Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

28 minutes ago, Gv2008 said:

Τραγικοί. Είναι αυτό 50αρα ας πούμε;

IMG_4167.png

IMG_4170.jpeg

Φυγε ανθρωπε μου να σωθεις..

Κοψιμο μαχαιρι

Και καταγγελια φυσικα.

Υγ:νοντα ονλι

Edited by Nickchris36

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

1 minute ago, elkons said:

Έλεγξε την καλωδίωση. 

Αφού στο APP υπάρχει έλεγχος βλάβης, κάνεις έτσι αίτημα, δίνει και απεριόριστα GB σε κινητό της επιλογής σου στο COSMOTE ID σου.

Έχω κάνει πάρα πολλά αιτήματα, έρχεται ο τεχνικός και φεύγει. Την τελευταία φορά δήλωσε ανεφικτοτητα αλλά δνε με αφήνουν να το κόψω. Η καλωδίωση άλλαξε όλη πριν από 1 μήνα 

Just now, Nickchris36 said:

Φυγε ανθρωπε μου να σωθεις..

Κοψιμο μαχαιρι

Ξεσπαθώνεις εσύ όταν αφορά ΟΤΕ και καλά κάνεις. Θα βάλω 5G router nova ή vf με ένα συμβόλαιο απεριόριστα που βαράνε 100αρια στο χωριό 

2 minutes ago, Gv2008 said:

Έχω κάνει πάρα πολλά αιτήματα, έρχεται ο τεχνικός και φεύγει. Την τελευταία φορά δήλωσε ανεφικτοτητα αλλά δνε με αφήνουν να το κόψω. Η καλωδίωση άλλαξε όλη πριν από 1 μήνα 

Ξεσπαθώνεις εσύ όταν αφορά ΟΤΕ και καλά κάνεις. Θα βάλω 5G router nova ή vf με ένα συμβόλαιο απεριόριστα που βαράνε 100αρια στο χωριό 

Να βαλεις οτι ειναι καλυτερο στη περιοχη σου και σε εξυπηρετει.

Ολες τις κραζω

Και γω ειχα τελεκομ σταθερη και καλα vdsl και την εκοψα..

Κανε κιουβιπ αν παιζει καλα εκει και κανε το χοτ σποτ

Εγω εχω f2go και κανω χοτσποτ σπιτι.σωθηκα.

Αν δεν εχουν οπτικη εκει καντο 

Edited by Nickchris36

Just now, Nickchris36 said:

Να βαλεις οτι ειναι καλυτερο στη περιοχη σου και σε εξυπηρετει.

Ολες τις κραζω

Και γω ειχα τελεκομ σταθερη και καλα vdsl και την εκοψα..

Τώρα τι έχεις στο σπίτι; 

1 minute ago, Gv2008 said:

Τώρα τι έχεις στο σπίτι; 

Τιποτα.

Φριτου γκοου το ανλιμιτεμτ με 15 ευρω καρτα και παιζω μπαλα

Και ενα συμβολαιο βφ ανλιμιτιντ που επισης ειμαι ευχαριστημενος στη περιοχη.

Η σταθερη κοπηκε.

Αν δε φερουν οπτικη δε ξανακανω και εννοειται με καλη τιμη αν εχει τιμες στο θεο οπως τωρα δεν παω οτε.

Μαλλον θ παω στις αλλες 2 οταν ερθει οπτικη και στη σταθερη.

4 minutes ago, Gv2008 said:

Νόμιζα είσαι στον Πειραιά. Χωριό λοιπόν, FWA καλύτερα βάλε το NOVA 5G Home Internet γιατί έχει κόφτη στο 1TB.

Μακριά από τον χαλκό, το ίδιο θα πιάνει σε όλες. Προφανώς δεν μπορεί τίποτα παραπάνω να κάνει, δεν είναι αιώνιος. Θυμάμαι είχες FWA μετά το έκοψες έχω μπερδευτεί τόσα που έχεις αλλάξει 🥲

3 minutes ago, elkons said:

Νόμιζα είσαι στον Πειραιά. Χωριό λοιπόν, FWA καλύτερα βάλε το NOVA 5G Home Internet γιατί έχει κόφτη στο 1TB.

Μακριά από τον χαλκό, το ίδιο θα πιάνει σε όλες. Προφανώς δεν μπορεί τίποτα παραπάνω να κάνει, δεν είναι αιώνιος. Θυμάμαι είχες FWA μετά το έκοψες έχω μπερδευτεί τόσα που έχεις αλλάξει 🥲

Όχι Μέθανα είμαι. Vf και nova δεν έχουν κάλυψη στα FWA τους αλλά με το κινητό έχω πάντα 100 mbps +. Θα κάνω ένα συμβόλαιο στη voda με 17 ευρώ και θα βάλω μέσα σε ένα 5G router την καρτα 

5 minutes ago, Nickchris36 said:

Τιποτα.

Φριτου γκοου το ανλιμιτεμτ με 15 ευρω καρτα και παιζω μπαλα

Και ενα συμβολαιο βφ ανλιμιτιντ που επισης ειμαι ευχαριστημενος στη περιοχη.

Η σταθερη κοπηκε.

Αν δε φερουν οπτικη δε ξανακανω και εννοειται με καλη τιμη αν εχει τιμες στο θεο οπως τωρα δεν παω οτε.

Μαλλον θ παω στις αλλες 2 οταν ερθει οπτικη και στη σταθερη.

Καλά θα κάνεις 

1 minute ago, Gv2008 said:

Όχι Μέθανα είμαι. Vf και nova δεν έχουν κάλυψη στα FWA τους αλλά με το κινητό έχω πάντα 100 mbps +. Θα κάνω ένα συμβόλαιο στη voda με 17 ευρώ και θα βάλω μέσα σε ένα 5G router την καρτα 

Καλά θα κάνεις 

👌👍

Καλησπέρα στην παρέα, νέος συνδρομητής κοτε σε σταθερό και κινητό συμβόλαιο, θέλω να τα σπάσω τα συμβόλαια και για τα δύο, βλέπω ότι για το σταθερό είναι 50 ευρώ αν φύγω μέσα στο δίμηνο, για το κινητό δεν έχω βγάλει άκρη, ξέρουμε πόσο είναι το πέναλτυ;

1 hour ago, dimtz said:

Καλησπέρα στην παρέα, νέος συνδρομητής κοτε σε σταθερό και κινητό συμβόλαιο, θέλω να τα σπάσω τα συμβόλαια και για τα δύο, βλέπω ότι για το σταθερό είναι 50 ευρώ αν φύγω μέσα στο δίμηνο, για το κινητό δεν έχω βγάλει άκρη, ξέρουμε πόσο είναι το πέναλτυ;

Στην σύμβαση που παραλαβές το αναγράφει. Ακριβώς τα ίδια πινακάκια υπάρχουν και στο σταθερό και στο κινητό. 

1 hour ago, dimtz said:

Γιατί αν επιτρέπεται;;;;και τι τιμές τα έχεις πάρει;;;;

21 minutes ago, CaptainNickGR said:

Στην σύμβαση που παραλαβές το αναγράφει. Ακριβώς τα ίδια πινακάκια υπάρχουν και στο σταθερό και στο κινητό. 

Το σταθερό το βρίσκω μέσα από την εφαρμογή, το κινητό δεν το βρίσκω, γίνεται από κάπου αλλού;

Σταθερο χάλια μαύρα, δεν υπάρχει λόγος να δίνω περισσότερα για τα ίδια αποτελέσματα 

Με το κινητό δεν έχω θέμα 

15 minutes ago, aektzhs 1 said:
Edited by dimtz

14 ώρες πριν, dimtz said:

Το σταθερό το βρίσκω μέσα από την εφαρμογή, το κινητό δεν το βρίσκω, γίνεται από κάπου αλλού;

Σταθερο χάλια μαύρα, δεν υπάρχει λόγος να δίνω περισσότερα για τα ίδια αποτελέσματα 

Με το κινητό δεν έχω θέμα 

Για σημείο αναφοράς, το μέγιστο τέλος πρόωρης διακοπής είναι:

• 2 πάγια εντός των 2 πρώτων μηνών
  • το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων για το υπόλοιπο διάστημα

στο παραπάνω προστίθεται οποιαδήποτε μη αποσβεσθείσα επιδότηση έχεις τυχόν λάβει

Ωραία, κάτι τελευταίο, λήγει η προθεσμία πληρωμής ( για το κινητό) 30 του μηνός , πότε θα μπει φραγή αν δεν το πληρώσω;

15 minutes ago, dimtz said:

Ωραία, κάτι τελευταίο, λήγει η προθεσμία πληρωμής ( για το κινητό) 30 του μηνός , πότε θα μπει φραγή αν δεν το πληρώσω;

Παλιά θυμάμαι έληγε ο πρώτος λογαριασμός, ερχόταν ο δεύτερος και όταν άφηνες να λήξει και ο δεύτερος τότε σου έκοβαν την σύνδεση. Δηλαδή έπρεπε να αφήσεις να λήξει και ο δεύτερος για να έχεις πρόβλημα. Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό.

Redmi By Xiaomi

54 minutes ago, Panos1987 said:

Πότε μπορώ να ζητήσω την μετατροπή της σύνδεσης σε καρτοκινητο αν αυτή λήγει στις 30/11?

Σήμερα 🙂

Με κάλεσαν το πρωί τελικά... 

Μου είπαν ότι σε περίπτωση που κανω την μετατροπή σε καρτοκινητα δεν μπορώ να κάνω κάτι για 3 μήνες (για συμβόλαιο πάλι για κόσμοτε). 

Δεν μπορώ να κάνω φορητοτητα σε άλλη εταιρία όμως μετά την μετατροπή σε καρτοκινητο? 

Edited by Panos1987

1 ώρα πριν, Panos1987 said:

Μου είπαν ότι σε περίπτωση που κανω την μετατροπή σε καρτοκινητα δεν μπορώ να κάνω κάτι για 3 μήνες (για συμβόλαιο πάλι για κόσμοτε). 

Δεν μπορώ να κάνω φορητοτητα σε άλλη εταιρία όμως μετά την μετατροπή σε καρτοκινητο? 

Προφανώς και μπορείς.

مفاجأة

1 ώρα πριν, Panos1987 said:

Δεν είμαι σίγουρος,αλλά δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Πάντως αν όντως θέλεις να πας σε καρτοκινητό για να πάρεις προσφορά για συμβόλαιο σε συμφέρει να πας ως καρτοκινητό στον ανταγωνισμό και να κάνεις την αίτηση σήμερα και όλας. Σίγουρα θα σε πάρουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά και εκεί μπορείς να τους πεις πως οποιαδήποτε τιμή θέλεις για παράδειγμα έχω τα πάντα απεριόριστα με 18 ευρώ

3 ώρες πριν, Panos1987 said:

Ισχύει αυτό. 3 μήνες μόνο φορητότητα μπορείς 

35 minutes ago, paanos said:

Ισχύει αυτό. 3 μήνες μόνο φορητότητα μπορείς 

Αν όμως κάνει φορητότητα σε καρτοκινητό άλλης εταιρίας για παράδειγμα και επιστρέψει σε διάστημα εντός του τριμήνου, πάλι θα έχει πρόβλημα;

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

29 minutes ago, jimmis11 said:

Αν όμως κάνει φορητότητα σε καρτοκινητό άλλης εταιρίας για παράδειγμα και επιστρέψει σε διάστημα εντός του τριμήνου, πάλι θα έχει πρόβλημα;

Όχι κανένα