηνύματος με "NO2", στο 12000 επιστρέφει: "Ουπς! Δεν έχεις το ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ ΜΠΙΓΚ ΑΥΤΟ για να βγεις". Υπεκφυγές τύπου βάζε €6 ή παράγγειλε online, για να μπορεί να συνεχίζει η Q (και η κάθε Q) να συνεχίζει τις "αθώες" χρεώσεις της μόνο παρατείνουν τέτοιες καταστάσεις.
  23. Γιατί, επειδή πρόκειται να αλλάξουν οι ανάγκες μου για data, τόσο σε WiFi, όσο και σε κινητό, σκέφτομαι να καταργήσω τον Q αριθμό και να χρησιμοποιήσω κάποια broadband λύση. Στα θετικά η με κάθε ανανέωση πλέον (αν θυμάμαι καλά) χρέωση €1,70;... Επίσης, πώς φαίνεται ότι δε θυμάσαι τι γράφεις. Εσύ πρέπει να μου είχες προτείνει ξανά όταν είχα πάρει τον αριθμό Q να στείλω το NO, στο 12000, αλλά όπως και στην προηγούμενη σελίδα σου έγραψε κάποιος άλλος, αυτό δεν ισχύει στο αόρατο πακέτο. Μάλλον δεν είχες ενημέρωση από τον προϊστάμενο...
  24. Α, γενικά πήγαινε, όχι αποκλειστικά σε 'σένα. Είχα χρόνο, γι' αυτό και το "σεντόνι". Τότε, αν δεν υπολογίζουμε τα άλλα iPhones, εκτός των 12, ποιος ο λόγος για 5 χρόνια os updates; Αν όντως δεν έχουν σημασία ούτε οι ακριβώς προηγούμενες συσκευές;
  25. Από εξυπνάδες πρώτοι είστε. Εντός κι εκτός forum. :) Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Έχω ευτυχώς κάρτα άλλης εταιρείας για βασικό αριθμό. :) Αλήθεια; Είναι Q, δεν είναι wind; Για πες μου. Σε ποιας εταιρείας το κατάστημα πρέπει να πάω, αν δε θέλω να προμηθευτώ αριθμό Q online; Πάντα για την Q μιλάω, Q είναι ο αριθμός μου, το αόρατο πακέτο λέγεται Q Star Auto, εκτός κι αν τα f2g τα βάζουν σε πορτοκαλί φακελάκια με την ένδειξη Q κινητή. Edit: Δεν είδα να αναφέρεις κάτι για την αυτόματη ενεργοποίηση ακριβώς του ίδιου πακέτου από όλα τα καταστήματα. Αν όντως λειτουργούσαν αυτόνομα, θα ενεργοποιούσαν και διαφορετικά πακέτα, όχι μόνο το συγκεκριμένο.
×
×
  • Create New...