Jump to content

one2377

Members
 • Δημοσιεύσεις

  787
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

6 Followers

About one2377

 • Ημ. Γέννησης 21/04/1977

Συσκευή

 • Συσκευή
  S23 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Katerini

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

one2377's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

13

Φήμη

 1. Έγραψα πιο πάνω "σχεδόν όλα".... AOD ναι το ξέραμε και πιο πριν οτι δεν θα το δώσει.... και Wallpapers έχει πολλές παραμετροποιήσεις, περισσότερες απο πριν και Generative AI για να κάνεις τα δικά σου Wallpapers. Δεν ξέρω τι παραπάνω έχει το 24.
 2. Εντυπώσεις μέχρι τώρα πολύ θετικές. Η μπαταρία καμία διαφορά. Εξαιρετική όπως πάντα. Ποτέ δεν είχα θέμα. Ειδικά σήμερα μετά την αναβάθμιση που έκανα το πρωί, το έχω συνέχεια στα χέρια μου και είναι ακόμα στο 70%. Είναι σίγουρα πιο smooth.... και τα animations πολύ πιο προσεγμένα. Είναι εμφανές. Δοκιμάζω διάφορα με το ΑΙ.... όπως φόντο και δια΄φορες άλλες λειτουργίες και έχει αρκετό ενδιαφέρον. Το ξαναλέω, πολύ προς τιμήν της Samsung που έδωσε σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του 24 και στο δικό μας. Επίσης, η ταχύτητα που δίνονται πλέον τα update, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Από εκεί που ήταν η εταιρία ανέκδοτο στην υποστήριξη, πλέον είναι σημείο αναφοράς (στον κόσμο του Android) Και πλέον πρέπει να πάρουμε απόφαση οτι οι συσκευές έχουν φτάσει σε ένα σημείο κορεσμού σε οτι αφορά την καινοτομία. Δυστυχώς. Το βλέπουμε συνέχεια τα τελευταία χρόνια. Έχει βαλτώσει το πράγμα. Έτσι το next big thing είναι το ΑΙ και εκεί προσπαθούν να επενδύσουν ώστε να εντυπωσιάσουν και να τραβήξουν καινούριους πελάτες ή να διατηρήσουν το γόητρό τους σαν εταιρίες. Θεωρώ οτι θα βλέουμε πάνω κάτω ίδιες συσκευές να παρουσιάζονται κάθε χρόνο, με πολύ μικρές αλλαγές στο hardware.
 3. Παιδιά, πάντως βρίσκω εξαιρετικό το γεγονός οτι δίνει τόσα πολλά features του 24 και στα 23άρια. Δεν το κάνουν όλες οι εταιρίες αυτό. Πολύ καλή υποστήριξη.
 4. Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα μπορεί να εμφανίζεται σε κάποιους με την μπαταρία. Ίσως να υπάρχει κάποια εφαρμογή ή εφαρμογές που να δημιουργούν κάποιο θέμα. Στη δικιά μου περίπτωση πάντα ήταν εξαιρετική η μπαταρία και συνεχίζει και είναι με όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις... Και στην έκδοση one ui 6.
 5. Τραβάς προς τα κάτω την "κουρτίνα¨... μετά πατάς μολυβάκι και μετά κοιτάς την ρύθμιση "άμεση πρόσβαση σε γρήγορες ρυθμίσεις"... και κοιτάς να είναι ενεργοποιημένο.
 6. Επίσης.... η μπαταρία είναι λίγο καλύτερη μετά την αναβάθμιση
 7. Ναι κανονικά. Υπάρχει. Κοντά στα 22 ευρώ. Έχει δύο τεμάχια μέσα στη συσκευασία.
 8. Samsung film έχω εδώ και 10 μήνες, από το Φεβρουάριο που το πήρα.... και είναι άψογη.... εξαιρετική εφαρμογή... και ακόμα έχω την πρώτη. Τη τοποθέτηση την έκανα εγώ.... και όλα κομπλέ. Αλλά θέλει προσοχή να μην πάρει σκουπιδάκια.
 9. Ναι, φυσικά έχω τσεκάρει χειροκίνητα. .... Τέλος πάντων.... θα δοκιμάσω μήπως το κάνω με τον υπολογιστή. Ευχαριστώ.
 10. Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω οτι έχει βγει αναβάθμιση και για τα τρία μοντέλα. Δεν έχει έρθει τίποτα στο δικό μου. Ξέρετε τι γίνεται;
 11. Πάντως η μπαταρία ήταν που ήταν πολύ καλή.... Έγινε εξαιρετική. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 12. Έχουν ειπωθεί πολλά τις τελευταίες μέρες, πολλή γκρίνια από κάποιους και καταστροφολογία για το γεγονός οτι έδωσε ακόμα μια beta έκδοση και οτι η stable θα πάει τον Νοέμβριο.... Δεκέμβριο ... Χριστούγεννα και άλλα διάφορα. Φυσικά χαριτολογώ και λέω οτι δεν χρειάζεται να υπερβάλουμε όταν περιμένουμε κάποια αναβάθμιση. Δεν είναι πέντε και δέκα οι άνθρωποι που δουλεύουν πίσω από αυτές τις αναβαθμίσεις, αλλά χιλιάδες. Και πλέον τα κινητά μας έχουν φτάσει να είναι κυριολεκτικά υπολογιστές μέσα στις τσέπες μας. Οπότε λόγω πολυπλοκότητας, όλο και κάτι θα ξεφύγει, όλο και κάτι δεν θα λειτουργήσει όπως προβλέπεται, όλο και κάποια εφαρμογή δεν θα συνεργάζεται. Λίγο να συνειδητοποιήσουμε οτι δεν έχουμε πλέον στα χέρια μας ΝΟΚΙΑ 3310 μόνο για κλήσεις και μηνύματα. Να θυμίσω φυσικά οτι στο παρελθόν, για να έχεις πιο πρόσφατη έκδοση λειτουργικού, θα έπρεπε να πάρεις καινούρια συσκευή. Η Samsung έχει κάνει τεράστια βήματα τα τελευταία χρόνια σε οτι αφορά την υποστήριξη, αλλά και τον χρόνο που χρειάζεται για να βγει η οποιαδήποτε νέα έκδοση λογισμικού. Να χαρείτε τις συσκευές σας (άλλωστε έχετε δώσει πολλά χρήματα για να τις αποκτήσετε) ... και να χαρείτε και το νέο λογισμικό. Μια ερώτηση μόνο.... γιατί δεν δουλεύει το animation σωστά σε οτι αφορά τα widgets? Το παρατήρησε κανείς; Μιλάω για το όταν κλείνουμε την εφαρμογή που έχει ανοίξει από widget.
 13. Tagging σαν το Google photos δεν έχει κανένα. Έχω που το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια και είναι εξαιρετικό. Δεν χάνεις ποτέ τις ετικέτες που έχεις βάλει γιατί αποθηκεύονται όλα στο cloud. Δίνεις αρχικά κάποια ονόματα σε κάποια πρόσωπα και μετά μόνο του βρίσκει και τα ομαδοποιεί. Έχεις αρχικό χώρο 15 giga και αν δεν σου φτάνει μετά μπορείς άνετα να αγοράσεις παραπάνω Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
×
×
 • Create New...