Jump to content

terkos2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    826
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About terkos2

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 19

Συσκευή

  • Συσκευή
    OnePlus 10 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

terkos2's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

26

Φήμη

  1. Σχετικά με τις extra sim μου είπε ότι έγινε παύση δεν καταργήθηκε, δηλαδή ρωτάω και μου απαντά σταμάτησε να διατίθεται για κάποιο διάστημα, δεν έχουμε ενημέρωση για ακύρωση της υπηρεσίας extra sim, γνωρίζουμε ότι έγινε απλά μια παύση (ήταν η ακριβής φράση που χρησιμοποίησε). Επίσης μου είπε ότι οι μικρότερες τιμές οφείλονται στην κατάργηση των δωρεάν παγίων για κάποιους μήνες που έδιναν και της επιστροφής των πέναλτυ μέσω δωροεπιταγών στον Γερμανό
  2. Με κάλεσαν χθες Τετάρτη 20 Μαρτίου το απόγευμα από cosmote και μου έκαναν προσφορά για φορητότητα σε κινητό 18,45€ όλα απεριόριστα εντός Ελλάδος και ΕΕ, πλην sms που ήταν 2000 (άνευ σημασίας βέβαια), σε σταθερό 24άρι 24,90€ σε επαρχία, απεριόριστα σταθερά και 8,5 ώρες σε κινητά, 2ώρες σε ΕΕ και κάποιες επιπλέον χώρες του εξωτερικού, χωρίς κάποια επιπλέον έκπτωση λόγω συνδυασμού κινητής και σταθερής. Και επιπλέον σε σταθερό σε Αθήνα με τιμή στα 31,90€ οπτική ίνα γιατί όπως μου είπαν έχουν τοποθετήσει στην πολυκατοικία την οπτική, δεν διευκρίνισα όμως τι ταχύτητα, μου ανέφερε ότι υπάρχει η δυνατότητα σε 24, 50, 100, 200, 300, 500 και 1000Mbps, μάλλον όμως εννοούσε για 100σταρα γιατί της είπα ότι ήδη η υπάρχουσα γραμμή είναι 100άρα, αλλά οπτική στο σπίτι (όχι από καμπίνα) δεν δίνουν μόνο 300, 500 και 1000Mbps; Σε αυτή λοιπόν την περίπτωση θα μου κάνουν επιπλέον έκπτωση 5€ στην τιμή του κινητού. Δηλαδή 1. Τιμή κινητού 18,45€. 2. Τιμή σταθερού 24άρι 24,90€. 3. Τιμή κινητού 13,45€ σε συνδυασμό με οπτική ίνα στα 31,90€. Δεν είναι απαραίτητος ο συνδυασμός όλων των παραπάνω τριών περιπτώσεων. Οι τιμές θα είναι οι ίδιες (χωρίς καμία αύξηση σε 5ημηνο, 6μηνο, 8μηνο, 12μηνο που έχουμε δει να δίνουν) για 24 μήνες συμβόλαιο.
  3. Μπαίνεις στον φάκελο της oneplus "Τα αρχεία μου" και πατάς το APK μετά πατάς το "Εγκατεστημένες και βλέπεις ότι APK έχουν εγκατασταθεί στο κινητό, επιλέγεις με παρατεταμένο πάτημα το παλαιό apk και το διαγράφεις.
  4. Κατέβασε από εδώ https://mobile.softpedia.com/apk/oxygen-updater/ την τελευταία έκδοση 5.11.3 και αφού διαγράψεις μέσα από τα αρχεία σου την προηγούμενη apk (απαραίτητη προϋπόθεση, και σε εμένα το ίδιο μου έβγαζε αν θυμάμαι καλά πριν την διαγράψω) και σε συνδυασμό με την έκδοση 6.2.0 του oxygen updater θα δουλέψει.
  5. Ποιο apk έχεις φίλε μου; Εγώ είχα κάποιο δεν ξέρω τώρα ποιο ήταν και κάποια στιγμή δεν θυμάμαι πως όμως του έκανα update, μάλλον μετά από κάποια αντίστοιχη ενημέρωση του oxyzen updater. Τώρα έχω αυτό Για ψάξε λίγο.
  6. Κάποιο κόλλημα έχει φάει. Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών και όχι το chat και σίγουρα θα το λύσουν το θέμα.
  7. Απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής δοκίμασες;
  8. Σήμερα ήρθε και ΟΤΑ.
  9. Το τηλεφώνημα από αυτό το νούμερο, ήταν τυχαίο, τους είχες ζητήσει προσφορά τώρα ή έστω παλιότερα και είχαν κρατήσει το νούμερο σου, ήσουν πότε πελάτης τους με αυτό το νούμερο, πως προέκυψε δηλαδή;
  10. Λογικά 4 χρόνια από την έκδοση του μοντέλου, νομίζω Απρίλιο του 2020 είχε κυκλοφορήσει στην Κίνα και Ιούνιο στην Ευρώπη, άρα κοντεύει στην λήξη.
  11. Παιδιά σε έκδοση Ινδίας έχει έρθει από τις 5/3/2024 ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου. Λογικά θα έρθει και σε EU.
  12. terkos2

    OnePlus 10 Pro

    Μόλις τώρα έσκασε μύτη. Μόλις πήγα να την εγκαταστήσω είδα ότι ήρθε και ΟΤΑ.
  13. terkos2

    OnePlus 12

    Και αύριο 15, είναι κυλιόμενη, όπως το 5ετες κυλιόμενο του Ανδρέα Παπανδρέου. Χαχαχα
  14. terkos2

    OnePlus 12

    Λοιπόν φίλε μου το δοκίμασα και καταγράφει μια χαρά με WiFi Calling και στο δίκτυο της Cosmote και της Vodafone.
×
×
  • Create New...