Jump to content

mastorantza

Members
  • Δημοσιεύσεις

    150
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mastorantza

  • Ημ. Γέννησης 17/11/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

mastorantza's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

12

Φήμη

  1. Παλικαρια ακομα παιζει,τι γινεται?
  2. παιδες ειχα βαλει την προσφορα cosmote tv για 1 μηνα δωρεαν στης 13/12/2023 και βλεπω οτι εως τωρα λειτουργει κανονικα, τι μπορει να συμβαινει?
  3. Καλησπερα και Καλη Χρονια σε ολους. Υπαρχει καμια προσφορα για eon tv?
  4. Χανιά σε χωριο,περνω κατευθειαν απο ΑΚ (300μετρα) 1-2 καμπινες που υπαρχουν εδω γυρω ειναι η παλιες. Edit: με πηραν σημερα απο NOVA για ανανεωση συμβολαιου σταθερου... Αφησα την κοπελα να μου πει αυτα που ηθελε και στο τελος της ειπα οτι εχω φυγει τωρα 15 μερες απο εσας.ελεος ποσο μπαχαλο εχουν γινει με την ενωση...
  5. Τελικα μετα απο σχεδον 8 χρονια σταθερο wind και σχεδον 16 χρονια Qcard εκανα την φορητοτητα σε cosmote 24mbps 22,90€ και gigamax unlimited 13,77€. Η φορητοτητα εγινε σε καταστημα γερμανος,μου εδωσαν επιτοπου router/sim. Τα παιδια μου ειχαν πει πως μετα την ενεργοποιηση του σταθερου θα γινει η φορητοτητα του κινητου και οτι στο καθενα θα ερθει λογαριασμος για 33μερες.Στο σταθερο εκαναν δωρο τα τελη ενεργοποιησης και στο κινητο δωρο ο πρωτος μηνας. Ετσι και εγινε,στο σταθερο ηρθε λογαριασμος χωρις φορητοτητα στα 24,70€ και στο κινητο μηδενικος. Στο mycosmote τωρα αρκετες μερες εγραφε 35,90€ στο κινητο και χθες που μπηκα ειδα το ειχαν αλλαξει. Επισης να πω οτι τοσα χρονια με wind κλειδωνα στα 15mbps σε προφιλ adsl ενω τωρα ο οτε με εβαλε σε προφιλ vdsl και κλειδωνω στα 27mbps.
  6. Καλησπερα Υπαρχει καποια καλη προσφορα για το unlimited με φορητοτητα?
  7. Καλησπερα Υπαρχει καποια προσφορα για φορητοτητα σε προγραμμα unlimited?
  8. Eχοντας σταθερο cosmote tv και κινητο σε αλλο παροχο παιζει κανονικα στο κινητο το cosmote tv? Δοκιμασμενο 100%?
  9. Του ειχαν πει να δοκιμασει το wificall αλλα ειχε προβληματα,ακουγοταν διακεκομμενα,πιθανον λογο κακου σηματος ιντερνετ.(σταθερο δεν υπαρχει στο μαγαζι) Ενα παλικαρι ηταν στο μαγαζι προχθες με 2 sim,η μια με vodafone η αλλη wind.το σημα της vodafone ηταν φουλ γραμμες και της wind 1-2 γραμμες. Το συμβολαιου τωρα που το ειδαμε κλεινει 2 μηνες σε 3 μερες. Κολλαει σε ενα θεμα ομως,εχει στο σπιτι cosmote tv για αθλητικα και εχει περασει την εφαρμογη να βλεπει και στο κινητο,εαν παει πχ σε vodafone θα μπορει να βλεπει στο κινητο cosmote tv?
  10. Καλησπερα σε ολους Ο αδερφος μου εκανε φορητοτητα πριν 2 μηνες απο wind σε cosmote λογο cosmote tv και εβαλε και το κινητο του στο προγραμμα gigamax, 5GBμε το σταθερο ολα πανε παρα πολυ καλα. Με το κινητο εχει τεραστια προβληματα. (τα παρακατω συμβαινουν μεσα στην πολη) Στο σπιτη οριακα με 1 γραμμη σηματος πολλες φορες δεν ακουγεται κατα την συνομιλια καποιες φορες πεφτει και η γραμμη.Ιντερνετ στο κινητο ουτε λογος.... Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι στο μαγαζι (αποσταση 400μ απο το σπιτι),επισης 1 γραμμη και τα προβληματα που αναφερα στο σπιτι. Το θεμα ειναι οτι λογο του επαγγελματος μιλαει με πελατες και συνεργεια και ανταλλαζει αρχεια κατι το οποιο δεν μπορει να κανει τωρα 2 μηνες!δοκιμασε με την εξυπηρετιση και του λεγανε κατι του τυπου "καταγραψε μας την ωρα που επεσε η γραμμη,την ωρα που επεσε το ιντερνετ κτλ κτλ. ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ δλδ. Τι μπορει να κανει? η εξυπηρετηση κοροιδευει αν και γνωριζει πολυ καλα το προβλημα.
  11. 4 μηνων ειναι.. δοκιμασα με 5ghz συνδεση και πιανει 130mbps,οσο και το κινητο.
  12. καλησπερα. Δοκιμαζω στο a52s speedtest και περνω ταχυτητες περιπου στα 110 εως 130mbps. Στο ιδιο σημειο ακριβως το κινητο και κοντα το λαπτοπ, δινω με tethering στο λαπτοπ και με το ιδιο speedtest περνω ταχυτητες του τυπου 15-25mbps. Γιατι συμβαινει αυτο?
  13. Καλημερα. Στο αλλο καρτοκινητο σου περασαν τα 1000' προς ολους και 3GB?
  14. Στο βιντεο αυτο ειναι σαν να βλεπω της κοπελες που μας εβαλαν να υπογραψουμε,οταν της περνουμε ξανα τηλεφωνο. ( στο 1:37 ) https://www.youtube.com/watch?v=YSo_SYsAq0Y
  15. Οποτε στο θεμα σταθερης και συμβολαιο κινητης σε ολους λενε σωστα της ιδιες τιμες. Στα καρτοκινητα εχουμε: - Θα περνεις 10€, δεν χρειαζεται να βαλεις καρτα. - Απαιτειται να βαλεις καρτα. - Θα περνεις 10€ και 1000' προς όλους ή 3GB - Θα περνεις 10€ και 3GB ή 1000΄ και 3GB
×
×
  • Create New...