Jump to content

djuan1988

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.965
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

2 Followers

About djuan1988

  • Ημ. Γέννησης 29/02/1988

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPhone 15 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

djuan1988's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

25

Φήμη

  1. Εταιρεία με market cap 6 δις και δεν μπορούν να φτιάξουν/αγοράσουν ένα πρόγραμμα της προκοπής. Την προτιμώ σε σχέση με τις άλλες, έχει το καλύτερο δίκτυο, αλλά σε εξυπηρέτηση έχει μείνει στα επίπεδα του 1990.
  2. Όχι! Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το 13888 για να μου πουν ότι λύθηκε το θέμα και η τελική τιμή είναι 34,83€ ανά νούμερο! Με έπιασαν τα γέλια! Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μπαίνω στο mycosmote, βλέπω ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί το one και η τιμή παραμένει 37 κάτι €. Της το αναφέρω, το κοιτάει, λέει έχετε δίκιο! Το έβαλε σε προτεραιότητα λέει, μέχρι αύριο θα το λύσουν μου είπε, το οποίο το θεωρώ απίθανο. Έκλεισαν το ticket και έβαλαν την κοπέλα να με πάρει τηλέφωνο χωρίς να έχουν κάνει τίποτα! Γενικά πρέπει να έχουν μεγάλο πρόβλημα, όποιος κάνει συμβόλαιο αυτή την περίοδο θα αντιμετωπίσει τα ίδια.
  3. 99% ναι, θα βγει ίδιος λογαριασμός. Δε βλέπω φως στον ορίζοντα βραχυπρόθεσμα. Θα το λύσουν πιστεύω, αλλά θα πάρει αρκετό καιρό και θα πρέπει να χάσουμε το χρόνο μας, να σπάσουμε τα νεύρα μας στα τηλέφωνα και στο chat για να γίνει το αυτονόητο.
  4. Μετά από 3 εβδομάδες και ακόμη δεν έχει αλλάξει η τιμή στα συμφωνηθέντα 26,60€, παραμένει 37€/σύνδεση. Το one δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη, περιλαμβάνει μόνο το σταθερό. Γενικά χρειάζεται μεγάλη προσοχή αν θες να κάνεις συμβόλαιο. Η υποστήριξη είναι τραγική, πρακτικά ανύπαρκτη.
  5. Οι ίδιοι άσχετοι κακοπληρωμένοι υπάλληλοι είναι (δεν τους κατηγορώ). Απλά στο chat μπορούν να ψάξουν με την ησυχία τους για αρκετά λεπτά πριν σου απαντήσουν, ενώ τηλεφωνικά δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια.
  6. "Μίλησα" εγώ εχθές. Στην αρχή η ευγενέστατη υπάλληλος μου είπε ότι το συμβόλαιό μου είναι στα 34€ (η εφαρμογή γράφει 37€) για 18 μήνες. Προφανώς δεν είχε ιδέα και απλά έγραφε αυτά που έβλεπε. Αφού της εξήγησα ότι η συμφωνία ήταν για 34,85-15% Family-10% Cosmote One = 26,60€ με ρώτησε το παρακάτω Η συνομιλία κατέληξε με το ανοίξει "αίτημα" για να διορθωθεί η τιμή. Εξυπηρέτηση και συστήματα εταιρίας δισεκατομμυρίων.... Ζήτησα επιστροφή των χρημάτων και για τον πρώτο μήνα και μου τα επέστρεψαν. Ήρθε και SMS που λέει ότι θα πιστωθούν στον επόμενο λογαριασμό.
  7. Στην ίδια κατάσταση είμαι και εγώ. Έχουν περάσει 12 μέρες και καμία αλλαγή στις τιμές και στο one είναι μόνο το σταθερό.
  8. Τα έχω δει όλα. Είναι 2 μέρες για τον προηγούμενο μήνα και η χρέωση για τον επόμενο. Αντί για 26,60€ είναι 37,50€ ανά σύνδεση. Θα κάνω λίγο υπομονή να ενεργοποιήσει το one, που τώρα δείχνει μόνο το σταθερό. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι συστήματα έχουν. Πόσο δύσκολο είναι να πατάνε ένα κουμπί και να γίνεται αυτό που ζητάς; 2024 έχουμε. Λες και τα περνάνε με το χέρι
  9. Πόσες μέρες κάνει περίπου να αλλάξει η τιμή προς τα κάτω, όπως φαίνεται στην εφαρμογή της Cosmote; Ήδη ο πρώτος λογαριασμός βγήκε 11€ παραπάνω από τα συμφωνηθέντα.
  10. 26,60€/σύνδεση για 2 συνδέσεις και 1 σταθερό αυτή τη στιγμή η προσφορά στα καταστήματά τους. Λέω να το κάνω. Γενικά όλοι εκεί παίζουν.
  11. Μην αρχίσουν τις χρεώσεις 6€, διαφορετικά ας κάνουν ότι θέλουν!
  12. Και εγώ 1 gbps έχω. Δεν έχω προσπαθήσει με φορητότητα, γιατί έχω φοιτητικό 10 χρόνια τώρα και δε θέλω να το χάσω, χωρίς να έχω κάτι στα χέρια μου.
  13. Μόνο εγώ δεν μπορώ να το πάρω σε καλύτερη τιμή. Ούτε σε Γερμανό, ούτε από τηλέφωνο, ούτε από πουθενά.
×
×
  • Create New...