mastorantza Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Εμενα ηταν ανανεωση Unlimited σε Unlimited Εχω ηλεκτρονικα το συμβολαιο και ειναι για 24μηνες, που μπορει να γραφει οτι η εκπτωση σταματαει σε 18 μηνες? γραφει και αυτο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 52 minutes ago, aekara1924 said: Όσοι έκαναν μετατροπή από καρτοκινητό σε σύνδεση αρχικά ήταν 18 μηνο. Καλώς! Αρα μπορείς να πας αλλού. Δεν σε δεσμεύει κάτι. Η cosmote παντα στην ανανέωση τέτοιες εξωφρενικές τιμές ζητάει. Ίσως αν κάνει αίτηση φορητότητα για αλλού να το κατεβάσουν... ίσως. Edited 4 ώρες πριν by opmgls 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 31 minutes ago, mastorantza said: Εμενα ηταν ανανεωση Unlimited σε Unlimited Εχω ηλεκτρονικα το συμβολαιο και ειναι για 24μηνες, που μπορει να γραφει οτι η εκπτωση σταματαει σε 18 μηνες? γραφει και αυτο Είσαι καλυμμένος απ το 1ο πινακακι (1-24 μήνες) λογικά. Στο συμβόλαιο της μητέρας μου έλεγε 1-7 20€ και 30€ 8-24 μήνες ενώ της είχαν πει θα πληρώνει όλους τους μήνες 20€ και όντως έτσι έγινε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 33 minutes ago, mastorantza said: Εμενα ηταν ανανεωση Unlimited σε Unlimited Εχω ηλεκτρονικα το συμβολαιο και ειναι για 24μηνες, που μπορει να γραφει οτι η εκπτωση σταματαει σε 18 μηνες? γραφει και αυτο το magenta one σχημα, παραμενει οπως ηταν οταν εγινε αυτο το συμβολαιο; δηλαδη το σταθερό ειναι στην κοσμοτε, τα υπολοιπα κινητα παραμενουν σε συμβολαιο; αν οχι λογικο να αλλαξε η τιμη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Αρχες του 2025 ανανεωσα σταθερο /κινητο Unlimited / κινητο 5GB Πριν 3 μηνες ανανεωσα cosmote tv Πριν 1 μηνα εβαλα extra sim 40GB Δεν κολλαει πουθενα η αυξηση η ακυρωση εκπτωσεων στο Unlimited. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 33 minutes ago, mastorantza said: Αρχες του 2025 ανανεωσα σταθερο /κινητο Unlimited / κινητο 5GB Πριν 3 μηνες ανανεωσα cosmote tv Πριν 1 μηνα εβαλα extra sim 40GB Δεν κολλαει πουθενα η αυξηση η ακυρωση εκπτωσεων στο Unlimited. Μονο αν είχαν βάλει κάποιο κουπόνι στο παρελθόν και λήγει. Ρώτα τους στο Chat.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastorantza Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) Ρωτησα στο 13888 και ειπαν οτι εληξε η 60% εκπτωση, οπως βλεπω το συμβολαιο πρεπει να ειναι τα 2 CRM Limited Discount (20% & 40%) που εχω στην φωτο, δεν γραφει ομως οτι ληγουν σε 18 μηνες. Καταγγελια βλεπω αυριο κιολας. Edited 1 ώρα πριν by mastorantza Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts