Jump to content

OverClocker

Members
 • Δημοσιεύσεις

  3.688
 • Εγγραφή

 • Τελευταία Επίσκεψη

 • Αξιολογήσεις

  100%

About OverClocker

 • Ημ. Γέννησης 18/02/1987

Συσκευή

 • Συσκευή
  Samsung S24u

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Βάρη

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

OverClocker's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

31

Φήμη

 1. Πριν μπεί ο καινούργιος μνήνας? Τι έπαθαν. 👉Ερώτηση, για το trade in με Pandas, έχει δώσει κανείς κινητό χωρίς μπαταρία?
 2. Samsung Galaxy S24 Ultra vs S23 Ultra: Older = Better?? by xda https://www.youtube.com/watch?v=4tpEqrMNY8Q
 3. Μιας και ένα μέλος στο 23u έψαχνε πόσο κοστίζει σε επίσημο σέρβις η αλλαγή οθόνης, μπήκα στον κατάλογο της Samsung να το τσεκάρω Και από περιέργια είδα και του S24u S24U S23U Παρόλο τα τιτάνια, antireflections κτλπ, εξακολουθεί το curving να είναι ακριβότερο? ή ο μόνος λόγο είναι να σε αναγκάσουν να πάρεις το καινούργιο?
 4. https://www.samsung.com/gr/support/out-of-warranty-repair-cost/ Εδώ λέει 296€
 5. Τι να πεις, προκειμένου να πάρει ο άλλος 30ε κοιτα τι ξεφτίλικια κάνει ρε φιλε με προσωπο το μαγαζι του.
 6. Δεν έχει μόνο πανάκι μέσα έχει και αυτοκόλλητα για να τραβήξεις πιθανή σκόνη που έχει μείνει αλλά και ο τρόπος που τοποθετείται την στιγμή που αφαιρείται ή κάτω ζελατίνη σπρώχνει επίσης τυχόν σκόνες. https://www.youtube.com/watch?v=6afHTQWMlnU
 7. Όπως είπα και στην αρχή, δεν διαφωνώ ότι θέλουν ουσιαστικό update στις κάμερες, αρκετά χρόνια τώρα ένα refresh κάνουν στους ίδιους αισθητήρες. Στο Point n shoot είναι πίσω η Samsung αρκετές γενιές, δεν έγινε ξαφνικά με τη σειρά 24. εκεί είναι που είναι η διαφωνία μου. Και στο 21 ήταν πίσω και στο 22 ήταν πίσω και στο 23 και συνεχίζει και στο 24, βελτιώνεται κάθε γενιά μεν, αλλά εξακολουθεί να είναι παραδοσιακά πίσω σε αυτό. Απλά ξανα λέω, το αν πάσχει στο θέμα κάμερας γενικά, δεν έχει να κάνει με το τι έκανε το S23 με το 14pm και το ξανα τονίζω γιατί το αναφέρεις απ την αρχή που βγήκε το κινητό 2 μήνες τώρα 😛 . Στα review s23 vs 14pm που λες, κέρδιζε στα σημεία το s23 και τώρα s24 vs 15pm κερδίζει στα σημεία το 15pm.Μιλάμε για μικρές διαφορές και πάλι στο τι αναφέρουν τα reviews .To υπογραμμίζω γιατί στο τι γράφονται στα reviews με το τι ισχύει στην πραγματικότητα κάποιες φορές είναι άλλος κόσμος καμιά φορά. Και να αναφέρω ότι στη δικιά μου υποκειμενική κρίση τα S22/23/24 πάσχουν αρκετά στην κάμερα απάναντι στα 14pm kai 15pm. Εντωμεταξύ το -απολύτως ισάξιο- && -καλύτερο- σε θέματα οπτικού περιεχομένου είναι ως επι τον πλείστων υποκειμενικά στον καθένα μας. Εννοείται κουβέντα κάνουμε.
 8. Τελικά οι πιο λεπτές θήκες που παίζουν ποιες είναι? (φάση spigen thinfit) Από ringke είναι οι onyx αν έχω καταλάβει καλά?
 9. Συμφωνώ και διαφωνώ ταυτόχρονα με το σκεπτικό σου, αν το έχω καταλάβει καλά. Ναι, στην επόμενη γενιά χρειάζονται ένα ουσιαστικό upgrade στις κάμερες και κυριότερα στους αισθητήρες, αλλά ο λόγος που θεωρείς ότι χωλαίνει σημαντικά στον τομέα αυτό είναι ότι σε κάποια review σε σύγκριση με το 15pm φαίνεται υποδεέστερο ενώ το s23u ήταν ξεκάθαρα μπροστά αντίστοιχα με το 14pm. Ο λόγος που δεν καταλαβαίνω αυτή τη συσχέτιση(15pm vs s24u && 14pm vs s23u) είναι γιατί με αυτή τη λογική, αν το S24u κατάφερνε να κερδίσει κατα κράτος το 15pm, αλλά σε σύγκριση s23u με s24u το s23 ήταν παντού καλύτερο δεν θα είχες θέμα γιατί απλά είναι καλύτερο από το 15pm?
 10. Ουτε που θυμάμαι πόσο καιρό έκανα να πάρω γραμμή ότι το θέμα του ήταν το +30 γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα.(σε watch 5 pro) Μα να λέω υπάρχει το νούμερο στις επαφες, μας κοροϊδεύει το μπ@ρδελο? 😛 Και γώ πάντως, watch 5 pro, πληρωμές με nfc και με το 23αρι και το 24άρι, δεν είχα πρόβλημα. Το έχεις περάσει το viber από restore? Τσέκαρε μήπως έχει πάει στις αδρανοποιημένες εφαρμογές, αν δεν, δοκίμασε να κάνεις μία clear data + cache της εφαρμογής μαζί με ένα reinstall. Βασικά , ο μέσος καταναλωτής γενικά δεν θα δώσει 1,5κ για κινητό Όσο για το Snapdragon vs Exynos. Η Samsung αναγκαζεται να χρησιμοποιεί το modem της Qualcomm γιατί έχει πατέντες σε bands που δεν μπορεί να παίξει άλλος. Προφανώς και δεν την συμφέρει να πληρώνει την qualcomm, αλλά ακόμα και καλύτερος να είναι ο exynos στα επόμενα χρόνια, αν δεν απαλλαγεί απ τα bands που πατάει πάνω μόνο η qualcomm. θα αναγκάζεται αμερική να έχει και SD variant όπως κάνει και τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστο. Τα πρώτα χρόνια οι exynos ήταν καλύτεροι απ ότι τα sd variants σε απόδοση. Επίσης οι SD είχαν συνέχεια θέματα με υπερθερμάνσεις,και κάπου στο note 9 είναι που άρχισε να γυρίζει το σκηνικό και οι SD να έχουν καλύτερη απόδοση.
 11. Eye Comfort shield kai adaptive color tone disabled?
 12. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Γιατί γυρνάμε πάντα στη τιμή? H τιμή κυμαίνεται ακριβώς στα ίδια επίπεδα όπως πέρσυ το s23. Και παρ όλο που το 24 βγήκε 3 βδομάδες νωρίτερα Και για τα 2 😄
 13. Επίσης στο τέλος όσο ψάχνεις το πρόβλημα που πολύ πιθανόν να μην υπάρχει κι όλας, έχεις πιθανότητα να πείσεις τον εαυτό σου ότι το είδες ενώ δεν το έχεις δει στην πραγματικότητα. Είναι αυτό που λένε, όσο ψάχνεις πάντα θα βρίσκεις. Εγώ πιστεύω ότι ίσως να το έχουν όλες οι συσκευές αλλά σε άλλες είναι λιγότερο έντονo και σε άλλες περισσότερo, όπως και άλλο τα μάτια του 20άρη και άλλο του 40άρη.
 14. Για το που μπορείς να βρείς να αγοράσεις και να σου εγκαταστήσουν την samsung antireflective μεμβράνη δεν ξέρω, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι έχει μεγάλη διαφορά και σε εξωτερικό χώρο σε σχέση με το 23 αν και ακόμα και η μαμά μεμβράνη δεν κάνει την ίδια δουλειά όπως κάνει η οθόνη χωρίς τίποτα πάνω της στο θέμα απορρόφησης ανακλάσεων,
×
×
 • Create New...