Jump to content

Nikos_96

Members
 • Δημοσιεύσεις

  559
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About Nikos_96

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Nikos_96's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

7

Φήμη

 1. Nikos_96

  Wind VoLTE/VoWiFi

  Εγώ έχω Cosmote και το έχω απο όταν βγήκε το VoWiFi 😅 .. Απλά το είπα για την κοροϊδία της υπόθεσης...
 2. Nikos_96

  Wind VoLTE/VoWiFi

  Πάντως ρε παιδιά προβληματίζομαι όταν κάθομαι και σκέφτομαι πώς μια εταιρία τεχνολογίας το 2022 δεν μπορεί να προσφέρει μια υπηρεσία που οι άλλες το προσφέρουν χρόνια πρίν. Τόσο δύσκολο είναι να προσθέσει αυτό το κάτι που θα κάνει λειτουργικές τις συσκευές;; Να πώ οτι ήταν κανα μεγάλο κουτί εξοπλισμού που να ήταν δύσκολο να μπεί στις συσκευές μας, να πώ εντάξει...Αλλά ο ανταγωνισμός να το έχει τόσο καιρό δεν το δέχομαι.. Πρέπει να ''τιμωρηθεί'' αυτή η εταιρία απο τους συνδρομητές της.
 3. Όχι. έχει επιλογή για μόνιμο (που δείχνει ποσοστό μπαταρίας και ρολόι), με χρονοδιάγραμμα(ρυθμίζεις εσύ τις ώρες), να ανάβει μόνο όταν έχεις ειδοποίηση και αυτό που λές εσύ. Μέχρι και επιλογή του πόσο φωτινό θέλεις να είναι το ρολόι του always on display( δηλαδή ή αυτόματη φωτηνότητα ανάλογα το φώς του περιβάλλοντος ή να ρυθμίσεις εσύ την φωτηνότητά του και καλά για οικονομία μπαταρίας αλλα και μόνιμο που το έχω εγώ καμί διαφορά στην μπαταρία δεν βλέπω).
 4. Για ποιό λόγο.. Το always on display είναι πολύ καλό και κάνει πολύ καλά την δουλειά του χωρίς να τραβάει πολύ μπαταρία
 5. Άν πάς στην φροντίδα μπαταρίας και πατήσεις πάνω εκει που λέει ''Μπαταρία''-->Όριο χρήσης στο παρασκήνιο--> έχει τρείς επιλογές. Τις εφαρμογές που είναι σε αδράνεια, τις εφαρμογές που είναι σε πλήρη αδράνεια και αυτές που θέλει να μην τίθεντο ποτέ σε αδράνεια. Μπορείς να τις προσθέσεις εκεί. Δέν ξέρω όμως κατα πόσο θα κάνει δουλειά σε αυτό που θέλεις εσύ...
 6. Γιατί να αραχνιάσουν; αφού είναι πιο μέσα το τζαμάκι του φακού. και χωρίς θήκη δύσκολα να πιάσει γρατζουνίτσες..Εξάλου άν βάλεις protector σίγουρα δεν θα είναι ατόφιες οι φωτογραφίες γιατίκάπως θα αντανακλάει το φώς του ήλιου και κάπου θα θαμπώνει..
 7. Γιατί να πρέπει να κάνεις κάτι; Απλά σαν καινούρια εταιρία θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το VoWiFi και VoLTE στέλνοντας μήνυμα. Άν δεν κατεβάσεις ύποπτη εφαρμογή δεν υπάρχει περίπτωση να σου τραβάει €υρώ απο την κάρτα ούτε mb.
 8. Έχεις δίκιο..Δέν το είχα προσέξει..Μια απλή κίνηση που θα μπορούσα να είχα κάνει😅. Ευχαριστώ
 9. Υπάρχει περίπτωση την ώρα που είναι κλειδωμένο το κινητό με την γνωστή μαύρη οθόνη πατώντας το πλαινό κουμπί την ώρα που ανάβει η οθόνη κλειδώματος να μήν κατεβαίνει με swipe down η κουρτίνα των ειδοποιήσεων; Το ρωτάω αυτό γιατί άν βρεθεί η συσκευή σε χέρια που δεν πρέπει (και σε κλέφτη) να μην μπορεί να κατεβάσει την μπάρα ειδοποιήσεων και μπορέσει να πατήσει να βγούν τα δεδομένα. γιατί τότε θα είναι δύσκολο να εντοπίσει ο κάτοχος απο άλλη συσκευή μέσω του gps την ακριβή τοποθεσία της συσκευής..
 10. Γιατί να μπλέξεις με αυτά; Λόγω amoled οθόνης έχεις την ευκαιρία του always on display. Θα πάς ρυθμίσεις-->Κλείδωμα οθόνης-->Always on display και άν δεν θέλεις το ''εμφάνιση πάντα'' βάλτο ''Εμφάνιση για νέες ειδοποιήσεις''. Άν και εγώ το έχω μόνιμα ενεργοποιημένο λόγω οτι δεν βλέπω διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας και έτσι βλέπω την ώρα και το ποσοστό μπαταρίας την ώρα που είναι κλειδωμένο το κινητό οπουδήποτε το έχω αφήσει.
 11. Nikos_96

  Wind VoLTE/VoWiFi

  Και το σηματάκι δεν λέει πολλά.Εσύ μπορεί να το έχεις ενεργοποιημενο αλλά για να πείς οτι δουλεύει 100% το καταλαβαίνεις απο το να έχει και αυτός που θα καλέσεις. Μολις πατήσεις το κουμπί της κλήσης ακούς σε δέκατα του δευτερολέπτου το πρώτο "τούτ"(ενώ παλιά περίμενες 3-4 δευτερόλεπτα να το ακούσεις) και μόλις το σηκώσει ο άλλος η φωνή θα είναι hd καμπάνα και όχι να ακούγεται σαν παλιό γραμμόφωνο..
 12. Αφου σου λέει σε 5 σελίδες ΔΕΝ βρήκε αυτό που ήθελε! Οπότε έπρεπε να τις κάνει πολλές για να το βρεί! Είναι κόπος να γράψει κάποιος την πληροφορία που γνωρίζει και ας είναι γραμμένη το 2021 κάπου πίσω;
 13. Nikos_96

  Poco F3

  Σήμα γενικά έχεις; Σε ποιά περιοχή είσαι; Γιατί Πελοπόννησο κανουν αναβαθμίσεις και ειδικά νότια πελοπόννησο δεν έχουμε απο το πρωί ούτε VoLTE, γενικά καθόλου 4G, ούτε δεδομένα.
 14. Μεγάλο πρόβλημα 4G στην περιοχή της Σπάρτης εδώ και 2ωρες. Δέν γίνοντε ούτε κλησεις, ουτε δεδομένα. Ξερει καποιος κάτι για αναβάθμιση ή βλάβη;Και στο 2G με το ζόρι και πολλές φορές καθόλου.
×
×
 • Create New...