Jump to content

wayfunbug

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wayfunbug

  1. Η ερώτηση μου δεν είναι άμεσα σχετική με το thread, αλλά μου φαίνεται το καλύτερο μέρος για να την κάνω. Θέλω να μπορώ όσο μένω στην Ελβετία να δέχομαι κλήσεις στο ελληνικό μου κινητό (Cosmote unlimited συμβόλαιο) από Ελλάδα. Αν καταλαβαίνω καλά, βάσει των τιμών εδώ, υπάρχει χρέωση περίπου 1€/λεπτό για εισερχόμενες απο Ελλάδα όσο είμαι στην Ελβετία. Ισχύει αυτό, ή υπάρχουν κι άλλες χρεώσεις που δεν βλέπω; Υπάρχει κάποια εναλλακτική; Είτε στην Cosmote (ιδανικά, γιατί είμαι στο συμβόλαιο για μισό χρόνο ακόμη) είτε σε άλλο πάροχο;
  2. Υπάρχει ελληνικός πάροχος όπου το VoWifi να δουλεύει και εκτός Ελλάδας/ΕΕ;
  3. Απορία για τις extrasim: Μπορεί να γίνει ατελώς καταγγελία σύμβασης λόγω αλλαγής όρων αυτή τη φορά όπως είχε γίνει και με το ebill;
  4. Για συμβόλαιο gigamax unlimited με περίπου 8 μήνες ακόμα στα περίπου 29€/μήνα (32€/μήνα με extra sim), πόσο penalty είναι λογικό να μου ζητήσουν για πρόωρη ακύρωση; Δεν έχω πρόχειρο το συμβόλαιο που ίσως γράφει δυστυχώς αλλά θα ήθελα να ξέρω τι είναι λογικό πριν μιλήσω μαζί τους.
  5. Υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγω χωρίς να πληρώσω κάτι; Αν πχ. κάνω φορητότητα;
  6. Μέχρι πότε είναι δυνατή η ακύρωση συμβολαίου λόγω των χρεώσεων του ebill; Είναι δυνατόν απλά να αλλάξω σε καρτοκινητό προσωρινά;
  7. Έχει δοκιμάσει κάνεις το Android 14 DP2; Εδώ βλέπω να λέει ότι ενεργοποίησε το 5G στα ΗΑΕ, ίσως το ενεργοποίησαν και σε περισσότερες χώρες.
  8. Ξέρει κάποιος αν στο gigamax unlimited υπάρχει χρέωση για χρήση του τηλεφωνητή (123);
  9. Στο συμβόλαιο είναι λογικό να γράφει 7.6€ σε κάθε μήνα για πρόωρη διακοπή σύμβασης; Ή δεν ισχύουν καν αυτά τα νούμερα πλέον; Γιατί θυμάμαι και στη Nova που είχα VDSL όταν διέκοψα δεν πλήρωσα όσα έγραφε το συμβόλαιο αλλά πολύ λιγότερα.
  10. wayfunbug

    Nova 4G

    Πατήσια https://www.speedtest.net/my-result/i/5310803306
  11. Ξέρει κανείς αν έχω data sim στο Unlimited, αν μπορώ να έχω την data sim στην Ελλάδα ενώ ταυτόχρονα η κύρια SIM είναι με roaming στο εξωτερικό; Περίπλοκη περίπτωση ξέρω.
  12. Δε θέλω να κάνω flame ή να βγω offtopic, σε πολλά μέρη εκτός κέντρου στην Νέα Ιωνία δυστυχώς έχουν πολλά dead spots οπως και η Vodafone. Το έχω δηλώσει βλάβη και απολογήθηκαν αλλά δεν έχουν καθόλου χρονοδιάγραμμα. Δεν έχω θέμα με την εταιρία, ήταν μια χαρά ευγενικοί πάντα κτλ. απλά σίγουρα η Cosmote ήταν πιο προβλέψιμη στην Αθήνα.
  13. Ούτε για 2 μήνες δεν έμεινα WIND και είδα όσο 3G και E όσο δεν έχω δει όλη μου τη ζωή. 🤐
  14. 2103507842, αλλά δε ξέρω αν έχει διαφορά. Νομίζω αυτό που έπαιξε ρόλο είναι ότι είδαν στο σύστημα πως είμαι παλιός συνδρομητής και ότι όντως μου είχαν τότε δώσει την προσφορά.
  15. Πήρα το θάρρος να τους καλέσω στις προσφορές και να'ναι καλά τα παιδιά, επιβεβαίωσαν ότι μου είχαν δώσει την προσφορά στα 28€ πριν λίγο καιρό και μου την έδωσαν πάλι! 24μηνη δέσμευση αντί για 18μηνη αλλά τι να κάνεις, σιγά! Περιμένω από βδομάδα να γίνει η αλλαγή.
  16. wayfunbug

    Nova 4G

    Γαλάτσι, Βεΐκου https://www.speedtest.net/my-result/i/5306174573
  17. Στη δικιά μου περίπτωση με κάλεσαν μόνο αφού είχε έρθει ο courier και είχα πληρώσει το 12€, εσάς;
  18. Μισό λεπτό, το 1% πού το είδατε; Επίσης το άλλο προϊόν με 3% ποιο είναι; :)
  19. Κι εμένα μου είχαν κάνει αυτή την προσφορά όταν είχα κάνει φορητότητα και δεν την είχα πάρει, τώρα το μετανιώνω 😭
  20. wayfunbug

    Nova 4G

    Γαλάτσι, Τραλλέων
  21. Για να μη σε πάρω στο λαιμό μου, μου το πρόσφεραν αλλά δε το δέχτηκα. Μπορεί στη διαδικασία να προέκυπτε σαν πρόβλημα
  22. Εμένα δε μου είπαν κάτι για 3 μήνες, μου το πρόσφεραν και είμαι για λιγότερο από 2
  23. Ισχύει ακόμα η προσφορά για 25€/μήνα από αλλαγή καρτοκινητού.
×
×
  • Create New...