Jump to content

panoszavra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.632
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panoszavra

  1. Στην εφαρμογη Myvodafone ,ενώ πατάω στο cashback με βγάζει πάντα στη σελίδα του Vodafone thank you. Bug είναι ή κάτι δεν κάνω καλά;
  2. Ρε παίδες, όταν έρχεται μια ειδοποίηση από κάποια εφαρμογή μηνυμάτων (email, iMessage ) και το ανοίξω και το διαβάσω σε μια συσκευή, αυτομάτως δεν θα έπρεπε η ειδοποίηση να σβήσει από τις υπόλοιπες συσκευές μου; Σε μένα παράμενει.
  3. Μπράβο φίλε μου για την πολιτισμένη και με πυροσβεστική διάθεση απάντηση σου. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πικάρω τον Κωνσταντίνο αλλά να αναδείξω την δική σου προσέγγιση σε μία απάντηση που για άλλους θα ήταν η αρχή ενός beef.
  4. Τάσο νομίζω ότι όσα έχουν πρόβλημα μάλλον αρνούνται να τα ανταλλάξουν. Και τα τρία επίσημα επισκευαστικά κέντρα μου είπαν πως το ρολόι πρέπει πρώτα να ελεγθεί. Εικάζω πως έχουν ήδη refurbished ρολόγια σε stock, και κάνουν την τράμπα. Βέβαια στα 350 ευρώ αγοράζεις καινούριο. Μόνο η iSystem μου είπε 165 ευρώ.
  5. Ναι. Σου δίνουν το ίδιο με αυτό που τους δίνεις. Αφού πρώτα το ελέγξουν ότι δεν έχει αλλά προβλήματα. Πιθανολογώ ότι το στέλνουν στη μαμά apple όπου του αλλάζουν μπαταρία και μετά το δίνουν στον επόμενο που θα τους πάει Apple Watch για αλλαγή μπαταρίας. Η τελευταία πρόταση είναι εικασίες δικές μου βέβαια.
  6. Βρε Τάσο δεν είπα ότι δεν είναι πολλά. Είναι όμως πολύ λιγότερα από τα 350€ που ζητούσαν μέχρι πρότινος.
  7. Την αναφορά την έκανα μόνο και μόνο για το επίσημο της υπόθεσης. Μέχρι πριν λίγο καιρό από όσο γνωρίζω δεν υπήρχε η επιλογή στα 165€ από επίσημο σέρβις.
  8. Καλησπέρα. Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο στους τρεις εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές Apple στην Ελλάδα και ρώτησα τι γίνεται σχετικά με την αλλαγή μπαταρίας στο Apple watch. IStorm και iSquareμου απάντησαν ότι δε γίνεται αλλαγή και πρέπει να παραδώσω το παλιό και να μου δώσουν ένα νέο σε τιμή γύρω στα 370 €. Στην Isystem όμως μου είπαν την ίδια διαδικασία αλλά με τιμή 165 € και εγγύηση τριών μηνών. Νομίζω ότι 165 € ίσως αξίζει η αλλαγή. Ίσως και όχι.
  9. Και κάνει όντως δουλειά για χρήση στον ήλιο; Για τις αντανακλάσεις εννοώ.
  10. Ποιο τζαμάκι προτείνεις; Matte ή clear;
  11. panoszavra

    iPhone 13

    Έχουμε πλάκα πάντως. Δεν έχουμε αφήσει μοντέλο iPhone στο νήμα του οποίου να μην έχουμε διαφωνήσει για τις ελλείψεις ή μη του iOS. Τα λέμε στο νήμα του 13 mini. 🤣 Καλημερα σε όλους.
  12. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Ρώτησα γιατί θεωρούσα πως ο περιορισμός στο Bluetooth ίσχυε μόνο στο iPhone.
  13. Απορία! Ξέρω ότι το Bluetooth των iPhone δεν υποστηρίζει μεταφορά αρχείων. Ισχύει το ίδιο και για τους υπολογιστές της Apple ; Προσπάθησα να στειλω μια φωτογραφία από Android συσκευή σε MacBook Air m1 και δεν τα κατάφερα.
  14. Για το δεύτερο ισχύει ότι τόσο η φυσική sim όσο και η esim είναι ταυτόχρονα ενεργές. Μόλις όμως δεχθείς κλήση στην μία , τότε η άλλη αδρανοποιέιται έως ότου τερματιστεί η ενεργή κλήση. Η συσκευή είναι δηλαδή dual standby.
  15. Την τελευταία. Αλλά ποτέ δεν μου δούλευε απρόσκοπτα.(iPhone 13)
  16. Έλα και στα μέρη μας να δεις και τα δικά μας χαΐρια. 😀 Παντού θα βρεις προβλήματα. Να είσαι σίγουρος γι’αυτό.
  17. Τάσο, το airdrop και σε μένα δεν δουλεύει όπως διαφημίζεται. Τις περισσότερες φορές είναι αργό , και κάποιες φορές κολλάει ή δεν συνδέεται. Τις λίγες φορές που δουλεύει όπως πρέπει είναι φανταστικό.
  18. Πλέον δείχνει τις τελευταίες 1000.
  19. τωρα για τις κλησεις, θεωρω οτι ειναι αστειο ενα business τηλεφωνο τα παιζει μετα απο απανωτες κλησεις και δεν μπορεις καν να απαντησεις. ειχα 5 στις 5 κλησεις που απαντουσα και δεν ανοιγε η κληση καποια στιγμη, και τους επαιρνα πισω. τελος παντων, αυτα για την ιστορια, μιας και το αι φον το πηρα πρωτον για την αλλαγη, μιας και ειχα βαρεθει Samsung, 2ον για το βολικοτερο μεγεθος αρχικα του μικρου μοντελου και φετος και του max, και 3ον για την υποτιθεται αποβληματιστη λειτουργια, και καθε τρεις και λιγο διαπιστωνω προβληματα που δεν ειχαν συμβει ποτε σε ανδροιδ. Το iPhone δεν είναι επαγγελματικό κινητό με την πραγματική έννοια του όρου. Το έχουν πολλοί επαγγελματίες (όπως ένας συμφορουμίτης ανέφερε σε άλλη συζήτηση) αλλά αυτό δεν το κάνει επαγγελματική συσκευή. Του λείπουν πολλές λειτουργίες που θα διευκόλυναν έναν επαγγελματία. Και τις ελλείψεις αυτές μπορεί να τις κατανοήσει μόνο οποίος έρχεται από android μεριά και έχει δουλέψει την συσκευή του πραγματικά επαγγελματικά. Οι υπόλοιποι απλά έχουν άγνοια των δυνατοτήτων και επιλογών που προσφέρει το android λογισμικό σε έναν επαγγελματία. Τώρα εάν σε αυτά προσθέσεις και τα bugs που όσο περνάει ο καιρός όλο και πληθαίνουν, νομίζω ότι στο iPhone η Apple πυροβολάει τα πόδια της. Στο ρολόι και στα Mac τα πράγματα ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα.
  20. Για να μην το κάνω vs το θέμα θα πώ μόνο ότι ο καθένας πορεύεται με ότι τον βολεύει. Θα όμως συμφωνήσω απόλυτα με την παραπάνω ανάρτηση του manos_rc , όπως και με το ότι για επαγγελματική χρήση υστερεί. Υ.Γ. Και εγώ έχω ένα android στην άκρη για εργασίες που με το iPhone είτε δεν μπορώ είτε θα κάνω με πολύ κόπο.
  21. Για πες μερικές. Ειλικρινά ρωτάω δίχως ειρωνία. Και γώ είιμαι σε iPhone εδώ και 1 μισή χρόνο και δεν έχω βρει κάτι που δεν είχα στο android. Αντιθέτως παρατήρησα αρκετές ελλείψεις.
  22. Μην υπερβάλουμε. Το iOS σε καμία περίπτωση δεν έχει τα πάντα. Για το ‘’πολλά παραπάνω’’ δεν θα σχολιάσω. Ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας μπορεί το iOS να του είναι από μια χαρά λειτουργικό έως και να του φανεί ότι έχει αρκετές ελλείψεις. Ο φίλος επειδή φαίνεται πολύ ψαγμένος , εικάζω ότι θα του βρει αρκετές ελλείψεις σε σχέση με το android. Προτείνω για αγορά ένα μεταχειρισμένο 13αρι ώστε εάν δεν σου κάνει το πουλάς δίχως χασούρα.
  23. Δεν ξέρω εάν ευθύνεται η αναβάθμιση στην 17.4 ή το γεγονός ότι αντί για τον Microsoft exchange έβαλα τον outlook, αλλά πλέον σταμάτησε το pop up παράθυρο που εμφανιζόταν κάθε λίγο και λιγάκι ζητώντας να ξανά βάλω τον κωδικού για το hotmail.
  24. Μην αστειεύεσαι καθόλου. Και γώ μένω στο iPhone προς το παρόν λόγω MacBook και Apple Watch. Σε άλλη περίπτωση θα είχα χαιρετίσει προ πολλού.
×
×
  • Create New...