evang.t Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) Να τους βλέπαμε αν δεν είχαν τόσο φάσμα… Edited 11 Μαρτίου by evang.t 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, mixtri said: - πολλές φορές αρκετά μικρότερη από τα όρια - για να πετύχουν καλύτερο SINR και χάνουν κάλυψη... Αν ήταν πιο δυνατά πάντως θα χε λύσει αρκετά προβλήματα με τη κάλυψη, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους. Η εικόνα είναι ενδεικτική σε κεραία κοντινή μου. Εννοείται δεν ισχύει παντού. Edited 11 Μαρτίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) 1 hour ago, evang.t said: Να τους βλέπαμε αν δεν είχαν τόσο φάσμα… Η δημοπρασία ή όπως λέγεται, για το φάσμα κάθε πότε γίνεται; Edited 11 Μαρτίου by CaptainNickGR 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 11 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 2 ώρες πριν, evang.t said: Να τους βλέπαμε αν δεν είχαν τόσο φάσμα… Έχουν τεράστια πελατειακή βάση. Άρα νομίζω ότι είναι οκ να έχουν περισσότερα φάσμα. Και το πληρώνουν αδρά. 1 ώρα πριν, elkons said: Αν ήταν πιο δυνατά πάντως θα χε λύσει αρκετά προβλήματα με τη κάλυψη, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους. Η εικόνα είναι ενδεικτική σε κεραία κοντινή μου. Εννοείται δεν ισχύει παντού. Παντού χαμηλά παίζουν. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 2 ώρες πριν, evang.t said: Να τους βλέπαμε αν δεν είχαν τόσο φάσμα… Ε καλά δε τους έκαναν δώρο το φάσμα. 5 minutes ago, mixtri said: Παντού χαμηλά παίζουν. Στις κεραίες που βρίσκονται σε κτήρια κυρίως θα έλεγα. Σε υψώματα/λόφους δεν πιστεύω να είναι πιο κάτω. Πρέπει να ανεβάσουν όμως, απορώ γιατί φοβούνται ενώ πίεσαν για τη τροποποίηση του νόμου και μετάβαση στα ευρωπαϊκά όρια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 6 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Η δημοπρασία ή όπως λέγεται, για το φάσμα κάθε πότε γίνεται; Δεν είναι ενιαία για όλο το φάσμα. Σύντομα λήγουν τα 900 και 1800 MHz, οπότε και θα γίνει νέα δημοπρασία, και νομίζω οι περισσότερες από τις άλλες συχνότητες λήγουν σε καμιά 10ετία. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Έχω παρατηρήσει πως όταν πάω σε ένα συγκεκριμένο μέρος της πόλης και αλλάζω στο κινητό μου δεδομένα από vf σε cosmote , δεν μπαίνει στο ίντερνετ. Δηλαδή δεν βγάζει καν σημα 2g/4g/5g. Μόνο τις μπάρες του σήματος. Πρέπει να ξανά κάνω την διαδικασία για να επανέλθει. Και το κάνει πάντα. Επίσης σε εκείνο το σημείο απενεργοποιήθηκε η κεραία που υπήρχε και πιάνει από μακριά SA 700. Γιατί το κάνει αυτό; 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 44 minutes ago, doganos said: Έχω παρατηρήσει πως όταν πάω σε ένα συγκεκριμένο μέρος της πόλης και αλλάζω στο κινητό μου δεδομένα από vf σε cosmote , δεν μπαίνει στο ίντερνετ. Δηλαδή δεν βγάζει καν σημα 2g/4g/5g. Μόνο τις μπάρες του σήματος. Πρέπει να ξανά κάνω την διαδικασία για να επανέλθει. Και το κάνει πάντα. Επίσης σε εκείνο το σημείο απενεργοποιήθηκε η κεραία που υπήρχε και πιάνει από μακριά SA 700. Γιατί το κάνει αυτό; Και εγώ τελευταία έχω παρατήσει πολλά προβλήματα με Cosmote και αναγκάζομαι να παίρνω 2 κινητά μαζί μου όπου παω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 11 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Στην τελευταία έκδοση iOS έχω θέματα με διαφορετικά δίκτυα σε κλήσεις και δεδομένα. Με reset network settings έστρωσε. Δε ξέρω τι φάση η Apple 🥲 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου (edited) https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/ioanina/asfalistika-metra-gia-keraia-kinitis-tilefonias-stin-anatoli-ioanninon/ Edited 12 Μαρτίου by cocu 3 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου (edited) On 6/3/2026 at 5:09 ΜΜ, Dimitris_15 said: Αυτά τα προβλήματα υπάρχουν και σε android κινητά δηλαδή αν έχω NOVA Q και κοσμοτε(με φορητότητα από vodafone δηλαδή θα πάω να κάνω σήμερα φορητότητα στην cosmote) θα μου κάνει ζημιά στην NOVA σε Samsung Galaxy A15 4G Αλήθεια υπάρχουν τέτοια θέματα όταν χρησιμοποιεί κάποιος δύο κάρτες sim στο τηλέφωνο; Πως μπορεί να επηρεάζει η μία κάρτα την άλλη; Προφανώς θα είναι θέμα συσκευής (hardware)... Εγώ προσωπικά έχω μία Cosmote (συμβόλαιο-κύρια) και μία CU στην δεύτερη υποδοχή και δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Βέβαια τα δεδομένα της Vodafone τα χρησιμοποιώ ελάχιστα, καθώς με την Cosmote καλύπτομαι σχεδόν παντού, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων... Edited 13 Μαρτίου by jimmis11 3 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 6 ώρες πριν, cocu said: https://www.ertnews.gr/perifereiakoi-stathmoi/ioanina/asfalistika-metra-gia-keraia-kinitis-tilefonias-stin-anatoli-ioanninon/ Vodafone nova είναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Με την ενεργοποίηση Ν78 σε Λιγκιάδες παρατήρησα το εξής: Τα πρωινά έχει download 400-500, κι απ το μεσημέρι και μετά πάνω από 50 δεν πάει. Επίσης στην κεραία στο Χατζηκώστα με Ν1, σαν να έγινε αποσυμφόρηση στο δίκτυο και βαράει 200ρια τώρα, ενώ πριν πάνω από 60 δεν πήγαινε. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 58 minutes ago, katsiletra said: Με την ενεργοποίηση Ν78 σε Λιγκιάδες παρατήρησα το εξής: Τα πρωινά έχει download 400-500, κι απ το μεσημέρι και μετά πάνω από 50 δεν πάει. Επίσης στην κεραία στο Χατζηκώστα με Ν1, σαν να έγινε αποσυμφόρηση στο δίκτυο και βαράει 200ρια τώρα, ενώ πριν πάνω από 60 δεν πήγαινε. Ίσως ανάλογα το PCI. Εχτές το βράδυ πανω στο χωριό εδινε 700Mbps. Επιτέλους δε σέρνεται σα τη σαύρα. 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 16 minutes ago, elkons said: Ίσως ανάλογα το PCI. Εχτές το βράδυ πανω στο χωριό εδινε 700Mbps. Επιτέλους δε σέρνεται σα τη σαύρα. PCI 278 πιάνω. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 13 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 1 hour ago, elkons said: Ίσως ανάλογα το PCI. Εχτές το βράδυ πανω στο χωριό εδινε 700Mbps. Επιτέλους δε σέρνεται σα τη σαύρα. 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 4 minutes ago, mixtri said: Αμα σου πω αυτό σκεφτόμουν όσο το έγραφα.. Αθάνατη ελληνική τηλεόραση. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου (edited) Μπήκε Ν78 και στην 101101 στις Συκιές. Σε nr η μέτρηση δίπλα στη κεραία σχεδόν. https://www.speedtest.net/my-result/a/11488502717 Edited 13 Μαρτίου by VasilisSam 11 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Βέροια σε μια ταβέρνα... 12 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) Καυτατζόγλειο στάδιο, ημίχρονο αγώνα Ηρακλή: Και μια μέτρηση πριν το ημίχρονο. Edited 14 Μαρτίου by rob21 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Κλείδωσαν τα carrier bundles στο iOS 26.4Beta4. Έδωσαν άραγε standalone στο ρολόι, ή όχι ακόμα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 2 ώρες πριν, georgemv said: Έδωσαν άραγε standalone στο ρολόι, ή όχι ακόμα; Όχι ακόμα. Ο περιορισμός της Cosmote είναι σε επίπεδο IMS / Provisioning, όχι θέμα iOS 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 8 minutes ago, paanos said: Όχι ακόμα. Ο περιορισμός της Cosmote είναι σε επίπεδο IMS / Provisioning, όχι θέμα iOS Πάντως τα MultiSIM έχουν κανονικά 5G πλέον 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 10 ώρες πριν, Antonio21 said: Βέροια σε μια ταβέρνα... Ταβέρνα στην ανηφόρα για το νοσοκομείο ή στην Πιερίων; 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 13 ώρες πριν, georgemv said: Κλείδωσαν τα carrier bundles στο iOS 26.4Beta4. Έδωσαν άραγε standalone στο ρολόι, ή όχι ακόμα; τελος του μηνα το 5g στα apple watch 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts