Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά δεν ξέρω εάν το πρόβλημα είναι γιατί φορτίζεται με 25 W αλλά εάν δεν κάνω λάθος η γρήγορη φόρτιση για αυτό το τηλ είναι τα 45 W

2 ώρες πριν, pazu said:

Παιδιά δεν ξέρω εάν το πρόβλημα είναι γιατί φορτίζεται με 25 W αλλά εάν δεν κάνω λάθος η γρήγορη φόρτιση για αυτό το τηλ είναι τα 45 W

Αυτό πλέον το γράφει "γρήγορη φόρτιση 2.0"

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

52 minutes ago, mivechris said:

Αυτό πλέον το γράφει "γρήγορη φόρτιση 2.0"

Αυτό είναι το power delivery 2.0 δλδ η υποστήριξη φόρτισης που έχει το τηλ και όχι τα Watt. Αλλά εάν δεν κάνω λάθος το τηλ υποστηρίζει το power delivery 3.0 . Βέβαια μπορεί εγώ να είμαι λάθος παιδιά. Εάν κάποιος ξέρει στα σίγουρα ας μας πει. Βάζω και την φωτό αυτή από το Σκρουτζ 

Screenshot_20250624_220201_Skroutz.jpg

13 ώρες πριν, Andreaszel said:

Άρα είναι εντάξει???είναι ο 25αρης...εγώ νόμιζα μια λέμε για 45w

η φορτιση εχει 3 σκαλοπατια νομιζω .15w,25w,45w η κανω λαθος?οι 2 ωρες που λεω μου το βγαζει με τα 15w καλα ειναι?

10 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

Δεν μπορώ να στείλω φώτο στο google messages και στο samsung messages μέσω rcs? Μήπως φταίει η vodafone?

Οοοο yes !!!!

11 ώρες πριν, fotisbasm_ said:

Οοοο yes !!!!

Εγώ που είμαι με vodafone και google messages, γιατί έστειλα μόλις τώρα φωτό και την έλαβε ο άλλος κανονικά....;;;

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Εκανα επαναφορα για το θεμα με την μπαταρια. Δεν μου πηγαιναν μυνηματα στο messenger και ξανα εκανα επαναφορα και επιστροφη απο ολικο backup που ειχα σε εξωτερικο δισκο. Και τωρα η μπαταρια πηγαινει πολυ καλυτερα αλλα για καποιο λογο εχουν χαθει οι ηχοι που ειχε παλια το κινητο. πχ διπλος χτυπος, γελιο μωρου και κατι τετοια που ειχε. και για καποιο λογο που εχει βαλει σε ολες τις ειδοποιησεις το beep ακομα και σε messenger που παντα ειχε το δικο του και δεν το βρισκω πουθενα. 

Τι φαση; γιναμε iphone?

10 ώρες πριν, Gorge said:

Εκανα επαναφορα για το θεμα με την μπαταρια. Δεν μου πηγαιναν μυνηματα στο messenger και ξανα εκανα επαναφορα και επιστροφη απο ολικο backup που ειχα σε εξωτερικο δισκο. Και τωρα η μπαταρια πηγαινει πολυ καλυτερα αλλα για καποιο λογο εχουν χαθει οι ηχοι που ειχε παλια το κινητο. πχ διπλος χτυπος, γελιο μωρου και κατι τετοια που ειχε. και για καποιο λογο που εχει βαλει σε ολες τις ειδοποιησεις το beep ακομα και σε messenger που παντα ειχε το δικο του και δεν το βρισκω πουθενα. 

Τι φαση; γιναμε iphone?

πως το έκανες επαναφορά? με smart switch?

8 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

πως το έκανες επαναφορά? με smart switch?

Την πρώτη φορά δεν έκανα επαναφορά. Την δεύτερη έκανα αυτο απο την γενική διαχείριση που κανεις επαναφορά αντίγραφου ασφαλείας απο εξωτερικό δίσκο

Στο S23 ultra όσες φορές έκανα επαναφορά backup είτε τοπικά είτε από το cloud κατέληγα όλες οι εφαρμογές να έχουν ειδοποίηση με τον default ήχο του τηλεφώνου και μετά είτε έβαζα τους δικούς μου χειροκίνητα, είτε απεγκάτεστούσα και ξαναέβαζα την εφαρμογή από το play

Έκτοτε όσες φορές κάνω επαναφορά των δεδομένων, διαλέγω όλα τα άλλα εκτός από τις εφαρμογές που βάζω μετά μια μια και ξεκαθαρίζω και κάποιες που δεν χρησιμοποιώ πια.

6 ώρες πριν, AnDas said:

Στο S23 ultra όσες φορές έκανα επαναφορά backup είτε τοπικά είτε από το cloud κατέληγα όλες οι εφαρμογές να έχουν ειδοποίηση με τον default ήχο του τηλεφώνου και μετά είτε έβαζα τους δικούς μου χειροκίνητα, είτε απεγκάτεστούσα και ξαναέβαζα την εφαρμογή από το play

Μπα δεν έκανε κάτι. Και το θεμα ειναι ουι λείπουν ήχοι που ειχα παλιά. Ίσως με την 7 να χάθηκαν. Ποιος ξέρει.. 

Παιδιά καλησπέρα μου έχουν χαρίσει κάποια καλά ακουστικά hands-free με υποδοχή jack 3.5mm . Υπάρχει κάποιος ανταπτορας από type c σε  3.5mm που να είναι συμβατό με s24 κ 21 ?

23 minutes ago, challenge143 said:

Παιδιά καλησπέρα μου έχουν χαρίσει κάποια καλά ακουστικά hands-free με υποδοχή jack 3.5mm . Υπάρχει κάποιος ανταπτορας από type c σε  3.5mm που να είναι συμβατό με s24 κ 21 ?

υπαρχει αυθεντικος της samsung ο μονος που λειτουργει οι αλλοι δεν κανουν...

προσοχη να ειναι γνησιος

https://www.skroutz.gr/s/43106839/Samsung-Metatropeas-USB-C-male-se-3-5mm-female-Leyko-EE-UC10JUWEGUS.html#reviews

Edited by zorbas100

41 minutes ago, zorbas100 said:

υπαρχει αυθεντικος της samsung ο μονος που λειτουργει οι αλλοι δεν κανουν...

προσοχη να ειναι γνησιος

https://www.skroutz.gr/s/43106839/Samsung-Metatropeas-USB-C-male-se-3-5mm-female-Leyko-EE-UC10JUWEGUS.html#reviews

Κ εγώ αυτόν κοίταξα για αρχή αλλά βλέπω πολλές αρνητικές κριτικές. Γι αυτό έλεγα μπας κ έχει δοκιμάσει κανείς κάτι αξιόπιστο.  

Εγω έχω πάρει απο aliexpress ανταπτορα για ακουστικά που ελεγε ότι είναι samsung και δουλεύει μια χαρά.

Samsung USB Type C To 3.5mm Aux Adapter Type-C Jack Audio Earphone Cable Converter For Galaxy S25 S24 S23 S22 Ultra S20 S21 Plus
https://a.aliexpress.com/_EQdWg5c

Edited by serkos

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

Εγω χρησιμοποιώ αυτό απο την μέρα που πήρα το τηλέφωνο χωρίς πρόβλημα και με άριστη ποιότητα ήχου. 

https://www.skroutz.gr/s/28322580/Ugreen-Metatropeas-USB-C-male-se-3-5mm-female-Gri-80154.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Έχω ένα πρόβλημα με το s24 ultra και το one ui 7 και ακόμα δεν μπορώ να το φτιάξω. Μπορεί κανείς να μου πει τι να κάνω... Θέλω όταν σέρνω το δάχτυλο προς τα κάτω και κατεβάζω το quick settings menu. Μαζί με το menu να κατεβαίνει ταυτόχρονα και το menu από τα εικονίδια.  Για παράδειγμα δείτε το video πιο κάτω. Όταν κατεβάζει το menu με μια κίνηση αυτόματα έχει κατεβασμένο και το υπό menu με τα κουμπιά. Εμένα πρέπει να κάνω extra κίνηση για να το κατεβάσω. Αλλά εγώ θέλω με μια κίνηση να κατεβαίνει και το υπό menu τον κουμπιών. Όπως και στο video. Γίνετε αυτό κάπως στο one ui 7?

https://m.youtube.com/watch?v=_1vhdZZNChU&pp=0gcJCdgAo7VqN5tD

Edited by asdfaster

On 3/7/2025 at 7:06 ΜΜ, challenge143 said:

εγω BASEUS εχω,μια χαρα κανει.

11 ώρες πριν, asdfaster said:

Έχω ένα πρόβλημα με το s24 ultra και το one ui 7 και ακόμα δεν μπορώ να το φτιάξω. Μπορεί κανείς να μου πει τι να κάνω... Θέλω όταν σέρνω το δάχτυλο προς τα κάτω και κατεβάζω το quick settings menu. Μαζί με το menu να κατεβαίνει ταυτόχρονα και το menu από τα εικονίδια.  Για παράδειγμα δείτε το video πιο κάτω. Όταν κατεβάζει το menu με μια κίνηση αυτόματα έχει κατεβασμένο και το υπό menu με τα κουμπιά. Εμένα πρέπει να κάνω extra κίνηση για να το κατεβάσω. Αλλά εγώ θέλω με μια κίνηση να κατεβαίνει και το υπό menu τον κουμπιών. Όπως και στο video. Γίνετε αυτό κάπως στο one ui 7?

https://m.youtube.com/watch?v=_1vhdZZNChU&pp=0gcJCdgAo7VqN5tD

Μια χαρά γίνεται αλλά δεν κατάλαβα τί δεν κατάλαβες. Άλλαξε και έχει 6 κουμπιά σε κάθε σειρά και επίσης έχει μετακίνηση από το πάνελ όσα κουμπιά δεν χρειάζεται. Οπότε όταν κατεβάζει την κουρτίνα δεν χρειάζεται να την ξανά τραβήξει δεύτερη φορά γιατί ο υπάρχον χώρος για τα κουμπιά που έχει είναι αρκετός και χωράνε στο πάνω μέρος και έτσι δεν χρειάζεται να τραβήξει και δεύτερη φορά. Αυτό έχω κάνει και εγώ καιρό τώρα.

13 ώρες πριν, kek said:

εγω BASEUS εχω,μια χαρα κανει.

Όντως φίλε μου βρέθηκα σε ένα μαγαζί που είχε αυτή την μάρκα και τα δοκίμασα κ τα αγόρασα. Όντως παίζουν απροβληματιστα κ πολύ δυνατά κ στις 2 συσκευές.  

Καλημέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω, και συγνώμη αν εχει ξανά αναφερθεί, μετά την αναβάθμιση σε ui 7 (μετά απο πολύ κόπο λόγο αντικατάσταση πλακέτας). Εχω το εξής θέμα, το σήμα του 5g των δεδομένων εναλλάσσεται σε LTE ή LTE+ πολύ συχνά  και για λίγα δευτερόλεπτα. Έχω Cosmote μια κάρτα μέσα. Παίζει να οφείλεται στον πάροχο ή στην καινούργια πλακέτα; Το ρωτάω για μετά την αντικατάσταση της πλακέτας μου βγάζει ένα logo μιας πολωνικής εταιρίας να επισημάνω ότι η αντικατάσταση έγινε στη smartec στο Χαϊδαρι. Βέβαια το τηλέφωνο προοριζόταν για την αγορα της Πολωνίας. Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα. 

plus-poland-logo-1024x581.jpg

4 ώρες πριν, challenge143 said:

Όντως φίλε μου βρέθηκα σε ένα μαγαζί που είχε αυτή την μάρκα και τα δοκίμασα κ τα αγόρασα. Όντως παίζουν απροβληματιστα κ πολύ δυνατά κ στις 2 συσκευές.  

Και αυτο συμβατο, κι ακομα ποιο δυνατο και ποιοτικο.

https://www.e-shop.gr/sound-card-sharkoon-mobile-dac-black-p-PER.819216