Nickchris36 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 (edited) 28 minutes ago, Gv2008 said: Τραγικοί. Είναι αυτό 50αρα ας πούμε; Φυγε ανθρωπε μου να σωθεις.. Κοψιμο μαχαιρι Και καταγγελια φυσικα. Υγ:νοντα ονλι Edited November 15, 2025 by Nickchris36 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 1 minute ago, elkons said: Έλεγξε την καλωδίωση. Αφού στο APP υπάρχει έλεγχος βλάβης, κάνεις έτσι αίτημα, δίνει και απεριόριστα GB σε κινητό της επιλογής σου στο COSMOTE ID σου. Έχω κάνει πάρα πολλά αιτήματα, έρχεται ο τεχνικός και φεύγει. Την τελευταία φορά δήλωσε ανεφικτοτητα αλλά δνε με αφήνουν να το κόψω. Η καλωδίωση άλλαξε όλη πριν από 1 μήνα Just now, Nickchris36 said: Φυγε ανθρωπε μου να σωθεις.. Κοψιμο μαχαιρι Ξεσπαθώνεις εσύ όταν αφορά ΟΤΕ και καλά κάνεις. Θα βάλω 5G router nova ή vf με ένα συμβόλαιο απεριόριστα που βαράνε 100αρια στο χωριό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 (edited) 2 minutes ago, Gv2008 said: Έχω κάνει πάρα πολλά αιτήματα, έρχεται ο τεχνικός και φεύγει. Την τελευταία φορά δήλωσε ανεφικτοτητα αλλά δνε με αφήνουν να το κόψω. Η καλωδίωση άλλαξε όλη πριν από 1 μήνα Ξεσπαθώνεις εσύ όταν αφορά ΟΤΕ και καλά κάνεις. Θα βάλω 5G router nova ή vf με ένα συμβόλαιο απεριόριστα που βαράνε 100αρια στο χωριό Να βαλεις οτι ειναι καλυτερο στη περιοχη σου και σε εξυπηρετει. Ολες τις κραζω Και γω ειχα τελεκομ σταθερη και καλα vdsl και την εκοψα.. Κανε κιουβιπ αν παιζει καλα εκει και κανε το χοτ σποτ Εγω εχω f2go και κανω χοτσποτ σπιτι.σωθηκα. Αν δεν εχουν οπτικη εκει καντο Edited November 15, 2025 by Nickchris36 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 Just now, Nickchris36 said: Να βαλεις οτι ειναι καλυτερο στη περιοχη σου και σε εξυπηρετει. Ολες τις κραζω Και γω ειχα τελεκομ σταθερη και καλα vdsl και την εκοψα.. Τώρα τι έχεις στο σπίτι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 1 minute ago, Gv2008 said: Τώρα τι έχεις στο σπίτι; Τιποτα. Φριτου γκοου το ανλιμιτεμτ με 15 ευρω καρτα και παιζω μπαλα Και ενα συμβολαιο βφ ανλιμιτιντ που επισης ειμαι ευχαριστημενος στη περιοχη. Η σταθερη κοπηκε. Αν δε φερουν οπτικη δε ξανακανω και εννοειται με καλη τιμη αν εχει τιμες στο θεο οπως τωρα δεν παω οτε. Μαλλον θ παω στις αλλες 2 οταν ερθει οπτικη και στη σταθερη. 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 4 minutes ago, Gv2008 said: Έχω κάνει πάρα πολλά αιτήματα, έρχεται ο τεχνικός και φεύγει. Την τελευταία φορά δήλωσε ανεφικτοτητα αλλά δνε με αφήνουν να το κόψω. Η καλωδίωση άλλαξε όλη πριν από 1 μήνα Ξεσπαθώνεις εσύ όταν αφορά ΟΤΕ και καλά κάνεις. Θα βάλω 5G router nova ή vf με ένα συμβόλαιο απεριόριστα που βαράνε 100αρια στο χωριό Νόμιζα είσαι στον Πειραιά. Χωριό λοιπόν, FWA καλύτερα βάλε το NOVA 5G Home Internet γιατί έχει κόφτη στο 1TB. Μακριά από τον χαλκό, το ίδιο θα πιάνει σε όλες. Προφανώς δεν μπορεί τίποτα παραπάνω να κάνει, δεν είναι αιώνιος. Θυμάμαι είχες FWA μετά το έκοψες έχω μπερδευτεί τόσα που έχεις αλλάξει 🥲 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 3 minutes ago, elkons said: Νόμιζα είσαι στον Πειραιά. Χωριό λοιπόν, FWA καλύτερα βάλε το NOVA 5G Home Internet γιατί έχει κόφτη στο 1TB. Μακριά από τον χαλκό, το ίδιο θα πιάνει σε όλες. Προφανώς δεν μπορεί τίποτα παραπάνω να κάνει, δεν είναι αιώνιος. Θυμάμαι είχες FWA μετά το έκοψες έχω μπερδευτεί τόσα που έχεις αλλάξει 🥲 Όχι Μέθανα είμαι. Vf και nova δεν έχουν κάλυψη στα FWA τους αλλά με το κινητό έχω πάντα 100 mbps +. Θα κάνω ένα συμβόλαιο στη voda με 17 ευρώ και θα βάλω μέσα σε ένα 5G router την καρτα 5 minutes ago, Nickchris36 said: Τιποτα. Φριτου γκοου το ανλιμιτεμτ με 15 ευρω καρτα και παιζω μπαλα Και ενα συμβολαιο βφ ανλιμιτιντ που επισης ειμαι ευχαριστημενος στη περιοχη. Η σταθερη κοπηκε. Αν δε φερουν οπτικη δε ξανακανω και εννοειται με καλη τιμη αν εχει τιμες στο θεο οπως τωρα δεν παω οτε. Μαλλον θ παω στις αλλες 2 οταν ερθει οπτικη και στη σταθερη. Καλά θα κάνεις 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 1 minute ago, Gv2008 said: Όχι Μέθανα είμαι. Vf και nova δεν έχουν κάλυψη στα FWA τους αλλά με το κινητό έχω πάντα 100 mbps +. Θα κάνω ένα συμβόλαιο στη voda με 17 ευρώ και θα βάλω μέσα σε ένα 5G router την καρτα Καλά θα κάνεις 👌👍 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 Καλησπέρα στην παρέα, νέος συνδρομητής κοτε σε σταθερό και κινητό συμβόλαιο, θέλω να τα σπάσω τα συμβόλαια και για τα δύο, βλέπω ότι για το σταθερό είναι 50 ευρώ αν φύγω μέσα στο δίμηνο, για το κινητό δεν έχω βγάλει άκρη, ξέρουμε πόσο είναι το πέναλτυ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 1 hour ago, dimtz said: Καλησπέρα στην παρέα, νέος συνδρομητής κοτε σε σταθερό και κινητό συμβόλαιο, θέλω να τα σπάσω τα συμβόλαια και για τα δύο, βλέπω ότι για το σταθερό είναι 50 ευρώ αν φύγω μέσα στο δίμηνο, για το κινητό δεν έχω βγάλει άκρη, ξέρουμε πόσο είναι το πέναλτυ; Στην σύμβαση που παραλαβές το αναγράφει. Ακριβώς τα ίδια πινακάκια υπάρχουν και στο σταθερό και στο κινητό. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 1 hour ago, dimtz said: Καλησπέρα στην παρέα, νέος συνδρομητής κοτε σε σταθερό και κινητό συμβόλαιο, θέλω να τα σπάσω τα συμβόλαια και για τα δύο, βλέπω ότι για το σταθερό είναι 50 ευρώ αν φύγω μέσα στο δίμηνο, για το κινητό δεν έχω βγάλει άκρη, ξέρουμε πόσο είναι το πέναλτυ; Γιατί αν επιτρέπεται;;;;και τι τιμές τα έχεις πάρει;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2025 (edited) 21 minutes ago, CaptainNickGR said: Στην σύμβαση που παραλαβές το αναγράφει. Ακριβώς τα ίδια πινακάκια υπάρχουν και στο σταθερό και στο κινητό. Το σταθερό το βρίσκω μέσα από την εφαρμογή, το κινητό δεν το βρίσκω, γίνεται από κάπου αλλού; Σταθερο χάλια μαύρα, δεν υπάρχει λόγος να δίνω περισσότερα για τα ίδια αποτελέσματα Με το κινητό δεν έχω θέμα 15 minutes ago, aektzhs 1 said: Edited November 17, 2025 by dimtz 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 14 ώρες πριν, dimtz said: Το σταθερό το βρίσκω μέσα από την εφαρμογή, το κινητό δεν το βρίσκω, γίνεται από κάπου αλλού; Σταθερο χάλια μαύρα, δεν υπάρχει λόγος να δίνω περισσότερα για τα ίδια αποτελέσματα Με το κινητό δεν έχω θέμα Για σημείο αναφοράς, το μέγιστο τέλος πρόωρης διακοπής είναι: 2 πάγια εντός των 2 πρώτων μηνών το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων για το υπόλοιπο διάστημα στο παραπάνω προστίθεται οποιαδήποτε μη αποσβεσθείσα επιδότηση έχεις τυχόν λάβει 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 Ωραία, κάτι τελευταίο, λήγει η προθεσμία πληρωμής ( για το κινητό) 30 του μηνός , πότε θα μπει φραγή αν δεν το πληρώσω; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 15 minutes ago, dimtz said: Ωραία, κάτι τελευταίο, λήγει η προθεσμία πληρωμής ( για το κινητό) 30 του μηνός , πότε θα μπει φραγή αν δεν το πληρώσω; Παλιά θυμάμαι έληγε ο πρώτος λογαριασμός, ερχόταν ο δεύτερος και όταν άφηνες να λήξει και ο δεύτερος τότε σου έκοβαν την σύνδεση. Δηλαδή έπρεπε να αφήσεις να λήξει και ο δεύτερος για να έχεις πρόβλημα. Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό. 4 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 Πλέον 15 μέρες μετά την λήξη του πρώτου στο κόβουν. 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 Πότε μπορώ να ζητήσω την μετατροπή της σύνδεσης σε καρτοκινητο αν αυτή λήγει στις 30/11? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 54 minutes ago, Panos1987 said: Πότε μπορώ να ζητήσω την μετατροπή της σύνδεσης σε καρτοκινητο αν αυτή λήγει στις 30/11? Σήμερα 🙂 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. November 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2025 2 minutes ago, minast said: Σήμερα 🙂 😂Ζήτησα την Πέμπτη και μου είπαν εντός 3 εργάσιμων θα ενημερωθώ αλλά δεν 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos1987 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 (edited) Με κάλεσαν το πρωί τελικά... Μου είπαν ότι σε περίπτωση που κανω την μετατροπή σε καρτοκινητα δεν μπορώ να κάνω κάτι για 3 μήνες (για συμβόλαιο πάλι για κόσμοτε). Δεν μπορώ να κάνω φορητοτητα σε άλλη εταιρία όμως μετά την μετατροπή σε καρτοκινητο? Edited November 19, 2025 by Panos1987 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 1 ώρα πριν, Panos1987 said: Με κάλεσαν το πρωί τελικά... Μου είπαν ότι σε περίπτωση που κανω την μετατροπή σε καρτοκινητα δεν μπορώ να κάνω κάτι για 3 μήνες (για συμβόλαιο πάλι για κόσμοτε). Δεν μπορώ να κάνω φορητοτητα σε άλλη εταιρία όμως μετά την μετατροπή σε καρτοκινητο? Προφανώς και μπορείς. 4 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 1 ώρα πριν, Panos1987 said: Με κάλεσαν το πρωί τελικά... Μου είπαν ότι σε περίπτωση που κανω την μετατροπή σε καρτοκινητα δεν μπορώ να κάνω κάτι για 3 μήνες (για συμβόλαιο πάλι για κόσμοτε). Δεν μπορώ να κάνω φορητοτητα σε άλλη εταιρία όμως μετά την μετατροπή σε καρτοκινητο? Δεν είμαι σίγουρος,αλλά δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Πάντως αν όντως θέλεις να πας σε καρτοκινητό για να πάρεις προσφορά για συμβόλαιο σε συμφέρει να πας ως καρτοκινητό στον ανταγωνισμό και να κάνεις την αίτηση σήμερα και όλας. Σίγουρα θα σε πάρουν τηλέφωνο για αντιπροσφορά και εκεί μπορείς να τους πεις πως οποιαδήποτε τιμή θέλεις για παράδειγμα έχω τα πάντα απεριόριστα με 18 ευρώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 3 ώρες πριν, Panos1987 said: Μου είπαν ότι σε περίπτωση που κανω την μετατροπή σε καρτοκινητα δεν μπορώ να κάνω κάτι για 3 μήνες (για συμβόλαιο πάλι για κόσμοτε). Ισχύει αυτό. 3 μήνες μόνο φορητότητα μπορείς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 35 minutes ago, paanos said: Ισχύει αυτό. 3 μήνες μόνο φορητότητα μπορείς Αν όμως κάνει φορητότητα σε καρτοκινητό άλλης εταιρίας για παράδειγμα και επιστρέψει σε διάστημα εντός του τριμήνου, πάλι θα έχει πρόβλημα; 3 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2025 29 minutes ago, jimmis11 said: Αν όμως κάνει φορητότητα σε καρτοκινητό άλλης εταιρίας για παράδειγμα και επιστρέψει σε διάστημα εντός του τριμήνου, πάλι θα έχει πρόβλημα; Όχι κανένα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts