Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1

Recommended Posts

Δημ.
On 12/8/2025 at 3:57 ΜΜ, HSP said:

Εχω watch 5 pro κανα χρόνο τωρα αλλα εχω κουραστεί καθε 2 μερες φορτισει.  Σκεφτόμουν να παω σε huawei ρολοι.  Εχουν google pay αυτα ??  Εξωτερικό ηχειο κ μικρόφωνο αν πρέπει να μίλησεις απο το ρολοι παιζει ?? Η δουλειά του ρολόγιου είναι για ειδοποίησεις, κλήσεις,  γρήγορες απαντήσεις σε μήνυματα κτλ,  απάντηση κλήσεις κ συνομιλια μεσω ρολογιου κ ανέπαφες αγορες.  Με καλυπτει ενα huawei και αν ναι ποιο ?? 

το καλυτερο σε μπαταρια  με android που μπορεις να παρεις ειναι το oneplus 3

και σε πολυ καλη τιμη αυτη την εποχη γυρω στα 190€...

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

Δημ.
On 13/8/2025 at 12:02 ΠΜ, costsa41 said:

Το 7 το ultra βγάζει άνετα 2 και μισή μέρες με όλα ανοιχτά και 24 ώρες σύνδεση.  

Το μεγαλύτερο ρόλο παίζει η χρήση που γίνεται. Εμένα μου βγάζει σχεδόν 3 ημέρες το watch 6 44mm, αλλά έχω κλείσει οτιδήποτε σχετικό με health (αν και κάποιες μετρήσεις τις κάνει θες δε θες) και οτιδήποτε έχει να κάνει με μετρήσεις δραστηριότητας.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ είναι ότι από τότε που πήρα το ρολόι, για κάποιο λόγο μου πίνει την μπαταρία του κινητού.

Δημ.
5 ώρες πριν, oregon said:

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ είναι ότι από τότε που πήρα το ρολόι, για κάποιο λόγο μου πίνει την μπαταρία του κινητού.

Yes, αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις εκτός αν κλείσεις bt, αλλα έτσι δεν θα λεχεις ειδοποιήσεις, κλήσεις κτλπ στο ρολόι.

Το 7 ultra εμένα μου βγάζει 1.5 μέρα, μαξ 2 αν το αφήσω να πέσει κάτω από 10% αλλά τα έχω όλα ανοιχτά από health metrics, αλλά έχει και 1-2 ώρες την ημέρα activity tracking me gps.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Δημ.
1 ώρα πριν, OverClocker said:

Yes, αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις εκτός αν κλείσεις bt, αλλα έτσι δεν θα λεχεις ειδοποιήσεις, κλήσεις κτλπ στο ρολόι.

Οπότε είναι φυσιολογικό, γιατί στην αρχή με είχε θορυβήσει. Παλιά είχα Apple watch και δεν επηρέαζε τη μπαταρία του τηλεφώνου. Κατόπιν με το S24 ultra πήρα ένα Redmi watch χωρίς wear os, που επίσης δεν επηρέαζε την μπαταρία του κινητού. Το θέμα ξεκίνησε όταν πήρα το galaxy watch.

Έκλεισα αυτά που δε με ενδιαφέρουν (health, activity - αν και κάποιοι  αισθητήρες δουλεύουν θες δε θες, απλά κλείνω τις σχετικές ειδοποιήσεις ώστε να μη σε σπαμάρει).

Το ρολόι το χρειάζομαι για να βλέπω την ώρα (χαχα), ειδοποιήσεις εφαρμογών, πληρωμές, χειρισμό έξυπνων συσκευών και λίγο Voice assistant.

Με αυτή τη χρήση βγάζει 2,5+ ημέρες και για τα 88 ευρώ που μου έδωσα (προσφορές από Γερμανό + payzy και ένα κουπόνι που είχα) δεν έχω παράπονο.

Δημ. (edited)
4 ώρες πριν, oregon said:

Οπότε είναι φυσιολογικό, γιατί στην αρχή με είχε θορυβήσει. Παλιά είχα Apple watch και δεν επηρέαζε τη μπαταρία του τηλεφώνου. Κατόπιν με το S24 ultra πήρα ένα Redmi watch χωρίς wear os, που επίσης δεν επηρέαζε την μπαταρία του κινητού. Το θέμα ξεκίνησε όταν πήρα το galaxy watch.

Έκλεισα αυτά που δε με ενδιαφέρουν (health, activity - αν και κάποιοι  αισθητήρες δουλεύουν θες δε θες, απλά κλείνω τις σχετικές ειδοποιήσεις ώστε να μη σε σπαμάρει).

Το ρολόι το χρειάζομαι για να βλέπω την ώρα (χαχα), ειδοποιήσεις εφαρμογών, πληρωμές, χειρισμό έξυπνων συσκευών και λίγο Voice assistant.

Με αυτή τη χρήση βγάζει 2,5+ ημέρες και για τα 88 ευρώ που μου έδωσα (προσφορές από Γερμανό + payzy και ένα κουπόνι που είχα) δεν έχω παράπονο.

Περίεργο αυτό που λες για άλλα ρολόγια, γιατί και με garmin ρολόι που είχα ένα διάστημα, η διαφορά στο κινητο ήταν πολύ μικρή αν αναλογιστείς ότι δεν έχεις σχεδόν καμία ειδοποίηση και live interaction από εφαρμογές στο garmin.

Πάντως η κατανάλωση στο κινητό λόγο ρολογιού είναι τραγική σίγουρα πάνω από 6 χρόνια τώρα και δεν έχει αλλάξει κάτι. Μου φαίνεται πρέπει να βρούνε κάποιο καινούργιο πρωτόκολλο φάση btvle (bt very low energy)😜

Edited by OverClocker

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Δημ.
On 18/8/2025 at 9:39 ΜΜ, Johnny_Johnny said:

έχει κανείς αυτή την torras θήκη? επηρεάζει από μόνη της το spen? είχα πάρει μια της esr με kickstand αλλά δυστυχώς το spen δε δουλεύει μ αυτή. 

Sa5e23f291346448a9e5a12fc3c87d4eew.jpg

Εχω την ιδια τωρα9 μηνες. Μια χαρα κανενα προβλημα στο spen. Απλα ετσι και την βαλεις σε magsafe βαση ενα ελαχιστο παιζει γιατι φαντασου οτι το δαχτυλιδι ειναι μονο απο κατω.

Δημ.
6 ώρες πριν, Gorge said:

Εχω την ιδια τωρα9 μηνες. Μια χαρα κανενα προβλημα στο spen. Απλα ετσι και την βαλεις σε magsafe βαση ενα ελαχιστο παιζει γιατι φαντασου οτι το δαχτυλιδι ειναι μονο απο κατω.

σαν θήκη πως είναι?

Δημ.
8 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

σαν θήκη πως είναι?

μια ελαφρα υφη ελαστικου αλλα ειναι σκληρη γενικα και αρκετα λεπτη. Δε δινει ογκο. 

Δημ.

Καλησπέρα παιδια... εχει αλλάξει κανεις s-pen; Έπαθα μια μικρή ζημιά μου έπεσε στο δρόμο όπως το έβγαλα έπεσε κάτω κ πατήθηκε κ έσπασε στην άκρη αλλα ειναι λειτουργικό ακομα. Έψαξα στο skroutz κ στο site της samsung κ βρήκα. Γράφει s-pen for samsung s24 ultra ειναι το ιδιο ακριβώς με το μαμα της συσκευης; προδιαγραφές κ τετοια; Κ πως συνδέουμε το καινουργιο; Αυτοματα; κ με το παλιο τι γινεται ειναι κ αυτο συνδεδεμενο; Ευχαριστώ πολυ....

Δημ. (edited)
28 minutes ago, theo7ashm said:

Καλησπέρα παιδια... εχει αλλάξει κανεις s-pen; Έπαθα μια μικρή ζημιά μου έπεσε στο δρόμο όπως το έβγαλα έπεσε κάτω κ πατήθηκε κ έσπασε στην άκρη αλλα ειναι λειτουργικό ακομα. Έψαξα στο skroutz κ στο site της samsung κ βρήκα. Γράφει s-pen for samsung s24 ultra ειναι το ιδιο ακριβώς με το μαμα της συσκευης; προδιαγραφές κ τετοια; Κ πως συνδέουμε το καινουργιο; Αυτοματα; κ με το παλιο τι γινεται ειναι κ αυτο συνδεδεμενο; Ευχαριστώ πολυ....

το αυθεντικο πενακι 55 ευρο.εχω παρει και απο τα temu ιδιο ακριβως αλλα δεν εχει την μπαταρια.μονο για να καλυψει την τρυπα.βρισκεις και απο ελληνικο καταστημα.https://www.samsung.com/gr/mobile-accessories/s-pen-for-galaxy-s24-ultra-black-ej-ps928bbegeu/?srsltid=AfmBOorXiTJfB7Mcq3aL5uEaneWRLaZBSmg85xPX_iww1iJ77RVfKpYF

αλλα αξιζει να δωσεις τοσα πολλα χρηματα?? εγω σπανια το χρησιμοποιω για καμια φωτογραφια.

Edited by ktikti

my old profile -----> RAVER

Δημ.
42 minutes ago, theo7ashm said:

https://www.skroutz.gr/s/49463262/Samsung-S-Pen-PSifiaki-Grafida-Afis-gia-Galaxy-S24-Ultra-se-Mayro-chroma-EJ-PS928BBEGEU.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Αν θες έχει και στο skroutz spen. 

Δημ.

Ναι τα είδα κ απο τα 2 site. Δυστηχως εχω συνηθισει κ το χρησιμοποιώ συχνα απο εποχής note. Το αυθεντικό κανονικά θα εχω τα πάντα Μπαταρία κλπ ετσι δεν ειναι; κ απο θέμα συνδεσιμοτητας; Συνδέεται απευθειας; το παλιο; Πρώτη φορα μου συμβαίνει κ δεν ξερω τιποτα. 

Δημ.
19 minutes ago, theo7ashm said:

Ναι τα είδα κ απο τα 2 site. Δυστηχως εχω συνηθισει κ το χρησιμοποιώ συχνα απο εποχής note. Το αυθεντικό κανονικά θα εχω τα πάντα Μπαταρία κλπ ετσι δεν ειναι; κ απο θέμα συνδεσιμοτητας; Συνδέεται απευθειας; το παλιο; Πρώτη φορα μου συμβαίνει κ δεν ξερω τιποτα. 

δεν θα χεις θέμα εφόσον πάρεις το spen του s24 ultra. Το γράφει στην συσκευασία. Βγάζεις το παλιό και βάζεις μέσα το καινούργιο spen. Κάνει pair μόνο του. Το παλιό αποσυνδέεται 

Δημ.
1 ώρα πριν, Johnny_Johnny said:

δεν θα χεις θέμα εφόσον πάρεις το spen του s24 ultra. Το γράφει στην συσκευασία. Βγάζεις το παλιό και βάζεις μέσα το καινούργιο spen. Κάνει pair μόνο του. Το παλιό αποσυνδέεται 

Ευχαριστω πολυ!!

Δημ.
7 ώρες πριν, theo7ashm said:

Εφ όσον φίλε πας για αλλαγή s-pen θα σου συνιστούσα αγορά από το επίσημο site της Samsung ή και από Smartec στο Χαϊδάρι (επίσημο service Samsung) για να είσαι σίγουρος. Και εγώ χρησιμοποιώ πολύ το s-pen ως παλιός κάτοχος του Galaxy Note 4 και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Σειρα s ultra χωρίς s-pen θεωρώ ότι χάνει λίγο την αίγλη της η συσκευή αλλά και το κάτι διαφορετικό που έχει να μας προσφέρει από τις άλλες ναυαρχίδες ... Αλλιώς θα πηγαίναμε στην σειρά s χωρίς το s-pen αγοράζοντας φθηνότερα την συσκευή ή θα επιλέγαμε άλλες ναυαρχίδες άλλων εταιρειών χωρίς το s-pen... 

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Mobile History 2024.jpg

Δημ.
2 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 said:

Και μιας και μιλατε για το spen , οι μυτες μπροστά αλλάζουν ? 

Εχω μια ελάχιστη φθορά. 

Ναι αλλάζουν.  Λογικά αν το τραβήξεις έξω θα βγει. 

Δημ.

Αλλάζουν, παλιότερα, στα Note η Sammy έβαζε ανταλλακτικες μύτες και το εργαλειακι για να τις βγάζεις, αλλα τα τελευταία χρόνια την έπιασαν οι καρμιριες 😜 

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δημ.
1 hour ago, Johnny_Johnny said:

που θα βρούμε τις μύτες και τη τσιμπίδα? πρέπει να μιλήσουμε με το support? μήπως τις δίνει καμία smartec? 

Τις δίνει ναι. Πάρε τηλ αύριο να ζητήσεις.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

Δημ.

Καλησπέρα σε όλους. Πήρα πρόσφατα μια magsafe θηκη της spigen και ειμαι αναμεσα στα 2 παρακατω power bank. Aν εχει κανεις ενα απο τα δυο ή αν γνωριζει πιο θα επαιρνε και πιο ταιριαζει σωστα στην πλατη του s24 ultra?

https://eu.baseus.com/products/picogo-ultra-slim-qi2-magnetic-power-bank-10000mah

https://eu.baseus.com/products/nomos-magnetic-power-bank-qi2-45w-10000mah

Από θεμα specs Προφανως το 2ο κερδιζει αλλα δεν ξερω ποσο μεγαλυτερο ειναι σε θεμα ογκου ωστε να με οδηγησει να παρω το 1ο