Jump to content

katsiletra

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.548
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by katsiletra

 1. Ούτε έχει σημασία τι πιστεύεις εσύ. Πωλητής είσαι και προσπαθείς να πείσεις κόσμο; Τα κουβαδάκια σου και στο νήμα του liquid. Το μπαν δεν σου έβαλε μυαλό φαίνεται.
 2. Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος δεν καταλαβαίνει και συνεχίζει. Εδώ πολλοί περιμένουν να ενημερώσουν ή να ενημερωθούν για προσφορές και δεν βγάζουν άκρη γιατί ο άλλος γεμίζει σελίδες που δεν μας ενδιαφέρουν.
 3. Ας επέμβουν οι moderators, δεν γίνεται να χαλάει το νήμα πάλι κάποιος που έχει απωθημένα. Υπάρχουν και κλινικές να λύνουν τα ψυχολογικά, κι όχι τα ενημερωτικά φόρουμ. Κάποιοι έχουν κάνει πολύ δουλειά για να ενημερώνονται τα μέλη, για να τη χαλάει κάποιος που δεν έχει με τι να ασχοληθεί.
 4. Παρατήρησα μετά την αναβάθμιση σε 6.0, απενεργοποιείται από μόνη της η προσαρμόσιμη εξοικονόμηση μπαταρίας, η λειτουργία δικτύου μπαίνει σε 4G, και πρέπει να το κάνω χειροκίνητα σε 5G. Επίσης και στην λειτουργία μην ενοχλείτε, ενώ βάζω επαφές σε εξαίρεση, της αφαιρεί από μόνο του.
 5. Αν δεν κάνω λάθος το νήμα δεν είναι για το liquid. Μάλλον το μπαν δεν έδωσε λύση...
 6. https://blokada.org/ Κατέβασε το 5 γιατί η έκδοση 6 που είναι στο Play Store είναι επί πληρωμή. Δοκιμασέ το μερικές μέρες κι άμα σου αρέσει το κρατάς. Έχει πολλές επιλογές μέσα στην εφαρμογή για αποκλεισμούς διαφημίσεων. Ρίξε και μια ματιά στο community κι από μπαταρία έχει άπειρο ελάχιστη κατανάλωση. Ότι άλλο θες εδώ είμαστε.
 7. Δοκιμάστε και το blokada. Το χρησιμοποιώ χρόνια και δεν με κρέμασε ποτέ.
 8. Η 4715 ξέρεις που πέφτει; Πέρναγα τα διόδια Τερόβου, ενώ έβλεπα την 2786 στο cellmaper στον χάρτη δίπλα, enb έδινε την 4715. Και δεν μπόρεσα να την βρω.
 9. Σήμερα είδα την 1059 μετά από μέρες στα Γιάννενα, από Vodafone μεριά. Επίσης κλειδωνε στιγμιαία 5G και μετά γύρναγε σε 4G. Μάλλον την αναβαθμίζουν.
 10. Και σε μένα το ίδιο. Δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με την εφαρμογή.
 11. Κατερίνη που πήγα το καλοκαίρι μια χαρά ήταν η Vodafone και με 4G και με 5G. Μόνο στην παραλία Κατερίνης είχε μόνο 4G και έπιανε από απέναντι, την Επανομή.
 12. Δεν είναι κι άσχημο πάντως για κάποιον που θέλει τα βασικά. https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-home-xwris-stathero/c-200129/
 13. Έκανα κάτι εκκαθάριση δεδομένων, αλλά πάπαλα.
 14. Και μένα μου αυτός είναι ο συνδυασμός, αλλά δεν παίζουν όλα.
 15. Σε μένα ρε παιδιά παρόλο που έκανα update το home up και one ui, πάλι δεν τα εμφανίζει τα layout type. Mόνο τα δύο πρώτα. Μόνο List και Grid έχει.
 16. Είναι εντάξει τα φίλτρα. Έχω κάνει και εκκαθάριση δεδομένων, την έχω κάνει και απεγκατάσταση αλλά τα ίδια. Βασικά το ξεκίνησε όταν έκανα update τη συσκευή σε one ui 6.0 και σκέφτομαι μήπως φταίει κι αυτό.
 17. Εμένα το cellmaper έχει παραδώσει πνεύμα. Δεν εμφανίζει τους πύργους. Ξέρεις τι μπορεί να φταίει; Μακάρι να μου έδινε και μένα η Cosmote στα 26 τα απεριόριστα, αλλά δεν.
 18. Εσύ μπορεί να είσαι από τις λίγες εξαιρέσεις που χρειάζεσαι ταχύτητα. Εγώ χρειάζομαι περισσότερο το απεριόριστο λόγω δουλειάς, αλλά η ταχύτητα με καλύπτει και με το παραπάνω. Τώρα για το business της Vodafone το έχω στα 24€ μαζί με την I4S και με προσωπική εξυπηρέτηση. Στη cosmote δεν υπάρχει απλά αυτή η τιμή.
 19. Και πάλι σχετικό είναι. Ανάλογα με τις τρέχουσες τιμές και την οικονομική κατάσταση του καθενός, θα γίνουν και οι ανάλογες κινήσεις. Οι περισσότεροι δεν νομίζω να δώσουν 15-20€ παραπάνω για να πάνε cosmote. Η πλειοψηφία δεν μπαίνει στο myphone για να ενημερώνονται ποια εταιρία δίνει μεγαλύτερες ταχύτητες, που έχει καλύτερη κάλυψη ή ακόμα ποιος έχει κόφτη στην I4S. Κι εγώ Cosmote είχα, τα ζύγισα κι έκανα την ανάλογη κίνηση. Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν θες ταχύτητες λόγω δουλειάς, δυστυχώς θα πληρώσεις παραπάνω. Κάποτε ξόρκιζα τη Vodafone, αλλά έλα που τώρα έχει ο καιρός γυρίσματα γιατί δεν ήθελα να δώσω στην Cosmote 35€ για απεριόριστα. Τουλάχιστον σε σχέση με παλιότερα έχει βελτιωθεί αρκετά το δίκτυο.
 20. Με την αναβάθμιση δώσανε και το Camera Assistant που το κατεβάζεις από το Good Lock. Το είχε μόνο η σειρά S.
×
×
 • Create New...