Jump to content

challenge143

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.189
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    0%

challenge143 last won the day on Μάϊος 31 2022

challenge143 had the most liked content!

2 Followers

About challenge143

  • Ημ. Γέννησης 06/09/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Πειραιάς

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

challenge143's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

110

Φήμη

  1. Λοιπόν να γράψω την εμπειρία μου με τους καύσωνες γιατί κατάφερα κ τα δύο τερατακια να τα καψωσω άσχημα s21ultra k s24u. Πιστεύω η samsung έχει φτιάξει αξιόπιστες συσκευές τα τελευταία χρόνια. Αν εξερεσουμε στο 24υ ότι μου έριξε την έξτρα φωτεινότητα κατά τ άλλα κ οι δύο συσκευές παρόλο που εβρασαν δεν κατάλαβαν τίποτα. Να φανταστείτε ότι στην κλήση που δέχτηκα δεν το έβαλα στο αυτί άλλα μίλησα με ανοιχτή ακρόαση γιατί το δέρμα δεν το δεχόταν . Κανονικά έπρεπε κ στις δύο συσκευές να πετάξει μήνυμα για υπερβολική ζέστη και καμιά συσκευή από τις δύο δεν έκοψε. Το αναφέρω αυτό Γιατί έχω κακή εμπειρία από HTC ultra που ούτε αυτό με ειδοποίησε απλά έσβησε κ όταν κρυωσε άναψε αλλά με πολλά προβλήματα από τότε. Πάντως δείχνουν τα τσιπάκια τους να αντέχουν στην ζέστη αλλά εύχομαι να ενημερώνουν κ ολας κάτι που δεν είδα με τόσο κάψιμο κ στις 2 συσκευές..
  2. Είναι υποκειμενικο αυτό κ σίγουρα οι απόψεις θα διίστανται.πανω στο λογισμικό η samsung έχει κάνει μεγάλα άλματα, εμένα με έχει κερδίσει έχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης κ πιστεύω ότι είναι top. Στο μελανό της σημείο για μένα είναι οι κάμερες στο s24u δεν με τρέλανανε περίμενα κάτι παραπάνω. Όσο για το λογισμικό της η δικιά μου άποψη είναι κορυφαίο , ολοκληρωμένο χωρίς ίχνος lag κ με τις ενημερώσεις κάθε μήνα στο πιάτο. Αλλά μην ξεφεύγουμε από το θέμα ο κάθε χρήστης επιλέγει συσκευή με την δικιά του εμπειρία χρήσης.
  3. Αν είναι το οικονομικό κομμάτι τότε ναι αξίζει. Το αν είναι καλύτερο αυτό είναι υποκειμενικο. Δεν υπάρχει η καλύτερη συσκευή εκεί έξω. Εκεί που κερδίζει η μία χάνει η άλλη.
  4. Η αλήθεια είναι ότι έχουν ακουστεί κάποια παράπονα με αυτό το θέμα. Αν κ εγώ δεν έχω κάποιο θέμα υποπτεύομαι μήπως οφείλεται στο ρουτερ κ την συνδεσιμότητα τους;
  5. Κάτι τέτοιο είχα πάθει κ εγώ παλιά με χιαομι 9pro κ συνδεόταν μόνο στο samsung. Αναγκάστηκα κ έκανα reset το ρολόι κ ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή κ δούλεψε κανονικά.
  6. @petrost8 πηγαίνετο smartec θα στο επισκευασουν αν είσαι τυχερός κ σου περάσουν κ την μπαταρία εχει καλός ειδάλλως όσο κόστος κ να έχει μιας κ ανοίχτηκε θα την αλλάξεις. Θεωρειτικα θα είναι σχεδόν τα μισά λεφτά η αντικατάσταση της.
  7. Καλά μετά από 11μηνες στο παρουσίασε κ τόσο καιρό δεν το είχες προσέξει;
  8. Θυμήσου αν έχεις κατεβάσει καμία εφαρμογή τελευταία κ διέγραψε την μήπως στην κάνει από εκεί. Δοκίμασε της Samsung κ τέλος αυτό που σκέφτομαι είναι επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.
  9. Κ να προσθέσω στην προηγούμενη ενημέρωση που πήρα στο s24u δεν ξέρω τι διατανο έγινε είχε που είχε χαμηλό σήμα απέγινε . Άρα η δικιά μου άποψη είναι, μην όταν ακούμε snapdragon λέμε όλε κ έχω τον καλύτερο γιατί η πράξη δυστυχώς άλλα δείχνει.... κ τώρα που σας γράφω με τον ίδιο παροχο κ τα 2 κινητά 21υ κ 24υ το 21 έχει 2 γραμμές παραπάνω..... Όχι ότι μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα ή χάνω κλήσεις ,απλά για ψυχολογικούς λόγους.... ξεφύγαμε λίγο από το νήμα απλά έκανα μια παρένθεση στην προσωπικη εμπειρία με τους επεξεργαστές που έχω στα χέρια μου. ( μια τελευταία συμβουλή διαλέξτε συσκευή με κριτήριο την τσέπη σας κ πόσο σας αρέσει να το κρατάτε στο χέρι σας κ όλα τα άλλα αφήστε τα πίσω. Δεν υπάρχει η καλύτερη συσκευή εκεί έξω . Πλέον εδώ που έχουμε φτάσει πάνω κάτω στα λεφτά που διαθέτετε για κάθε συσκευή όλες τα κάνουν αρκετά καλά. . Ένα μεγάλο κρητιριο για μένα είναι η αυτονομία και εκεί πρέπει να ρίξουν μεγάλο βάρος η εταιρείες. ) καλή συνέχεια κ sorry για το off topic
  10. Μόνο οι ναυαρχίδες των exynos τελικά σπέρνουν πόνο κ στο σήμα ,βλέπε φωτογραφίες που είχα ανεβάσει το 52s με το 21υ , το 52 ήταν για κλάματα κ κυρίως όταν είχαμε πάει με παρέα στο προφήτη Ηλία για καφέ με μια παρέα που είχαμε δυο a52s κ 21υ κ απλά στο ίδιο δίκτυο δεν είχαν σήμα κ εγώ είχα 5g 😷 . Γενικά κ εμείς δεν είχαμε θέμα με την συσκευή έχει αποδειχθεί καλή για low budget .
  11. Δες τι εφαρμογές έχεις κατεβάσει κ τι τρέχουν στο παρασκήνιο . Φορτισε το από 20 % στο 100% κ δες πως θα πάει.
  12. Παιδιά μην πέφτετε στην παγίδα ποιο είναι καλύτερο ούτε το ένα είναι ούτε το άλλο. Αν μιλήσουμε με τιμή στα λεφτά τον 600 ευρώ που έρχεται από Κίνα ναι τότε είναι μονόδρομος.
  13. Αυτό το είχα παρατηρήσει κ ξεκίνησε πριν 2 ενημερώσεις στην συσκευή μου . Ενώ στο σπίτι μου έπαιζε 2 με 3 γραμμές τώρα είναι 0 με 1 χωρίς να έχω πρόβλημα κανένα στην κλήση . Κάποια πατάτα έχουν κάνει στο λογισμικό κ είναι εικονικό το πρόβλημα.
  14. Για κάνε υπομονή γιατί πάλι αναφέρουν για μια μεγάλη αναβάθμιση στο θέμα καμερών.
×
×
  • Create New...