Jump to content

NeCrOmAnCeR19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    554
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NeCrOmAnCeR19

  1. Το επαθε ακριβώς το ιδιο της γυναίκας μου . Ευτυχώς εντός εγγύησης . Πήγε smartec . Αλλαγή κεντρικής πλακέτας . Εδω και κανα μηνα αψογο .
  2. NeCrOmAnCeR19

    5G NR

    εμενα το s22 ultra γιατι δεν πιανει SA ποτέ ?? για πειτε καμια ιδεα !! η sim ειναι 3ων μηνων απο το συμβόλαιο .
  3. Με την φόρτιση το εχω κάνει αρκετές φορες . Δεν αλλαξε κατι . Τωρα μολις έκανα αυτο με τον κωδικο και βλέπουμε. Ευχαριστώ.
  4. αρα εμενα στο τηλεφωνο μου ελεγε οτι ναναι η τηλφωνήτρια . θα το παω και εγω για μια αλλαγη . παρατηρω οτι απο το 15 % μπορει να σβησει κατευθειαν μεσα σε 5 λεπτα
  5. κανε μια ενημερωση αν μπορεσεις . αν δεν το δωσω , θα του αλλαξω μπαταρια να το κρατησω κανα χρονο ακομα
  6. Πληροφοριακά , Πηρα τηλεφωνο στην smartec για αλλαγη μπαταρίας σε εντός εγγύησης συσκευή μου . Μου εδωσαν μια τιμή στα 57 ευρω η μπαταρια , συν την εργασία που δεν μου ανέφερε κόστος.
  7. ολα οπως τα λες . ενεργοποιημενα τα παντα . και καλωδιο εχω και το γνησιο του κουτιού , αλλα και της baseus που ειχε μεσα ο φορστής αυτός
  8. 65 αρι εχω . ( https://www.aliexpress.com/item/1005005329130989.html ) , περιεργα πραγματα .
  9. και το 45 πως μπορει καποιος να το πετυχει ? καθαρα απο περιεργια ρωταω. καλωδιο εχω και το γνησιο το δικο του , και του baseus το type C που ειναι καλό .
  10. Αυτο το νούμερο σε ταχύτητα το θεωρείτε φυσιολογικό ? Εχω εναν baseus 65w ..
  11. NeCrOmAnCeR19

    5G NR

    Σε S22 ultra με την ρύθμιση στο NR only , δεν έχω καταφερει πουθενα να δω εστω σημα ... Η κατι διαφορετικό. Παντα δειχνει εκτός δικτύου. Ηρακλειο , Περιστέρι , Φιλαδέλφια , Κολωνός , όπου κυκλοφορώ δηλαδή . Απο περιέργεια ρωταω μονο , δεν είναι κατι που με απασχολεί άμεσα
  12. NeCrOmAnCeR19

    5G NR

    Παντως είναι άχαρες κατασκευές .. Και χτυπάνε ασχημα στα ματια ολων . Δεν μπορουν να βρουν κατι ποιο ομορφο ? Ενα ψεύτικο πευκο η καποιο δεντρο κατι ...
  13. NeCrOmAnCeR19

    5G NR

    εχω δοκιμασει να γυρισω το s22 ultra μου σε SA , και ειναι εκτος δικτύου .
  14. NeCrOmAnCeR19

    4G LTE

    Απο Βεάκη και κατω προς Κρέσνας ειναι εκτός δικτύου. Ουτε με 2G δεν βγάζει κλήση. Η απάντηση της cosmote ειναι "το γνωριζουμε το προβλημα, αλλα δεν ξερουμε αν θα φτιαχτεί ποτέ "
  15. NeCrOmAnCeR19

    4G LTE

    Κέντρο Περιστερίου Αθήνας. https://www.speedtest.net/my-result/a/9671849551 Enb 200578 !!!
  16. Σεο Vodafone και Nova υπάρχουν όλες οι επιλογές δικτύου. Στην Cosmote οχι .
  17. Δεν δίνει επιλογη σκετου 2g με την καρτα της cosmote .
  18. γυριζει , αλλα γιατι να ζοριζω τον πομποδεκτη του κινητου προσπαθωντας να βρει σήμα ... ας ειναι καλυτερα κλειστός . και το wait time παλι το μπερδευει . Δοκιμασα επισης και την ιδια ρουτινα αλλα με τοποθεσια , που και αυτη αμολαει αετο .. αφου το radius δεν μπορει να το καταλαβει ... (ειχα απομακρυνθει κοντα 1κμ μακρια απο το σπιτι και αυτο ακομα στο flight mode ηταν ) Μονο μια manual ρουτινα που σου βγαζει εικονιδιο δουλευει .... αλλα αυτο πρεπει να το πατας για να ξεκιναει να δουλευει και μετα να το ξαναπατας για να σταματησει να δουλευει . Αμα ξεχαστεις , εμεινες ολη μερα με το flight mode ενεργο !!!
  19. καλημερα σε ολους , ψαχνω εδω και καιρο να βρω μια λυση σε μια ρουτίνα που προσπαθώ να φτιαξω . Στο σπιτι μου δεν εχω σχεδων καθολου σημα κινητης τηλεφωνιας . εχω μονο wifi call . Φτιαχνω μια ρουτινα που οταν συνδεεται στο wifi του σπιτιου , το κινητο να μπαινει σε flight mode και να ανοιγει το wifi και το bluetooth . Όταν αποσυνδεεται απο το wifi κανει reverse το flight mode. Αυτος ο τροπος ομως πεφτει σε endless loop , οπως ειναι φυσιολογικό . Υπαρχει κανεις που να το ελυσε διαφορετικά ?
  20. Κεντρο δημαρχείο μεχρι ταξιαρχη ( ΙΚΑ) , λιγο προς Ατρόμητο που περπατησα οριακα 1 γραμμη στο 4g/5g . Πλατεία δεγλερη που κινείται ενας φιλος μου επίσης οριακά προς το τραγικό μου ειπε . ( αυριο θα παω προς χωραφα εγω και θα δω ) Προς Άγιο Αντώνη τερματίζει το 5g που είναι λογικο αφού εχει το κτηριο του ΟΤΕ εκει περα .
  21. ισχυει το demo με το καρτοκινητό , ειχα δοκιμασει του αδερφου μου πριν κανα 6μηνο που ειχε ερθει και ηταν οκ . Βεβαια η προσφορα της cosmote μαζι με το ONE ηταν καλυτερη τιμολογιακά απο της NOVA . ειδωμεν !!
  22. κεντρο περιστέρι στο σπιτι μου , αν δεν ειχα wifi call θα ημουν εκτος δικτίου , ουτε 5g , ουτε 4g , ουτε 2g !!!!! Ηρθα απο nova προχθες και μου κακοφάνηκε γιατι στην nova ειχα 5g μεσα στο σπιτι με πανω απο 50mbps .... Λίγο καλύτερα ειναι τα πραγματα στην εργασιά μου στον Κολωνό . και εκει παιζει οριακα το σήμα .. με wifi call την βγάζω .
  23. https://www.wifigreece.gr/product/frog-bundle-card-20e-unlimited-internet-1200-to-all-_1200-to-frog/ Σε αυτη την καρτα τα 70gb πιυ λεει , είναι διαθέσιμα ολο το 24ωρο ή ειναι κάποια του μεταμεσονύχτιου και κάποια του ΣΚ και δεν ξερω τι αλλο . Όμοια ερώτηση και τα 1200 λεπτά ομιλίας .
  24. Και το δικό μου S22 ultra 12/256
  25. Μπορεί κάποιος να μου πει τι λάθος έχω κάνει εδώ ? Δεν ενεργοποιείται με τίποτα αυτή η ρουτίνα. Και γενικά με τις ρουτίνες .... Δεν τα πάει καλά το εργαλείο
×
×
  • Create New...