Jump to content

jimmis11

Members
 • Δημοσιεύσεις

  233
 • Εγγραφή

 • Days Won

  1
 • Αξιολογήσεις

  100%

1 Follower

About jimmis11

 • Ημ. Γέννησης 11/02/1974

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

jimmis11's Achievements

 1. Ενεργοποίησα το πακέτο των 10GB με 10,40€ που έχουν σε "προσφορά", στο κόκκινο πακετάκι πάνω δεξιά. Όποιο πακέτο ενεργοποίησα στο παρελθόν, είτε από τις προσφορές, είτε από τα τρέχοντα, πάντα μου μετέφερε την λήξη της κάρτας μου τόσο διάστημα όσο και το πακέτο, 30 μέρες διάρκεια πακέτου, 30 μέρες πίσω η λήξη της κάρτας μου, 15 μέρες πακέτο, το ίδιο και η παράταση διάρκειας της κάρτας μου. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, πραγματικά αν το άλλαξαν και μάλιστα χωρίς κάποια ενημέρωση είναι απλά Τραγικοί! Το είχα ως εναλλακτικό για Data με αρκετά χρήματα μέσα. Φυσικά αναγκάστηκα να βάλω 10€ γιατί αν δεν ανανέωνα χθες θα έχανα και τα υπόλοιπα ευρώ. Θα επανέλθω στο θέμα μετά διμήνου, γεροί να ΄μαστε. Αν κάποιος έχει νεότερα για το θέμα ας ποστάρει.
 2. Ρε παιδιά άλλαξε κάτι σχετικά με την ενεργοποίηση κάποιου πακέτου και την ταυτόχρονη επέκταση της διάρκειας της κάρτας για έναν μήνα; Πριν λίγο ενεργοποίησα πακέτο Data για έναν μήνα αλλά δεν επεκτάθηκε και η διάρκεια της κάρτας για έναν μήνα όπως γινόταν μέχρι σήμερα, τι παίζει, το αλλάξανε κι αυτό; Έχω μέσα χρήματα που δεν θέλω να χάσω, μέχρι τώρα την βόλευα ενεργοποιώντας κάποιο πακέτο Data συνήθως, τώρα πρέπει να κάνω ανανέωση;;;
 3. Ευχαριστώ φίλε μου. Εγώ μέχρι στιγμής πάντως δεν βλέπω κάτι περίεργο μετά την αναβάθμιση, μέχρι τώρα ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σε κανένα από τα Samsung που είχα μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις λειτουργικού. Ας ελπίσουμε πως και τώρα δεν θα χρειαστεί...
 4. Εγώ αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι, αν μετά την αναβάθμιση σε android 12 και την επόμενη ασφαλείας που ήρθε σχεδόν στο καπάκι, όταν ανοίγετε τις επαφές, στα δεξιά σας βγάζει κι εσάς τελίτσες αντί για γράμματα όπως υπήρχαν πριν, ώστε να μπορείς να διαλέξεις τις επαφές συγκεκριμένου γράμματος απευθείας;
 5. σε ποιο σημείο του μενού είναι μπορείς να μας δείξεις; Πρώτα πρέπει να το ενεργοποιήσεις από το μενού. Σε μια φωτογραφία πατάς τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά, και στην επιλογή "εργαστήρια" ενεργοποιείς την δυνατότητα διαγραφής αντικειμένου, από εκείνη τη στιγμή και μετά στα εικονίδια επεξεργασίας φωτογραφίας θα προστεθεί και μια σβηστρούλα, με αυτήν κάνεις όλη τη δουλειά.
 6. jimmis11

  Xiaomi 11T

  Όντως δεν υπάρχει ξεκάθαρη επιλογή γι αυτό που λες, σε σχέση με άλλες συσκευές, όμως θεωρώ πως έχει να κάνει με την εφαρμογή "επαφές" που είναι της Google. Πάντως μπορείς αν πατήσεις στις 3 γραμμούλες πάνω αριστερά και μετά ρυθμίσεις, να επιλέξεις "λογαριασμοί" κι εκεί ορίζεις από ποιους λογαριασμούς θέλεις να εμφανίζονται οι επαφές και πιο κάτω σε άλλη επιλογή ποια θα είναι η προεπιλεγμένη θέση εισαγωγής νέας επαφής. Κάτι άλλο δεν υπάρχει.
 7. jimmis11

  Xiaomi 11T

  Θα σου απαντήσω βάσει λογικής, γιατί το συγκεκριμένο ρολόι το έχω συνδεδεμένο με το Samsung S21 Ultra που έχω ως κύριο τηλέφωνο, πιστεύοντας πως πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια. Αρχικά θα πρέπει να βρεις από τις ρυθμίσεις της συσκευής την εφαρμογή "Υγεία" της Huawei και να της επιτρέψεις όλες τις άδειες, (τηλ. κατάλογο, μηνύματα, τοποθεσία κλπ.), επίσης να επιλέξεις την αυτόματη εκκίνηση της εφαρμογής και να μην γίνεται ποτέ βελτιστοποίηση από την μπαταρία. Αν δεν κάνεις τα παραπάνω σίγουρα θα έχεις συχνά πυκνά προβλήματα. Όσο για το δεύτερο ψάξ' το λίγο μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής "Υγεία" επιλέγοντας το ρολόι ή/και από τις ρυθμίσεις του ρολογιού στα "Ήχοι" και "Ισχύς δόνησης" ότι δεν υπάρχει κάτι επιλεγμένο που να το επηρεάζει. Τέλος βεβαιώσου πως έχεις ενημερωμένα, το HMS Core και την εφαρμογή Υγεία. Εγώ έχω εγκατεστημένη στο κινητό μου και την εφαρμογή της Huawei 'App Galery" ώστε να με ενημερώνει όποτε υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση στα παραπάνω.
 8. Ευτυχώς το κουτάκι είχε 2 ανταλλακτικές μύτες, μια άσπρη και μια μαύρη. Την άλλαξα και έβαλα την μαύρη με το ειδικό εργαλείο που είχε, απλά τζάμπα μια μύτη χαμένη με το καλημέρα, πριν καν το χρησιμοποιήσω...
 9. Ωχ κατάλαβα, το φοβόμουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Νομίζω πως έχει και ανταλλακτική μέσα στο κουτί, το θέμα είναι πως την αλλάζεις αν θέλει αλλαγή.
 10. Καλησπέρα, αγόρασα το original s pen για το Galaxy s21 ultra και θα ήθελα να ρωτήσω όποιον το έχει αν είναι φυσιολογικό να μην είναι σταθερή η μύτη, (κουνιέται); Παίζει να υπάρχει πρόβλημα; Για παράδειγμα στο s pen του Tab s7 η μύτη είναι απόλυτα σταθερή και δεν κουνιέται καθόλου.
 11. Καλησπέρα, αγόρασα το original s pen για το Galaxy s21 ultra και θα ήθελα να ρωτήσω όποιον το έχει αν είναι φυσιολογικό να μην είναι σταθερή η μύτη, (κουνιέται); Παίζει να υπάρχει πρόβλημα; Για παράδειγμα στο s pen του Tab s7 η μύτη είναι απόλυτα σταθερή και δεν κουνιέται καθόλου.
 12. jimmis11

  Xiaomi 11T

  Πολύ δυνατή συσκευή, ταχύτατη χωρίς να κολλάει πουθενά. Την πήρα για δεύτερη κυρίως για Internet. Έχει και ταυτόχρονη ενεργοποίηση 5G και στις δύο κάρτες λόγω του Dimensity επεξεργαστή. Το μόνο αρνητικό που βρίσκω προς το παρόν σε σχέση με το Mi 10T είναι πως δεν έχει Led για τις ειδοποιήσεις. Με γεια σου!
 13. Δυστυχώς μετά και την συμφωνία NOVA - WIND βλέπω την Vodafone σε λίγα χρόνια τελευταία και καταϊδρωμένη... Τουλάχιστον στην κάλυψη δικτύου και ειδικότερα στο 5G κινείτε πιο αργά κι από σαλιγκάρι! Το λιγότερο τραγική η κάλυψη, ειδικά σε σύγκριση με την Cosmote απέχει έτη φωτός! Νομίζω πως την έχουν ψιλό-παρατήσει την εταιρία εδώ στην Ελλάδα γιατί σε άλλες χώρες που υπάρχει η εταιρία κάτι κινείτε...
 14. Τελικά νομίζω πως για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ο κανόνας, "ότι πληρώνεις παίρνεις". Η Xiaomi με τα δεκάδες μοντέλα ανά έτος και η ίδια νομίζω έχει χάαει τον λογαριασμό, διαφορετικά πολλές φορές ανά γεωγραφική περιοχή! Με Beta και Stable αναβαθμίσεις, που πολλές φορές τις δίνει στην κυκλοφορία και τις αποσύρει μετά από λίγο!!! Τελικά από Android νομίζω πως μόνο η Samsung βρίσκεται στην κορυφή του "After sale customer services", ναι είναι ακριβότερη και προσφέρει λιγότερα από την Xiaomi στις ίδιες τιμές, αλλά είναι και η μόνη που επίσημα υποστηρίζει για 3 χρόνια, πολλά από τα μοντέλα της, με major αναβαθμίσεις λογισμικού ..μένει φυσικά να το διαπιστώσουμε και στην πράξη όσοι διαθέτουμε κινητά της. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω κινητό Xiaomi στο μέλλον. Υ.Γ. Για αποφυγή παρεξηγήσεων, έχω στην κατοχή μου εδώ και αρκετά χρόνια κινητά και των δύο εταιριών και οι απόψεις μου, προσωπικές μεν, είναι βάσει των προσωπικών εμπειριών μου.
 15. Καλημέρα, μετά από μήνες εμφανίστηκε το ίδιο πρόβλημα. Έχω συνδεδεμένα στο κινητό, (Samsung S21 Ultra), κάθε μέρα Bluetooth ακουστικό της Platronics και το Huawei watch GT2. Παλαιότερα όταν ήθελα να πάρω τηλέφωνο το κινητό αντί να δίνει προτεραιότητα σύνδεσης στο ακουστικό, έδινε στο ρολόι, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω π.χ. επανάκληση κάποιας κλήσης γιατί αυτή πήγαινε στο ρολόι αντί του ακουστικού και έπρεπε να το ρυθμίζω επιτόπου κάθε φορά από το κινητό. Επίσης κάποιες φορές απαντούσα σε κλήση και αντί του ακουστικού άκουγα τον συνομιλητή μου στο ρολόι και άντε πάλι ρύθμιση από το κινητό. Κάποια στιγμή εδώ στο Forum κάποιος ανέφερε πως η λύση είναι να ξετσεκάρουμε από τις ρυθμίσεις του Bluetooth του κινητού, (για προχωρημένους), την επιλογή "Συγχρονισμός ήχου κλήσης" και όντως το πρόβλημα είχε λυθεί, μέχρι πριν 1-2 βδομάδες που αν δεν θυμάμαι λάθος έγινε αναβάθμιση στο ρολόι. Τώρα πάλι τα ίδια, το κινητό δίνει προτεραιότητα στο ρολόι αντί του ακουστικού, τι κάνουμε; Καμιά λύση κάποιος...
×
×
 • Create New...