Jump to content

zorbas100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    340
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

About zorbas100

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 2

Συσκευή

  • Συσκευή
    S24 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

zorbas100's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

19

Φήμη

  1. Το χθεσινο ειναι το τεταρτο για μενα κατεβαζεις απο εδω https://samfw.com/firmware/SM-S928B/THL το πρωτελευταιο S928BXXU1AXCA και το περνας με οντιν εφοσον γνωριζεις πως γινεται και μολις βγει η τελευταια αναβαθμιση για ταυλανδη ακομα δεν εχει βγει θεωρω οτι δεν θα εχεις προβλημα διαφορετικα πολυ πιθανον σε καθε update να αλλαζεις csc το θεωρω βασανιστικο...😁
  2. Λεγετε οτι τα μονα ειναι πιο καλα απο τα ζυγα....s9+. s21u, s23u ακουστηκε και αυτο περι ορεξεως.... ο καθενας κανει αυτο που τον βολευει και αυτο που αντεχει η τσεπη του.οσο για μας που πηραμε ζυγο (s24u) με γεια μας και να το χαιρομαστε..!!!!!😁
  3. Ειτε εχεις το wonderland ειτε το Goodlock δεν παιζει ρολο το Samsung Vision Core αν κανεις καθαρη εγκατασταση κατεβαινει ειτε το θελουμε ειτε οχι μολις μπεις για πρωτη φορα ιντερνετ απλα τωρα εγινε αναβαθμιση της εφαρμογης και ετσι το ειδες υπαρχει επισης και το Samsung Language Core (βελτιώνει την κατανόηση της γλώσσας εκτός σύνδεσης των εφαρμογών) και αυτη η εφαρμογη κοντα στα 805 MB κατεβαινει υποχρεωτικα οπως και η προηγουμενη.
  4. Λογικα εχεις EUX (μπορεις να το τσεκαρεις) εχεις αυτο που εχουν ολα τα τηλεφωνα στην Ελλαδα εκτος απο εκεινους που εχουν αλλαξει CSC. Αποτι γνωριζω cosmote vodafon και τα ελευθερα εχουμε στο s24u το ιδιο csc EUX.
  5. Αν ενοεις μεσω odin τοτε στην θεση csc θα βαλεις το HOME CSC αλλα δεν μας ειπες τωρα τι εχεις,,? euro \στο s24u δεν υπαρχει ειναι μονο το eux ευρωπαικη ενωση και euy μεγαλη βρετανια κλπ κλπ γιατι χρειαζεται προσοχη αν δεν εισαι σχετικος καλυτερα να το αποφυγεις.
  6. Το μόνο που ξέχασε ειναι να απενεργοποιουμε το κινητο ετσι θα κραταει ακομα πιο πολυ η μπαταρια...😁 εεε δεν παμε καλα...!!!!
  7. Μαλλον ψωνισες απο προβληματικη παρτιδα γιατι εγω ουτε ειχα ουτε εχω καποιο προβλημα...😁
  8. Το 15 πηρε 5 update και το s24u ενα εαν δινανε οι εταιρειες με τη μια ενα αριστο κινητο ... πραγμα αδυνατο πως θα γινοτανε ολο αυτο το μαρκετινγ..😁εδω φθασαμε σε χρονο μηδεν 100 σελιδες γκρινιας..
  9. οσο αφορα το πρωτο ερωτημα οκ το δευτερο ειναι ρυθμισεις, ειδοποιησεις, συνθετες ρυθμισεις ....ιστορικο ειδοποιησεων ...δες το και πες μου την γνωμη σου παντως ευχαριστω για την απαντηση..
  10. Το ρολοι στη μπαρα πως γινεται να βγει...και μια αλλη ερωτηση το ιστορικο που καταγραφει οτι κινηση κανει το κινητο το εχετε ενεργοποιημενο η οχι...γιατι σιγουρα καποιο επηρεασμο στην μπαταρια θα κανει..//??
  11. Στις 3... 4 φορες που το εχω κανει εχοντας κατα νου το S21U νομισα οτι καποιο προβλημα ειχε δεν κατεβαινε απο το 100% παροτι ειχα wifi ανοιχτο κλπ κλπ η φορτιση γινοτανε με φορτιστη του s21u και κλειστο το κινητο.
  12. Εγω σε διαβεβαιωνω οτι στο δικο μου δεν υπηρχε και ουτε υπαρχει κανενα grain τζαμπα στεναχωριεστε...😁
  13. Εχεις δικιο αλλα με αυτο το αρχειο αλλαζει μονο η ημερομηνια και οχι η ασφαλεια οποτε τι να την κανεις την ημερομηνια γιατι να φανταστεις οτι το αρχειο το κανονικο ειναι περιπου 70 ΜΒ.
  14. Ακριβως την ιδια συμπεριφορα μην ανησυχεις και το S21U... και εδω s24u παραμενει εντονη αν αλλαξεις απενεργοποιουνται τα ξεκουραστα ματια και πρεπει να τα ξαναενεργοποιησεις ενοειτε οτι δεν χανετε τιποτε μονο οταν αλλαζεις απο εντονη σε φυσικη και το αντιθετο απενεργοποιει τα ξεκουραστα ματια και πρεπει να τα ξαναενεργοποιησεις
  15. Sbsb2 Journeyman OPTIONS 4 hours ago Has anyone in Europe received the update? Swedish-K9 Voyager OPTIONS In response to Sbsb2 4 hours ago 23 or 24 of February https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/s24-ultra-update/m-p/9275643
×
×
  • Create New...