Jump to content

HSP

Members
  • Δημοσιεύσεις

    684
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About HSP

  • Ημ. Γέννησης 02/05/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    O2 - Γερμανία

HSP's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Δυστυχώς θα επιβεβαιώσω κι εγω. Αγορά αρχές Νοεμβρίου λόγο επιδότησης από εταιρεία. Σεταριστηκε κ έβγαινε ΜΟΝΟ Παρασκευή βράδυ (μετά την δουλειά, εως Κυριακή βράδυ). Εχω στην δουλειά ένα S10 lite το οποίο πέφτει συχνά, χτυπιέται, γενικά παίζει ταλαιπωρία, οποτε προτίμησα το s23U να είναι σαν 2ο για καμια εκδρομή, φωτός κτλ. Νοεμβρίο, Δεκεμβρίου η μπαταρία ήταν φανταστική. 8.30 με 9 ώρες Sot από το 100% στο 20% και 7-7.30 ωρες από 85% εως 20. Απο γεναρη κ μετα έχω χάσει ένα 1 ωρα κ κατι Ψιλα με την ίδια χρήση. Η μπαταρία φορτιζοταν κάθε 2ο ΣΚ, οποτε ούτε παλιά είναι, ουτε αλλαγή θέλει ούτε η συσκευη χρειάζεται επαναφορά μιας κ τρέχει συγκεκριμένα πράγματα..
  2. Καλημερα. Οσο αφορα βαση στηριξης αυτοκινητου τι έχετε να προτεινετε?? Προτειμω κατι που μπαίνει στις γριλιες του air-condition (αν μπορει να σταθεί εκει, γιατι κ το βαρος ειναι αρκετο). Εχω καινούργιο αυτοκίνητο κ σιγουρα χρειαζομαι κατι σταθερο που δεν θα νου μου κατεβάσει (σπασει) τις γριλιες κατω.
  3. Δεν μπορεί να μετρηθεί έτσι φιλε μου... Δυστυχως οχι.. Στην καραντινα περσυ, το S20 Fe μονο Wifi κ με βασικές ρυθμισεις εβγαζε 12.30 ώρες Sot. Φυσικα κ δεν είναι ενδεικτικό παραδειγμα... γιατι στον κοσμο έξω με Data, Bluetooth Ρολοι και νορμαο χρηση βγάζει 7 - 7.30 ωρες Sot. Βγες εξω, μετακινήσου, βαλε 5-6 ωρες data, ΔΟΥΛΕΨΕ το τηλέφωνο και ύστερα μπορεις να κρινεις... ετσι, σιγουρα δεν γινεται....
  4. Ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις... Η αλήθεια ειναι πως θα το σκεφτομουν περισσότερο αν η οθονη ηταν τελείως φλατ. Το πενακι, δεν νομιζω πως θα μου χρησιμευσει πουθενά... Την δικια μου δουλειά θα την κάνει κ το S21U. Θελω ΚΑΛΗ καμερα, μεγαλη οθόνη, ταχύτητα κ κατι να αρέσει.
  5. Αν είχατε 2 έπιλογες ... S21 Ultra S22 Ultra κ δεν υπήρχε κολλημα στο χρηματικό τι θα επιλεγατε ? Το S21 U μου αρέσει πολυ περισσότερο και για τα γούστα μου έχει καλύτερη εμφανιση. Το S22, με χαλαει το design, η κυρτη οθονη και οτι μοιαζει πολυ στο Note (δεν θα χρησιμοποιησω ποτε πενακι). Τι θα επιλεγατε??
  6. Εκτος απo dome και απλη μεμβρανη, τι αλλο (τζαμακια) προτείνετε ?
  7. Το YT Music το εμφανιζει αλλα πρεπει να εχεις αποθηκευμενα τραγουδια στην βιβλιοθηκη. Κατι το οποίο το κανει σχεδον αδυνατο κ χρονοβορο. Υπάρχουν τρόποι να το βαλεις κ αλλες εφαρμογες στο android auto. Οπως κ να εχεις browser αλλα κ YT και να βλεπεις video. Βεβαια, κατα την οδήγηση να εισαι προσεχτικος γιατι σου αποσπα εντονα την προσοχή. Κατεβασε το app AAAD. Γινε premium user με 3.5 ευρω εφαπαξ κ εισαι κυριος!
  8. Το Android auto δεν ειναι ρυθμισμένο να σου εμφανίζει ολες τις εφαρμογές. Δηλ. ξεχνας browsers, YouTube κτλ για λογους ασφαλειας. Κατι messenger, viber κτλ ειναι μονο για αναγνωση μηνυματων.. Φυσικα σεν λειτουργει αφου το Android Auto δεν υποστηρίζει Ελληνικα. Οσο αφορα τους χαρτες... Πρεπει να ειναι ανοιχτη η τοποθέσια κ ρυθισμενο μεσα απο τους χάρτες οταν υπάρχει Android auto να στους εμφανιζει μονο εκει !
  9. Παρατηρήσες να κανει το ιδιο σε music player mode ? Εννοω μήπως εχουν χαλασει τα ακουστικά κ. συμβαίνει αυτο ??
  10. Σε τι ακριβως απογοητευτηκες απο το S20+ ?
  11. Γενικα (κ ειδικα) μην αφηνεις την μπαταρια να πέφτει σε αυτα τα επιπεδα....Προσπάθησε 18-20% να το φορτίζεις... Θα την παρεις γρήγορα στα χερια (εκτος κ αν δεν σε απασχολει)
  12. Υποχρεώτικο ??? Αλήθεια ?? Παρέθεσε μου επίσημη τοποθετηση της Samsung πάνω σε αυτό..... Βασικά Παρέθεσε μου την τοποθέτηση της google κ της καθε εταιρίας πανω σε αυτό ..... Γιατί ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ? Και καλα εγω, εσυ και αλλοι χίλιοι που διάβαζουμε τα forums.... Αλλοι τοσοι χιλιάδες που δεν διαβάζουν κ δεν ασχολούνται, τι γίνεται ??
  13. Αυτό απο που ακριβώς μπορεις να το κανεις ?? Εννοω που ακριβώς βρίσκεται αυτή η ρύθμιση ? Εχω και το gsam το οποίο με το UI 11, δεν μετραει καποια πράγματα, οποτε λεω να αλλαξω σε accubattery μιας κ συμβαίνει αυτο!
  14. Καμια απολυτως. Παραμένει στο ίδιο χαλι που ηταν !
×
×
  • Create New...