Jump to content

makouin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.259
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by makouin

  1. Στο προηγούμενο update είχε κάποια πτώση η μπαταρία του...με αυτό έχω την αίσθηση ότι επανήλθε.
  2. Όντως η μπαταρία του έχει μία πτώση. Εάν δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που θέλεις να το δώσεις πιστεύω δεν είναι η κατάλληλη στιγμή...διότι και επειδή έχει βγει η σειρά S24 και η πτώση τιμής του είναι μεγάλη αυτή τι στιγμή και εάν ο exynos βγει πατάτα στο επόμενο διάστημα θα πάρει αξία γιατί θα προτιμηθεί από τη σειρά S24. Μιλάω πάντα υποκειμενικά.
  3. Ένα συγκριτικό δείγμα από χθεσινές φωτογραφίες τραβηγμένες από κανονικές συσκευές και όχι Demo με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις. S24 Plus 50mp - S24 Ultra 50mp και S23 plus 50mp
  4. Μην επηρεάζεσαι από το marketing...αν θυμάσαι σε προηγούμενα μοντέλα είχαν φτάσει και τα 16GB ram. Όλα είναι κινήσεις εντυπωσιασμού έτσι ώστε να παρουσιάσουν μέσα στις απειροελάχιστες αναβαθμίσεις και κάποιες τελείως ασήμαντες έτσι για να ανεβάζουν τον αριθμό της διαφοράς.
  5. Ναι ευχαριστών πολύ.... το κατάλαβα άμεσα απλά πρόλαβα και το έγραψα.
  6. Παιδιά γνωρίξετε το εικονίδιο στον κύκλο; Τι είναι;
  7. Χρόνια πολλά παιδιά. Μια ερώτηση όποιος γνωρίζει. Η γνήσια δερμάτινη θήκη της Samsung στο κάτω μέρος είναι πιο μαλακή από τις υπόλοιπες πλευρές ή το ίδιο. Ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι να την αγοράσω και άκουσα ότι οι γνήσιες από την κάτω πλευρά είναι πιο ελαστικές (σαν σιλικόνης). Σας ευχαριστώ.
  8. Μία ερώτηση εάν έχει τύχη σε κανέναν. Δεν το έχω δει εγώ αλλά φίλος με A52s όταν ανοίγει το τηλέφωνό του του βγάζει μήνυμα ότι ( το πρόγραμμα εκκίνησης δεν ανταποκρίνεται ) και ενώ το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά ΔΕΝ φορτώνει τις εφαρμογές. Και επανεκκίνηση να το κάνει του βγάζει το ίδιο. Το έχει αντιμετώπιση κάποιος;
  9. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί δεν μπαίνεις να την ζητήσεις. Μπορεί να έχει φάει κάποιο κόλλημα ή να μην ήρθε η σειρά του αλλά ότι και να είναι το να στην εμφανίσει μόνο του δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Έχουμε στο σπίτι 3 τηλέφωνα A52s τα οποία αν περιμένω να μου βγάλουν ενημερώσεις μόνα τους μπορεί να περιμένουμε και μήνα...εδώ μπαίνω και να την βρω και μου έχει τύχη ενώ κάνω στο ένα στα άλλα να μην την βρίσκω... Δεν θα κάτσω να περιμένω πότε θα έρθει η σειρά του καθενός για την αναβάθμιση αυτόματα. Εκτός και αν έχεις κάποιο άλλο λόγο.
  10. Η μόνη διαφορά που έχουν είναι ότι η έκδοση Enterprise Edition θα πέρνει για 5 χρόνια περισσότερες ενημερώσεις (αναβαθμίσεις) security και Maintenance (update).
  11. Η τελευταία ήταν ενημέρωση επιπέδου ασφαλείας...Η προηγούμενη από UI 5,1 σε UI 6 ήταν η σημαντική αναβάθμιση. Το τηλέφωνο πάντως πραγματικά για εμένα είναι ΚΟΡΥΦΗ και ειδικά η μπαταρία του συνεχίζει και με εκπλήσσει ευχάριστα...τόσο που πρώτη φορά περνάω με συσκευή σχεδόν 5 μήνες και δεν έχω στραβοκοιτάξει άλλη ούτε για πλάκα. 😄😄
  12. Αναφέρει ότι είναι η έκδοση Enterprise Edition (έχει περισσότερα χρόνια υποστήριξη σε λογισμικό και ενημερώσεις επιπέδου ασφαλείας και είναι Γερμανικό (DE). Το μόνο που μένει να μάθεις είναι εάν είναι κλειδωμένο σε Γερμανικό πάροχο κινητής εταιρίας και εάν έχει κάποιους περιορισμούς). Τα Ελληνικά π.χ. της Cosmote και Vodafone δεν έχουν κανένα περιορισμό παρά μόνο παίρνουν το δικό τους πολύ ελαφρώς τροποποιημένο updatre.
  13. Ερώτηση...μετά την καινούρια αναβάθμιση στην μεταφορά δεδομένων (κυρίως βίντεο) μέσω bluetooth δεν κάνει αυτόματη εναλλαγή σε wifi direct με αποτέλεσμα να καθυστερεί πολύ η μεταφορά τους. Το έχετε παρατηρήσει ή συμβαίνει και σε εσάς:
  14. Υπάρχει και στο menou της κάμερας και στο menou της συλλογής.
  15. Την προστασία που προσφέρει το τζάμι πιστεύω ότι δεν την παρέχει η όποια μεμβράνη (και ας είναι και αξίας 30 ευρώ που λέει ο λόγος). Σίγουρα σε οθόνες edge είναι αναγκαία λύση για να παρέχετε μια υποτυπώδη προστασία (περισσότερο από αραχνιές και μικροφθορές καθώς και ψυχολογική και λιγότερο για πτώση...(άλλωστε στην πτώση γνώμη μου είναι ότι παίζει μεγαλύτερο ρόλο ο τρόπος που θα πέσει το τηλέφωνο παρά το τι προστασία θα φοράει). Από εκεί και πέρα σίγουρα η φθορά στη μεμβράνη είναι πιο γρήγορη. Όσο για το δακτυλικό αποτύπωμα εκτός του ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά στο τηλέφωνο εάν το περάσεις και με τον σωστό τρόπο δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Λεφτά για μεμβράνες σε κινητά με flat οθόνες προσωπικά δεν δίνω.
  16. Μεγειά σου, καλοχρησιμοποίητο.... Εγώ του έχω βάλει τζαμάκι πάντως no name από ένα μαγαζί και δεν έχω το παραμικρό θέμα, ούτε στο tοuch ούτε στο δακτιλικό....δουλεύουν όλα απροβλημάτιστα.
  17. Ήρθε η ενημέρωση Οκτωβρίου. 376,52MB
  18. Παιδιά εγώ θα πω την άποψή μου με δύο λόγια, Πιστεύω ότι είναι η ιδανικότερη συσκευή της Samsung για καθημερινή χρήση. Μέγεθος, βάρος, μπαταρία, οθόνη (όχι κυρτή να μην κάθονται τα tempered glass, συν τα χαρακτηριστικά μιας ναυαρχίδας. Για να μην παρεξηγηθώ ξαναλέω ΜΟΝΟ ότι πρόκειται για καθαρά προσωπική άποψη και σύμφωνα πάντα με τις δικές μου προτεραιότητες και γούστα χωρίς να θέλω να προτρέψω σε κάποιον την αγορά του.
  19. Πολύ πιθανόν να αρχίζει να φουσκώνει η μπαταρία σου....εφόσον είναι στην εγγύηση τρέξτω άμεσα στην Samsung και ζήτα την αντικατάσταση της.
  20. Δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά σε σχέση με προηγούμενες συσκευές μου (Samsung) ή με τα κινητά Samsung που έχουμε στο σπίτι αν έχει χειρότερο σήμα ή wifi αλλά συγκριτικά πάντα με αυτά που έχουμε. Η άποψη μου όμως αφορά διαφορετικά μοντέλα Samsung και ΟΧΙ σε άλλες συσκευές άλλων εταιριών.
  21. Ήρθε και η ενημέρωση Σεπτεμβρίου.
  22. Από ότι φαίνεται η μόνη διαφορά είναι στην Ultra wide κάμερα Στο δικό μου τελειώνει σε ΑΜ ενώ σε εσένα σε CM. Από ότι έχω τσεκάρει σε 2-3 τηλέφωνα σε stand σε καταστήματα είναι τα ίδια με το δικό σου..🤔 🤔 χωρίς να ξέρω αν υπάρχει κάποια διαφορά σε κάτι. Στο μόνο που παρατήρησα σε σύγκριση ίδιων φωτογραφιών που τράβηξα μετο δικό μου με αυτά βάζοντας τις ίδιες ρθυμίσεις και προσπαθόντας να έχω την ίδια οπτική γωνία (χωρίς φυσικά να γνωρίζω αν αυτό έχει σχέση η όχι)είναι ότι βγαίνουν λίγο πιο θερμές φωτογραφίες σε αντίθεση με το δικό μου που φαίνονται και παρακάτω το λίγο πιο ψυχρό.
  23. Εγώ πάντως πιστεύω για 8/256GB είναι πολύ λογική η τιμή.
  24. Έχω την εντύπωση (εάν και πέρασαν δύο μέρες με τη καινούρια αναβάθμιση) ότι πρέπει να έπεσε λίγο η αυτονομία της μπαταρίας.
  25. Δεν είχα παρατηρήσει κάτι ούτε πριν ούτε τώρα οπότε δεν μπορώ να σε ενημερώσω εάν διορθώθηκε το πρόβλημα ή όχι. Προσπάθησα να καταλάβω και από φωτογραφίες πριν την αναβάθμιση αλλά δεν μπορώ να διακρίνω κάτι παρόμοιο με αυτό που αναφέρει.
×
×
  • Create New...