Jump to content

challenge143

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.141
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    0%

challenge143 last won the day on Μάϊος 31 2022

challenge143 had the most liked content!

2 Followers

About challenge143

  • Ημ. Γέννησης 06/09/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Πειραιάς

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

challenge143's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

105

Φήμη

  1. Βασικά να σου πω την αλήθεια για τέτοια συσκευή η κάμερα με χαλάει όπως αν δεις ποιο πάνω που έχω ανεβάσει κ μετά την τελευταία ενημέρωση στο 24 δεν έχω καλό σήμα ενώ σε συγκεκριμένο μέρος είχα 2 γραμμές τώρα δεν έχω καμία αλλά παίρνει τηλέφωνο κανονικά. Εντάξει δεν είναι τραγικά τα πράγματα σίγουρα θα το φτιάξουν με κάποιο update. Απλά για φρέσκια συσκευή περιμένεις ποιο πολλά πράγματα (να κάνεις την διαφορά) .
  2. Εγώ από την άλλη με το s24 μόνο προβλήματα βλέπω 🤣
  3. Καλησπέρα στην ομάδα έλεγα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας κ να ανεβάσω μερικά δείγματα με το 24 για τις άκυρες φωτεινότητας που ανεβάζει χωρίς λόγο για τα δικά μου γούστα κ σε ορισμένα σημεία να τα καίει κ να τα κάνει πολύ φωτεινά χωρίς λόγο. Στα αυτόματα κ τα 2 εννοείται.
  4. Κάνε μια πλήρη φόρτιση κ μετά μπες στο recovery κ Κάνε κ ένα clear μπας κ .... τραβα κ ένα hard reset κ ο Θεός βοηθός.
  5. Έτσι ακριβώς όπως τα είπες . Κ οι λόγοι που επέλεξα samsung είναι το λογισμικό κ το services. Πάνω στο θέμα φωτογραφιών είναι πολύ πίσω η samsung κ όντως πρέπει να το κοιτάξει αυτό. Το 21υ εννοείται κινητάρα κ το χαίρεται η γυναίκα τώρα. Στο νήμα του 24 έχω ξεκοψει να γράφω γιατί δυστυχώς δεν τους αρέσει να ακούγεται η αλήθεια γιατί είναι πορωμενοι λες κ έχουν μετοχές τι να πω. Εννοείται ότι είναι πολύ καλή συσκευή το 24 αλλά σε αυτό που έχω αναφέρει με το 21 η με το 22 δεν πρόκειται να δουν την τρομερή διαφορά. Μέσα ένας έγραψε έκανα την μετάβαση από το 22υ στο 24υ κ είδα το φως το αληθινό κ όποιος λέει το σκέφτεται ,να το κάνει είναι χαοτική η διαφορά. Πες μου τώρα τι συζήτηση μπορείς να ανοίξεις με αυτόν τον άνθρωπο κ που θα καταλήξει.. . Αν ανεβάσω στο νήμα του 24 φωτογραφίες από huawei p60 με 24 θα με φάνε. 🤪. Ποτέ δεν ήμουν πωρωμένος με καμία εταιρεία απλά πάντα μου άρεσε να περιγράφω αυτό που βιωνω για να ακούσει κ ο μελλοντικός αγοραστεις τι πρόκειται να αγοράσει.
  6. https://iguru.gr/s-pen-tou-galaxy-s24-ultra-vromaei/ Ρε παιδιά τι κινητό πήραμε....🤪 αντε να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε κθα ακούσουμε εδώ μέσα.... 🤣 . Δεν μπορώ ακόμα γελάω.
  7. Καλά έκανες. Είδες εγώ τι έπαθα με το γυαλί άσε που δεν έπιανε κ Καλά το δακτυλικο. Θα δεις κ ότι κάτω από ήλιο θα βλέπεις πολύ καλά χωρίς αντανάκλαση. Στο θέμα οθόνης απορώ πώς το έχουν αφήσει έτσι να περάσει.... πολύ μεγάλο βήμα αυτό κ πρέπει να το διαφημίζουν.
  8. Αυτό είναι το θέμα ότι διαφορές δεν υπάρχουν κ αν υπάρχουν είναι πολύ μικρές. Από τις 20 φωτογραφίες που είχα βγάλει οι μισές ήταν σχεδόν ίδιες κ αντε 2 , 3 να υπερτερούν στο 24αρι. Γενικά στο θέμα φωτογραφιών δεν έκανε κανένα τρομερό άλμα το 24 φέτος. Σαν συσκευή είναι τρομερή κ κυρίως η οθόνη του κάτω από τον ήλιο κ κακός δεν διαφημίζεται Αυτό το θέμα.. ανάμεσα στις 2 συσκευές. Να ξέρεις κ από θέμα σβελταδας είναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ οι διαφορές. Γενικά σαν συσκευή η 21 που έχετε είναι πάρα πολύ καλή δεν αξίζει να δώσετε λεφτά για το 24 γιατί οι διαφορές είναι μικρές δεν θα καταλάβετε διαφορές στην καθημερινότητα σας. Αν κ μου έχουν ληψει κάνα δυο πράγματα από το 21 όπως το live messenger .... με 2 λόγια πολύ καλές συσκευές κ οι 2 αλλά αν δεν έχετε πρόβλημα με το 21 μην μεταπηδηξετε στο 24 . Περιμένετε το 25.
  9. Ναι τον συγχρονισμό μου το ανοίγει κ εμένα από μόνο του.
  10. Καλή σαρακοστή παιδιά ένα γρήγορο δείγμα s21 με 24 in door .
  11. @peter77377 έχεις βάλει τίποτα τζαμακια προστασίας στις κάμερες;
  12. Δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι η μεμβράνη
  13. Φαντάσου να ανεβάσω φωτογραφίες μεταξύ 21υ κ 24υ να δεις γκρίνια που θα πέσει. 😄 Γι αυτό καλύτερα να απέχουμε από τέτοια θέματα. 😄
  14. Κάνε υπομονή πιστεύω σε 1 βδομάδα θα έρθει σε όλους. Εγώ πάντως στην τελευταία αναβάθμιση που έκανα όπως είχα αναφέρει πλέον η συσκευή ρολαρει απίστευτα τέλεια. Δεν ξέρω τι δεν μου είχε κάτσει καλά πριν κ σε κάθε επανεκκίνηση που θα έκανα στο ρολόι στην αρχή της χρήσης του όταν κατέβαζα κουρτίνα και μετά αριστερά δεξιά κομπιαζε για λίγο στην αρχή. Τώρα εξαφανίστηκε τελείως αυτό το σύμπτωμα κατά τ άλλα καλοδεχουμενο το μενού όπως το κάνανε άλλα τίποτα το ιδιαίτερο.
  15. Έχει βγει η 4000111 κ ως δια μαγείας είναι τρομερή αναβάθμιση ως προς το θέμα lag . Εγώ έκανα για αρχή μια επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων κ μετά την αναβάθμιση καθαρά γιατί είναι και μεγάλη κ το αποτέλεσμα στο δικό μου ρολόι εξεπλάγην γιατί παλιά έτρωγε κάτι πολύ μικρά σκαλωματα όταν κατέβαζες κουρτίνα ή έπαιζες αριστερά δεξιά την οθόνη γρήγορα. Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αλλά έγινε τρομερά γρήγορη ή ανταπόκριση. Όσο για την μπαταρία δεν βλέπω καμία διαφορά προς το καλύτερο το ίδιο ακριβώς μου φαίνεται. ( για τους φίλους που έχουν το mod health θα πρέπει να κατεβάσετε την ποιο καινούργια έκδοση γιατί δεν θα παίζει. )
×
×
  • Create New...