Jump to content

djuan1988

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.938
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by djuan1988

 1. Τα σβήνω πριν ανέβουν συνήθως οπότε δε με πειράζει. Ναι, 50€ οι 6 χρήστες. Πολλές φορές μέσα στον χρόνο στο amazon.de, αλλά και σε άλλα eshops. Το αγόρασα τελευταία φορά από notebooksbilliger, 50€ για 15 μήνες, πριν ένα μήνα περίπου μαζί με ένα antivirus (άχρηστο για εμένα).
 2. Χρησιμοποιώ πολλά χρόνια το Onedrive για backup φώτο σε iOS. Ανεβάζει προφανώς ότι βρίσκει στο κινητό στο cloud. Εάν διαγράψεις κάτι στο onedrive, δεν το διαγράφει από το κινητό. Εάν διαγράψεις κάτι στο κινητό, δεν το διαγράφει στο onedrive. Επίσης μπορείς να το βρεις με 50€.
 3. Πάντως έρχονται πολλές ειδοποιήσεις αν είσαι μόνο σε wifi. iMessage, Viber, Whatsapp κτλ δουλεύουν μόνο με wifi. Και Facetime voice κλήση μπορείς να κάνεις κανονικά.
 4. Θα σε χρεώνει επειδή έχεις λογαριασμό, όχι για κάποια υπηρεσία. Αυτό λέει το άρθρο.
 5. Η Πειραιώς δίνει ακόμη με μηδενική συνδρομή, αν έχεις μισθοδοσία σε αυτήν. Τουλάχιστον μέχρι πριν λίγους μήνες που είχα δει. Προσωπικά μου έβγαζε και τη Gold Visa χωρίς συνδρομή.
 6. Δεν έρχεται με ΕΛΤΑ. Η Πειραιώς στέλνει με μια courier που λέγεται WPS. Ελπίζω να βγάλεις άκρη.
 7. djuan1988

  5G NR

  Εξαιρετικά νέα! Οπότε λογικά το καλοκαίρι θα δω τρομερή βελτίωση! Στο Ποτόκι δε με πειράζει, αφήνω το κινητό στο σπίτι 😝
 8. djuan1988

  5G NR

  Ωραία νέα. Δυστυχώς εγώ που τα καλοκαίρια πηγαίνω στη Συκή δεν μπορώ να χαρώ τις ταχύτητες της Cosmote. Με το που μπεις στο χωριό τέλος το 4g, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους.
 9. Πραγματικά είναι σα να μη θέλει πελάτες. Σε εμένα λήγει το σταθερό και μου έκαναν πρόταση με 3€ παραπάνω για το ίδιο πρόγραμμα. Γελάνε και οι πέτρες.
 10. Δεν έχει push notifications το Gmail με τη μαμά iOS εφαρμογή, το γράφει και στο support της Google. Αν θέλει κάποιος push notifications πηγαίνει σε gmail ή στο outlook. Για το Spark υπήρχαν πολλές αναφορές για κακή χρήση των δεδομένων των χρηστών. ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν έχουν διορθωθεί όλα αυτά που έγραφαν - γράφουν.
 11. Φαινόταν ότι πηγαίνει προς τα εκεί η κατάσταση. Έχουν ένα χρόνο να αναβαθμίσουν την εφαρμογή. Προσωπικά το χρησιμοποιώ σαν αποκλειστικό πληκτρολόγιο εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αν και τον τελευταίο χρόνο μου έκανε "νερά".
 12. Μου έστειλαν πρόσκληση, αλλά δεν έκανα ακόμη λογαριασμό. Δε το βλέπω πάντως να προχωρά με ιδιαίτερη επιτυχία. Βέβαια το 1% επιστροφή είναι καλή παροχή.
 13. Ρώτησα σήμερα τελικά. Μου έκαναν τρομερή προσφορά! Επειδή έχω ήδη Cosmote κινητό και σταθερό μου το δίνουν στα 48,50€. Αν φέρω το κινητό από άλλη εταιρεία θα πάει λέει στα 35€. Το καραγκιοζιλίκια νομίζω είναι λίγο για να περιγράψει αυτή την τακτική.
 14. Σε κατάστημα Γερμανός στη Θεσσαλονίκη είχαν φυλλάδια έξω για το unlimited από 27€. Δεν είχα χρόνο να μπω μέσα να ρωτήσω. Ελπίζω να το δίνουν 31-33€. Αν είναι τόσο το σκέφτομαι.
 15. djuan1988

  5G NR

  Ίσως είσαι πίσω από NAT και η IP σου παραμένει ίδια.
 16. Αυτή τη στιγμή ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορείς να πετύχεις όλα απεριόριστα;
 17. Στη Vodafone όχι, κρατάς το QR code και την ξαναπερνάς. Στην Cosmote πρέπει να δίνεις 10€/φορά.
 18. Με το Swiftkey κάτι γίνεται. Εγώ απλά το αποδέχθηκα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει βελτίωση.
 19. Κάποια πρόταση μέχρι 50-60€ χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Προτεραιότητα στην μπαταρία και την ποιότητα ομιλίας και μετά στο design. Προορίζονται για γυναίκα και χρήση σε iOS. Σκεφτόμουν τα Huawei 4i, αλλά φοβάμαι μετά από τα μηνύματα που διάβασα εδώ.
 20. Δε θα έχει συνδρομή. Είναι οι γενικοί όροι της κάρτας που υπογράφεις. Είχα και εγώ τον ίδιο προβληματικό με εσένα όταν έκανα την αίτηση για την gold visa, είχα μιλήσει με το support και πράγματι δε έγινε χρέωση συνδρομής.
 21. Τα καλά του ανταγωνισμού (του ξένου). Θεωρώ ότι το έκαναν εξαιτίας της έλευσης της Klarna. Όπως και να έχει είναι θετική κίνηση.
 22. Προφανώς είναι ταλαιπωρία η αλλαγή σε καρτοκινητό διαφορετικής εταιρείας, αλλά όπως φαίνεται είναι η μόνη σίγουρη λύση για να δείτε καλή προσφορά.
×
×
 • Create New...