Jump to content

challenge143

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.134
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    0%

challenge143 last won the day on Μάϊος 31 2022

challenge143 had the most liked content!

2 Followers

About challenge143

  • Ημ. Γέννησης 06/09/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Πειραιάς

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

challenge143's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

104

Φήμη

  1. Αυτό είναι το θέμα ότι διαφορές δεν υπάρχουν κ αν υπάρχουν είναι πολύ μικρές. Από τις 20 φωτογραφίες που είχα βγάλει οι μισές ήταν σχεδόν ίδιες κ αντε 2 , 3 να υπερτερούν στο 24αρι. Γενικά στο θέμα φωτογραφιών δεν έκανε κανένα τρομερό άλμα το 24 φέτος. Σαν συσκευή είναι τρομερή κ κυρίως η οθόνη του κάτω από τον ήλιο κ κακός δεν διαφημίζεται Αυτό το θέμα.. ανάμεσα στις 2 συσκευές. Να ξέρεις κ από θέμα σβελταδας είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ οι διαφορές. Γενικά σαν συσκευή η 21 που έχετε είναι πάρα πολύ καλή δεν αξίζει να δώσετε λεφτά για το 24 γιατί οι διαφορές είναι μικρές δεν θα καταλάβετε διαφορές στην καθημερινότητα σας. Αν κ μου έχουν ληψει κάνα δυο πράγματα από το 21 όπως το live messenger .... με 2 λόγια πολύ καλές συσκευές κ οι 2 αλλά αν δεν έχετε πρόβλημα με το 21 μην μεταπηδηξετε στο 24 . Περιμένετε το 25.
  2. Ναι τον συγχρονισμό μου το ανοίγει κ εμένα από μόνο του.
  3. Καλή σαρακοστή παιδιά ένα γρήγορο δείγμα s21 με 24 in door .
  4. @peter77377 έχεις βάλει τίποτα τζαμακια προστασίας στις κάμερες;
  5. Δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι η μεμβράνη
  6. Φαντάσου να ανεβάσω φωτογραφίες μεταξύ 21υ κ 24υ να δεις γκρίνια που θα πέσει. 😄 Γι αυτό καλύτερα να απέχουμε από τέτοια θέματα. 😄
  7. Κάνε υπομονή πιστεύω σε 1 βδομάδα θα έρθει σε όλους. Εγώ πάντως στην τελευταία αναβάθμιση που έκανα όπως είχα αναφέρει πλέον η συσκευή ρολαρει απίστευτα τέλεια. Δεν ξέρω τι δεν μου είχε κάτσει καλά πριν κ σε κάθε επανεκκίνηση που θα έκανα στο ρολόι στην αρχή της χρήσης του όταν κατέβαζα κουρτίνα και μετά αριστερά δεξιά κομπιαζε για λίγο στην αρχή. Τώρα εξαφανίστηκε τελείως αυτό το σύμπτωμα κατά τ άλλα καλοδεχουμενο το μενού όπως το κάνανε άλλα τίποτα το ιδιαίτερο.
  8. Έχει βγει η 4000111 κ ως δια μαγείας είναι τρομερή αναβάθμιση ως προς το θέμα lag . Εγώ έκανα για αρχή μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων κ μετά την αναβάθμιση καθαρά γιατί είναι και μεγάλη κ το αποτέλεσμα στο δικό μου ρολόι εξεπλάγην γιατί παλιά έτρωγε κάτι πολύ μικρά σκαλωματα όταν κατέβαζες κουρτίνα ή έπαιζες αριστερά δεξιά την οθόνη γρήγορα. Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αλλά έγινε τρομερά γρήγορη ή ανταπόκριση. Όσο για την μπαταρία δεν βλέπω καμία διαφορά προς το καλύτερο το ίδιο ακριβώς μου φαίνεται. ( για τους φίλους που έχουν το mod health θα πρέπει να κατεβάσετε την ποιο καινούργια έκδοση γιατί δεν θα παίζει. )
  9. Έχει βγει καινούργια αναβάθμιση κ επιτέλους φτιάξανε το lag . Εγώ πρώτη φορά το βλέπω τόσο σφαίρα το menu του χωρίς κολλήματα να κατεβάζεις την κουρτίνα κ να σκαλώνει. Μένει να δούμε κ από μπαταρία τι έφτιαξαν αν κ βλέπω τα ίδια επίπεδα να είναι.
  10. Παιδιά προς ενημέρωση όποιος ενδιαφέρεται βάλαμε την ευρωπαϊκή έκδοση στην συσκευή όλα μία χαρά πολύ όμορφη συσκευή όντως παρατήρησα αυτά τα μικρά σκαλωματακια που λέτε αλλά ρε παιδιά είναι λίγο υπερβολή να το χειρίζεστε τόσο γρήγορα για να το κάνει. Όσο για το 5g είναι λίγο απογοητευμενος ο φίλος παρόλο που το βγάζει σαν εικονίδιο δεν πιάνει μεγάλες ταχύτητες με συγκρίσει s21u s24u a52s. Λογικά υποθέτω πρέπει να έχει άλλο σύστημα κεραιών. Σε 4g όλα τέλεια κ το περίεργο δείχνει να έχει καλύτερο σήμα από τις άλλες συσκευές . Παρόλο που δεν την έχω την συσκευή είναι πολύ όμορφη κ έχει καλό κράτημα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας καλή συνέχεια.
  11. Δεν δίνει όντως κάτι ουσιαστικό ΑΛΛΑ φτιάξανε επιτέλους το μικρό lag που είχε ορισμένες φορές όταν κατέβαζες την κουρτίνα ή κάτι μικρά κολληματατια όταν όταν έκανες περιήγηση μέσα στο μενού. Τώρα ευτυχώς πάει σφαίρα.
  12. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις άρα καταλήγουμε στην Ρομ. Γενικά το ψιλό έχουμε με τα ρουτ άρα θα επιχειρήσουμε το Σάββατο αν κ βλέπω υπάρχουν κ οδηγίες όπως έβαλε κ ο φίλος ποιο πάνω. Θα το κάνουμε κ θα ενημερώσω.
  13. Παιδιά κανείς;
  14. Εγώ στο 24 αυτό που έχω παρατηρήσει με 5g με όχι καλό σήμα έχω διαφορά ένα 20% με 4g που κ αυτό δεν έχει καλό σήμα. Το έχετε δοκιμάσει καθόλου να δείτε;
  15. Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση αν γνωρίζετε εκμερους ενός φίλου που έχει αγοράσει το κινητό. Έχει αγοράσει την συσκευή από το gshopper το 12/256 στα 615 ευρώ με την κινεζικη έκδοση, όλα καλά αλλά δεν πιάνει 5g σε cosmote αλλά κ σε vodafone που δοκιμάσαμε κ εννοείται ότι είναι ενεργοποιημενα από τον παροχο. Το ερώτημα αν βάλουμε eu έκδοση θα φτιάξει ή είναι θέμα κεραίας λόγο κινεζικης έκδοσης; δηλαδή τα ευρωπαϊκά με τα κινέζικα έχουν άλλη κεραία σαν συσκευή; ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...