Jump to content

challenge143

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.209
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by challenge143

  1. Θα πας στον παροχο κ θα μπλοκαρεις κ τα 2 imei? K απλά δεν θα μπορεί να το χρεισημοποιησει σαν τηλ. Αν έχεις συγχρονίσει το Google foto τις φωτογραφίες σου θα εμφανιστούν ότι είχες στην συσκευή
  2. Η αλήθεια είναι επειδή τα έχω κ εγώ κ τα 2 στην αρχή όντως ήταν σε πολλά σενάρια πολύ καλύτερο το 21υ όπως έχω ανεβάσει κ στο νήμα του 21υ . Μετά τις αναβαθμίσεις η αλήθεια είναι ότι ψιλό έστρωσε κ τις διαφορές τις ψιλοψαχνεις με το 21 αλλά αν τα βάλεις δίπλα δίπλα θα δεις σε ζοομ ότι είναι λιιιιιιιιιιιιγο ποιο καθαρές του 24υ . Αντε να δούμε πότε θα φέρει την επανάσταση στην φωτογραφία ή Samsung. Εγώ πάντως η δικιά μου άποψη είναι ότι μπορεί να μην κάνει τεράστια άλματα στην φωτογραφία γενικά δεν ήταν τοπ στις φωτογραφίες αλλά πάνω στο θέμα λογισμικό για μένα είναι 10/10 .
  3. Μεγάλη προσοχή σε αυτούς που φοράνε προστασία στις κάμερες εγώ τα έχω βγάλει. Αλλοιώνει πολύ την σωστή ανάλυση.
  4. Πριν κανένα 6μηνο που είχα ρωτήσει να μου βάλουν με αυτό τον τρόπο την ζελατίνα τους που είναι ελάχιστα ποιο ακριβή μου είπαν ότι πλέον δεν θα ξανά φέρουν να τοποθετήσουν με αυτόν τον τρόπο (Κορυδαλλός) πραγματικά δεν ξέρω τι ισχύει. Κ έχω πάρει διάφορες ζελατίνες από το διαδίκτυο για τις συσκευές κ όσο αντέξουν.
  5. @adok13 θα σου πω ένα κόλπο να τις βάζεις μόνο σου εύκολα. το ιδανικό μέρος για τοποθέτηση είναι σε μέρος με υγρασία πχ στο μπάνιο που έχει υδρατμούς κ πίστεψε με θα σου κάτσει τέλεια χωρίς φουσκάλες .στο λέω γιατί έχω βάλει με αυτό τον τρόπο πάνω από 15 ζελατίνες.
  6. Για άστο χωρίς θήκη να δεις πόσο γρήγορα η αργά ζεσταίνεται. Πάντως να ξέρεις στην παραλία κ μένα στο 10 λεπτο το πολύ την ρίχνει την φωτεινότητα.
  7. @xalaros ευχαριστώ για την απάντηση αλλά στο 24 δεν μου την έχει σαν επιλογή αυτή. Δεν με ενοχλεί βέβαια...
  8. Τελικά έχετε δίκιο το λογισμικό του α52ς είναι αυτό. Γι αυτό το έχει ενσωματωμένο...
  9. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν κ θυμάμαι ότι είναι ευρωπαϊκό. Αξίζει να το κατεβάσουμε η όχι;
  10. Ρε παιδιά κάτι άσχετο όποιος γνωρίζει έχω στα χέρια μου το A52s κ το 24υ . Το α52 έχει προεγκατεστημενο στις ρυθμίσεις κλήσεως το hiya spam call ενώ έχω μπει στο ίδιο menu στο 24 κ δεν υπάρχει κ εννοείται όταν το ψάχνω με την αναζήτηση δεν με πάει στο τηλέφωνο αλλά το ψάχνει στο ίντερνετ. Γίνεται το παλιό μοντέλο να υπάρχει κ στο καινούργιο να μην το έχει προεγκατεστημενο ;
  11. Ερώτηση αν γνωρίζεις γιατί μου είχε συμβεί παλιά, σε αυτή την περίπτωση που υπάρχει κλοπή η εφαρμογή της Samsung μπορεί να το εντοπίσει μετά από format της συσκευής; το μόνο που μου είχαν πει να πάω στον παροχο κ να ακυρώσω το emai κ απλά δεν θα δουλέψει σαν τηλέφωνο αλλά σαν ένα tablet.
  12. Έχεις δοκιμάσει άλλο καλώδιο; σου έπεσε νερά στην θύρα η έτσι άσχετα στο εμφάνισε
  13. Αν το γυρίσεις στο 4g που είναι ακόμα ποιο σταθερό το δίκτυο τουλάχιστον σε Vodafone που έχω θα δεις ένα ποσοστό 15 με 20 % καλύτερη αυτονομία. .
  14. Ότι τι μετά την αναβάθμιση ασφαλείας του Αυγούστου το παρουσιάζουν οι συσκευές; κ πρασινίζει η οθόνη; αν είναι τέτοιο θέμα κανονικά θα πρέπει η ίδια η Samsung να αναλάβει τις ευθύνες της.
  15. Εδώ είναι το νήμα του 24. Αλλά θα κάνεις τα απλά που γνωρίζεις. Αν είσαι εγγύηση το πας για επισκευή, αν δεν είσαι ρωτάς κόστος αν δεν σε ενοχλεί το αφήνεις όπως είσαι κσι κάνεις κ ένα hard reset κ ξανά περνάς την αναβάθμιση κ το αφήνεις ήσυχο.
  16. Άμα είναι εκτός εγγύησης άστο όπως είναι δεν παθαίνει τίποτα μια στο τόσο.
  17. Εμένα συγχρονίζει κανονικά απλά δεν μπορώ να φτιάξω φακέλους στο Google photos κ μου τα έχει χύμα μέσα με ημερομηνία.
  18. Εγώ που έχω το 24 θα σου έλεγα να κάνεις υπομονή για το 25u . Από την στιγμή που σου βαστάει το 21 ακόμα περίμενε για το 25 μην βιαστείς να πάρεις το 24αρι
  19. Θα σου ήταν εύκολο να ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες να δούμε τις τόσες μεγάλες διαφορές που αναφέρεις;
  20. Παιδιά μια ερώτηση αν γνωρίζετε. Όταν θες να κάνεις hard reset την κάρτα σιμ την βγάζεις; ή δεν χρειάζεται;
  21. Λοιπόν να γράψω την εμπειρία μου με τους καύσωνες γιατί κατάφερα κ τα δύο τερατακια να τα καψωσω άσχημα s21ultra k s24u. Πιστεύω η samsung έχει φτιάξει αξιόπιστες συσκευές τα τελευταία χρόνια. Αν εξερεσουμε στο 24υ ότι μου έριξε την έξτρα φωτεινότητα κατά τ άλλα κ οι δύο συσκευές παρόλο που εβρασαν δεν κατάλαβαν τίποτα. Να φανταστείτε ότι στην κλήση που δέχτηκα δεν το έβαλα στο αυτί άλλα μίλησα με ανοιχτή ακρόαση γιατί το δέρμα δεν το δεχόταν . Κανονικά έπρεπε κ στις δύο συσκευές να πετάξει μήνυμα για υπερβολική ζέστη και καμιά συσκευή από τις δύο δεν έκοψε. Το αναφέρω αυτό Γιατί έχω κακή εμπειρία από HTC ultra που ούτε αυτό με ειδοποίησε απλά έσβησε κ όταν κρυωσε άναψε αλλά με πολλά προβλήματα από τότε. Πάντως δείχνουν τα τσιπάκια τους να αντέχουν στην ζέστη αλλά εύχομαι να ενημερώνουν κ ολας κάτι που δεν είδα με τόσο κάψιμο κ στις 2 συσκευές..
  22. Είναι υποκειμενικο αυτό κ σίγουρα οι απόψεις θα διίστανται.πανω στο λογισμικό η samsung έχει κάνει μεγάλα άλματα, εμένα με έχει κερδίσει έχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης κ πιστεύω ότι είναι top. Στο μελανό της σημείο για μένα είναι οι κάμερες στο s24u δεν με τρέλανανε περίμενα κάτι παραπάνω. Όσο για το λογισμικό της η δικιά μου άποψη είναι κορυφαίο , ολοκληρωμένο χωρίς ίχνος lag κ με τις ενημερώσεις κάθε μήνα στο πιάτο. Αλλά μην ξεφεύγουμε από το θέμα ο κάθε χρήστης επιλέγει συσκευή με την δικιά του εμπειρία χρήσης.
  23. Αν είναι το οικονομικό κομμάτι τότε ναι αξίζει. Το αν είναι καλύτερο αυτό είναι υποκειμενικο. Δεν υπάρχει η καλύτερη συσκευή εκεί έξω. Εκεί που κερδίζει η μία χάνει η άλλη.
  24. Η αλήθεια είναι ότι έχουν ακουστεί κάποια παράπονα με αυτό το θέμα. Αν κ εγώ δεν έχω κάποιο θέμα υποπτεύομαι μήπως οφείλεται στο ρουτερ κ την συνδεσιμότητα τους;
  25. Κάτι τέτοιο είχα πάθει κ εγώ παλιά με χιαομι 9pro κ συνδεόταν μόνο στο samsung. Αναγκάστηκα κ έκανα reset το ρολόι κ ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή κ δούλεψε κανονικά.
×
×
  • Create New...