Mythos Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου (edited) Για πρωτη φορα παιρνω καλυτερη τιμη από Cosmote για ανανεωση, παρα απο Vodafone για φορητοτητα! Δεν μου εχει ξανασυμβει. Ουτε εχω κανει ανανεωση ποτε με την τιμη που ειχα ηδη. Παντα εδιναν υψηλοτερες τιμες. Ειχα 3 κινητα στο Family Unlimited κι εδινα €52,5 το μηνα. Η Vodafone κατω απο €58 δεν επεφτε, και μαλιστα πηγαινε €62.5 το 2ο χρονο! Η Cosmote μου τα ανανεωσε (το καθενα στο Gigamax Unlimited) στην ιδια τιμη περιπου ~€53.5 προς μεγαλη μου εκπληξη και χωρις απειλες για διακοπη και φορητοτητα! Edited 26 Μαρτίου by Mythos 2 Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου Μόλις πήρα και εγώ τηλεφωνική προσφορά. Cosmote unlimited στα 19,90 σε συνδυασμό με magenta One 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 11 minutes ago, AlexM2 said: Μόλις πήρα και εγώ τηλεφωνική προσφορά. Cosmote unlimited στα 19,90 σε συνδυασμό με magenta One Για ανανέωση ή φορητότητα; Τι ταχύτητα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου 38 minutes ago, minast said: Για ανανέωση ή φορητότητα; Τι ταχύτητα; Φορητότητα. Είναι κινητή σε Cosmote unlimited 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rockstreamgr Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Καλησπέρα σας, για ανανέωση συμβολαίου που πλήρωσα σε Vodafone απεριόριστα 28 ευρώ, μου ζητήσανε σήμερα 32 για τον πρώτο χρόνο και μετά δεν άκουσα καν τον δεύτερο χρόνο. Για φορητότητα στην cosmote τι τιμές παίζουν για απεριόριστα; Σε ποιο τηλέφωνο καλώ ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Το ΝΕΟ θέλει 25€ για απεριόριστα, χωρίς δεσμεύσεις συμβόλαιου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 3 ώρες πριν, leo06 said: Το ΝΕΟ θέλει 25€ για απεριόριστα, χωρίς δεσμεύσεις συμβόλαιου Δεν υπάρχει κάποια τέτοια προσφορά από ότι βλέπω στην εφαρμογή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 2 minutes ago, AlexM2 said: Δεν υπάρχει κάποια τέτοια προσφορά από ότι βλέπω στην εφαρμογή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) 2 minutes ago, leo06 said: Μάλλον το δικό σου αφορά μεταφορά καρτοκινητου Cosmote σε ΝΕΟ Edited 27 Μαρτίου by AlexM2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 22 ώρες πριν, AlexM2 said: Μάλλον το δικό σου αφορά μεταφορά καρτοκινητου Cosmote σε ΝΕΟ Ναι το δειχνει αν εισαι σε καρτοκινητη. Αν εχεις συμβολαιο παιρνεις τηλεφωνο το 13888 και το μετατρεπεις σε καρτοκινητο (~5 μερες αναμονη) και μολις γινει σου εμφανιζεται και εσενα η προσφορα. Το εχω κανει σε 2 νουμερα με συμβολαιο τον τελευταιο μηνα, προλαβα και το απεριοριστα με 24 ευρω. Κατι πολυ σημαντικο που διαπιστωσα προσφατα. Αν θελεις να το κανεις Cosmote Neo και το νουμερο σου ειναι ηδη στην Cosmote να το κανεις μονο οταν εχει προσφορα και ποτε σε κανονικο πλανο (εκτος αν σε καλυπτει). Γιατι αυτο; Μολις μπεις στο Neo δεν θα σου ξαναεμφανισει ξανα αλλη προσφορα ακομα και αν το γυρισεις παλι σε καρτοκινητο. Για να εμφανιστει η προσφορα παλι θα πρεπει να κανεις φορητοτητα αλλου πρωτα και να γυρισεις παλι στην Cosmote. 4 Παράθεση [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου On 24/3/2026 at 11:52 ΜΜ, georgemv said: Πιο δύσκολα, πρέπει να δώσει ο τεχνικός το ΟΚ για να φύγεις. Για να γίνει αυτό πρέπει να συγχρονίζεις κάτω από τις τυπικές ταχύτητες της περιοχής όπως δίνονται στο site, ή να έχεις διακοπές που δεν μπορούν να διορθώσουν, ή κάτι άλλο τέτοιας φύσης Ναι οκ ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχω στην σταθερή εκτός του οτι το Cosmote app δείχνει τον συγχρονισμό στα 107Mbps ενώ πραγματικά δεν έχω δεί πάνω απο 90 στο σπίτι On 25/3/2026 at 7:15 ΠΜ, Gv2008 said: Είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζετε Δώσε μας την σοφία σου γέροντα.. 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Σε περίπτωση που θέλετε να φύγετε από πάροχο θα δώσετε μια περιοχή που δεν έχει κάλυψη και αφού δουν πως όντως υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή θα ζητήσετε να γίνει καταγραφή στην καρτέλα. Έπειτα γίνεται κανονικά φορητότητα στον πάροχο της επιλογής σας και σε περίπτωση άρνησης πίστωσης του πέναλτι, με μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ σβήνεται. Εγώ δεν απευθύνομαι καν στον πάροχο πλέον, στέλνω κατευθείαν στην εεττ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου Καλησπερα Κατοχος εταιρικου και multi sim Απο 25 Μαρτιου μονο στον ενα αριθμο απ τα εταιρικα εχω το εξης θεμα. Σταματανε να δουλευουν τα δεδομενα και θελει επανεκκινηση. Οταν κανω επανεκκινηση η απο λειτουργια πτησης επανερχονται για 1-2 ωρες και μετα παλι τα ιδια. Δεν εχει να κανει με το κινητο αφου μου το κανει σε διαφορετικα κινητα. Μαλιστα προβληματικη συμπεριφορα εχουν και οι 2 sim λογω που εχω multi sim. Εχω αναφερει το προβλημα απο 25 Μαρτιου, εχουν ανοιξει βλαβη και μεχρι και σημερα το επισκευαζουν υποτιθεται χωρις να εχω κανενα πλανο αποκαταστασης. το πιο κουφο πηγα να βγαλω νεες sim μηπως φταιει αυτο να τις πληρωσω δηλαδη σε ενα Γερμανο και λογω λεει της βλαβης δε με αφηνουν να βγαλω νεα sim...Τους λεω συγνωμη αν τις ειχα χασει τι θα εκανα και μου λενε δε γινεται ειναι συστημικο Το θεμα ειναι ειμαι επαγγελματιας οταν ειμαι εκτος γραφειου συνηθως δεν εχω δεδομενα ενω το τηλεφωνο δουλευει και εχω αναγκαστει να βαλω και μια δευτερη καρτα vodafone για να εχω δεδομενα. Τι να κανω?Τα χω παρει και σκεφτομαι να παω σε αλλο παροχο...Σκεφτομα τη nova γιατι ειναι η μονη που εχει twin sim...Αραγε θα εχω θεμα με σημα κλπ? Υ.Γ.Οι αλλοι αριθμοι που ειναι στο εταιρικο,συνεταιρου-υπαλληλων κλπ δεν εχουν θεμα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 49 minutes ago, eddiedimitris said: Τι να κανω?Τα χω παρει και σκεφτομαι να παω σε αλλο παροχο...Σκεφτομα τη nova γιατι ειναι η μονη που εχει twin sim...Αραγε θα εχω θεμα με σημα κλπ? Υ.Γ.Οι αλλοι αριθμοι που ειναι στο εταιρικο,συνεταιρου-υπαλληλων κλπ δεν εχουν θεμα Σχετικά με αυτό το τελευταίο, αν θα έχεις σήμα στην Nova: Οπως έκανες και πήρες άλλο αριθμό Vodafone (καρτοκινητό φαντάζομαι) πάρε και ένα νούμερο F2G με 15€ και με αυτά τα χρήματα βάλε το "προσωρινό" πακέτο που έχει 250Gb για να κάνεις τεστ στις περιοχές που κινείσαι. Ότι και να σου πούμε εμείς δεν εγγυάται ότι θα κάνεις τη δουλειά σου. ΥΓ. Όπως τα περιγράφεις αν οι άλλοι αριθμοί (συνεταίρου κ υπαλλήλων) είναι στην ίδια εταιρεία λογικά φταίει η sim όπως φαντάζεσαι. Νομίζω πριν κάμποσο καιρό καποιος εδώ μέσα είχε αναφέρει πρόβλημα με twin sim. Δεν θυμάμαι καλά όμως και δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 1 minute ago, opmgls said: Σχετικά με αυτό το τελευταίο, αν θα έχεις σήμα στην Nova: Οπως έκανες και πήρες άλλο αριθμό Vodafone (καρτοκινητό φαντάζομαι) πάρε και ένα νούμερο F2G με 15€ και με αυτά τα χρήματα βάλε το "προσωρινό" πακέτο που έχει 250Gb για να κάνεις τεστ στις περιοχές που κινείσαι. Ότι και να σου πούμε εμείς δεν εγγυάται ότι θα κάνεις τη δουλειά σου. ΥΓ. Όπως τα περιγράφεις αν οι άλλοι αριθμοί (συνεταίρου κ υπαλλήλων) είναι στην ίδια εταιρεία λογικά φταίει η sim όπως φαντάζεσαι. Νομίζω πριν κάμποσο καιρό καποιος εδώ μέσα είχε αναφέρει πρόβλημα με twin sim. Δεν θυμάμαι καλά όμως και δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα. ΤΟ θεμα ειναι οτι δεν εχω καμμια ενημερωση και επισης δεν μοιρω να αλλαξω sim...δε το περιμενα απ την Cosmote τετοιο χαλι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου 4 minutes ago, eddiedimitris said: ΤΟ θεμα ειναι οτι δεν εχω καμμια ενημερωση και επισης δεν μοιρω να αλλαξω sim...δε το περιμενα απ την Cosmote τετοιο χαλι Ναι τον τελευταίο χρόνο έχει θέμα η εξυπηρέτηση της Cosmote και καθυστερεί αρκετά να επιληφθεί των θεμάτων. Τελικά κάτι γίνετια αλλά περνάει καιρό. Έχεις δίκιο και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις και εν τω μεταξύ να δουλεύεις με καρτοκινητό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 31 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Μαρτίου On 27/3/2026 at 5:29 ΜΜ, Gv2008 said: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Για 2 κινητά ένα απεριόριστο το άλλο γύρω στα 20gb το μήνα ίσως και λίγο παραπάνω τι τιμή μπορώ να πετύχω; Χωρίς magenta one 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Για να εχετε το νου σας για περιεργες χρεωσεις.... Μετα την ανανεωση που εκανα σε 3 κινητα σε απεριοριστο προγραμμα ολα, με ιδια τιμη που τα ειχα και πριν, προχθες βγηκε ο πρωτος λογαριασμος. Και αντι να δω το ιδιο ποσο οπως παντα, βλεπω αυξηση 23 ευρω! Απο τη στιγμη ομως που ανανεωσα με ιδια τιμη θα επρεπε να δω το ιδιο μηνιαιο ποσο. Κλασικα στο τσατ παπαγαλιζανε οτι εβλεπαν, δεν καταλαβαιναν καν τι τους ελεγα, και επεμεναν οτι αυτη ειναι η χρεωση για την περιοδο που ειχα προπληρωσει στον προηγουμενο λογαριασμο. Ομως αυτο θα επρεπε να βγαινει μηδεν αφου ανανεωσα με ιδιο ποσο. Μετα απο πολλη πιεση μου λενε σας κανουμε τη χαρη, παρολο που δικαιολογειται η χρεωση, και πιστωσανε πισω το ποσο. Δηλαδη θα μας βγαλουν και τρελους ενω προσπαθουμε να εξηγησουμε τα αυτονοητα! Παντα τριπλοτσεκαρετε τις χρεωσεις γιατι το συστημα τους κανει οτι θελει μου φαινεται. 5 1 Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 45 minutes ago, Mythos said: Και αντι να δω το ιδιο ποσο οπως παντα, βλεπω αυξηση 23 ευρω! Απο τη στιγμη ομως που ανανεωσα με ιδια τιμη θα επρεπε να δω το ιδιο μηνιαιο ποσο. Εν μέρει είναι σωστό. Η προηγούμενη σου έκπτωση έληξε την προηγούμενη διάρκεια τιμολόγησης. Την νέα έκπτωση τη παίρνεις από τον επόμενο λογαριασμό, γιατί αλλιώς αν στην έδινε άμεσα τότε θα είχες το ίδιο θέμα με τον λογαριασμό που θα έβγαινε λίγο πριν τη λήξη του συμβολαίου σου (μιας και προπληρώνουμε το πάγιο του επόμενου μήνα). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 2 ώρες πριν, paanos said: Εν μέρει είναι σωστό. Η προηγούμενη σου έκπτωση έληξε την προηγούμενη διάρκεια τιμολόγησης. Την νέα έκπτωση τη παίρνεις από τον επόμενο λογαριασμό, γιατί αλλιώς αν στην έδινε άμεσα τότε θα είχες το ίδιο θέμα με τον λογαριασμό που θα έβγαινε λίγο πριν τη λήξη του συμβολαίου σου (μιας και προπληρώνουμε το πάγιο του επόμενου μήνα). Οχι δεν ειναι καθολου σωστο. Εγω ειχα πληρωσει 50 ευρω για το μηνα (μεχρι 5/4) και στις 24/3 κανω ανανεωση με ιδιο ποσο. Γιατι να με χρεωσει 23 ευρω παραπανω για την περιοδο 24/3-5/4 ?? Γιατι εκει μου λεγανε ειναι η εξτρα χρεωση. Αναλογικα οτι προπληρωσα με το παλιο συμβολαιο για εκεινη την περιοδο θα επρεπε να ειναι ιδιο με το νεο, μιας κι η ανανεωση εγινε 12 μερες πριν ληξει το παλιο συμβολαιο. Το νεο συμβολαιο εχει ισχυ απο 24/3, οποτε σου κανουν επιστροφη παγιου που προπληρωσες και χρεωση του νεου παγιου για εκεινη την περιοδο. Κι αυτα εχουν διαφορα 23ευρω ενω θα επρεπε να συμψηφιζονται. 1 Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου Καταλαβαίνουμε τι λες και είναι εύλογο. Από την άλλη, "συστημικά" εφαρμόζεται αυτό που περιέγραψε ο @paanos. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 9 minutes ago, minast said: Καταλαβαίνουμε τι λες και είναι εύλογο. Από την άλλη, "συστημικά" εφαρμόζεται αυτό που περιέγραψε ο @paanos. Συστημικα οτι θελουν εφαρμοζουν και καποιες φορες ειναι λαθος. Δε νομιζω να επεστρεφαν το ποσο εαν ειχα αδικο. Και δεν εγινε αυτο που περιεγραψε ο Πανος γιατι το νεο συμβολαιο εχει ισχυ απο τη μερα ανανεωσης. 2 Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 10 minutes ago, Mythos said: Συστημικα οτι θελουν εφαρμοζουν και καποιες φορες ειναι λαθος. Δε νομιζω να επεστρεφαν το ποσο εαν ειχα αδικο. Και δεν εγινε αυτο που περιεγραψε ο Πανος γιατι το νεο συμβολαιο εχει ισχυ απο τη μερα ανανεωσης. Πάντα το νέο συμβόλαιο έχει ισχύ από τη μέρα ανανέωσης. Απλά δεν ταυτίζεται απαραίτητα με τον κύκλο τιμολόγησης, και αντίστοιχα την ημερομηνία εφαρμογής των εκπτώσεων. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 10 ώρες πριν, minast said: Πάντα το νέο συμβόλαιο έχει ισχύ από τη μέρα ανανέωσης. Απλά δεν ταυτίζεται απαραίτητα με τον κύκλο τιμολόγησης, και αντίστοιχα την ημερομηνία εφαρμογής των εκπτώσεων. Σωστά αυτά που γράφεις αλλά στον επόμενο κύκλο τιμολόγησης θα του επέστρεφαν άραγε τα 23€ αν δεν διαμαρτύρονταν; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts