Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 11/2/2026 at 11:14 ΜΜ, Antonio21 said:

Καλησπέρα σας, αυτό γιατί πρέπει να θεωρείτε προσφορά; 

Screenshot_20260211_230959_COSMOTE.jpg

Αυτό είναι ακυρο απο μεριας τους. εγώ είχα βλάβη εχθές και προσπάθησα να το κάνω αλλά για να ενεργοποιηθεί ς ζητάει να έχεις σύνδεση με το wi-fi ό,τι πιο άκυρο αφού όλα τα λαμπάκια εκτός του power ήτανε σβηστά και δεν μπορούσα να το ενεργοποιήσω..

Redmi By Xiaomi

Καλημέρα. Δέχτηκα τηλεφωνική προσφορά για το gigamax 35gb στα 20,5€ για 18 μήνες τελική τιμή. Επειδή απέχω αρκετά χρόνια από τα συμβόλαια έχοντας what’s up, θεωρείτε πως είναι καλή η τιμή για το πακέτο αυτό ή είναι εφικτή και καλύτερη τιμή; Ευχαριστώ. 

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

On 13/2/2026 at 1:40 ΜΜ, Nikos_96 said:

Αυτό είναι ακυρο απο μεριας τους. εγώ είχα βλάβη εχθές και προσπάθησα να το κάνω αλλά για να ενεργοποιηθεί ς ζητάει να έχεις σύνδεση με το wi-fi ό,τι πιο άκυρο αφού όλα τα λαμπάκια εκτός του power ήτανε σβηστά και δεν μπορούσα να το ενεργοποιήσω..

Προφανώς και δε μπορούσες. Μέσω του Cosmote App το ενεργοποιείς όσο δεν έχεις θέμα, ώστε σε περίπτωση θέματος να ανοίξεις το hotspot στο κινητό σου και να παίξει κατευθείαν το repeater.

Αν θέλεις να το ενεργοποιήσεις όσο έχεις θέμα, μόνο μέσα από το μενού του ρουτερ. 

Καλησπέρα! Εχω το cosmote giga max unlimited το οποίο έληξε 14/02 και ενώ τους καλώ επανειλημμένως από 03/02 για νέα προσφορά αυτοί δεν με καλούν. Να κάνω φορητότητα σε καρτοκινητό για να με καλέσουν ή αίτημα πρόθεσης ακύρωσης αριθμού ; Τι προτείνετε ;  Γιατί χρεώνομαι και βασικό κατάλογο τώρα.. 

Edited by Greg29Ms

On 11/2/2026 at 2:13 ΜΜ, katsiletra said:

Στην εφαρμογή της Cosmote. 

Screenshot_20260211_141049_COSMOTE.jpg

Μπορεί να τσεκάρει κάποιος αν την έχουν επεκτείνει την προσφορά και ισχύει ακόμα;

5 ώρες πριν, Greg29Ms said:

Καλησπέρα! Εχω το cosmote giga max unlimited το οποίο έληξε 14/02 και ενώ τους καλώ επανειλημμένως από 03/02 για νέα προσφορά αυτοί δεν με καλούν. Να κάνω φορητότητα σε καρτοκινητό για να με καλέσουν ή αίτημα πρόθεσης ακύρωσης αριθμού ; Τι προτείνετε ;  Γιατί χρεώνομαι και βασικό κατάλογο τώρα.. 

Κάνε φορητότητα ακόμα και αν ο σκοπός σου είναι να γυρίσεις πίσω. Η διαδικασία για να πας από συμβόλαιο σε καρτοκινητό, ακόμα και αν καταφέρεις να τους βρεις, είναι βασανιστική. Θα καθυστερήσεις να ξεκινήσει, έπειτα θα χρειαστεί να μείνεις ~1 μέρα χωρίς σήμα και θα σου λένε ότι για 3 μήνες δεν μπορείς να κάνεις αλλαγές από πάνω (ανεξαρτήτως του αν ισχύει). Είναι αρκετά απαράδεκτοι σε αυτό.

37 minutes ago, wayfunbug said:

Μπορεί να τσεκάρει κάποιος αν την έχουν επεκτείνει την προσφορά και ισχύει ακόμα;

Ναι, ισχύει μέχρι 28/2 πλέον.

Επειδή

1. Σε δύο μήνες περίπου λήγει το συμβόλαιο μου κινητής GigaMax Unlimited και η προσφορά που εμφανίζεται από αρχές Δεκεμβρίου στον λογαριασμό μου στην εφαρμογή και στο mycosmote είναι 32,98€ με επιδότηση παγίου από 12,95€ που πλήρωνα μέχρι και το λογαριασμό έκδοσης Νοεμβρίου και έκτοτε έρχεται στα 13,29€.

2. Με ενδιαφέρει η προσφορά της South Attica για το ετήσιο CU με 95€ και ανανέωση για έναν μόνο ακόμη χρόνο με 100€, με απεριόριστη ομιλία, 300GBκαι 100 SMS το μήνα. Η προσφορά μου είπαν από την εταιρεία, πως θα ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου και πιθανώς να πάρει παράταση, επίσης μπορεί να γίνει ανανέωση για έναν ΜΟΝΟ ακόμη χρόνο με 100€, και ότι μετά την κατανάλωση των 300GB δεν υπάρχει περιορισμός ταχύτητας (έτσι τουλάχιστον είπαν) στα 4Mbps για τα μεταφερόμενα GB του προηγούμενου μήνα.

Υπάρχουν κάποια τηλεφωνικά νούμερα που μπορώ να καλέσω στην Cosmote για να μου δώσουν καμιά αξιόλογη προσφορά ανανέωσης γιατί η παραπάνω μόνο προσφορά δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Αν πάω σε κατάστημα Γερμανός υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι; Μάλλον χλωμό το βλέπω.

23 ώρες πριν, Greg29Ms said:

Εσύ φίλε μου σε ποιο νούμερο παίρνεις, δεν απαντάνε ή σου λένε θα σε καλέσουμε και δεν σε έχουν καλέσει ποτέ;

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

On 19/2/2026 at 5:04 ΜΜ, Greg29Ms said:

Να κάνεις φορητότητα σε καρτοκινητό άλλου παρόχου.

On 17/2/2026 at 9:08 ΠΜ, panoszavra said:

Καλημέρα. Δέχτηκα τηλεφωνική προσφορά για το gigamax 35gb στα 20,5€ για 18 μήνες τελική τιμή. Επειδή απέχω αρκετά χρόνια από τα συμβόλαια έχοντας what’s up, θεωρείτε πως είναι καλή η τιμή για το πακέτο αυτό ή είναι εφικτή και καλύτερη τιμή; Ευχαριστώ. 

Όχι δεν είναι καλή τιμή. Εγώ πήρα το unlimited στα 19,90€.

7 ώρες πριν, terkos2 said:

Επειδή

1. Σε δύο μήνες περίπου λήγει το συμβόλαιο μου κινητής GigaMax Unlimited και η προσφορά που εμφανίζεται από αρχές Δεκεμβρίου στον λογαριασμό μου στην εφαρμογή και στο mycosmote είναι 32,98€ με επιδότηση παγίου από 12,95€ που πλήρωνα μέχρι και το λογαριασμό έκδοσης Νοεμβρίου και έκτοτε έρχεται στα 13,29€.

2. Με ενδιαφέρει η προσφορά της South Attica για το ετήσιο CU με 95€ και ανανέωση για έναν μόνο ακόμη χρόνο με 100€, με απεριόριστη ομιλία, 300GBκαι 100 SMS το μήνα. Η προσφορά μου είπαν από την εταιρεία, πως θα ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου και πιθανώς να πάρει παράταση, επίσης μπορεί να γίνει ανανέωση για έναν ΜΟΝΟ ακόμη χρόνο με 100€, και ότι μετά την κατανάλωση των 300GB δεν υπάρχει περιορισμός ταχύτητας (έτσι τουλάχιστον είπαν) στα 4Mbps για τα μεταφερόμενα GB του προηγούμενου μήνα.

Υπάρχουν κάποια τηλεφωνικά νούμερα που μπορώ να καλέσω στην Cosmote για να μου δώσουν καμιά αξιόλογη προσφορά ανανέωσης γιατί η παραπάνω μόνο προσφορά δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Αν πάω σε κατάστημα Γερμανός υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι; Μάλλον χλωμό το βλέπω.

Εσύ φίλε μου σε ποιο νούμερο παίρνεις, δεν απαντάνε ή σου λένε θα σε καλέσουμε και δεν σε έχουν καλέσει ποτέ;

Φορητότητα σε καρτοκινητό άλλου παρόχου. Θα δώσεις 13€, αλλά θα πάρεις εγγυημένα την καλύτερη προσφορά.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος στην Cosmote (ή είναι εξαιρετικά σπάνιο να το καταφέρεις).

مفاجأة

45 minutes ago, djuan1988 said:

Φορητότητα σε καρτοκινητό άλλου παρόχου. Θα δώσεις 13€, αλλά θα πάρεις εγγυημένα την καλύτερη προσφορά.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος στην Cosmote (ή είναι εξαιρετικά σπάνιο να το καταφέρεις).

Μάλιστα, δηλαδή το παίζουν βαριά πεπόνια εκεί στην Cosmote και δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πάρεις καλή προσφορά πλην φορητότητας κάτι το οποίο το βαριέμαι αφάνταστα, και αν μου κάνουν την αντιπροσφορά και έχει προλάβει να γίνει η φορητότητα φτου και από την αρχή, να ξαναγίνει φορητότητα να γυρίσω πίσω. Και αν δεν κάνουν αντιπροσφορά;

Βέβαια έχω την εναλλακτική όπως γράφω παραπάνω να πάω στο ετήσιο CU με 95€ τον πρώτο χρόνο και 100€ τον δεύτερο, γιατί και αυτό με εξυπηρετεί και από πλευράς παροχών αλλά και δικτύου και θα μου βγει και αρκετά πιο φθηνότερα.

Απλά επειδή θέλω να αποφύγω την-ις φορητότητα-τες για αυτό και ψάχνομαι νωρίς.

Τέλος πάντων έχω παραπάνω από ένα μήνα να δω τι θα κάνω.

Τα 13€ τι είναι, η κάρτα sim;

Θέλει δηλαδή για φορητότητα σε καρτοκινητή Vodafone ή Nova να δώσει κανείς οπωσδήποτε 13€; Η Cosmotε αν δεν κάνω λάθος θέλει μόνο 3€.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

57 minutes ago, terkos2 said:

Τα 13€ τι είναι, η κάρτα sim;
Θέλει δηλαδή για φορητότητα σε καρτοκινητή Vodafone ή Nova να δώσει κανείς οπωσδήποτε 13€; Η Cosmotε αν δεν κάνω λάθος θέλει μόνο 3€.

Σωστά τα γράφεις παραπάνω.
Τα 13€ μένουν μέσα για να αγοράσεις πακέτο.
Τα 3€ της cosmote είναι "ταχυδρομικά" έξοδα. Δεν μένουν μέσα.

Δεν είναι sponsored 😛 απλά το είδα σε διαφημιστικό καταστήματος και μου έκανε εντύπωση. 28,35€ το Gigamax Unlimited + iPhone 15 128GB στα 199€ (με κάποιες προϋποθέσεις απ’ ό,τι γράφει). Για Cosmote μου φαίνεται αρκετά τίμιο.

Ξέρει κανείς αν παίζει παντού ή είναι συγκεκριμένου καταστήματος;

qFK5kxe.md.jpg

15 minutes ago, elkons said:

Δεν είναι sponsored 😛 απλά το είδα σε διαφημιστικό καταστήματος και μου έκανε εντύπωση. 28,35€ το Gigamax Unlimited + iPhone 15 128GB στα 199€ (με κάποιες προϋποθέσεις απ’ ό,τι γράφει). Για Cosmote μου φαίνεται αρκετά τίμιο.

qFK5kxe.md.jpg

Πολύ τίμιο

εγω ξεκινησα πριν 2 χρονια ο Gigamax Unlimited στα 25.30.τους φετινους μηνες εχει παει λοφο αυξησης στα 26.50.αλλα παιζωντας με την εφαρμογη της cosmote μου εχει στειλει προσφορα το ιδιο πακετο στα 28.50 .2 ευρο ακιβοτερο απ'οτι πληρωνω.

και εγω θα ηθελα φθηνοτερη τιμη αλλα δεν θελω να αλλαξω δικτυο,και θα το κανω.

τωρα αυτη η προσφορα με το κινητο αν μου την εβγαζε προτεινομενη θα την επαιρνα.

my old profile -----> RAVER

On 21/2/2026 at 12:43 ΜΜ, elkons said:

qFK5kxe.md.jpg

Συνδυαστικά με 2ο κινητό σε GIGAMAX και σταθερό... δλδ 2 συμβόλαια + σταθερό... σχετικά τίμιο αλλά όχι για όλους

Μίλησα ξανά με την Cosmote, για να ανανεώσω μια γραμμή 1Gbps και ένα απεριόριστο κινητό.

Παρακαλεσα για μια καλύτερη τιμή, είπα τι προσφορά πήρα από τη nova, τους ζήτησα να μη με ωθήσουν να κάνω φορητότητα στη nova και εν τελει με συνέδεσαν με έναν υπεύθυνο που μου έδωσε 1gbps στα 27 και απεριόριστα στο κινητό στα 20. 47€ από 53 που έδινα. 

Οποτε ειμαστε κομπλέ για 2 χρόνια ακόμα. 

Edited by panos.k2

ΕΛΗΞΕ το cosmote giga max unlimited και θέλουν τριπλασιασμό τιμής και δεν αλλάζουν με τίποτα γνώμη. Να κάνω φορητότητα σε Vodafone cu ή nova καρτοκινητή ; Και από κατάστημα ή ηλεκτρονικά; Αν όχι τι προτείνετε ; 

Edited by Greg29Ms

7 minutes ago, Greg29Ms said:

ΕΛΗΞΕ το cosmote giga max unlimited και θέλουν τριπλασιασμό τιμής και δεν αλλάζουν με τίποτα γνώμη. Να κάνω φορητότητα σε Vodafone cu ή nova καρτοκινητή ; Και από κατάστημα ή ηλεκτρονικά; Αν όχι τι προτείνετε ; 

Κάνε φορητότητα σε ένα από τα καρτοκινητά που αναφέρεις. Ηλεκτρονικά θα σου πάρει περισσότερο χρόνο, πάνε σε ένα κατάστημα καλύτερα. Αν πήγαινες για φορητότητα σε συμβόλαιο το κατάστημα δεν συμφέρει γιατί δεν μπορείς να υπαναχωρήσεις... 

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

Καλύτερα online γιατί από κατάστημα ανεξαρτητου αίτησης (συμβόλαιο ή καρτοκινητό) θα σου το παίξουν δύσκολοι μετά για να στο ακυρώσουν 

47 minutes ago, CaptainNickGR said:

Καλύτερα online γιατί από κατάστημα ανεξαρτητου αίτησης (συμβόλαιο ή καρτοκινητό) θα σου το παίξουν δύσκολοι μετά για να στο ακυρώσουν 

Στο καρτοκινητό εάν στο παίξουν δύσκολοι κάνεις επιτόπου αίτηση φορητότητας, μικρό το κακό...

1 ώρα πριν, Greg29Ms said:

Με ποιόν μίλησες και δεν αλλάζουν γνώμη; Πήγες σε κατάστημα, τηλεφωνικά στο 13888 ή σε σταθερό τηλέφωνο στο τμήμα προσφορών;

Redmi By Xiaomi

27 minutes ago, Nikos_96 said:

Με ποιόν μίλησες και δεν αλλάζουν γνώμη; Πήγες σε κατάστημα, τηλεφωνικά στο 13888 ή σε σταθερό τηλέφωνο στο τμήμα προσφορών;

Τηλεφωνικά στο 13888 και στο τμημα προσφορών. 

Εχω what’s up και μου έστειλαν το παρακάτω sms η cosmote “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ GB & ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 22,41€/ΜΗΝΑ! ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: HTTP://SETTINGS.COSMOTE.GR”

αξίζει ή μπορώ να βρω κάτι φθηνότερο; Το neo μέσω app είναι στα 24€. Θα ήθελα κάτι μέχρι ταβάνι 20€..

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

On 25/2/2026 at 11:40 ΜΜ, stixima said:

Εχω what’s up και μου έστειλαν το παρακάτω sms η cosmote “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ! ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ GB & ΛΕΠΤΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 22,41€/ΜΗΝΑ! ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: HTTP://SETTINGS.COSMOTE.GR”

αξίζει ή μπορώ να βρω κάτι φθηνότερο; Το neo μέσω app είναι στα 24€. Θα ήθελα κάτι μέχρι ταβάνι 20€..

Με το έδωσαν και εμένα… καλή τιμή μεν αλλά δεν με τρέλανε. Ήδη δίνω 18€ στη Vodafone και έχω καρτοκινητό φοιτητικό.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited

Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24

ΕΛΗΞΕ το συμβόλαιο μου στο cosmote giga max unlimited από 14/2 και έκτοτε το έχω αφήσει αορίστου καθώς δεν με ικανοποιούν οι προτάσεις ανανέωσης τους τόσο από 13888, όσο και από τμήμα διακοπών και από ειδικό τμήμα προσφορών. Σαν αορίστου χρεώνομαι πάνω κάτω όσα πλήρωνα. Τι προτείνετε να κάνω ; 

6 ώρες πριν, Greg29Ms said:

ΕΛΗΞΕ το συμβόλαιο μου στο cosmote giga max unlimited από 14/2 και έκτοτε το έχω αφήσει αορίστου καθώς δεν με ικανοποιούν οι προτάσεις ανανέωσης τους τόσο από 13888, όσο και από τμήμα διακοπών και από ειδικό τμήμα προσφορών. Σαν αορίστου χρεώνομαι πάνω κάτω όσα πλήρωνα. Τι προτείνετε να κάνω ; 

Πόσα χρήματα πληρώνετε εάν επιτρέπεται; 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever..