Jump to content

challenge143

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.218
  • Εγγραφή

  • Days Won

    2
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by challenge143

  1. Με την ρουτίνα μπορείς να το κάνεις
  2. https://techmaniacs.gr/i-samsung-anakoinonei-stin-ellada-tis-syskeyes-poy-tha-paroyn-one-ui-6-1-1/
  3. Μία από τα ίδια. Τίποτα το ιδιαίτερο. Να δούμε τουλάχιστον από αυτονομία τι λέει....
  4. Σε αυτούς που έχει έρθει η ενημέρωση προτού την εγκαταστήσετε τραβηχτε μια φωτογραφία πριν κ μια μετά την ενημέρωση για να δείτε αν καταλάβετε διαφορές ή διαφορές είναι μόνο στα χαρτιά. Για να δούμε αν συμφωνούν οι απόψεις μας .
  5. Από ότι έχουν δηλώσει μάλλον ναι. Θα δείξει ο χρόνος κ η όρεξη τους. Ενώ στην σειρά 24 έπρεπε να το είχαμε πάρει με βελτιώσεις στην κάμερα...... τίποτα δεν έχει δώσει ...
  6. Ρε παιδιά σας έχει τύχει σε περιοχή με κακό σήμα κ ενεργοποιημενο το wifi calling με παροχο Vodafone να χάνετε κλήση ;
  7. Σωστά τα έγραψες εκτός το ότι το τελευταίο oneplus 12 το λογισμικό είναι για τα μπάνια κ ακόμα μετά από τόσα update προσπαθούν να διωρθωσουν το lag . Καλές συσκευές αλλά από υποστήριξη λογισμικού πάσχει κ όταν φτάνεις σε ένα τόσο μεγάλο ποσό θα κοιτάξεις να τα έχεις όλα όσο γίνεται χωρίς να σε πεδευουν. Κ τουλάχιστον οι Samy έχει δείξει ότι τους ακούει τους πελάτες του. Ο συνάδελφος μου που έχει το oneplus 12 το έχει πάρει από Κίνα στα 600 ευρώ περίπου ,σε αυτή την τιμή τα καταπινεις τα θεματακια που έχει κ το κακογραμμένο λογισμικό. Στα 1000plus όμως..... πρέπει να σκεφτόμαστε. Όταν έρθει η ώρα της αλλαγής καλό θα είναι ο καθένας μας να κάνει υπομονή και να δει τις συσκευές που τον ενδιαφέρουν. Ε ηρεμία χωρίς βιασύνη κ να συγκρίνει τα αρνητικά κ τα θετικά που σε όλες υπάρχουν.
  8. Αν πιστεύετε ότι θα δείτε διαφορά στις κάμερες. Τραβήξτε μερικές σταθερές λείψεις πριν το update κ μετά για να συγκρίνεται τις διαφορές ( αν δείτε.... ) ή δείτε μικρό διαφορές.
  9. Η αλήθεια είναι επειδή την έχω κ εγώ την ρουτίνα αυτή όταν πάω σπίτι και στην έργασια μου να μπαίνει το 2g κ όταν φεύγω να γυρίζει στο 4g ,έχει μεγάλη διαφορά κατανάλωσης στην μπαταρία γιατί δεν έχω καθόλου καλό σήμα ούτε σπίτι ούτε στην εργασία. Κ δουλεύει μια χαρά. ( το έκανα αυτό γιατί αρκετές φορές έχανα κ κλήση. )
  10. Θα πας στον παροχο κ θα μπλοκαρεις κ τα 2 imei? K απλά δεν θα μπορεί να το χρεισημοποιησει σαν τηλ. Αν έχεις συγχρονίσει το Google foto τις φωτογραφίες σου θα εμφανιστούν ότι είχες στην συσκευή
  11. Η αλήθεια είναι επειδή τα έχω κ εγώ κ τα 2 στην αρχή όντως ήταν σε πολλά σενάρια πολύ καλύτερο το 21υ όπως έχω ανεβάσει κ στο νήμα του 21υ . Μετά τις αναβαθμίσεις η αλήθεια είναι ότι ψιλό έστρωσε κ τις διαφορές τις ψιλοψαχνεις με το 21 αλλά αν τα βάλεις δίπλα δίπλα θα δεις σε ζοομ ότι είναι λιιιιιιιιιιιιγο ποιο καθαρές του 24υ . Αντε να δούμε πότε θα φέρει την επανάσταση στην φωτογραφία ή Samsung. Εγώ πάντως η δικιά μου άποψη είναι ότι μπορεί να μην κάνει τεράστια άλματα στην φωτογραφία γενικά δεν ήταν τοπ στις φωτογραφίες αλλά πάνω στο θέμα λογισμικό για μένα είναι 10/10 .
  12. Μεγάλη προσοχή σε αυτούς που φοράνε προστασία στις κάμερες εγώ τα έχω βγάλει. Αλλοιώνει πολύ την σωστή ανάλυση.
  13. Πριν κανένα 6μηνο που είχα ρωτήσει να μου βάλουν με αυτό τον τρόπο την ζελατίνα τους που είναι ελάχιστα ποιο ακριβή μου είπαν ότι πλέον δεν θα ξανά φέρουν να τοποθετήσουν με αυτόν τον τρόπο (Κορυδαλλός) πραγματικά δεν ξέρω τι ισχύει. Κ έχω πάρει διάφορες ζελατίνες από το διαδίκτυο για τις συσκευές κ όσο αντέξουν.
  14. @adok13 θα σου πω ένα κόλπο να τις βάζεις μόνο σου εύκολα. το ιδανικό μέρος για τοποθέτηση είναι σε μέρος με υγρασία πχ στο μπάνιο που έχει υδρατμούς κ πίστεψε με θα σου κάτσει τέλεια χωρίς φουσκάλες .στο λέω γιατί έχω βάλει με αυτό τον τρόπο πάνω από 15 ζελατίνες.
  15. Για άστο χωρίς θήκη να δεις πόσο γρήγορα η αργά ζεσταίνεται. Πάντως να ξέρεις στην παραλία κ μένα στο 10 λεπτο το πολύ την ρίχνει την φωτεινότητα.
  16. @xalaros ευχαριστώ για την απάντηση αλλά στο 24 δεν μου την έχει σαν επιλογή αυτή. Δεν με ενοχλεί βέβαια...
  17. Τελικά έχετε δίκιο το λογισμικό του α52ς είναι αυτό. Γι αυτό το έχει ενσωματωμένο...
  18. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν κ θυμάμαι ότι είναι ευρωπαϊκό. Αξίζει να το κατεβάσουμε η όχι;
  19. Ρε παιδιά κάτι άσχετο όποιος γνωρίζει έχω στα χέρια μου το A52s κ το 24υ . Το α52 έχει προεγκατεστημενο στις ρυθμίσεις κλήσεως το hiya spam call ενώ έχω μπει στο ίδιο menu στο 24 κ δεν υπάρχει κ εννοείται όταν το ψάχνω με την αναζήτηση δεν με πάει στο τηλέφωνο αλλά το ψάχνει στο ίντερνετ. Γίνεται το παλιό μοντέλο να υπάρχει κ στο καινούργιο να μην το έχει προεγκατεστημενο ;
  20. Ερώτηση αν γνωρίζεις γιατί μου είχε συμβεί παλιά, σε αυτή την περίπτωση που υπάρχει κλοπή η εφαρμογή της Samsung μπορεί να το εντοπίσει μετά από format της συσκευής; το μόνο που μου είχαν πει να πάω στον παροχο κ να ακυρώσω το emai κ απλά δεν θα δουλέψει σαν τηλέφωνο αλλά σαν ένα tablet.
  21. Έχεις δοκιμάσει άλλο καλώδιο; σου έπεσε νερά στην θύρα η έτσι άσχετα στο εμφάνισε
  22. Αν το γυρίσεις στο 4g που είναι ακόμα ποιο σταθερό το δίκτυο τουλάχιστον σε Vodafone που έχω θα δεις ένα ποσοστό 15 με 20 % καλύτερη αυτονομία. .
  23. Ότι τι μετά την αναβάθμιση ασφαλείας του Αυγούστου το παρουσιάζουν οι συσκευές; κ πρασινίζει η οθόνη; αν είναι τέτοιο θέμα κανονικά θα πρέπει η ίδια η Samsung να αναλάβει τις ευθύνες της.
  24. Εδώ είναι το νήμα του 24. Αλλά θα κάνεις τα απλά που γνωρίζεις. Αν είσαι εγγύηση το πας για επισκευή, αν δεν είσαι ρωτάς κόστος αν δεν σε ενοχλεί το αφήνεις όπως είσαι κσι κάνεις κ ένα hard reset κ ξανά περνάς την αναβάθμιση κ το αφήνεις ήσυχο.
  25. Άμα είναι εκτός εγγύησης άστο όπως είναι δεν παθαίνει τίποτα μια στο τόσο.
×
×
  • Create New...