Jump to content

EricssonyFan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    130
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

EricssonyFan's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. Φετος είναι φανερό ότι οι καμερες έχουν πιο μεγάλο πάχος, επειδή έχει πιο μικρό πάχος η συσκευή. Η spigen liquid air φαίνεται από τις φωτογραφίες ότι είναι λεπτή θηκη, δεν την έχω δει ζωντανά. Έχω το s23 ultra αλλά δεν έτυχε να τη πάρω ποτε, ίσως γιατί τη ψάχνω σε μπλε , και υπάρχει μόνο σε πρασινο και μαύρο. _______________ Ξέρεις αν με την spigen liquid air clear (διαφανη) συμβαίνει το ιδιο για το s24 ultra????? Με την αγορά του s24 ultra σε κίτρινο χρώμα(μόνο έτσι θα το επαιρνα), θα είναι η μόνη θηκη που θα αγοράσω, καμία άλλη δε με ενδιαφέρει για να μη κρύβω το χρώμα. H spigen και η ringkie clear. Βασικα ακυρο, ψέματα λες.. https://youtu.be/8RafM4sPbZk?si=_d6OsD14Iq5g38aI Σύμφωνα με αυτό το βίντεο στο 3:50 λεπτό δεν ισχύει αυτό που λες πάντως.....
  2. Ωχ.... το ίδιο συμβαίνει με το s24 ultra, και παρά τις αναβαθμίσεις δεν έχει φτιάξει ακόμα. Μάλλον το ίδιο θα συμβαίνει και εδώ τώρα.. Εγώ τώρα ήμουν έτοιμος να τη περάσω, αλλά με αυτό το σχόλιο το μετάνιωσα λίγο. Τελικά με την αναβάθμιση ήρθαν και οι ατέλειες του 24....
  3. Και μόνο που πρέπει να κατεβάσω δύο εφαρμογές βαριέμαι.. θα το αφήσω με τη μπάρα κάτω. Και τον nova launser είχα κατεβάσει και άλλαζα εικονίδια στην αρχική οθόνη τα έκανα πιο μικρά και όπως ήθελα, αλλά τον βαρέθηκα και αυτόν μετά και 6 μήνες το έχω όπως είναι της samsung . Καλά κάνατε και ενημερώσετε πάντως καλό είναι να υπάρχει η διαδικασία για όποιον θέλει να ασχοληθεί, ευχαριστώ.
  4. Τι ειναι το navstar: Από playstore το βρίσκετε;
  5. Στην ουσία το μόνο που έχει το s24 είναι Ι επεξεργαστής και η πιο φωτεινή οθονη. Αν το s24 ultra είχε βγει το 2023, και στο s23 ultra φέτος, όσον αφορά στα υπόλοιπα πράγματα είναι το ίδιο και ίσως καλυτερο. Μόνο οι καμερες δηλαδή να κοιτάξει κανείς, το s24 ultra κάνει καλύτερο ζουμ μόνο στα μεσαία μήκη 5x-20x. Υπήρχε λόγος που βγήκε το 100x ζουμ κάποτε με s20 ultra, που είχε 4x 48αρα κάμερα και σαν αναβάθμιση βγήκε μετά το s21 ultra με τη γνωστή περισκόπικη 10Χ. Μπρος πίσω πάει η samsung μου φαίνεται... Και φυσικά η κυρτή οθονη , ακόμα και στο s22 ultra, είναι πιο premium. Μου ήρθε κ εμένα email. Λογικά αύριο θα έρθει η αναβάθμιση απ ότι είπε ένας πιο πριν. Και απ ότι είδα στο email, δεν θα λείπει κάτι όσον αφορά το ai, σε σχέση με s24. Προσωπικά δε με συγκινεί αυτό το ai, άχρηστο θα μου είναι, όπως μου ήταν και το πενάκι ένα χρόνο τώρα. Πήρα το κινητό λόγω ότι ήταν κάτι το διαφορετικό απ όσα υπάρχουν εκεί έξω, με τη τετράγωνη φαρδιά οθονη, τον 10x τηλεφακό, τον επεξεργαστή που δεν ζεσταίνεται κλπ. Πάντως το s24 ultra θα περάσει από τα χέρια μου πριν το καλοκαίρι, μπορεί να μην είναι ουσιαστικά αναβαθμισμενο σε σχεση με s23 , αλλά έχω το μικρόβιο της γρηγορης αλλαγής. Και φυσικά αν θα εχω το s24 ultra , δεν πρόκειται να το κρατήσω 7 χρόνια..
  6. Κριμα, και ελεγα να πάρω πρώτη φορά iphone φέτος. Βέβαια αυτά τα προβλήματα δεν τα έχουν όλοι, αλλά άμα τύχει..
  7. Η πρώτη ειναι χάλια χαλάει όλη την αισθητική του κινητού. Και η δεύτερη πάλι παίζει να έχει πολύ πάχος στα πλάγια. Αλλά η δεύτερη ναι είναι πολύ ωραία. 6 χρόνια με το ίδιο κινητό? Γιατί να μην πάρεις το s21 ultra, στα 400 μεταχειρισμένο, και να μην του βάλεις καθόλου θηκη.. Και κάθε δύο χρόνια θα αλλάζεις και παραστάσεις, θα αλλάζεις κινητό. Δεν έχει νόημα να κρατάς κάτι τόσο καιρο. Και αν είναι το οικονομικό το θέμα, τότε δε κοιτάς ναυαρχίδα , γιατί άμα σου πέσει ακόμα και day one, είναι κρίμα.
  8. Δεν βλέπω πολύ κίνηση οπότε θα κάνω μια ερώτηση παγίδα. Το θέμα με το always on display διορθώθηκε σε κανεναν; Η τελευταία ενημέρωση διόρθωσε τον κορεσμό αλλά σύμφωνα με κάποιους, το aod έμεινε ίδιο. Το θέμα για όσους δεν το έχουν προσέξει, είναι ο χαμηλός φωτισμός που έχει όταν κλείνουν τα φώτα. Κάτι που στο s23 ultra δεν γίνεται. Τελικά δεν το πήρα ακόμα το κινητό, πρόλαβε άλλος, το ήθελα σε κίτρινο και θα το έπαιρνα από αγγελία. Αν βρω άλλη στα 1000 περίπου θα το τσιμπήσω. Φυσικά και 1000, γιατί πολλοί εδώ μέσα το πήρατε στα 900..
  9. Ακόμα δεν καταλαβαίνω τι ειναι οι ενημερώσεις ασφαλείας και γιατί πρέπει να έρχονται κάθε μηνα;; Τι διαφορετικό προσφέρουν σε σχεση με του προηγούμενου μηνα; Τι ακριβώς διορθωνουν που ξέχασαν να το διορθώσουν τον προηγούμενο μηνα;
  10. Σε χαλάει να έχεις το s23 ultra μέχρι το 2027; Αυτά τα χρόνια υποστήριξης είναι σαν ανέκδοτο, όλοι μας εδώ μέσα αλλάζουμε κάθε , το πολύ δύο χρόνια, κινητό. Επίσης έχω την εντύπωση οτι και το s21 ultra υποστηρίζεται ακόμα το 2024. Έχω ήδη το s23 ultra, λογικά αύριο θα αγοράσω το 24. Ξέρω ότι θα το μετάνιωσω και θα ξαναμπεί αγγελία, αλλά με καίει να το πάρω. Βλέπουμε από αύριο..
  11. Είναι πιο λεπτό από το 23;
  12. Καλησπέρα σας παιδιά μια ερώτηση. Ισχύει ότι είναι πιο λεπτό από το s23 ultra; Δεν το έχω δει από κοντά, και από youtube δεν βλέπω διαφορά, με κατόχους που έχουν και τα δύο στα χέρια. Σύμφωνα με το phonearena, και ίσως και το gsmarena, τα 8.6/8.9 χιλιοστά που έχει η συσκευή, είναι οι διαστάσεις πάχους, ΜΑΖΙ με τις κάμερες. Τόσο καιρό νόμιζα ότι είναι χωρίς.. Σύμφωνα με τη παραπάνω φωτογραφία, και βασικά άμα τη δείτε και ολόκληρη.. https://www.phonearena.com/phones/size/Samsung-Galaxy-S23-Ultra,Samsung-Galaxy-S24-Ultra/phones/12002,12115 .. φαίνεται πολύ λεπτότερο. Ισχυει; Για όσους είχαν και το s23 ultra ερώτηση.
  13. Αυτό λες στον εαυτό σου για να μην πάρεις μοντέλο με 200mp; https://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-satio-569-euro-5211/
  14. 108 vs 200 mp. Μήπως τράβαγες στα 12;
  15. Αν στη χαμηλή φωτεινότητα βλέπεις κόκκους τότε έχεις πρόβλημα
×
×
  • Create New...