Jump to content

djuan1988

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.943
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

2 Followers

About djuan1988

 • Ημ. Γέννησης 29/02/1988

Συσκευή

 • Συσκευή
  iPhone 12 PM

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

djuan1988's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

20

Φήμη

 1. Ε στείλε μήνυμα στον developer με παράπονα. Απίστευτα κακογραμμένη εφαρμογή, ίσως η χειρότερη που έχω δει σε iOS/iPadOS.
 2. Έχει εδώ και καιρό πρόβλημα, το ότι στο δικό σου δεν εμφανίζει κάτι δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Με ένα google search θα βρεις άπειρες αναφορές. Άλλωστε η Microsoft είχε ανακοινώσει τη διακοπή της ανάπτυξής του στο iOS και το είχε βγάλει από το App Store. Για αρκετούς μήνες δε γινόταν active development της εφαρμογής.
 3. Το Swiftkey έχει εδώ και καιρό πρόβλημα, απλά εμφανίζεται τυχαία και πρακτικά δε διορθώνεται. Μετά από πολλά πολλά χρόνια (Android πρώτα και τα τελευταία με iOS) άλλαξα σε gboard. Για το native δεν το συζητώ, ό,τι χειρότερο έχω δει ανεξάρτητα από λειτουργικό.
 4. Τι εννοείς έχει πρόβλημα; Μια χαρά είναι τα νούμερα που ανέφερε.
 5. Και εγώ θα πρότεινα onedrive και όχι icloud.
 6. Τα σβήνω πριν ανέβουν συνήθως οπότε δε με πειράζει. Ναι, 50€ οι 6 χρήστες. Πολλές φορές μέσα στον χρόνο στο amazon.de, αλλά και σε άλλα eshops. Το αγόρασα τελευταία φορά από notebooksbilliger, 50€ για 15 μήνες, πριν ένα μήνα περίπου μαζί με ένα antivirus (άχρηστο για εμένα).
 7. Χρησιμοποιώ πολλά χρόνια το Onedrive για backup φώτο σε iOS. Ανεβάζει προφανώς ότι βρίσκει στο κινητό στο cloud. Εάν διαγράψεις κάτι στο onedrive, δεν το διαγράφει από το κινητό. Εάν διαγράψεις κάτι στο κινητό, δεν το διαγράφει στο onedrive. Επίσης μπορείς να το βρεις με 50€.
 8. Πάντως έρχονται πολλές ειδοποιήσεις αν είσαι μόνο σε wifi. iMessage, Viber, Whatsapp κτλ δουλεύουν μόνο με wifi. Και Facetime voice κλήση μπορείς να κάνεις κανονικά.
 9. Θα σε χρεώνει επειδή έχεις λογαριασμό, όχι για κάποια υπηρεσία. Αυτό λέει το άρθρο.
 10. Η Πειραιώς δίνει ακόμη με μηδενική συνδρομή, αν έχεις μισθοδοσία σε αυτήν. Τουλάχιστον μέχρι πριν λίγους μήνες που είχα δει. Προσωπικά μου έβγαζε και τη Gold Visa χωρίς συνδρομή.
 11. Δεν έρχεται με ΕΛΤΑ. Η Πειραιώς στέλνει με μια courier που λέγεται WPS. Ελπίζω να βγάλεις άκρη.
 12. djuan1988

  5G NR

  Εξαιρετικά νέα! Οπότε λογικά το καλοκαίρι θα δω τρομερή βελτίωση! Στο Ποτόκι δε με πειράζει, αφήνω το κινητό στο σπίτι 😝
 13. djuan1988

  5G NR

  Ωραία νέα. Δυστυχώς εγώ που τα καλοκαίρια πηγαίνω στη Συκή δεν μπορώ να χαρώ τις ταχύτητες της Cosmote. Με το που μπεις στο χωριό τέλος το 4g, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους.
 14. Πραγματικά είναι σα να μη θέλει πελάτες. Σε εμένα λήγει το σταθερό και μου έκαναν πρόταση με 3€ παραπάνω για το ίδιο πρόγραμμα. Γελάνε και οι πέτρες.
 15. Δεν έχει push notifications το Gmail με τη μαμά iOS εφαρμογή, το γράφει και στο support της Google. Αν θέλει κάποιος push notifications πηγαίνει σε gmail ή στο outlook. Για το Spark υπήρχαν πολλές αναφορές για κακή χρήση των δεδομένων των χρηστών. ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν έχουν διορθωθεί όλα αυτά που έγραφαν - γράφουν.
×
×
 • Create New...