Jump to content

panoszavra

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.647
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by panoszavra

 1. Ακούω τι λες , αλλά πρέπει να παραδεχτείς πως αυτές οι αλλαγές είναι άλματα για την Apple. Εάν τελικά ισχύσουν όλα αυτά που λέγονται και γράφονται , εγώ δεν θα έχω λόγο να κοιτάω προς android μεριά(γλυκοκοιτούσα το s24 ultra και το επερχόμενο pixel 9 pro). Έχω αγαπήσει το MacBook (είναι άψογο ) αλλά το iPhone είναι ανάπηρο για τις δικές μου ανάγκες. Οι αλλαγές αυτές όμως νομίζω πως θα το ανεβάσουν πολύ σε λειτουργικότητα (για τα δικά μου πάντα δεδομένα). Υπάρχει μία ανησυχία μήπως στην Ευρώπη δεν το επιτρέψουν λόγω προσωπικών δεδομένων. Εύχομαι να μην ισχύσει κάτι τέτοιο.
 2. Γίνεται πολύ Android το iOS σε λειτουργίες και πολύ μ’αρέσει. Ηχογράφηση κλήσης, ελεύθερη διαμόρφωση της αρχικής οθόνης και όχι μόνο, προγραμματισμένη αποστολή μηνυμάτων, rcs στα μηνύματα και αρκετά ακόμη. Πλέον εγώ, και πολλοί ακόμη σαν εμένα που τους έπνιγε αυτή η αδυναμία του iOS σε σχέση με το Android, δεν έχουμε ουσιαστικό λόγο να φύγουμε από την Apple. Τα έχει όλα (η σχεδόν όλα )και συμφέρει που λένε και στο χωριό μου. 😁
 3. Αυτό που είπες είναι. Το αστείο είναι ότι τώρα το πρόσεξα ότι το εμφανίζει και το δικό μου. Δεν το είχα δώσει σημασία ποτέ. 🤪
 4. Για δοκίμασε το εξής. Πήγαινε στην εφαρμογή ρολόι( watch δηλαδή) στο iPhone. Πάτα my watch, και πήγαινε στην επιλογή passcode. Εκεί θα δεις την επιλογή ξεκλείδωμα με iPhone (unlock with iPhone). Λογικά θα είναι ενεργοποιημένη. Αυτό σημαίνει ότι όσο είσαι στην εμβέλεια του bluetooth το ρολόι σου αν δεν το φοράς θα είναι κλειδωμένο. Όταν το φορέσεις το ξεκλειδώνεις είτε μει το passcode ή απλά ανοίγοντας το iPhone. Εγώ την έχω ενεργοποιημένη αυτή τη λειτουργία, αλλά δε μου εμφανίζει αυτό το pop up μήνυμα στην συσκευή. Αν κι εσύ θέλεις ενεργοποιημένη την λειτουργία και σε ενοχλεί το μήνυμα τότε φαντάζομαι μπορείς εύκολα να το απενεργοποιήσεις στα notifications.
 5. Το μήνυμα στο βγάζει στο ρολόι να υποθέσω; Ανέβασε κάποιο screen shot.
 6. Ναι όντως. Εγώ περίμενα να φαίνονται κανονικά και στο preview της φωτογραφίας.
 7. Είτε το κλείσω είτε όχι τα γράμματα παραμένουν ανάποδα.
 8. Ας το δοκιμάσω κι εγώ λέω. Και το δοκίμασα. Έλα που δεν αλλάζει τίποτα. Δεν κάνει mirror. Έκανα restart, hard reset. Μάταια. Θα παραμείνω ανάποδος αναγκαστικά! :-)
 9. Και η αλλαγή γίνεται στέλνοντας κάποιο μήνυμα;
 10. Εάν μετατρέψω ένα what’s up και μια cosmoκάρτα σε frog, μπορούν να προστεθούν στο app της COSMOTE; Και εάν ναι γίνεται να μπουν και στο COSMOTE One;
 11. Στο safari σε iPhone 13 έχω ενεργοποιήσει την επιλογή frequently visited ώστε να μου εμφανίζει στην πρώτη σελίδα τις σελίδες που χρησιμοποιώ πιο συχνά. Εδώ και ένα εξάμηνο τουλάχιστον μου εμφανίζει ότι να ναι. Παλαιότερα δούλευε σωστά. Συμβαίνει και σε άλλους ή είναι κάποια άλλη ρύθμιση που δεν έχω κάνει;
 12. Καλή πληροφορία. Όποτε είναι σαν dual sim dual active η συσκευή.
 13. Κατανοώ τι λες Τάσο αλλά διαφωνώ πλήρως. Αν είναι έτσι παρε ένα iPhone 7 με iOS 9 και μην αναβαθμίσεις ποτέ. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί να μην έχουμε και τα δυο μαζί. Τόσο σταθερότητα (έστω σχετική) με άμεση επίλυση των bugs όσο και προσθήκη νέων χαρακτηριστικών. Στο Android μια χαρά τα καταφέρνουν πλέον. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στην επίλυση bugs( μιας και όντως το Android ήταν συνυφασμένο με τα bugs), είναι πια σε θέση να ανταποκρίνονται πιο άμεσα στην επίλυση τους. Καλημέρα δεν είπαμε. 😊
 14. Το σωστό είναι εν έτη 2024 να έχεις την δυνατότητα να προσαρμόσεις την συσκευή σου όπως σε βολεύει. Υπομονή για τον ερχομό του iOS 18. Σίγουρα θα επουλώσει κάποιες πληγές(μεγαλύτερη παραμετροποίηση ) αλλά θα ανοίξει άλλες (βλέπε bugs).
 15. Εγώ καταλαβαίνω πως από την στιγμή που άρχισε η Apple να προσθέτει σωρηδόν νέα features(εντάξει το σωρηδόν για πλάκα το είπα) έχασε την μπάλα με τα bugs. Μερικά χρόνια πριν είχε λίγα features και καλά.
 16. Στην εφαρμογη Myvodafone ,ενώ πατάω στο cashback με βγάζει πάντα στη σελίδα του Vodafone thank you. Bug είναι ή κάτι δεν κάνω καλά;
 17. Ρε παίδες, όταν έρχεται μια ειδοποίηση από κάποια εφαρμογή μηνυμάτων (email, iMessage ) και το ανοίξω και το διαβάσω σε μια συσκευή, αυτομάτως δεν θα έπρεπε η ειδοποίηση να σβήσει από τις υπόλοιπες συσκευές μου; Σε μένα παράμενει.
 18. Μπράβο φίλε μου για την πολιτισμένη και με πυροσβεστική διάθεση απάντηση σου. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πικάρω τον Κωνσταντίνο αλλά να αναδείξω την δική σου προσέγγιση σε μία απάντηση που για άλλους θα ήταν η αρχή ενός beef.
 19. Τάσο νομίζω ότι όσα έχουν πρόβλημα μάλλον αρνούνται να τα ανταλλάξουν. Και τα τρία επίσημα επισκευαστικά κέντρα μου είπαν πως το ρολόι πρέπει πρώτα να ελεγθεί. Εικάζω πως έχουν ήδη refurbished ρολόγια σε stock, και κάνουν την τράμπα. Βέβαια στα 350 ευρώ αγοράζεις καινούριο. Μόνο η iSystem μου είπε 165 ευρώ.
 20. Ναι. Σου δίνουν το ίδιο με αυτό που τους δίνεις. Αφού πρώτα το ελέγξουν ότι δεν έχει αλλά προβλήματα. Πιθανολογώ ότι το στέλνουν στη μαμά apple όπου του αλλάζουν μπαταρία και μετά το δίνουν στον επόμενο που θα τους πάει Apple Watch για αλλαγή μπαταρίας. Η τελευταία πρόταση είναι εικασίες δικές μου βέβαια.
 21. Βρε Τάσο δεν είπα ότι δεν είναι πολλά. Είναι όμως πολύ λιγότερα από τα 350€ που ζητούσαν μέχρι πρότινος.
 22. Την αναφορά την έκανα μόνο και μόνο για το επίσημο της υπόθεσης. Μέχρι πριν λίγο καιρό από όσο γνωρίζω δεν υπήρχε η επιλογή στα 165€ από επίσημο σέρβις.
 23. Καλησπέρα. Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο στους τρεις εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές Apple στην Ελλάδα και ρώτησα τι γίνεται σχετικά με την αλλαγή μπαταρίας στο Apple watch. IStorm και iSquareμου απάντησαν ότι δε γίνεται αλλαγή και πρέπει να παραδώσω το παλιό και να μου δώσουν ένα νέο σε τιμή γύρω στα 370 €. Στην Isystem όμως μου είπαν την ίδια διαδικασία αλλά με τιμή 165 € και εγγύηση τριών μηνών. Νομίζω ότι 165 € ίσως αξίζει η αλλαγή. Ίσως και όχι.
 24. Και κάνει όντως δουλειά για χρήση στον ήλιο; Για τις αντανακλάσεις εννοώ.
×
×
 • Create New...