Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

15 ώρες πριν, arasparadiser said:

Εννοώ στην οθόνη. Γιατί στην κάμερα διαφέρουν;

Ρυθμίσεις είναι αυτά που περιγράφεις.  Πάρε το 25 εαν μικρη η διαφορά της τιμής 

Παιδιά έχει 2 μέρες τώρα που στο YouTube μέσο samsung internet που παρακολουθώ δεν μου κάνει την μετάφραση στα ελληνικά.  Το έχει παρατηρήσει κάποιος;  

25 minutes ago, challenge143 said:

Παιδιά έχει 2 μέρες τώρα που στο YouTube μέσο samsung internet που παρακολουθώ δεν μου κάνει την μετάφραση στα ελληνικά.  Το έχει παρατηρήσει κάποιος;  

Και στο pc  ,  παντου δεν ξερω τι συμβαινει.....

17 ώρες πριν, s_nova said:

Και στο pc  ,  παντου δεν ξερω τι συμβαινει.....

Μόλις τώρα δοκίμασα στο Huawei mate 20x. Οι υπότιτλοι σε ελληνικά δουλεύουν κανονικά. 

Πάντως δοκίμασα κ στο pc όπως ανέφερε ο s nova  κ ούτε εκεί παίζουν.  

Επανηλθε η Ελληνικη μεταφραση  σε μενα τωρα το μεσημερι  ολα καλως .Πολυ μυστηριο παντως αυτο που συνεβη για να δουμε εαν το ξανακανει η σταθεροποιηθει..  

Edited by s_nova

Παιδιά θα ήθελα να,κάνω μια ερώτηση.

Αγόρασα πρόσφατα ένα S24 Ultra από γνωστή αλυσίδα.

Μου έκανε εντύπωση που όταν το ξεσφράγισα ΔΕΝ  είχε περιμετρικά τiις γνωστές διάφανες ζελατίνες.

Είναι φυσιολογικό αυτό παρόλο που ήταν σφραγισμένο;

Edited by makouin

από σήμερα όταν κουνάω το κινητό κάνει ΈΝΤΟΝΟ τον θόρυβο από τις κάμερες. αυτό του OIS. μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΌΤΑΝ ΚΑΘΌΛΟΥ. σταματάει μόνο από το ζουμ 5x και πάνω. να το πάω σέρβις η δεν ασχολούνται 

52 minutes ago, ilka71 said:

από σήμερα όταν κουνάω το κινητό κάνει ΈΝΤΟΝΟ τον θόρυβο από τις κάμερες. αυτό του OIS. μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΌΤΑΝ ΚΑΘΌΛΟΥ. σταματάει μόνο από το ζουμ 5x και πάνω. να το πάω σέρβις η δεν ασχολούνται 

Νομίζω οτι εάν δεν υπάρχει πρόβλημα στις κάμερες δεν θα έχεις κάποιο πάτημα...παρόλα αυτά μπορείς να το δοκιμάσεις.

Θυμάμαι σε ένα S20 Ultra που είχα πάρει και απο την πρώτη ημέρα έκανε θόρυβο στο παραμικρό (σαν να είχαν μια μπίλια μέσα στο τηλέφωνο) το είχα πάει στα κεντρικά και δεν έβρισκαν πρόβλημα στη συσκευή αφού δουλεύανε όλα φυσιολογικά.

Το απέδωσαν σαν φυσιολογικό ήχο του φακού...άσχετα αν στο δεύτερο S20 Ultra που πήρα αρκετά αργότερα δεν ακουγόταν τίποτα παρά μόνο σε πολύ δυνατό κούνημα. 

Edited by makouin

Εμένα ακούγεται ένα τακ όταν η κάμερα αλλάζει φακό. Δεν ξέρω καν εάν αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν έχω κάποιο θέμα πάντως.

6 ώρες πριν, makouin said:

Παιδιά θα ήθελα να,κάνω μια ερώτηση.

Αγόρασα πρόσφατα ένα S24 Ultra από γνωστή αλυσίδα.

Μου έκανε εντύπωση που όταν το ξεσφράγισα ΔΕΝ  είχε περιμετρικά τiις γνωστές διάφανες ζελατίνες.

Είναι φυσιολογικό αυτό παρόλο που ήταν σφραγισμένο;

Ναι δεν έχουν ζελατίνες πλέον

Ισως ολα αυτα αποτελουν μικρα σφαλματα τα οποια δεν προκαλουν ζημια σε πρωτο χρονο , σε δευτερο χρονο δειχνει να αποφευγει  το σερβις να ανοιξει την συσκευη γιατι οτι ειδικα μηχανηματα και ναχει για την αδιαβροχοποιηση δεν κλεινουν εργοστασιακα στο 100%

On 2/8/2025 at 8:22 ΜΜ, challenge143 said:

Όντως τώρα έχει επανέλθει κ δουλεύει κανονικά.  

Παροδικα το ξανακανε σε μενα εβαλα για youtube ελληνικη μεταφραση Opera τον συγχρονισα και τελος.Ουτε διαφημισεις ουτε προβληματα να εξαφανιζεται η μεταφραση στα καλα καθουμενα...θα εχω οπερα αποκλειστικα μονο για youtube.

Edited by s_nova

Παιδιά θα ζητήσω συγγνώμη για την άσχετη ερώτηση μου γιατί δεν έχει να κάνει ακριβώς με το κινητό μας αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω. Έχω σαν δεύτερη συσκευή ένα iPhone 12 το οποίο το έχω για ώρα ανάγκης. Δεν το χρησιμοποιώ αλλά είναι συνδεδεμένο με το ίδιο mail του S24 ultra. Έδωσα εχθές το iphone σε έναν συνάδελφο Πολωνό για να το δουλέψει ως hot spot να κάνει αναβαθμίσεις και κάποιος δουλειές που ήθελε. Όμως αναγκάστηκα να του δώσω τον κωδικό του τηλ γιατί τον πετούσε η σύνδεση συνέχεια έξω. Σκέφτηκα ότι δεν έχω κάτι μέσα σε αυτό το τηλ δεν πειράζει. Είμαι εντελώς χαζός!!!! Σήμερα ξύπνησα και βλέπω ότι το δικό μου τηλ το s24 είχε τρελαθεί! Τα εικονίδια στην αρχική αρχική είχαν γίνει τεράστια σε βαθμό που δύο εικονίδια έπιαναν όλη την οθόνη. Και η εικόνα τρεμοπαιζε. Μετά εγώ ο έξυπνος θυμήθηκα ότι μέσα στο iPhone είναι περασμένοι όλοι οι κωδικοί μου και επίσης ο τύπος που του έδωσα το τηλ είναι χάκερ. Κοντεύω να σκάσω για την βλακεία που έχω κάνει!!! Περιμένω να ξυπνήσει για να πάρω πίσω το τηλ μου. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά για να το σώσω; Ξέρω ότι έχω κάνει τεράστια απερίσκεπτη βλακεία! Αλλά κάποιος που είναι γνώστης μπορεί να με συμβουλεύσει παρακαλώ;

Για να καταλάβετε τι βλακεία έχω κάνει μέχρι και στην τράπεζα μου μπορεί να μπει τώρα και να μεταφέρει ότι λεφτά έχω. Τόσο μεγάλη πατάτα έχω κάνει!!! 

58 minutes ago, pazu said:

Παιδιά θα ζητήσω συγγνώμη για την άσχετη ερώτηση μου γιατί δεν έχει να κάνει ακριβώς με το κινητό μας αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω. Έχω σαν δεύτερη συσκευή ένα iPhone 12 το οποίο το έχω για ώρα ανάγκης. Δεν το χρησιμοποιώ αλλά είναι συνδεδεμένο με το ίδιο mail του S24 ultra. Έδωσα εχθές το iphone σε έναν συνάδελφο Πολωνό για να το δουλέψει ως hot spot να κάνει αναβαθμίσεις και κάποιος δουλειές που ήθελε. Όμως αναγκάστηκα να του δώσω τον κωδικό του τηλ γιατί τον πετούσε η σύνδεση συνέχεια έξω. Σκέφτηκα ότι δεν έχω κάτι μέσα σε αυτό το τηλ δεν πειράζει. Είμαι εντελώς χαζός!!!! Σήμερα ξύπνησα και βλέπω ότι το δικό μου τηλ το s24 είχε τρελαθεί! Τα εικονίδια στην αρχική αρχική είχαν γίνει τεράστια σε βαθμό που δύο εικονίδια έπιαναν όλη την οθόνη. Και η εικόνα τρεμοπαιζε. Μετά εγώ ο έξυπνος θυμήθηκα ότι μέσα στο iPhone είναι περασμένοι όλοι οι κωδικοί μου και επίσης ο τύπος που του έδωσα το τηλ είναι χάκερ. Κοντεύω να σκάσω για την βλακεία που έχω κάνει!!! Περιμένω να ξυπνήσει για να πάρω πίσω το τηλ μου. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά για να το σώσω; Ξέρω ότι έχω κάνει τεράστια απερίσκεπτη βλακεία! Αλλά κάποιος που είναι γνώστης μπορεί να με συμβουλεύσει παρακαλώ;

Για να καταλάβετε τι βλακεία έχω κάνει μέχρι και στην τράπεζα μου μπορεί να μπει τώρα και να μεταφέρει ότι λεφτά έχω. Τόσο μεγάλη πατάτα έχω κάνει!!! 

Για να μπει τράπεζα θέλει δακτυλικό ή PIN. Δε μπαίνει έτσι απλά. Και για μεταφορά σε άλλο λογαριασμό θέλει κωδικό που θα έρθει στο δικό σου τηλέφωνο. Δε γίνεται μεταφορά έστω και ενός ευρώ έτσι απλά. 

1 minute ago, DjTony said:

Για να μπει τράπεζα θέλει δακτυλικό ή PIN. Δε μπαίνει έτσι απλά. Και για μεταφορά σε άλλο λογαριασμό θέλει κωδικό που θα έρθει στο δικό σου τηλέφωνο. Δε γίνεται μεταφορά έστω και ενός ευρώ έτσι απλά. 

Όχι στην revolut που έχω τα λεφτα 😡😡😡. Είναι από αυτές τις στιγμές που έχεις κάνει μια βλακεία και μετά μόλις συνειδητοποιήσεις τι βλακεία έχεις κάνει σκέφτεσαι πως την πάτησα έτσι!!!!

34 minutes ago, pazu said:

Όχι στην revolut που έχω τα λεφτα 😡😡😡. Είναι από αυτές τις στιγμές που έχεις κάνει μια βλακεία και μετά μόλις συνειδητοποιήσεις τι βλακεία έχεις κάνει σκέφτεσαι πως την πάτησα έτσι!!!!

μπες iCloud.com/find και βάλε το iphone σε lost Mode ή σβήσε όλα τα data σου από κει. Αν σου έβγαλε αυτός λεφτά τότε επικοινώνησε με την revolut στο support.

Μπες επίσης και στο My find της google να δεις αν πείραξε κάτι και στο s24 ultra 

56 minutes ago, Johnny_Johnny said:

μπες iCloud.com/find και βάλε το iphone σε lost Mode ή σβήσε όλα τα data σου από κει. Αν σου έβγαλε αυτός λεφτά τότε επικοινώνησε με την revolut στο support.

Μπες επίσης και στο My find της google να δεις αν πείραξε κάτι και στο s24 ultra 

Είσαι ωραίος! Σε ευχαριστώ πολύ

Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση για s21u. Έχω ενημερώσει εδω κ 8 μέρες το τηλέφωνο της γυναίκας μου στο ui7.  Όντως έχει κάτσει πολύ καλά κ έχει αυξηθεί κατά πολύ η διάρκεια της μπαταρίας παρόλο που είναι τόσο χρονών η μπαταρια. Το ερώτημα είναι ότι σε άσχετη φάση της βγάζει κάτι σαν κέρσορα στην μέση της οθόνης . Στο 24αρι στο δικό μου δεν μου κάνει κάτι.  Τι μπορεί να είναι; κ σίγουρα δεν έχει πατήσει κάτι.  

32 minutes ago, challenge143 said:

Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση για s21u. Έχω ενημερώσει εδω κ 8 μέρες το τηλέφωνο της γυναίκας μου στο ui7.  Όντως έχει κάτσει πολύ καλά κ έχει αυξηθεί κατά πολύ η διάρκεια της μπαταρίας παρόλο που είναι τόσο χρονών η μπαταρια. Το ερώτημα είναι ότι σε άσχετη φάση της βγάζει κάτι σαν κέρσορα στην μέση της οθόνης . Στο 24αρι στο δικό μου δεν μου κάνει κάτι.  Τι μπορεί να είναι; κ σίγουρα δεν έχει πατήσει κάτι.  

μηπως φταιει καποιο smartwatch που συνδέεται αυτοματα?

και σε μενα μου βγαζει κερσορα οταν συνδέεται μεσω bluetooth με ενα redmi watch 4 που εχω. Σταματάει να εμφανίζεται οταν κλεινω την επιλογη imput device στις ρυθμισεις bluetooth του smartwatch

47 minutes ago, Johnny_Johnny said:

μηπως φταιει καποιο smartwatch που συνδέεται αυτοματα?

και σε μενα μου βγαζει κερσορα οταν συνδέεται μεσω bluetooth με ενα redmi watch 4 που εχω. Σταματάει να εμφανίζεται οταν κλεινω την επιλογη imput device στις ρυθμισεις bluetooth του smartwatch

ναι και εμενα αυτη η ρυθμιση input device στις ρυθμισεις του huawei smartwatch φταιει.αυτη η ρυθμιση δεν υπηρχε παλαιοτερα

3 ώρες πριν, ilka71 said:

ναι και εμενα αυτη η ρυθμιση input device στις ρυθμισεις του huawei smartwatch φταιει.αυτη η ρυθμιση δεν υπηρχε παλαιοτερα

Έχω κι εγώ Huawei και μου το κάνει σε 25αρι. Που είναι αυτή η ρύθμιση και τι κάνει; 

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

6 ώρες πριν, _dimdim_ said:

Έχω κι εγώ Huawei και μου το κάνει σε 25αρι. Που είναι αυτή η ρύθμιση και τι κάνει; 

κατεβάζεις την κουρτίνα πας με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο εικονίδιο του Bluetooth στις ρυθμίσεις του huawei watch και κλείνεις τον διακόπτη input device 

Screenshot_20250809_091510_Settings.jpg

Τώρα αλήθεια έχετε samsung τηλέφωνα και μάλιστα ναυαρχίδες όπως το 24 και 25 κι έχετε Huawei ρολόγια; Και παιδεύεστε πότε με κενσορες πότε η κλήση έρχεται στο τηλέφωνο και όχι στα ακουστικά ή στο ρολόι ή χάνετε όλα αυτά που προσφέρει το οικοσύστημα της στο health;