Jump to content

theoalex50

Members
  • Δημοσιεύσεις

    83
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About theoalex50

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

theoalex50's Achievements

  1. theoalex50

    Poco F3

    Μπορεί να είναι DOA. Προσωπικά ποτέ, όσο και να το έχω ζορίσει δεν έχει ζεσταθεί. Ελάχιστα έχει ζεσταθεί μετά από δίωρο gaming με δεδομένα, και εκεί λίγο πάντως.
  2. theoalex50

    Poco F3

    Όταν αναφέρεστε σε EU roms, μιλάτε για custom xiaomi eu rom?
  3. theoalex50

    Poco F3

    Συμφωνώ με Therion ότι για το συγκεκριμένο καλύτερα αγορά από Ελλάδα, και κατά προτίμηση με τιμολόγιο.
  4. theoalex50

    Poco F3

    Έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί η 12.5.2?
  5. theoalex50

    Poco F3

    Προσωπικά δεν έχω βρει ακόμα λόγο να βάλω rom. Όσα bug διορθώνονται, και κάτι μικρά που ακόμα δεν έχουν διορθωθεί μου είναι τόσο ασήμαντα που δεν έχω μπει καν στην σκέψη να βάλω ρομ. Όσο για την κάμερα προσωπικά έχω πάθει πλάκα, την βρίσκω πάρα πολύ καλή.
  6. Πλέον κανένα ενδιαφέρον προσωπικά για κάθε έκδοση Android. Έχει κουράσει, όλο re-skins, φρου φρου και αρώματα, τίποτα ουσιαστικό.
  7. Αφού δεν έγραψαν ότι είναι και amoled πάλι καλά...
  8. theoalex50

    Poco F3

    Έχω την υποψία ότι ίσως κάνει conflict με τα gestures. Δεν έχω την όρεξη να γυρίσω στα on screen button και με έχει βολέψει το SwiftKey. Αν χρειαστεί και δω ότι φταίει το SwiftKey ίσως το αλλάξω εκείνο. Θα επανέλθω εδώ μόλις ξέρω αν φταίει αυτό.
  9. theoalex50

    Poco F3

    Αν και δεν με βολεύει καθόλου της Google, θα το δοκιμάσω για να δω αν το κάνει και εκεί.
  10. theoalex50

    Poco F3

    Therion πιστεύω αξίζει, θεωρώ ότι μιλάς για την 8/256 έκδοση. ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ότι είχα από θέμα στο poco f3 το έχω λύσει, μόνο ενα έχω που δεν έχω βρει λύση ακόμα. Είμαι εννοείται σε global 12.5. Όταν ξεκινάω να γράφω σε οποιαδήποτε εφαρμογή (χρησιμοποιώ SwiftKey keyboard), σε random στιγμές κάνει ελαχιστοποίηση το πληκτρολόγιο σαν να έχω πατήσει το back button. Δεν το κάνει συνέχεια, δηλαδή μέσα στην ημέρα μπορεί να το κάνει 4-5 φορές σύνολο, αλλά όπως και να έχει είναι ενοχλητικό. Έχω σκεφτεί ότι μπορεί να φταίει το back gesture η το gesture εναλλαγής εφαρμογών που σε τέτοια περίπτωση είναι bug και δεν ξέρω κατά πόσο είναι κάτι που μπορώ να επέμβω εγώ. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει η μήπως σας έχεις συμβεί και εσάς?
  11. theoalex50

    Poco F3

    Είσαι απίστευτος φίλε. Δεν το είχα δει πουθενά αυτό ως λύση. Πως δουλεύει ακριβώς? Από ότι είδα έγινε αυτόματα. Τι πήγαινε στραβά και με την εγκατάσταση αυτή έφτιαξε?
  12. theoalex50

    Poco F3

    Πωλητής ήταν το Amazon Uk, το είδα εκ των προτέρων. Έπρεπε να παραλάβω εντός 6 ημερών. Πέρασαν 20 επικοινώνησα μαζί τους και δεν ήξεραν που είναι ενώ τους έδωσα tracking. Το tracking έδειχνε ότι βρίσκεται ακόμα αποθήκη. In stock εννοείται.
  13. theoalex50

    Poco F3

    Αυτό ακριβώς με ανησυχεί και εμένα, δεν είμαι fan των Glass με μαύρο περίγραμμα. Επίσης για να απαντήσω στο παλικάρι με την πρόταση από Amazon πάνω, παράγγειλα πριν 20 μέρες δεν έφτασε ποτέ. Μίλησα με support δεν ξέρουν που είναι, αύριο θα μου κάνουν refund.
  14. theoalex50

    Poco F3

    Τι Tempered Glass να επιλέξω για το poco f3? Βλέπω άτομα να λένε ότι δεν ήταν καλής ποιότητας κάποια που δοκίμασαν. Έχετε κάποια πρόταση ή εμπειρία?
×
×
  • Create New...