Jump to content

eilio94

Members
  • Δημοσιεύσεις

    249
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

eilio94's Achievements

  1. Ναι! Ωχ αυτό φταίει; Ευχαριστώ πολύ!
  2. Εντελώς ξαφνικά εξαφανίστηκε το notification bar... Πρέπει να ανοίξω κάποιο app για να ξανα εμφανιστεί. Μόλις κλείσω το app ξανα εξαφανίζεται. Εχω την 12.5.6. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτο; κοίταξα στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημενη κανονικά.
  3. Ότι πρέπει! Ευχαριστώ.
  4. πρέπει να βρω τραγουδάκι με μπάσο και επαναλαμβανόμενο μοτίβο. αν έχει κάποιος προτάσεις δεκτές. χαχαχαχαχα :lol:
  5. Ήταν στο tab : πρόσθετες ρυθμίσεις. Την χρησιμοποιούσα που και που να καθαρίζω το ηχείο από χνουδακια. Ξαφνικά με την νέα αναβάθμιση εξαφανίστηκε.
  6. Ξέρετε που πήγε η λειτουργία καθαρισμός ηχείου; Με την νέα ενημέρωση εξαφανίστηκε.
  7. Σκέφτομαι να αγοράσω το DJI OM4. Με τέτοιο κινητό είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτώ στο τέρμα τις δυνατότητες βίντεο. Το θέμα είναι το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Χωράει στο gimbal ή θα έχω θέμα? Αν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς ας γράψει τις εντυπώσεις του.
  8. eilio94

    iPhone 5

    Ευχαριστώ πολυ φίλε.:)
  9. eilio94

    iPhone 5

    Μια βοήθεια από όποιον μπορεί! Η κοπέλα μου αγόρασε πριν κανένα 6μηνο το iphone 5 και σήμερα ξημερώματα της ήρθε να βάλει το jailbreak (κάπως έτσι νομίζω ότι λέγεται) για να έχει bluetooth ktl . Όμως η οθόνη της πάγωσε και δείχνει μόνο το σήμα της apple. Εγώ δεν έχω ιδέα από iphone, δεν μπορώ να βοηθήσω και είπα μήπως μπορεί κανείς ξέρει να μου πει πρώτον αν το κινητό καταστράφηκε και δεύτερον αν φτιάχνεται και πως? Αν το πάμε στο service θα το φτιάξουν? Δώστε μου τα φώτα σας παιδιά!!!!
  10. Ναι υπάρχει εδώ και για τα δύο μοντέλα. Με μία και δύο κάρτες rm-839 , rm-840. Το πρώτο είναι το δίκαρτο. http://www.nokia.com/global/about-nokia/people-and-planet/emf-health/sar/sar-information/
  11. Ωραία όλα αυτά αλλά 1.34 sar value το δίκαρτο??
  12. Εβαλα την 4.04 πριν καμιά 10 μερες. Μια ερώτηση έχω: ποση ειναι περιπου η ελευθερη ram στην 4.04; σιγουρα το κινητό έγινε πιο σταθερο αλλα εχω μόνο 250 mb ελεύθερα από 400 που είχα.
  13. Εχει κυκλοφορήσει η 4.1.2 για το tablet μας?Πότε? Πάντα τελευταίος τα μαθαίνω :lol:
  14. Δηλαδή να την αποθηκευσω φορτισμένη στο 100%?
×
×
  • Create New...