Jump to content

makouin

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.138
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

3 Followers

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

makouin's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

11

Φήμη

 1. Αν όπως φημολογείται όλη η σειρά S22 έρθει παντού με Snapdragon 898 πιστεύω ότι αυτόματα η σειρά S21 FE ΔΕΝ έχει λόγο ύπαρξης στην τιμή ήδη που βρίσκεται (χωρίς τις εκπτώσεις) και θα πατώσει. Φυσικά περιμένουμε να δούμε και τις επιδόσεις και την τιμή της σειράς S22.
 2. Αν και οι διαφορές με το προηγούμενο μοντέλο (εκτός του επεξεργαστή) είναι μηδαμινές το θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι επιτέλους υπάρχει η επιλογή της 8/256GB έκδοσης που στο προηγούμενο μοντέλο ΔΕΝ ερχόταν επίσημα στην χώρα μας με αποτέλεσμα και να μην είχε πλήρη την Ελληνική γλώσσα και ήταν αμφιβόλου κάλυψης εγγύησης.
 3. Καλ'η χρονιά και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Προσωπικά και έχοντας συνέχεια ναυαρχίδες απολαμβάνω ΜΟΝΟ αναμονή 😀
 4. Άρα τα 59 ευρώ αφορούν την αλλαγή πέραν της εγγυήσεως. Προσωπικά το έδωσα πριν λίγο καιρό και αναλόγως το τι θα δούμε από το S22 plus ή Ultra θα αποφασίσω εάν και που θα πάω. Μπορεί να πάω και σε S21 plus ή Ultra. Προς το παρών δεν βιάζομαι και θα το σκεφτώ πολύυυυυυ καλά πριν και εάν δώσω πάλι τόσα λεφτά.
 5. Τα 59 ευρώ απλά δεν θυμάμαι αν αντιστοιχούν σε αλλαγή μπαταρίας εντός ή εκτός εγγύησης, Σίγουρα όμως είναι η τιμή ενός εκ των δύο. Μιλάμε πάντα για το S20 Ultra και με την προοπτική να μην άλλαξε το κοστολόγιο μέσα στο προηγούμενο 6άμηνο.
 6. Εαν θυμάμαι καλά 59 ευρώ είναι εντός εγγύησης η αλλαγή μπαταρίας.
 7. Από το δίκτυο είναι φίλε...μη δίνεις σημασία.
 8. Μια αναβάθμιση είναι μόνο τίποτα περισσότερο. Επίπεδο ασφαλείας της συσκευής και μία υποτίθεται παραμετροποίηση στην κάμερα.
 9. Είμαι παρόμοιας περίπτωσης με S20 Ultra και A52 λόγω ραδιοφώνου (υπάρχει και A52s αλλά το έδωσα στη γυναίκα μου). Απλά εγώ βλέπω την διαφορά μεταξύ των δύο οθονών (μπορεί να είναι θέμα καθαρά κρίσης αν η διαφορά είναι μεγάλη ή μικρή...προσωπικά την βλέπω μεγάλη αλλά και στη φωτογραφία σε χαμηλό όμως φωτισμό και ας έχω τον φακό με Sony σύμφωνα με τις παραπίσω επισημάνσεις). Από εκεί και πέρα ναι στο θέμα βάρους αλλά εγώ πιάνω τον εαυτό μου να μην πολυασχολείται με το A52 παρά ΜΟΝΟ όταν μένω από μπαταρία και έως ότου φορτίσει το Ultra. Θέματα με τα παραπάνω που αναφέρθηκαν με τα πλαστικά και την απόχρωση της οθόνης ΔΕΝ υπάρχουν σε καμία συσκευή στην κατοχή μου. Και ας περάσαν τέσσερα A52s από τα χέρια μου. Ίσως ήμουν από τους τυχερούς.
 10. Και εγώ για αξίας 10 με 15 ευρώ μιλάω. Γι, αυτό αναφέρω (όχι το απλό). Από εκεί και πέρα όμως στις επώνυμες θήκες (ίσως δεν το διατύπωσα καλά) αξίας 25 ευρώ plus νομίζω ότι είναι too much.
 11. Συνήθως προτιμώ tempered glass full cover (που καλύπτει όλη την οθόνη και όχι το τελείως απλό). Μπορείς να το βρεις σε όλα τα μαγαζιά (στα μικρά μαγαζάκια θα το βρεις και φθηνότερα από ότι στα επώνυμα). Τώρα κάτι επώνυμα προστατευτικά (για εμένα προσωπικά υπερβολικής αξίας) που έχω δοκιμάσει κιόλας ΔΕΝ νομίζω να κάνανε διαφορετική δουλεία από τα ανώνυμα.
 12. Ναι δεν έρχεται με καμία προστασία στην οθόνη. Τώρα για το αν δεν χαράζει εύκολα κ.τ.λ. εγώ προσωπικά ΔΕΝ το ρισκάρω σε καμία συσκευή μου και το πρώτο πράγμα που κάνω πριν το ανοίξω είναι να έχω πάρει προστατευτικό οθόνης, διότι ότι και να μου πούνε αν δω ότι τελικά δεν είχαν δίκαιο θα είναι πλέον αργά (μιλάω ακόμα και για αραχνιές που δεν φαίνονται, μόνο υπό γωνία κλίσεως κ.τ.λ.). 😉
 13. τελικά έφταιγε διάβασα το dark theme! μόλις το έβγαλα όλα καλά! το έχεις δει αυτό; η δεν βάζεις dark theme; Δεν χρησιμοποιώ γενικά το dark theme του τηλεφώνου. Παρόλα αυτά σε κάποια θέματα αυτό που περιγράφεις συνέβαινε.
×
×
 • Create New...