Jump to content

p4709

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by p4709

  1. Φοιτητικό what's up. Τι πρόγραμμα πρέπει να βάλω για ομιλία και ίντερνετ από Βαρκελώνη που θα βρίσκεται το παιδί μου για μια εβδομάδα;
  2. Με πήρε και εμένα ένας κύριος από κινητό και μου είπε για μια προσφορά με 17€ μείον 10% και κάτι τέτοια. Μόλις του είπα έχω το προνομιακό με τα 8,5ευρω το έκλεισε.
  3. Χρόνια πολλά. Πείτε μου σας παρακαλώ. Στέλνω promo9 και παίρνω τα 1500 λεπτά και το 1,5 γιγα από το πακέτο προσφοράς που εχω. Από τα λεπτά αυτά μπορώ να κάνω κλήσεις χωρίς να χρεώνομαι προς το φοιτητικό what's up του παιδιού μου στη Βαρκελώνη;
  4. Αυτό είναι το συνδιαστικο . Μόλις μου είπαν από 1/3 τέλος τα 120 λεπτά. Και αν αλλάξω πάροχο επειδή δεν έχει λήξει το συμβόλαιο θα πληρώσω penalty. Όταν έκανα την ανανέωση (4η διετία συνεχόμενη) μου ειχαν πει και 120 λεπτά στο κινητό. Τώρα λέει αυτό ήταν δώρο. Ωραία αντιμετώπιση πελάτη.
  5. p4709

    Realme GT 5G

    Το racing yellow ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα και εάν θα τρέξει και αυτό με την έκπτωση προπαραγγελίας;
  6. p4709

    OnePlus 8T

    Καλημέρα. Αποφάσισα να πάρω το 8T σε αντικατάσταση του Μi9. Βλέπω στο επίσημο site της εταιρείας τιμή 499€ και δώρο ακουστικά. Παραδίδονται κανονικά σε Ελλάδα ή θα έχω θέμα με τελωνειο; από εγγύηση τι παίζει; Ευχαριστώ.
  7. Εδώ και τρεις μέρες όταν καλώ κάποιον δεν ακούω το χαρακτηριστικό τούτ τούτ. Απόλυτη ησυχία. Όταν απαντήσει αυτός που καλώ μιλάω κανονικά. Καμία βοήθεια; Δε θυμάμαι να έχω πειράξει κάτι.
  8. Γνωρίζετε πόσο περίπου καιρό χρειάζεται για αναβάθμιση από 24 σε 50άρα;
  9. Mi 9. Μόλις πάει για αλλαγή από wifi σε volte κλείνει. Δε θυμάμαι σε καμία περίπτωση να έχει γίνει η μετάβαση και να συνεχιστεί η κλήση.
  10. 28 Μαΐου έκλεισε ένας χρόνος από την τελευταία ανανέωση στην κάρτα που δίνει το 1 Giga λόγο double play. 2 Ιουνίου ελέγχω αν μου έβαλαν το 1GB. Ασφαλώς όχι. Και εκτός αυτού ακύρωσαν και την κάρτα. Ησύχασα. Ανανέωση κάθε 2 μήνες για "δώρο" δεν κανω. Μόλις λήξει η δέσμευση του double play θα κουνήσω μαντήλι. Μόνο και μόνο επειδή είχα υπογράψει ένα χρόνο πριν και δεν μου είχαν πει για κάθε δύο μήνες ανανέωση. Το φρούτο αυτό βγήκε στην πορεία.
  11. "καλύπτεστε από 2 έτη εγγύησης από το κατάστημά μας. Το συνεργαζόμενο service είναι η citisaid." Το συγκεκριμένο mail πήρα σε ερώτηση που έστειλα. Άρα ναι υπάρχει διαφορά στην τιμή σε σύγκριση με επίσημη εισαγωγική αλλά εάν χρειαστεί επισκευή λογικά τα ανταλλακτικά δε θα είναι γνήσια και επιπλέον σαν αγορασμένο εκτός infoquest δε θα το καλύπτει με εγγύηση. Αν έχω καταλάβει σωστά.
  12. Καλησπέρα. 6 Xiaomi που εχω, είναι αγορασμενα από Κωτσόβολο,Γερμανό και you.gr. στο Mi9 μάλιστα χρειαστηκε αλλαγή οθόνης (μαύρισε τελείως) η οποία αν και Χριστούγεννα σε μια ημέρα ήταν έτοιμο από infoquest. Αν αγοράσω το 8pro εκτός δικτύου infoquest λόγο διαφοράς στην τιμή (μαγαζί Σκρουτζ) θα έχω εγγύηση; Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει απαντηθεί σε κάποιον άλλο.
  13. 6giga χωρίς καρναβάλι αλλά με 1€. Αφού δε δίνετε απεριόριστο όπως ο ανταγωνισμός, δώστε τα 6giga που θέτε αλλά τι βάζεις αυτό το 1€. Δηλαδή ότι καλό και να κάνετε οι ίδιοι του δίνετε μια και το σκορπάτε.
  14. Μόλις ήρθαν τα 10GB δώρο και στα φοιτητικά των κοριτσιών μου.
  15. Έχω την εντύπωση ότι με την επαναφορά που έκαναν στο τηλέφωνο πηγαίνει πλέον σφαίρα. Είχα την τελευταία έκδοση αλλά δεν είχα κάνει reset. Η οθόνη μια χαρά. Ευτυχώς σε μια ημέρα το ξαναειχα πίσω και οφείλω να το αναφέρω αυτό για το service.
  16. Τελικά έγινε αλλαγή οθόνης στην infoquest. Ελπίζω όταν το ανοίξω να μην είναι πάλι όλα μαύρα. Πάντως η αλλαγή στο service ταχύτατη. Σε μια εργάσιμη.
  17. Από τον Ιούνιο που το αγόρασα δεν το έχω πειράξει. Ότι ρύθμιση είχε σε αρχική οθόνη και οθόνη κλειδώματος αυτά έχει. Να πω την αλήθεια παρόλο που λόγο των εδώ σχολίων πήρα την απόφαση και το αγόρασα (πάντα πριν αγορά το myphone είναι ο οδηγός μου) και παρόλο που έχω διαβάσει μέσα σε αυτούς τους μήνες όλες τις σελίδες αυτό για το wallpaper δεν το έχω διαβάσει. Νιώθω τη δόνηση όταν ανοίγει. Ανάβει το led, κτυπάει σε εισερχόμενη κλήση όμως η οθόνη μαύρη. Σα να μην πηγαίνει ρεύμα στην οθόνη και δεν ανοίγει.
  18. Δυστυχώς χθες το απόγευμα θέλοντας να τερματίσω μια κλήση δεν άνοιγε η οθόνη. Μαύρη όλη. Τερματησα την κλήση με το power. Δεν δουλεύει η οθόνη.Στο led έχω όλες τις ενδείξεις. Φορτισης, ένδειξη εισερχομένων μηνυμάτων. Επίσης έχω ήχο κανονικα σε εισερχόμενες κλήσεις αλλά η οθόνη μαύρη.Σήμερα θα το πάω στην infoques μπας και το αναστήσουν..
  19. Έκανα επανεκκίνηση και όλα σε λειτουργία μετά στο δικό μου. Όμως μου έγραψε check is disabled. Όχι enable
  20. VoWIFI: *#*#869434#*#* VoLTE: *#*#86583#*#*
  21. Εγώ το ήθελα για cosmote. Και είναι μια χαρά. Μάλιστα στην κλήση γράφει και HD πλέον. Η δεύτερη κάρτα μου είναι wind. Σε αυτή δεν υπήρχε καν η δυνατότητα ενεργοποίησης. Τώρα εμφανίστηκε και σε αυτή η δυνατότητα ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης VoLTE και VoWIFI.
  22. Το έκανα όπως γράφεις και δούλεψε. Ευχαριστώ πολύ φίλε.
  23. Δηλαδή άμα τα βάλω αυτά στον dialer θα δουλέψουν; Είναι καίριο για μένα γιατί στη δουλειά δεν υπάρχει κάλυψη σήματος και δουλεύει υποχρεωτικά μέσω VoWIFI.
  24. Εγώ δεν έχω καταλάβει αν τελικά έχω μετά την αναβάθμιση VoWIFI και VoLTE. Δεν υπάρχει ως ένδειξη. Δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση και στο ιστορικό κλήσεων δεν αναφέρεται όπως πριν η κλήση αν πραγματοποιήθηκε μέσω κινητης, μέσω VoLTE ή μέσω VoWIFI. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση από εμένα;
×
×
  • Create New...