Jump to content

terkos2

Members
 • Δημοσιεύσεις

  677
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

1 Follower

About terkos2

 • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 19

Συσκευή

 • Συσκευή
  OnePlus 8 Pro

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

terkos2's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

13

Φήμη

 1. terkos2

  OnePlus 8T

  Με δεδομένο ότι το 8Τ αρχικά βγήκε με την 11 (το 8 και το 8pro βγήκαν με την 10) και με βάση ότι η OnePlus από την σειρά 8 και μετά έχει ανακοινώσει ότι θα δίνει 3 κύριες ενημερώσεις, τότε θα πάρει και την 14.
 2. Σε εμένα αυτό που μου έκανε το 8pro πριν 3-4 ημέρες είναι τελείως κουφό. Σε διάστημα μιας ημέρας μετακινήθηκε δύο φορές μόνο του στην θέση δόνησης, τώρα πως έγινε αυτό; είναι τελείως μα τελείως ανεξήγητο. Δεν παίζει με την καμία να το μετακίνησε κάποιος άλλος γιατί ήμουν μόνος στο σπίτι ή να το μετακίνησα εγώ κατά λάθος γιατί όπως είπα αυτό το κουμπί δεν το χρησιμοποιώ ποτέ αλλά και γιατί κάπου το είχα αφήσει και όταν κάποια στιγμή το ξανάπιασα στα χέρια μου είδα ένα εικονίδιο που είχε εμφανιστεί στην μπάρα και έψαχνα να βρω τι στο καλό είναι αυτό. Μετά από πολύ ψάξιμο και αφού προς στιγμή το άφησα αφού δεν έβρισκα τι ήταν, τελικά διαπίστωσα ότι είχε μετακινηθεί το slider button και ότι ήταν το εικονίδιο της δόνησης την οποία δεν την χρησιμοποιώ ποτέ και την σίγαση πάρα πολύ σπάνια και γιαυτό είχα ξεχάσει και το εικονίδιο. Αρχικά λέω άντε μπορεί να μετακινήθηκε κατά λάθος, αλλά όταν ξανασυνέβη και δεύτερη φορά κουφάθηκα τελείως. Δοκίμασα και το κουμπί να δω μήπως είναι χαλαρό, αλλά πως να είναι; αφού δεν το χρησιμοποιώ.
 3. Δωρεάν απεριόριστα data από την cosmote για 15 ημέρες. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί από το mycosmote app μέχρι 30/9/2022 και θα ισχύει για 15 ημέρες από την ενεργοποίησή της.
 4. Ενημέρωση για το 8 pro (India) μέσω Oxyzen Updater OxyzenOS 12.1 Anbroid12 IN2021_11_C.35 System • Improves system stability for some scenarios • Integrates the August 2022 Android security patch to enhance system security Communication • Improves the stability of mobile network connections Μόλις την εγκατέστησα, αν δω τίποτα περίεργο θα επανέλθω.
 5. Από AliExpress; Ποια η μέθοδος αποστολής;; γιατί στο AliExpress η μέθοδος παίζει ρόλο.
 6. Για την ιστορία, προχθές (5 Σεπτεμβρίου) παρέλαβα ένα δέμα και ένα χθες (6 Σεπτεμβρίου), που η παραγγελία είχε γίνει 8 και 16 Αυγούστου αντίστοιχα από AliExpress, με μέθοδο αποστολής Aliexpess Standard Shipping μέσω Ουγγαρίας και εννοείται δεν πλήρωσα τίποτα.
 7. Δηλαδή ακριβώς στο κέντρο της συσκευής.
 8. Παιδιά σε ποιο σημείο όπως κοιτάζουμε την πλάτη του 8pro είναι το nfc;;
 9. Μήπως εννοείς αυτό: Ρυθμίσεις -> Οθόνη και φωτεινότητα -> Αυτόματη φωτεινότητα;;
 10. Για δες Prof Reminder. Εγώ αυτή έχω και δεν την αλλάζω με τίποτα.
 11. terkos2

  OnePlus 8T

  Ναι αυτό εννοώ από το google play store, εμένα στην ινδική είναι μεν στην αγγλική αλλά έχει τιμές με το ινδικό νόμισμα και ίσως (δεν το έψαξα) να έχει και διαφορές στα προϊόντα και φαντάζομαι αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή για να αγοράσεις κάτι δεν θα μπορείς. Επίσης στις ρυθμίσεις δεν σου δίνει άλλη επιλογή Country/Region & Language πέραν της India English. Γιατί λες να μην την κατεβάσω από το google play store;; Ηδη όπως είπα την κατέβασα και δουλεύει πλέον κανονικά, όπως το site της one plus της Ελλάδας. (https://www.oneplus.com/gr). Εμένα το κινητό είναι από Banggood για αυτό και έχει την Ινδική rom, με την οποία δεν έχω κανένα θέμα, έτσι μάλιστα έρχονται και οι ενημερώσεις γρηγορότερα.
 12. terkos2

  OnePlus 8T

  Το one plus store σου δούλεψε;; Το ρωτάω γιατί προχθές που συζητούσαμε, μετά κατέβασα την εφαρμογή την global (ως Ινδική rom στο κινητό που έχω είχε το ινδικό one plus store) η οποία δεν μου άνοιγε και μου έδειχνε την ίδια ακριβώς οθόνη όπως και εσένα. Δεν την διέγραψα και τώρα που είδα την ανάρτηση σου και το θυμήθηκα, λέω δεν το δοκιμάζω και ως εκ θαύματος λειτουργεί κανονικά, μάλιστα αρχικά μου ζήτησε να επιβεβαιώσω και την χώρα (Ελλάδα είχε επιλέξει μόνο του και ζητούσε επαλήθευση). Για δοκίμασε.
 13. Οντως πάρα πολύ κουφό αυτό. Δεν νομίζω πάντως να φταίει ο oxyzen updater, το δικό μου εκτός από αρχικές αρχικές ενημερώσεις πριν δύο χρόνια που τις έκανα με τις ΟΤΑ της OnePlus, όλες τις υπόλοιπες ακόμη και τις κύριες τις κάνω με τον oxyzen updater χωρίς factory reset και δεν έχω μέχρι στιγμής θέμα.
×
×
 • Create New...