theo7ashm Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 Καλησπέρα παιδια να ρωτήσω κάτι άλλαξα σημερα sim (είχα καποια θεματακια) κ την έβαλα κανονικά στην θέση της sim 1 κ μου έγραψε sim 2 στο κινητο. Της άλλαξα θέση πάλι το ίδιο. Την ξαναέβαλα στη θέση της sim 1 κ πάλι sim 2 γράφει.... Ξέρουμε γιατί αυτο κ αν αλλαζει; Ειδα κατι που το έψαξα λίγο γι αλλαγη ονομασίας δηλαδη να την ονομάσω όπως εγώ θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 15 ώρες πριν, pazu said: Μια χαρά γίνεται αλλά δεν κατάλαβα τί δεν κατάλαβες. Άλλαξε και έχει 6 κουμπιά σε κάθε σειρά και επίσης έχει μετακίνηση από το πάνελ όσα κουμπιά δεν χρειάζεται. Οπότε όταν κατεβάζει την κουρτίνα δεν χρειάζεται να την ξανά τραβήξει δεύτερη φορά γιατί ο υπάρχον χώρος για τα κουμπιά που έχει είναι αρκετός και χωράνε στο πάνω μέρος και έτσι δεν χρειάζεται να τραβήξει και δεύτερη φορά. Αυτό έχω κάνει και εγώ καιρό τώρα. Εγώ όταν κατεβάζω το menu φαίνεται σαν την φωτογραφία νούμερο 1. Αλλά εγώ θέλω όταν κατεβάζω το menu να φαίνεται σαν την φωτογραφία νούμερο 2. Να φαίνονται μαζί και τα γράμματα κάτο από τα κουμπιά. Αλλά με ένα κατέβασμα να γίνετε αυτό. Να μην χρειάζεται να κάνω και δεύτερο κατέβασμα για να φαίνονται τα γράμματα κάτο από τα κουμπιά. Να κάνω ένα κατέβασμα και μαζί να κατεβαίνει το menu αλλά και να φαίνονται και τα γράμματα. Χωρίς να κάνω και δεύτερη κίνηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 20 minutes ago, asdfaster said: Εγώ όταν κατεβάζω το menu φαίνεται σαν την φωτογραφία νούμερο 1. Αλλά εγώ θέλω όταν κατεβάζω το menu να φαίνεται σαν την φωτογραφία νούμερο 2. Να φαίνονται μαζί και τα γράμματα κάτο από τα κουμπιά. Αλλά με ένα κατέβασμα να γίνετε αυτό. Να μην χρειάζεται να κάνω και δεύτερο κατέβασμα για να φαίνονται τα γράμματα κάτο από τα κουμπιά. Να κάνω ένα κατέβασμα και μαζί να κατεβαίνει το menu αλλά και να φαίνονται και τα γράμματα. Χωρίς να κάνω και δεύτερη κίνηση. Δεν ξέρω εάν αυτό μπορεί να λυθεί γιατί και από την Samsung όπως το δίνει εάν τραβήξεις μια φορά δεν βλέπεις τα γράμματα. Το έχεις δει να το έχει καταφέρει κάποιος ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 1 hour ago, pazu said: Δεν ξέρω εάν αυτό μπορεί να λυθεί γιατί και από την Samsung όπως το δίνει εάν τραβήξεις μια φορά δεν βλέπεις τα γράμματα. Το έχεις δει να το έχει καταφέρει κάποιος ; Δεν το έχω δει στο one ui 7. Αλλά δεν το έψαξα και πάρα πολύ. Ίσος κάπως να γίνεται. Τόσες εφαρμογές υπάρχουν που παραμετροποιουν το ui και χωρίς root. Μάλλον πρέπει να δω και στο xda. Ίσος εκεί έχει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 8 ώρες πριν, asdfaster said: Εγώ όταν κατεβάζω το menu φαίνεται σαν την φωτογραφία νούμερο 1. Αλλά εγώ θέλω όταν κατεβάζω το menu να φαίνεται σαν την φωτογραφία νούμερο 2. Να φαίνονται μαζί και τα γράμματα κάτο από τα κουμπιά. Αλλά με ένα κατέβασμα να γίνετε αυτό. Να μην χρειάζεται να κάνω και δεύτερο κατέβασμα για να φαίνονται τα γράμματα κάτο από τα κουμπιά. Να κάνω ένα κατέβασμα και μαζί να κατεβαίνει το menu αλλά και να φαίνονται και τα γράμματα. Χωρίς να κάνω και δεύτερη κίνηση. Αυτό με τα γράμματα το ψάχνω και εγώ πολύ καιρό τώρα.... Μια χαρά ήταν στο προηγούμενο UI. 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 16 ώρες πριν, thabull said: Αυτό με τα γράμματα το ψάχνω και εγώ πολύ καιρό τώρα.... Μια χαρά ήταν στο προηγούμενο UI. Ναι ήταν πολύ καλό. Χωρίς τα γράμματα καμία φορά μπερδεύω τα εικονίδια. Από ότι βλέπω ούτε στο one ui 8 θα έχουν κάποια αλλαγή. Θα συνεχίσουν να είναι χωρίς γράμματα. Αλλά πιστεύω όλο και κάπως θα βρεθεί κάποιος τρόπος να το αλλάξουμε αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. July 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2025 On 5/7/2025 at 6:07 ΜΜ, theo7ashm said: Καλησπέρα παιδια να ρωτήσω κάτι άλλαξα σημερα sim (είχα καποια θεματακια) κ την έβαλα κανονικά στην θέση της sim 1 κ μου έγραψε sim 2 στο κινητο. Της άλλαξα θέση πάλι το ίδιο. Την ξαναέβαλα στη θέση της sim 1 κ πάλι sim 2 γράφει.... Ξέρουμε γιατί αυτο κ αν αλλαζει; Ειδα κατι που το έψαξα λίγο γι αλλαγη ονομασίας δηλαδη να την ονομάσω όπως εγώ θέλω. Βάλε μια διαφορετική sim στη θεςη 2 και την sim πουωθελεις στην θεση 1 και ενεργοποίησε το τηλέφωνο έτσι ώστε να της απομνημονευση..μετά βγάλε την sim 2 και τελείωσες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 Καλησπέρα στην ομάδα....αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με τα δεδομένα της cosmote σημερα ? Δεν μπορώ να μπω σε site πέρα από 1-2,σε streaming υπηρεσίες καθώς και YouTube/YouTube music 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeedRacer Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 (edited) 16 ώρες πριν, harislg said: Καλησπέρα στην ομάδα....αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με τα δεδομένα της cosmote σημερα ? Δεν μπορώ να μπω σε site πέρα από 1-2,σε streaming υπηρεσίες καθώς και YouTube/YouTube music Υπήρχε πρόβλημα στην Google. Edited July 8, 2025 by SpeedRacer 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 Έχει κανένας πρόβλημα με το One Drive στην εφαρμογή Αρχείων της Samsung;; Έχει κάτι μέρες που δεν συγχρονίζει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 4 ώρες πριν, katsiletra said: Έχει κανένας πρόβλημα με το One Drive στην εφαρμογή Αρχείων της Samsung;; Έχει κάτι μέρες που δεν συγχρονίζει τίποτα. Το εχω παρατηρήσει κι εγω. Αλλά όπως λες δεν συμβαίνει συνέχεια, συνεπώς υποψιάζομαι πως είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει . Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 1 ώρα πριν, eilio94 said: Το εχω παρατηρήσει κι εγω. Αλλά όπως λες δεν συμβαίνει συνέχεια, συνεπώς υποψιάζομαι πως είναι κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει . Εμένα δεν εμφανίζει καν τα αρχεία. Έκνανα clear cache, επαναφορά δεδομένων και τίποτα δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 (edited) υπαρχει τροπος με φωνητικη εντολη ΧΩΡΙΣ να πατησουμε κουμπι να καλεσει μια επαφη εαν το πουμε στο gemini στα ελληνικα?γιατι βλεπω εχουμε φωνητικες εντολες hey google αλλα μονο στα αγγλικα και gemini στα ελληνικα αλλα χωρις φωνητικη εντολη,πρεπει να πατησεις κουμπι Edited July 10, 2025 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 δεν καταλαβαίνω γιατί όταν κάνω ζουμ σε βίντεο βραδάκι όταν αλλάξει ο φακός σκοτεινιαζει ενώ σε iPhone όχι. γιατί δεν το φτιάχνει και η samsung;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 2 ώρες πριν, ilka71 said: δεν καταλαβαίνω γιατί όταν κάνω ζουμ σε βίντεο βραδάκι όταν αλλάξει ο φακός σκοτεινιαζει ενώ σε iPhone όχι. γιατί δεν το φτιάχνει και η samsung;; Υπομονή στο 25 δεν το κάνει θα το φτιάξουν κι αυτό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 Καλημερα ενημερωση ΙΟΥΛΙΟΥ.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 12 ώρες πριν, ilka71 said: δεν καταλαβαίνω γιατί όταν κάνω ζουμ σε βίντεο βραδάκι όταν αλλάξει ο φακός σκοτεινιαζει ενώ σε iPhone όχι. γιατί δεν το φτιάχνει και η samsung;; Πώς γίνεται να μην σκοτεινιάζει και στο iphone αφού οι δύο κάμερες (κυρία και τηλεφακός) έχουν διαφορετικές τιμές f. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 On 30/6/2025 at 10:23 ΜΜ, Johnny_Johnny said: Δεν μπορώ να στείλω φώτο στο google messages και στο samsung messages μέσω rcs? Μήπως φταίει η vodafone? Το ίδιο έχω και γω με Vodafone και ότι και να έκανα είτε μόνος μου είτε με την εταιρία,λύση δεν βρήκαμε για τα RCS.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το γεγονός ότι ο αριθμός προέρχεται από φορητοτητα και δεν είναι 694 και το έχω στο S25U και σε άλλες 2-3 συσκευές που έχω δοκιμάσει δεν γίνεται κάτι.Ευτυχως έχω χιλιάδες sms λόγω προγράμματος και στέλνω έτσι μιας και λόγω εργασίας χρειάζεται στο τέλος της ημέρας να στέλνω κάποια sms στους από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 13 minutes ago, EricssonyFan said: Πώς γίνεται να μην σκοτεινιάζει και στο iphone αφού οι δύο κάμερες (κυρία και τηλεφακός) έχουν διαφορετικές τιμές f. Δεν ξέρω πάντως χτες βράδυ είδα το 15 pro του γιου έκανε ζουμ καμία αλλαγή στον φωτισμό 9 ώρες πριν, costsa41 said: Υπομονή στο 25 δεν το κάνει θα το φτιάξουν κι αυτό. Στο 25 δεν το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoalex50 Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 On 21/6/2025 at 3:29 ΜΜ, asdfaster said: Οκ πιο κάτω είναι το αρχείο με της εφαρμογές και τα service που έχω κάνει disable. Είναι κάπου 250 service. Πρώτα κοίτα μέσα το αρχείο ποια πράγματα έχω κάνει disable ίσος κάποια τα θες. Και μετά κάνε load preset Και βάλε το αρχείο. Ποτέ μην κάνεις uninstall τίποτα παρα μόνο disable. Ότι θες το κάνεις enable. Αλλά παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο στο ποσό καλά πάει το κινητό. Εκτός από τα disable αχρείαστα πράγματα. Εγώ για παράδειγμα δεν έχω μέσα driain apps όπως Facebook Και Instagram Και chat εφαρμογές παρα μόνο το viber. Παρόλα αυτά πάντα προτείνω Aeroinsta και YouTube Revanced Και GCam αλλά και καλό στήσιμο μέσα τα settings στο κινητό. DISABLED 250 SERVICE S24 ULTRA NEW2.txt 6 kB · 30 downloads Υπαρχει καποιος οδηγος με steps πως κανουμε την ολη διαδικασια η ειναι απλο? Αυτο που ανεβασες μπορει να γινει load και να τα παρει ολα αυτοματα καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 16 ώρες πριν, ilka71 said: Δεν ξέρω πάντως χτες βράδυ είδα το 15 pro του γιου έκανε ζουμ καμία αλλαγή στον φωτισμό Μέχρι πόσο ζουμ; Αν έκανε το iphone 3X τότε φυσικά δεν θα άλλαζε ο φωτισμός γιατί ο τηλεφακός είναι 5Χ. Στο galaxy θα αλλάζε δύο φορές, και στο 3χ και στο 5χ. Αδυνατω να πιστέψω ότι τα iphone είναι καλύτερα και σε αυτόν τον τομέα, αν μιλάμε για 5/10χ ζουμ όσον αφορά τον φωτισμό σε σχέση με τη βασική κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 Και σε μένα σκοτεινιαζει το ζουμ στο βίντεο. Άρα το bug το έχουν όλοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 12 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Και σε μένα σκοτεινιαζει το ζουμ στο βίντεο. Άρα το bug το έχουν όλοι? Δεν είναι bug 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 1 minute ago, EricssonyFan said: Δεν είναι bug Αaa it's feature....nice 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2025 10 minutes ago, Johnny_Johnny said: Αaa it's feature....nice Κάθε φακός έχει διαφορετικό aperture (f), που σημαίνει ότι έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά όσον αφορά το φώς που μπαίνει στην κάμερα. Είναι απολύτως λογικό όταν αλλάζεις φακό και πηγαίνεις σε έναν με μεγαλύτερο aperture να μπαίνει λιγότερο φως και γι'αυτό να φαίνεται πιο σκοτεινό το βίντεο. Οπότε δε χρειάζεται να ειρωνεύεσαι τον φίλο που σου λέει ότι δεν είναι bug. Το γιατί κάθε φακός έχει διαφορετικό aperture είναι σύνθετο και οι λόγοι είναι πολλοί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts