Jump to content

djuan1988

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.914
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

Everything posted by djuan1988

 1. Προφανώς είναι ταλαιπωρία η αλλαγή σε καρτοκινητό διαφορετικής εταιρείας, αλλά όπως φαίνεται είναι η μόνη σίγουρη λύση για να δείτε καλή προσφορά.
 2. Είναι η προσφορά που έβγαζε στο instagram; Να φανταστώ (καθώς δεν είδα τα προηγούμενα μηνύματά σου) σου έλεγαν ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη προσφορά;
 3. Προφανώς δε γίνεται χωρίς πιστωτική κάρτα. Χρειάζεσαι κάποιο προϊόν που να σου δίνει πίστωση χρημάτων. Δεν έχω καταλάβει γιατί να μη θέλεις να βγάλεις πιστωτική. Εκτός και αν δεν μπορείς να κρατηθείς και αγοράζεις συνεχώς πράγματα που δεν μπορείς να ξεπληρώσεις. Διαφορετικά μια πιστωτική είναι τρομερό εργαλείο, που σε διευκολύνει καθημερινά και μάλιστα κερδίζεις κιόλας.
 4. Έχεις δίκιο, αλλά μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο θέμα. Επίσης κάνω από 2500 ευρώ αγορές, οπότε και πάλι θεωρώ ότι δε θα έχω θέμα. Αν υπάρξει οποιαδήποτε χρέωση, απλά θα ακυρώσω την κάρτα, είναι η δεύτερη πιστωτική μου στη συγκεκριμένη τράπεζα.
 5. Δε θα έχεις θέμα. Έβγαλα πρόσφατα τη χρυσή, μου εμφάνιζε το ίδιο με εσένα και είχα την ίδια απορία. Μου απάντησαν ότι ισχύει αυτό που γράφει η προσυμβατική. Θεωρώ ότι δε θα έχεις θέμα.
 6. Θα αλλάξει σε λίγες ώρες παντού. Λογικά η παλιότερη ημερομηνία είναι η ημερομηνία παραγωγής και η νέα η ημερομηνία ενεργοποίησης. Δώσε του λίγο χρόνο και θα φτιάξει.
 7. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνεις αυτό. Είναι πέταμα χρημάτων. Και ειδικά 3 κάρτες.
 8. Για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό και να δίνεις τόσα λεφτά σε προμήθειες. Ας έβγαζες μια revolut καλύτερα.
 9. Την απάντηση την πήρα άμεσα πάντως, σε λίγα λεπτά.
 10. Αν δεν το αναφέρει, λογικά δεν ισχύει, γιατί στους τελικούς όρους δεν αναφέρει κάτι παραπάνω. Σε εμένα έλεγε δωρεάν στην προσυμβατική και τίποτα στους τελικούς όρους, όπως σου ανέφερα. Ηλεκτρονικά δεν έκανες την αίτηση;
 11. Μπορείς και το έχω κάνει κιόλας. Είχα κερδίσει από το myphone ένα S8+, το οποίο στους 20 μήνες έβγαλε ένα σημάδι στην οθόνη. Μίλησα με το chat της Samsung και μου είπαν ότι ισχύει κανονικά η εγγύηση και ας μην έχω απόδειξη αγοράς. Η Smartec μου άλλαξε την οθόνη και μαζί και την μπαταρία (και αν θυμάμαι καλά και το πίσω καπάκι).
 12. Αν κρίνω από την Apple και από αυτά που άκουσα από τον CEO της isquare στο podcast του insomnia, πρέπει να έρθει μηχανικός στη χώρα μας για να κάνει πιστοποίηση του δικτύου με μετρήσεις κτλ. Προφανώς δεν την ενδιαφέρει η αγορά μας. Ίσως λόγω τουρισμού να γίνει κάτι, αν υπάρξουν παράπονα από αρκετούς.
 13. Αυτό είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι, αγοράζουν κάτι φθηνό, το οποίο φέρνει χάλια αποτελέσματα και προφανώς μένουν με τη λάθος εντύπωση ότι οι μηχανές δεν κάνουν σωστή δουλειά. Braun 7 series και πάνω. Ό,τι καλύτερο έχω αγοράσει για τον εαυτό μου. Από το 2017 έχω χρησιμοποιήσει ξυραφάκι 2 φορές.
 14. Έχω τώρα φοιτητικό what's up και κάθε μήνα ξοδεύω 10€ ή 20€ (ανάλογα τις ανάγκες μου). Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δίνει περισσότερα gb μέχρι 20€; (Προφανώς μιλάω για κάποια προσφορά, όχι τιμές καταλόγου)
 15. Βλέπω στο Winbank ότι η Πειραιώς μου δίνει επιλογή για Visa Gold χωρίς συνδρομή για πάντα. Δε βλέπω όμως καμία διαφορά (εκτός από -1% στο επιτόκιο ανάληψης μετρητών, που δε θα χρησιμοποιήσω ποτέ) με την απλή Visa. Υπάρχει κάτι που δε βλέπω ή είναι απλά θέμα "prestige" η χρυσή κάρτα;
 16. Τις πρώτες μέρες είδα διαφορά προς το χειρότερο. Βασικά έπεφτε σε standby περισσότερο. Τώρα είναι το ίδιο βράχος όπως και με την 14. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο κρατάει το 13 PM, που όλοι γράφουν ότι είναι καλύτερο (λογικό με την μεγαλύτερη μπαταρία και τον Α15).
 17. 20:00 ώρα Ελλάδος ξεκινάει.
 18. Απίθανο μου φαίνεται, αλλά μακάρι. Ίσως ο ανταγωνισμός τους ανάγκασε να κινηθούν γρηγορότερα.
 19. Extreme καταστάσεις διαβάζω. Δε νομίζω ότι το cif ή το WD40 να είναι κατάλληλος τρόπος καθαρισμού και περιποίησης του κινητού. Προσωπικά το καθαρίζω με ένα πανάκι μικρο-ινών 1-2 φορές την εβδομάδα, δε θεωρώ ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω.
 20. Την κάρτα ή το χρέος της κάρτας;
 21. To 5G δε δουλεύει με κανέναν τρόπο; Ούτε αν το ενεργοποιήσεις (στον αριθμό σου) σε κάποια άλλη συσκευή πρώτα;
 22. Ποιες 20 σελίδες; Προφανώς κανένας δε θα το κάνει. Στην προηγούμενη σελίδα όμως κάποιος ρωτάει, ενώ το τελευταίο μήνυμα απαντάει στην ερώτηση που κάνει.
 23. Έχει γραφτεί 500 φορές το ίδιο πράγμα. Στη σελίδα που είμαστε τώρα, το έχουν αναφέρει ήδη 2 φορές.
 24. Το 5a 5G είναι εξαιρετικό για δεύτερη συσκευή Android που θέλω, αλλά χωρίς vowifi και πρακτικά χωρίς support δεν έχει κανένα νόημα για εμένα.
×
×
 • Create New...