Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κώστα μου τα ρολόγια της huawei τα σπάνε.  Τουλάχιστον για την χρήση που τα θέλουμε εμείς στην οικογένεια μου είμαστε υπέρ καλυμμένοi ολοι.  Design , ειδοποιήσεις άμεσες , ποτέ αποσυνδέσεις κ το βασικότερο 2 βδομάδες χωρίς φόρτιση.  Τώρα με το κέρσορα που έβγαλε κ τελικά υπάρχει λύση δεν χρειάζεται να το βγαλουμε  κ άχρηστο...  σίγουρα το samsung watch είναι μια ποιο ολοκληρωμένη λύση,  αλλά στα δικά μου δεδομένα μου είναι άχρηστο της samsung κ ο ψυχαναγκασμος της φόρτισης.  

43 minutes ago, ilka71 said:

κατεβάζεις την κουρτίνα πας με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο εικονίδιο του Bluetooth στις ρυθμίσεις του huawei watch και κλείνεις τον διακόπτη input device 

Screenshot_20250809_091510_Settings.jpg

Ευχαριστούμε για την απάντηση θα της το δοκιμάσω. 

38 minutes ago, costsa41 said:

Τώρα αλήθεια έχετε samsung τηλέφωνα και μάλιστα ναυαρχίδες όπως το 24 και 25 κι έχετε Huawei ρολόγια; Και παιδεύεστε πότε με κενσορες πότε η κλήση έρχεται στο τηλέφωνο και όχι στα ακουστικά ή στο ρολόι ή χάνετε όλα αυτά που προσφέρει το οικοσύστημα της στο health; 

το παθαίνουν και όσοι έχουν samsung ρολόγια. μάλλον είναι bug απ το oneui7

3 ώρες πριν, costsa41 said:

Τώρα αλήθεια έχετε samsung τηλέφωνα και μάλιστα ναυαρχίδες όπως το 24 και 25 κι έχετε Huawei ρολόγια; Και παιδεύεστε πότε με κενσορες πότε η κλήση έρχεται στο τηλέφωνο και όχι στα ακουστικά ή στο ρολόι ή χάνετε όλα αυτά που προσφέρει το οικοσύστημα της στο health; 

Εάν σου πω ότι αυτά που κάνει η Huawei τα κάνει καλύτερα θα με πιστέψεις; Κάνει λιγότερα πράγματα αλλά αυτά που κάνει τα κάνει καλύτερα. Έχω και το watch 7 αλλά δεν το φοράω ποτέ! Αλλά το πιο βασικό είναι η μπαταρία!

4 minutes ago, pazu said:

Εάν σου πω ότι αυτά που κάνει η Huawei τα κάνει καλύτερα θα με πιστέψεις; Κάνει λιγότερα πράγματα αλλά αυτά που κάνει τα κάνει καλύτερα. Έχω και το watch 7 αλλά δεν το φοράω ποτέ! Αλλά το πιο βασικό είναι η μπαταρία!

Τώρα θυμήθηκα ότι αυτό με τον κέρσορα το κάνει και με το watch 7! Όποτε δεν είναι θέμα Huawei 

17 minutes ago, pazu said:

Τώρα θυμήθηκα ότι αυτό με τον κέρσορα το κάνει και με το watch 7! Όποτε δεν είναι θέμα Huawei 

το θέμα με τον κέρσορα δεν το είχα με το oneui. Τώρα με το oneui7 μου το βγάζει. ελπίζω να το φτιάξουν με το 8αρι

6 ώρες πριν, ilka71 said:

κατεβάζεις την κουρτίνα πας με παρατεταμένο πάτημα πάνω στο εικονίδιο του Bluetooth στις ρυθμίσεις του huawei watch και κλείνεις τον διακόπτη input device 

Screenshot_20250809_091510_Settings.jpg

Κλειστό το έχω και πάλι μου το βγάζει. Για να βεβαιωθώ ότι λέμε το ίδιο, ένα τριγωνακι στο κέντρο της οθόνης βγαίνει σαν αυτό που έχει στο gps κάπως. Δεν το πιάνει το screenshot επίσης. 

Update * τελικά ανοιχτό ήταν. Τώρα το έκλεισα. 

Edited by _dimdim_

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

1 minute ago, _dimdim_ said:

Κλειστό το έχω και πάλι μου το βγάζει. Για να βεβαιωθώ ότι λέμε το ίδιο, ένα τριγωνακι στο κέντρο της οθόνης βγαίνει σαν αυτό που έχει στο gps κάπως. Δεν το πιάνει το screenshot επίσης. 

μάλλον αυτό λες. αλλά δεν έχω άλλη εξήγηση  

Εμένα τελικά που το είδα και στις 2 συσκευές είναι κλειστό.  Δεν το έχω παρατηρήσει στα δικά μου μάτια γιατί το κάνει σπάνια . Ίσως να είναι κάποιο bug του ui . Θα δείξει . 

Ξέρεις κάποιος αν μπορώ απαλλαγώ από αυτή την ειδοποίηση? 

Εν το μεταξύ δεν έχω Vodafone. 

Screenshot_20250811_213503_One UI Home.jpg

3 ώρες πριν, lefteris112 said:

Ξέρεις κάποιος αν μπορώ απαλλαγώ από αυτή την ειδοποίηση? 

Εν το μεταξύ δεν έχω Vodafone. 

Screenshot_20250811_213503_One UI Home.jpg

Μήπως είχες πριν καμιά vodafone esim και την άλλαξες? μπες moblie networks>network operators ΚΑΙ τσέκαρε αν είναι όντως στο αυτόματο και μην είναι στη vodafone 

5 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

Μήπως είχες πριν καμιά vodafone esim και την άλλαξες? μπες moblie networks>network operators ΚΑΙ τσέκαρε αν είναι όντως στο αυτόματο και μην είναι στη vodafone 

Στο αυτόματο είναι κανονικά. 

Δεν είχα esim ποτέ. 

Με το one ui 7 μου το ξεκίνησε αυτό. 

Δεν ξέρω μήπως η συσκευή είναι vodafone. 

Υπαρχει τροπος να μπει το gpay πατωντας παρατεταμενα το κουμπι που τωρα βγαινει το gemini? 
Το διπλο που ειναι η καμερα με βολευει και δε θελω να το αλλαξω. 

On 9/8/2025 at 9:59 ΠΜ, challenge143 said:

Κώστα μου τα ρολόγια της huawei τα σπάνε.  Τουλάχιστον για την χρήση που τα θέλουμε εμείς στην οικογένεια μου είμαστε υπέρ καλυμμένοi ολοι.  Design , ειδοποιήσεις άμεσες , ποτέ αποσυνδέσεις κ το βασικότερο 2 βδομάδες χωρίς φόρτιση.  

Εχω watch 5 pro κανα χρόνο τωρα αλλα εχω κουραστεί καθε 2 μερες φορτισει.  Σκεφτόμουν να παω σε huawei ρολοι.  Εχουν google pay αυτα ??  Εξωτερικό ηχειο κ μικρόφωνο αν πρέπει να μίλησεις απο το ρολοι παιζει ?? Η δουλειά του ρολόγιου είναι για ειδοποίησεις, κλήσεις,  γρήγορες απαντήσεις σε μήνυματα κτλ,  απάντηση κλήσεις κ συνομιλια μεσω ρολογιου κ ανέπαφες αγορες.  Με καλυπτει ενα huawei και αν ναι ποιο ?? 

13 minutes ago, HSP said:

Εχω watch 5 pro κανα χρόνο τωρα αλλα εχω κουραστεί καθε 2 μερες φορτισει.  Σκεφτόμουν να παω σε huawei ρολοι.  Εχουν google pay αυτα ??  Εξωτερικό ηχειο κ μικρόφωνο αν πρέπει να μίλησεις απο το ρολοι παιζει ?? Η δουλειά του ρολόγιου είναι για ειδοποίησεις, κλήσεις,  γρήγορες απαντήσεις σε μήνυματα κτλ,  απάντηση κλήσεις κ συνομιλια μεσω ρολογιου κ ανέπαφες αγορες.  Με καλυπτει ενα huawei και αν ναι ποιο ?? 

Έχω το Huawei Watch GT 5 pro και τα έχει όλα αυτά εκτός από ανέπαφες συναλλαγές. Ενώ έχει NFC δεν μπορείς να κάνεις αγορές. Λέγανε ότι θα βάλουν αλλά τίποτα ακόμα, προσωπικά ούτε πιστεύω ότι θα γίνει ποτέ. Δεν ξέρω αν μπορείς να αλλάξεις χώρα κτλ όπως στα κινητά και αν είναι εύκολη διαδικασία. 

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

52 minutes ago, HSP said:

Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο dimdim 

6 ώρες πριν, HSP said:

Και με αυτό να μείνεις.  Ρολόι με λογισμικό της Google με ότι αυτό συνεπάγεται,  δεν κρατάει πάνω από δύο και μισή μέρα  Και τα samsung όταν είχαν tizen κρατούσαν 5 μέρες.  Είναι θέμα λειτουργικού όπως και με τα Apple.  Που θα πας να μπλέξεις με τα Huawei έχοντας samsung κινητό με άλλο λειτουργικό και ειδικά όταν έχεις samsung που συγχρονιζονται απόλυτα Ρολόι και κινητό ακουστικά και με ρουτίνες που σου διευκολύνουν τη ζωή σου.  Αν θέλεις να κρατάει πολλές μέρες η μπαταρία δε χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά στη Huawei, παίρνεις ένα band και είσαι κομπλέ. Δεν μπορεί να έχεις ναυαρχίδα και άλλη μάρκα ρολόι.  

Edited by costsa41

Δεν υπάρχει καλύτερο απο το 5 pro ακομη . 

Υλικα κατασκευής και η μεγαλύτερη μπαταρία. 

Τα watch 7 ζήτημα αν βγαζουν 1 ημέρα. 

Το δικο μου δεν με νοιάζει πλεον .. το βαζω καθε φορα που μπαινω για μπάνιο πχ ... Ακόμα και στο 70% να ειναι ... Παιρνει ενα 10% και ολα οκ 

20 minutes ago, NeCrOmAnCeR19 said:

Δεν υπάρχει καλύτερο απο το 5 pro ακομη . 

Υλικα κατασκευής και η μεγαλύτερη μπαταρία. 

Τα watch 7 ζήτημα αν βγαζουν 1 ημέρα. 

Το δικο μου δεν με νοιάζει πλεον .. το βαζω καθε φορα που μπαινω για μπάνιο πχ ... Ακόμα και στο 70% να ειναι ... Παιρνει ενα 10% και ολα οκ 

Το 7 το ultra βγάζει άνετα 2 και μισή μέρες με όλα ανοιχτά και 24 ώρες σύνδεση.  

1 ώρα πριν, costsa41 said:

Το 7 το ultra βγάζει άνετα 2 και μισή μέρες με όλα ανοιχτά και 24 ώρες σύνδεση.  

Ιδιες μπαταριες εχουν .. αρα λογικα ίδια αυτονομία πάνω κάτω 

Ποιο μεγαλο λιγο σε ογκο και βαρος .. 

Δεν ξέρω αν υπάρχει σημαντικός λόγος για upgrade

Edited by NeCrOmAnCeR19

9 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

Σκέφτομαι να πάρω ένα Galaxy fit 3. βγαίνει γύρω στα 40 ευρώ στο σκρουτζ. αξίζει? 

Αξίζει σε αυτά τα λεφτά ,το έχουμε στην οικογένεια είναι τίμιο αλλά καμία σχέση για τα ρολόγια που αναφέρουμε ποιο πάνω.  Κ έχει κ καλη μπαταρια το fit 3 αλλά μόνο ειδοποιήσεις έχεις σαν ρολόι βήματα κ πολύ καλή δόνηση. 

7 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 said:

Ιδιες μπαταριες εχουν .. αρα λογικα ίδια αυτονομία πάνω κάτω 

Ποιο μεγαλο λιγο σε ογκο και βαρος .. 

Δεν ξέρω αν υπάρχει σημαντικός λόγος για upgrade

Δεν υπάρχει σημαντικός λόγος εκτός από το ότι ήδη έχει το ui 8 τη χωρητικότητα του τη  σβελταδα του.  Δεν δείχνει ούτε τον όγκο ούτε το βάρος του.  Είχα το 5 . Το 7 μου κάθεται καλύτερα σε όλα αυτά και στο χέρι.  Αλλά αν έχεις το 5 δε χρειάζεται να το αλλάξεις.  Και φυσικά αν έχεις samsung ναυαρχίδα μόνο ρολόι  samsung 

Προσωπικά για smartwatch χρησιμοποιώ ρολόι της garmin επειδή ασχολούμαι με αθλητικές δραστηριότητες. Το έχω πάντα συνδεδεμένο με bluetooth και λαμβάνω όλες τις ειδοποιήσεις που θέλω από το κινητό. Μόνο σε κλήσεις δεν μπορώ να απαντήσω αλλά δεν με πειράζει καθόλου αυτό. Η αυτονομία του είναι αυτή που μετράει για μένα μιας και το φορτίζω ανά 20-21 μέρες ενώ αν κάνω κάποιες ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί η αυτονομία να φτάσει της 45 έως και 60 μέρες.. Κοιτούσα και εγω τα galaxy watch αλλά η αυτονομία τους είναι τραγική... Φορτίζουμε που φορτίζουμε το κινητό άνα 1,5 με 2 μέρες - ανάλογα την χρήση που κάνει ο κάθε ένας βεβαια- αλλα αν φτάσουμε να φορτίζουμε και το ρολοι έτσι τότε δεν αξίζει πιστεύω... 

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Mobile History 2024.jpg

Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα , με τα ρολόγια.  Πιστεύω το ρολόι είναι προσωπικό θέμα του κάθε ενα κ αναλόγως κ την χρήση που κάνει κ τι το θέλει.  Πολύ κάτοχοι ναυαρχιδων συσκευών έχουν αναφέρει όπως κ εγώ έχουν ρολόγια της huawei για τους λόγους που γνωρίζουμε κ την τέλεια συνδεσιμοτητα που έχουν με τα samsung.  Άλλοι όπως το παλικάρι ποιο πάνω που ασχολείται με τον αθλητισμό  κ την τέρας αυτονομία πάει σε Garmin κ πολλοί χρήστες ακόμα έχουν πακέτο ζευγάρι ρολόι κ συσκευή της samsung  με πολύ καλό λογισμικό κ με ότι άλλο συνεπάγεται.  Εγώ ήθελα να αναφερθώ για άλλη μια φορά για το 5g κ να επικυρωσω με σιγουριά ότι ο sd στο s24u κ στο δίκτυο που είμαι η μπαταρια φεύγει νεράκι.  Νόμιζα ότι στο s21u που είχα ότι μπορεί να οφείλεται κ καλά στον exynos αλλά τελικά είναι μύθος.  Έχουν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά κ οι 2 συσκευές.  5g ισούται με κατανάλωση μπαταρίας (για το δίκτυο που είμαι) κ με 4g τα βλέπεις ότι αρνούνται να πέσει το ποσοστό μπαταρίας κ στις 2 συσκευές.  

Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα , με τα ρολόγια.  Πιστεύω το ρολόι είναι προσωπικό θέμα του κάθε ενα κ αναλόγως κ την χρήση που κάνει κ τι το θέλει.  Πολύ κάτοχοι ναυαρχιδων συσκευών έχουν αναφέρει όπως κ εγώ έχουν ρολόγια της huawei για τους λόγους που γνωρίζουμε κ την τέλεια συνδεσιμοτητα που έχουν με τα samsung.  Άλλοι όπως το παλικάρι ποιο πάνω που ασχολείται με τον αθλητισμό  κ την τέρας αυτονομία πάει σε Garmin κ πολλοί χρήστες ακόμα έχουν πακέτο ζευγάρι ρολόι κ συσκευή της samsung  με πολύ καλό λογισμικό κ με ότι άλλο συνεπάγεται.  Εγώ ήθελα να αναφερθώ για άλλη μια φορά για το 5g κ να επικυρωσω με σιγουριά ότι ο sd στο s24u κ στο δίκτυο που είμαι η μπαταρια φεύγει νεράκι.  Νόμιζα ότι στο s21u που είχα ότι μπορεί να οφείλεται κ καλά στον exynos αλλά τελικά είναι μύθος.  Έχουν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά κ οι 2 συσκευές.  5g ισούται με κατανάλωση μπαταρίας (για το δίκτυο που είμαι) κ με 4g τα βλέπεις ότι αρνούνται να πέσει το ποσοστό μπαταρίας κ στις 2 συσκευές.   Εγώ πάλι, όταν θέλω να ξεφύγω από την τεχνική ανάλυση και να χαλαρώσω, ρίχνω και μια ματιά στο tiki-taka.gr που έχει αρκετά ενδιαφέροντα θέματα ψυχαγωγίας.

Με το Garmin έχω την αντίθετη κατάσταση — η αυτονομία είναι εξαιρετική, αλλά με τη σύνδεση στο Samsung μερικές φορές υπάρχουν καθυστερήσεις.

Edited by AntoninM