Jump to content

ktikti

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ktikti

  • Ημ. Γέννησης 30/07/1978

Συσκευή

  • Συσκευή
    S23 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Igoumenitsa

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

ktikti's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Year In Rare
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

2

Φήμη

  1. μου εχει ερθει ενα πιστωτικο.δεν ειναι πολλα χρηματα ,13 ευρο ειναι αλλα δεν θελω να τους τα χαρισω κιολας αλλα ποια ειναι η διαδικασια να τα παρα. υ.γ.δεν ειμαι πλεον συνδρομητης στην νοβα ουτε κινητο ουτε σταθερο.
  2. τους παλιους συνδρομητες ανεξαρτητως εταιριας απλα του εχουν γραμμενους.αμα δεν σε συμφερει να φυγεις..αλλα δικτυο τοσο καλο οσο η cosmote δεν θα βρεις.
  3. δεν εχω τηλεφωνο.ποτε δεν ειχα.ο λογος της σταθερης γραμμης ειναι καθαρα μονο για ιντερνετ και για τις καμερες. εως τωρα δουλευει..
  4. τελικα κολλησε.εκανα επανεκκινηση με οδοντογλυφιδα.περασα νεες ρυθμισεις.ρυθμισα την tv να συνδεετε σε 5ghz και αφησα ολα τα αλλα στα 2.4ghz,εως τωρα παιζουν.. αμα δω οτι δεν δουλευει σωστα θα αγορασω νεο ρουτερ..αρκει να βρω το password γιατι αυτο δεν το γραφει ουτε στα χαρτια που εχω αλλα ουτε και σε μηνυμα στο κινητο.μονο user name εχω. δεν ξερω γιατι δεν τα εχουν στειλει ολα..
  5. αλλαξα μπαντα απο την εφαρμογη σε 5ghz και τωρα δουλευει.μαλλον δουλευουν ολες οι συσκευες.ταμπλετ κινητο και tv φορτωνουν ολα! εφτιαξε ευχαριστω πολυ!!! με εσωσες..γιατι ημουν ετοιμος για φασαρια.. αυτο το ρουτερ ισως και να δουλευει ετσι.ειναι ολα τα φωτακια αναμμενα.κανενα δεν αναβοσβηνει.σε παλιοτερα ρουτερ νομιζω οτι ειχα αναβοσβησιματα. ετρεξα και ενα speedtest 13.5 ταχυτητα.η εφαρμογη δειχνει περισσοτερο. speedtest 5g 800 και μεσα στο σπιτι 680... υ.γ.με την μπλε και μετεποιτα μαυρη ειχε μολις 80.
  6. εκανα ελεγχο και δεν εντοπιστηκε τεχνικο θεμα.επισης εχω ρουτερ ασπρο το απλο απο κατω γραφει speedport plus και στις ρυθμισεις μεσω ip το ιδιο ειναι. δηλαδη θελεις να μου πεις οι συνδεσεις μου που εμφανιζονται σαν cosmote one ειναι απλα υπηρεσια και οχι συμβολαιο. επισης απενεργοποιησα και το internet security μηπως φταιει κι'αυτο αλλα τιποτα. εχω ιντερνετ δουλευει μια χαρα..αλλα δεν μαφηνει να σερφαρω απο τις φορητες συσκευες. τηλεοραση και υπολογιστης δουλευουν σωστα
  7. με την εφαρμογη του κινητου εφτιαξα τις ρυθμισεις αλλαγη ονοματος και τα σχετικα..και απλα δεν κανει τιποτα.ασε που το ρουτερ συγχρονισε μονο του χωρις να εχω κωδικους και τα σχετικα.επισης ρυθμισα το ρουτερ να μπαινει σε μπαντα 5ghz αλα σε αναζητηση μου εμφανιζει ενα wifi. θα παζω τωρα σε καταστημα να ζητησω εξηγησεις.εγω αλλο συμβολαιο αγορασα..αλλο εμφανιζετε στην εφαρμογη.εγω cosmote one σταθερο και κινητο ποτε δεν πηρα
  8. εδω και 2 μερες ειμαι συνδρομητης κινητου και σταθερης. εχω συμβολαιο gigamax unlimited και απλη pstn στην εφαρμογη εμφανιζονται η κινητη cosmote one και το σταθερο σαν εταιρικο!! επισης οταν συνδεομαι με wifi στο κινητο δεν μπορω να ανοιξω σελιδα..ενω φορτωνει με πεταει ετσι απλα.σερφαρω και αναοιγω νεα σελιδα σε παραθυρο και απλα δεν μπαινει.ανοιγω εφαρμογη τραπεζας και απλα δεν μπαινει..σαν να βαζει στοπ.. το δοκιμασα με δεδομενα και δουλευει μια χαρα.δεν ξερω τι μπορει να φταιει εχω μοντεμ speedport plus
  9. απο σημερα κατοχος κινητου και σταθερου cosmote. 2 ερωτησεις..τι μηνυμα στελνουμε για να αφαιρεσουμε τον τηλεφωνητη και τι μηνυμα επισης για να ερνεργοποιησουμε το 5g ,αν δεν ειναι ηδη ενεργοποιημενο. επισης αμα ενεργοποιησω και esim η sim αυτη που εχω παραμενει ενεργη η παυει η λειτουργια της.
  10. τα τελευταια 6 χρονια που κανω χρηση της γιατι χρησιμοποιω το κινητο dual sim δεν ειχα κανενα παραπονο. 1 ημερα συμβολαιο εχω..θα δουμε..παντως σε μερη που εμπαινα roaming εδω στην περιοχη μου τωρα ειμαι ανετος.
  11. σημερα η αγαπητη νοβα μου εστειλε σε email το συμβολαιο και στην εφαρμογη.αλλες τιμες το συμβολαιο..αλλες τιμες η τηλεφωνικη κληση η προχθεσινη.φυσικα δεν απαντησα και δεν ακυρωσα το αιτημα φορητοτητας..αυριο θα παω και απο το καταστημα να δω τι παιζει..στην εφαρμογη δεν μαφηνει πλεον να συνδεθω..ενω στην πρασινη εταιρια εχω βαλει σιμ και ρουτερ και συνδεθηκα αμεσως.
  12. η sim ειναι καινουργια.την αλλαξα τον νοεμβριο.δεν υπαρχει θεμα με την sim.επεμεναν σε αλλαγη..αλλα το προβλημα δεν λυθηκε.η κλησεις χανονται παντου.το προβλημα ειναι οτι μου ερχετε ειδοποιηση μετα απο ωρες. ναι εχω κινητο dual sim και η αλλη καρτα ειναι κοσμοτε και αυτη με ξελασπωνει συνεχεια..την νοβα τελικα την εχω για να την εχω γιατι ειναι φθηνοτερη..ειδικα στο σταθερο..αλλα στο κινητο πανω κατω ιδια τιμη ειναι και σαφως χειροτερη. μα τις κλησεις ρε παιδια τις χανω με το δικτυο της νοβα.απο κει ξεκινησε το προβλημα και επεκταθηκε στο κακο δικτυο. και γω δεν θα μεινω..περισσοτερες πιθανοτητες εχω για κοσμοτε.τωρα ειμαι σε τεντωμενο σχοινι..περιμενω το εμαιλ απο την νοβα με αυτα που ειπαμε στο τηλεφωνο...μαλλον το στελνουν με χελωνα.. π
  13. 11 ευρο μειωση παγιου για 6 μηνες και μετα θα ειμαι στα 46 ευρο .αυτο μου ειπανε..με την κοσμοτε λογο φορητοτητας ειμαι στα 51 ευρο αλλα με 24αρα.και χωρις απεριοριστα κινητα ναι vdsl ειναι..οχι οπτικη.λαθος το διατυπωσα. παντως μιλησα με μια ελενη παπα*****ουλου..απο το τμημα ακυρωσεων της νοβα..και με επριξε στο γλυψιμο..και τοσο καιρο τις απαντησα που εχω κανει αιτημα για μια νεα προσφορα μου στελνατε μεσω εφαρμογης τα 6gb να γινουν 10gb me 23 euro!! με κοροιδευατε απλα και δεν σας ενοιαζε αν με θελατε....και τωρα απλα σας επιασε ο πονος..οσο για τις χαμενες κλησεις μου ειπε να ξανα αλλαξω σιμ..και οτι φταιει το κινητο!!! και τις ειπα πολυ απλα οτι πλεον εχω esim και τελος η κουβεντα. το προβλημα δεν θα διορθωθει..με καλουν και ουτε χτυπαει και ουτε ακουγετε κατι/...μετα απο 2 ωρες ερχετε μηνυμα οτι καποιος με καλεσε...εχει καταντησει κουραστικο.αυτα σκεφτομαι τωρα και δεν ξερω αν αξιζει να τους την χαρισω και να μεινω στην νοβα
  14. η τιμη ειναι στα 21 ευρο η 50αρα και 25 ευρο απεριοριστα δεδομενα και τηλεφωνα.το ιδιο ισχυει και για το σταθερο.απλα στους πρωτους 6 μηνες θα εχω -11 ευρο τα παγια δηλαδη δεν θα χρεωνονται.αρα στα 35 ευρο το μηνα σταθερο και κινητο. να εχεις δικιο σε αυτο.ακομη περιμενω τα συμβολαια σε email να πω να δεχθω η οχι. ομως πηγα στην κοσμοτε να κανω υπαναχωρηση αλλα αυτοι δεν το δεχονται.τωρα δενε χω ιδεα τι θα γινει..αλλα με δελεαζει πολυ η προσφορες που μου εδωσε η νοβα.σαφως καλυτερες απο την κοσμοτε..αλλα με την κοσμοτε κερδιζω το σταθερο δικτυο..τις πολυ καλες ταχυτητες.και να σου πω την αληθεια..προτιμω το σωστο δικτυο και τις αριστες ταχυτητες παρα..το φθινοτερο και να εχω μονιμα 4g και να παλευω με 60mpbs
  15. προσφατα εκανα φορητοτητα στην κοσμοτε με πολυ ευνοικο τιμολογιο..θα σας τα πω στην συνεχεια...και με πηρανε σημερα απο την νοβα και μου δινουνε στα 35 ευρο 50αρα οπτικη με απεριοριστα ολα κινητα κλπ + κινητο με απεριοριστα κινητα δεδομενα σταθερο και δωρεαν για 6 μηνες τα παγια και των 2 συνδεσεων.νομιζω ειναι συμφερον αυτη η τιμη και αν και ειμαι πολυ θυμωμενος με την νοβα σε θεμα αξιοπιστιας και καλυψης θα παραμεινω ως εχει και δεν θα προχωρησω στην κοσμοτε. παρεπιμπτωντος στην κοσμοτε ειχα σε νεο συμβολαιο 51 ευρο 24αρα γραμμη χωρις δωρεαν κινητα..μαλλον 500 λεπτα και κινητο με απεριοριστα ολα κλησεις και δεδομενα. με τις υπαρχουσες τιμιες ειμαι 16 ευρο κατω για 6 μηνες και -5 ευρο για τους υπολοιπους αρα φθηνοτερη τιμη και επιπλεον καλυτερη γραμμη στην σταθερη, τωρα με την κυρια μιλησα πολυ ωρα..και τις ειπα τα παραπονα μου..,και νομιζω οτι μου εδωσε μια συμφερον προσφορα..και απο αυτη που εχω τωρα με περισσοτερες παροχες. τωρα θα δειξει αν εκανα καλα η οχι..
×
×
  • Create New...