Johnny_Johnny Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 On 17/6/2025 at 5:50 ΜΜ, kostis2001 said: Εγω συνεχίζω και εχω πρόβλημα με τη μπαταρία.Με χιλια ζορια να φτάσει τις 23 ωρες ,οταν πριν το update με μεγαλυτερη χρήση εφτανα χαλαρα στη 1 ημέρα και 3 -5 ωρες. Αν το χρησιμοποιω όπως πριν δε φτανει με τιποτα τη μερα... Εχω κάνει τα πάντα εκτος απο factory reset γιατι δεν εχω χρόνο λόγω δουλειας.Και δε ξέρω καν αν θα ασχοληθω άλλο ή θα το πουλήσω και θα πάω σε iphone.. αντι για iphone θα σου προτεινα κανα honor magic 7/6 pro. εχουν αρκετα καλη μπαταρια. βρες το global version και οχι το eu γιατι εχουν μικροτερη μπαταρια. εχουν google services προφανως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. June 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2025 Μετά το τελευταιο update και wipe cache φαίνεται να έστρωσε η κατάσταση. Για να δούμε. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. June 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2025 Πόσες μέρες χρειάζεται το now brief για να σε μάθει? Ή μόνο το καιρό ξέρει να λέει μόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2025 2 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Πόσες μέρες χρειάζεται το now brief για να σε μάθει? Ή μόνο το καιρό ξέρει να λέει μόνο? γιατί έχουμε now brief στο s24 ultra ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. June 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2025 2 minutes ago, ilka71 said: γιατί έχουμε now brief στο s24 ultra ;; Ναι μόνο με πλάγιο τρόπο τώρα. Θα ρθει κανονικά με το oneui8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 μετά την τελευταία μικρή αναβάθμιση πρώτη φορά το άφησα την νύχτα χωρίς φόρτιση από το 87% και μετά από 8 ώρες είχε πέσει μόνο 4% στο 83%! πιο πριν έπεφτε 7% όλη νύχτα.καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 (edited) Μπορείτε να το βάλετε έτσι. Στο lockscreen. Αλλάζει μόνο του Goodmorning, Good evening, Goodnight ανάλογα με το τι ώρα είναι. Επίσης μπορείτε να βάλετε θερμοκρασίες καιρού η πράγματα για τον επεξεργαστή η notifications. Και γενικά έχει πάρα πολλά στιλ και πολλές γραμματοσειρές και πολλά themes. Βάζεις το πρόγραμμα KWGT και έχει πάρα πολλά themes για lockscreen. Τα themes είναι το Feast, Rainbow, Venus και το chocolate που έχω εγώ. Και που θεωρώ έχουν τα καλύτερα themes μέσα. Και μπορείτε να βάλετε και themes στην επιφάνεια όχι μόνο σε οθόνη κλειδώματος. Θα χρειαστείτε και το Goodlock. Με το lockstar και το clock face για να βάλετε στην οθόνη κλειδώματος μαζί με το KWGT. 1 ώρα πριν, ilka71 said: μετά την τελευταία μικρή αναβάθμιση πρώτη φορά το άφησα την νύχτα χωρίς φόρτιση από το 87% και μετά από 8 ώρες είχε πέσει μόνο 4% στο 83%! πιο πριν έπεφτε 7% όλη νύχτα.καλό Άμα το κάνεις και debloat σε 10 ώρες πέφτει μονο 2%. Αλλά θέλει ένα καλό debloat έχει μέσα πολλά άχρηστα πράγματα που τρέχουν συνέχεια και δεν το αφήνουν να κάνει καλό deep sleep. Παρόλα αυτά ακόμα και με τόσα άχρηστα πράγματα μέσα πάει τέλεια. Edited June 21, 2025 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 1 hour ago, asdfaster said: Μπορείτε να το βάλετε έτσι. Στο lockscreen. Αλλάζει μόνο του Goodmorning, Good evening, Goodnight ανάλογα με το τι ώρα είναι. Επίσης μπορείτε να βάλετε θερμοκρασίες καιρού η πράγματα για τον επεξεργαστή η notifications. Και γενικά έχει πάρα πολλά στιλ και πολλές γραμματοσειρές και πολλά themes. Βάζεις το πρόγραμμα KWGT και έχει πάρα πολλά themes για lockscreen. Τα themes είναι το Feast, Rainbow, Venus και το chocolate που έχω εγώ. Και που θεωρώ έχουν τα καλύτερα themes μέσα. Και μπορείτε να βάλετε και themes στην επιφάνεια όχι μόνο σε οθόνη κλειδώματος. Θα χρειαστείτε και το Goodlock. Με το lockstar και το clock face για να βάλετε στην οθόνη κλειδώματος μαζί με το KWGT. Άμα το κάνεις και debloat σε 10 ώρες πέφτει μονο 2%. Αλλά θέλει ένα καλό debloat έχει μέσα πολλά άχρηστα πράγματα που τρέχουν συνέχεια και δεν το αφήνουν να κάνει καλό deep sleep. Παρόλα αυτά ακόμα και με τόσα άχρηστα πράγματα μέσα πάει τέλεια. όταν λες debloat τι εννοείς πως το κάνουμε ;ποιες εφαρμογές λες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 41 minutes ago, ilka71 said: όταν λες debloat τι εννοείς πως το κάνουμε ;ποιες εφαρμογές λες ; Εννοώ να κάνεις disable της εφαρμογές αλλά και τα service που δεν χρειάζεσαι χωρίς root. Βέβαια θέλει προσοχή τη κάνεις disable. Η εφαρμογή για να κάνεις disable είναι αυτή πιο κάτω. Μπορώ να ανεβάσω την λίστα με τα δικά μου apps και service που έχω κάνει disable και που είναι σίγουρο ότι δεν θα καταστραφεί το κινητό. Παρ όλα αυτά ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμα και άμα κάποιος θέλει λίστα την ανεβαζω και απλά πατάτε load preset Και κάνετε load την λίστα μου. https://xdaforums.com/t/tool-adb-appcontrol-1-8-6-ultimate-app-manager-debloat-tool-tweaks.4147837/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 33 minutes ago, asdfaster said: Εννοώ να κάνεις disable της εφαρμογές αλλά και τα service που δεν χρειάζεσαι χωρίς root. Βέβαια θέλει προσοχή τη κάνεις disable. Η εφαρμογή για να κάνεις disable είναι αυτή πιο κάτω. Μπορώ να ανεβάσω την λίστα με τα δικά μου apps και service που έχω κάνει disable και που είναι σίγουρο ότι δεν θα καταστραφεί το κινητό. Παρ όλα αυτά ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμα και άμα κάποιος θέλει λίστα την ανεβαζω και απλά πατάτε load preset Και κάνετε load την λίστα μου. https://xdaforums.com/t/tool-adb-appcontrol-1-8-6-ultimate-app-manager-debloat-tool-tweaks.4147837/ Για ανεβασε τη λιστα σου να μην γινει καμια μακακια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, George K said: Για ανεβασε τη λιστα σου να μην γινει καμια μακακια... Οκ πιο κάτω είναι το αρχείο με της εφαρμογές και τα service που έχω κάνει disable. Είναι κάπου 250 service. Πρώτα κοίτα μέσα το αρχείο ποια πράγματα έχω κάνει disable ίσος κάποια τα θες. Και μετά κάνε load preset Και βάλε το αρχείο. Ποτέ μην κάνεις uninstall τίποτα παρα μόνο disable. Ότι θες το κάνεις enable. Αλλά παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο στο ποσό καλά πάει το κινητό. Εκτός από τα disable αχρείαστα πράγματα. Εγώ για παράδειγμα δεν έχω μέσα driain apps όπως Facebook Και Instagram Και chat εφαρμογές παρα μόνο το viber. Παρόλα αυτά πάντα προτείνω Aeroinsta και YouTube Revanced Και GCam αλλά και καλό στήσιμο μέσα τα settings στο κινητό. DISABLED 250 SERVICE S24 ULTRA NEW2.txt Edited June 21, 2025 by asdfaster 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 Λέω να πάρω το screen protector της Samsung. Ο fingerprint sensor δουλεύει κανονικά? Πόσο αντέχει σε γρατζουνιές και πτώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 Πάρε ένα καλό γυαλί καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2025 4 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Λέω να πάρω το screen protector της Samsung. Ο fingerprint sensor δουλεύει κανονικά? Πόσο αντέχει σε γρατζουνιές και πτώσεις? Πάρε το dome είναι πολύ καλό. Και το fingerprint είναι οκ χωρίς θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 16 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Λέω να πάρω το screen protector της Samsung. Ο fingerprint sensor δουλεύει κανονικά? Πόσο αντέχει σε γρατζουνιές και πτώσεις? το δαχτυλικο δουλεύει πολύ καλά , δεν σου προσφέρει σε σχέση την ίδια προστασία με ένα τζαμάκι , αλλά για το συγκεκριμένο κινητό αξίζει η γνήσια μεμβράνη για να μην χάσεις την ιδιότητα του anti reflecting , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comanche Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 20 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Λέω να πάρω το screen protector της Samsung. Ο fingerprint sensor δουλεύει κανονικά? Πόσο αντέχει σε γρατζουνιές και πτώσεις? Το έχω πάρει. Το fingerprint sensor δουλεύει άψογα, έχει καλή αντοχή γενικά και αν θυμάμαι καλά έχει δύο τεμάχια η συσκευασία Παράθεση past --> Nokia 6110, 6310 & 8850 silver, Sony Ericsson K750i & W810i, Samsung DUAL B7722 & Samsung DUAL GRAND NEO, Samsung S6, Huawei mate 10 pro, Redmi note 8 pro, Redmi note 10 pro, Redmi note 11 pro 5G current --> Samsung S24 Ultra, , Samsung Tab A9+ 11' , Samsung TabA T585 4G --> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 Γιατί με το spen δεν μπορώ να κάνω την ίδια κίνηση που κάνω με το δάχτυλο πάνω στην οθόνη για να πάω "πίσω" ? από που το ρυθμίζω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 6 minutes ago, agriniopk said: Γιατί με το spen δεν μπορώ να κάνω την ίδια κίνηση που κάνω με το δάχτυλο πάνω στην οθόνη για να πάω "πίσω" ? από που το ρυθμίζω ? Πρέπει να κατεβάσεις το one hand operation από το good lock 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 (edited) 8 minutes ago, pazu said: Πρέπει να κατεβάσεις το one hand operation από το good lock Ωραία το ρύθμισα. Για το menu όπως από κάτω, πως το ρυθμίζω να μπορώ να το κάνω και αυτό με το spen ? Edited June 23, 2025 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 23 minutes ago, agriniopk said: Ωραία το ρύθμισα. Για το menu όπως από κάτω, πως το ρυθμίζω να μπορώ να το κάνω και αυτό με το spen ? Τικαρε αυτό πάνω 2 minutes ago, pazu said: Τικαρε αυτό πάνω Συγνώμη ξέτικαρε ήθελα να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 1 ώρα πριν, pazu said: Τικαρε αυτό πάνω Συγνώμη ξέτικαρε ήθελα να πω Ωραία αυτό ήταν. Ευχαριστώ!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 είναι φυσιολογικό να λέει 2 ώρες για πλήρη φόρτιση (χωρίς ενεργό τον διακόπτη της γρήγορης φόρτισης ) από το 30% στο 100% ;έτσι ήταν από την αρχή βέβαια. όταν ενεργοποιώ τον διακόπτη της γρήγορης φόρτισης οκ φορτίζει αρκετά γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 (edited) 16 minutes ago, ilka71 said: είναι φυσιολογικό να λέει 2 ώρες για πλήρη φόρτιση (χωρίς ενεργό τον διακόπτη της γρήγορης φόρτισης ) από το 30% στο 100% ;έτσι ήταν από την αρχή βέβαια. όταν ενεργοποιώ τον διακόπτη της γρήγορης φόρτισης οκ φορτίζει αρκετά γρήγορα Νομίζω οχι.καποιες φορές τρώει κ σε μένα σκαλωμα και φορτίζει γρήγορα ενώ την έχω off τη γρήγορη. Αλλά μου το κάνει αυτό όταν φορτίζω με καλώδιο και power bank....με το κανονικό του φορτιστή του στη πρίζα είναι εντάξει...με τι φορτίζεις?ενσύρματα η ασύρματα???ασύρματα είναι ίσως εντάξει ο χρονος.2 ώρες κάνει σε μένα τουλάχιστον απο όσο θυμάμαι αν το βάλω στο 10%.βγαλε βαλε το βύσμα του φορτιστή να δεις αν αλλάξει Edited June 24, 2025 by Andreaszel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 (edited) 4 minutes ago, Andreaszel said: Νομίζω οχι.καποιες φορές τρώει κ σε μένα σκαλωμα και φορτίζει γρήγορα ενώ την έχω off τη γρήγορη. Αλλά μου το κάνει αυτό όταν φορτίζω με καλώδιο και power bank....με το κανονικό του φορτιστή του στη πρίζα είναι εντάξει...με τι φορτίζεις?ενσύρματα η ασύρματα???ασύρματα είναι ίσως εντάξει ο χρονος.2 ώρες κάνει σε μένα τουλάχιστον απο όσο θυμάμαι αν το βάλω στο 10%.βγαλε βαλε το βύσμα του φορτιστή να δεις αν αλλάξει ενσύρματα με τον μαμα 25w φορτιστή πάντα .και να βγάλω το βύσμα πάλι το ίδιο λέει πάντως τώρα λέει σε 1 ώρα και 47 λεπτά 38% Edited June 24, 2025 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. June 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2025 (edited) 45 minutes ago, ilka71 said: ενσύρματα με τον μαμα 25w φορτιστή πάντα .και να βγάλω το βύσμα πάλι το ίδιο λέει πάντως τώρα λέει σε 1 ώρα και 47 λεπτά 38% Άρα είναι εντάξει???είναι ο 25αρης...εγώ νόμιζα μια λέμε για 45w Edited June 24, 2025 by Andreaszel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts