Jump to content

theo7ashm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

theo7ashm's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Year In Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Collaborator Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

6

Φήμη

  1. Όποιος δεν είχε κάνει χειροκίνητα την ενημέρωση του navstar ώστε να αφαιρέσει την γραμμή στο τέλος της οθόνης μόλις έσκασε ενημερωση και κάνει τις λοιπές ενέργειες ώστε να φύγει.
  2. Φίλε μου καλέ μπορείς να στείλεις link; μ ενδιαφέρει πολύ η δεύτερη θήκη που φαίνεται πως είναι το εσωτερικό της συσκευής μας.
  3. Έχεις μεγάλο δίκιο και εγώ στο τσακ είμαι να βγάλω και την θήκη αλλά όπως είπες λόγω του μεγέθους. Το κινητό είναι δικό μας εμείς το πληρώσαμε ακριβά να το χαρούμε πλήρως 100% όχι ο επόμενος που θα το πάρει. Και το 22 στην θονη το είχα γυμνό και άνετα το πούλησα και ούτε καν έψαξα να δω εάν είχε κάνει γρατζουνιές αράχνιες κλπ ούτε αυτό το κοιτάζω.
  4. Εγώ δοκιμάζω από προχτές την παρακάτω βάση που έχει ασύρματη φόρτιση και είναι επίσημη της samsung. Είναι λίγο ακριβή αλλά είπα να δοκιμάσω της εταιρείας να δω τι λεει. Προς το παρών έχω μείνει ευχαριστημένος το μόνο ότι είναι λίγο ακριβή. https://www.skroutz.gr/s/33164233/Samsung-Vasi-Kinitou-Aytokinitou-CNT-me-Rythmizomena-Agistra-kai-Asyrmati-Fortisi-GP-PLU021SAABW.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
  5. Και εγώ είχα θέμα και δεν αντεχα να βγει κάποιο update (έχει βγει κάποιο μετά την εγκατάσταση του καινούργιου λογισμικού). Λοιπόν τι έκανα μετά από παρότρυνση κάποιου φίλου εδώ στο forum έσβησα την εφαρμογή, έκανα επανεκκίνηση του κινητου κ την ξαναπέρασα και όλα καλά μετά την επόμενη μου έσκασε και η ενημέρωση του messenger και δουλεύει άψογα όπως πριν.
  6. Όλα καλά με το καινούργιο λογισμικό το μόνο πρόβλημα που έχω εγώ είναι με το messenger πολλές φορές κρασαρει η εφαρμογή μου κλείνει αναγκαστικά και δε μου εμφανίζει ότι μου έχει έρθει μνμ πάρα μόνο εάν μπω στο fb και με στέλνει στην εφαρμογή. Α και κάποιες φορές πρέπει να ξανασυνεδεθω στο messenger. Δε ξέρω εάν κάποιο άλλο παιδί εδώ έχει το ίδιο πρόβλημα ή έχετε να προτείνετε κάποια λύση. Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι να περιμένω update της εφαρμογής αλλιώς να την απεγκαταστησω και να την ξαναπεράσω.
  7. Καμία ενημέρωση λογισμικού θα παρουμε; Προτείνετε κανένα watch face αναλογικό να φαίνεται λίγο πιο κλασσικό το ρολόι. Πάντως πολύ ωραίο το ρολόι μας το ευχαριστίεμαι πολύ με πάρα πολλές δυνατότητες και ακρίβεια στις μετρήσεις. Για αυτό που θέλω και όπως το χρησιμοποιώ εντάξει είμαι ευχαριστημένος με την μπαταρία αν κ θα ήθελα να φτάνει στα επίπεδα του 5 pro, αλλά όλα καλά.
  8. Ναι το κάνει και σ εμένα που και που όμως όχι συνέχεια...
  9. Φίλε μου μπορείς να μου στείλεις τι ρύθμιση έχεις κανει; γιατί σκέφτομαι κ εγώ να το βάλω στην αυτόματη.. ευχαριστώ
  10. Ναι ναι πολύ καλή αλλά γράφει beta παίζει κάποιο ρόλο ή οχι;
  11. Θα έλεγα ότι είναι λίγο πιο σφιχτό....
  12. Μάγκες καλησπέρα έχετε να προτείνετε κανένα πρόγραμμα για κατέβασμα βίντεο από YouTube, site κλπ κ να μπορώ κάποια να τα μετατρέψω πχ σε mp3;
×
×
  • Create New...