Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 minutes ago, elkons said:

Επιτέλους. 

Πρίν την αναβάθμιση να φανταστώ την είχαν κλείσει ή γύρισες το μεσημέρι και τη βρήκες έτσι;

@VasilisSam Άραγε τι να έκαναν την άλλη κεραία που ξήλωσαν..

Χαχαχαχαχα φαντάσου να την κατέβασαν λίγο πιο κάτω, μην ξοδεύουμε εξοπλισμούς μία γειτονιά είμαστε 😂

18 minutes ago, elkons said:

Πρίν την αναβάθμιση να φανταστώ την είχαν κλείσει ή γύρισες το μεσημέρι και τη βρήκες έτσι;

Το μεσημέρι την έκλεισαν κατα τη μία και κατα τις 4:30 συνδέθηκα στην καινούργια

11 minutes ago, VasilisSam said:

Χαχαχαχαχα φαντάσου να την κατέβασαν λίγο πιο κάτω, μην ξοδεύουμε εξοπλισμούς μία γειτονιά είμαστε 😂

Την έχουν αφήσει και αυτήν εκεί από ότι έχω καταλάβει! Εκτός αν είναι bug του netmonster πάντως όταν το είχα πρωτοδεί έπαιζε σε nsa με n1 και δύο b3 μία της 101015 και μία της παλιάς 1015. Τώρα δεν με συνδέει με την παλια καθόλου. Άκυρο μόλις με σύνδεσε,  επισυνάπτω speedtest και με nsa.

Screenshot_20260217_192026_NetMonster.jpg

Screenshot_20260217_191927_Speedtest.jpg

Screenshot_20260217_191819_NetMonster.jpg

Edited by spoukos

1 hour ago, spoukos said:

Το μεσημέρι την έκλεισαν κατα τη μία και κατα τις 4:30 συνδέθηκα στην καινούργια

Την έχουν αφήσει και αυτήν εκεί από ότι έχω καταλάβει! Εκτός αν είναι bug του netmonster πάντως όταν το είχα πρωτοδεί έπαιζε σε nsa με n1 και δύο b3 μία της 101015 και μία της παλιάς 1015. Τώρα δεν με συνδέει με την παλια καθόλου. Άκυρο μόλις με σύνδεσε,  επισυνάπτω speedtest και με nsa.

Screenshot_20260217_192026_NetMonster.jpg

Screenshot_20260217_191927_Speedtest.jpg

Screenshot_20260217_191819_NetMonster.jpg

Τι εννοείς με τη παλιά B3 αφού κάνει CA.

35 minutes ago, VasilisSam said:

Δεν νομίζω να ακούμπησαν καν τον εξοπλισμό.. θα άνοιξαν δεύτερη B3 και N1 και μέχρι εκεί ως συνήθως.

Ειχε τη δυνατότητα για Ν1 η παλιά; 

Hlias.

7 minutes ago, elkons said:

Τι εννοείς με τη παλιά B3 αφού κάνει CA.

Ειχε τη δυνατότητα για Ν1 η παλιά; 

Όχι δεν είχε, απλά μόλις αλλάζουν το enb δίνουν N1 δεν είναι ολική αναβάθμιση.

3 minutes ago, VasilisSam said:

Όχι δεν είχε, απλά μόλις αλλάζουν το enb δίνουν N1 δεν είναι ολική αναβάθμιση.

Αυτό άραγε γίνεται σε micro?

Έχει αφήσει στα Γιάννενα στην Αβερωφ, έχει 4G+ κάνει δηλαδή στο LTE CA αλλά δε κάνει EN-DC ούτε εκπέμπει Ν1. 4ψηφιο eNb.

Κρίμα γιατί στο σημείο με 5G SA έχει Ν78 αν είσαι σε NSA πέφτει 4G+.

Edited by elkons

Hlias.

2 minutes ago, elkons said:

Αυτό άραγε γίνεται σε micro?

Ναι, Θεσσαλονίκη σε μία μέρα άλλαξαν όλα τα enb στα micro και τσουπ N1.

Απορώ γιατί άφησαν την άλλη στο κέντρο των Ιωαννίνων.. η μοναδική 4G.

Hlias.

3 minutes ago, elkons said:

Απορώ γιατί άφησαν την άλλη στο κέντρο των Ιωαννίνων.. η μοναδική 4G.

Μη μου πεις λες για το micro στο ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς; Πολύ κεντρικό σημείο. 

1 minute ago, evang.t said:

Μη μου πεις λες για το micro στο ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς; Πολύ κεντρικό σημείο. 

Ναι αυτό λεω. Μόνο αυτό είναι 4G Β3,Β7,B20. 

Αν είσαι σε SA μπαίνει Ν78 από ΟΤΕ αρκετά δυνατό σήμα, το micro κάνει τη ζημιά αν δεν ανοίξει 5G.

1 ώρα πριν, spoukos said:

Αφού βρίσκεσαι κοντά, βλέπεις κάτι διαφορετικό στη σκεπή που βρίσκεται η κεραία;

Hlias.

5 minutes ago, elkons said:

Ναι αυτό λεω. Μόνο αυτό είναι 4G Β3,Β7,B20. 

Αν είσαι σε SA μπαίνει Ν78 από ΟΤΕ αρκετά δυνατό σήμα, το micro κάνει τη ζημιά αν δεν ανοίξει 5G.

Και οι άλλες Έτσι παίζουν.
Έχουν ένα micro Β7+Ν1 απέναντι, στο εστιατόριο Θαμων(εξαιρετικό) και κάνει en-dc με n78 από τον ΟΤΕ. 

2 minutes ago, evang.t said:

Και οι άλλες Έτσι παίζουν.
Έχουν ένα micro Β7+Ν1 απέναντι, στο εστιατόριο Θαμων(εξαιρετικό) και κάνει en-dc με n78 από τον ΟΤΕ. 

Ναι το ξέρω, μια χαρά ευτυχώς κάνει EN-DC. Και η Cosmote στην Αβέρωφ N1 να ανοίξει και κάνει ENDC Ν78 στο σημείο θα είναι μια χαρά. Τώρα γιατί το άφησε έτσι δεν ξέρω.

Hlias.

Καλησπερα στην παρεα νεο μελος εδω στο νημα και εχω το εξης προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια εχω το s24 ultra σαν συσκευη βασικα στην οικογενεια μου εχω 2 συσκευες s24 ultra η δικια μου συσκευη μεχρι πριν λιγες εβδομαδες που ειχα whats up καρτοκινητο το οποιο καποιες φορες μεσα στην ημερα επιανε 5g+ (sa) οχι σταθερο επαιζε με nsa γιατι το παρακολουθουσα μεσω του κινητου(κατασταση καρτας sim) το ιδιο και στην
δευτερη συσκευη που ειναι gigamax unlimited επαιζε με δεν με ενοχλουσε αυτο λεω μπορει να ειναι η περιοχη...το προβλημα ομως ξεκινησε απο τοτε που δεχτηκα μια πολυ καλη προσφορα απο την cosmote να μετατρεψω το whats up σε unlimited και την δεχτηκα μολις εγινε αλλαγη χωρις να αλλαξω καρτα sim μου κλειδωσε το nsa...δεν αλλαζει με τιποτα στο ιδιο σημειο το ενα s24 ultra πιανει sa αλλα μετα απο λιγο το χανει το δικο μου τιποτα κολλημενο εκει....στο μεταξυ οταν ενεργοποιηθηκε το unlimited επρεπε να ξαναστειλω στο 1333 5g wificall και τα σχετικα...τι λετε να κανω θα βοηθησει μια αλλαγη sim η να μεινω εκει που ειμαι...

3 minutes ago, MAFAdo said:
Καλησπερα στην παρεα νεο μελος εδω στο νημα και εχω το εξης προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια εχω το s24 ultra σαν συσκευη βασικα στην οικογενεια μου εχω 2 συσκευες s24 ultra η δικια μου συσκευη μεχρι πριν λιγες εβδομαδες που ειχα whats up καρτοκινητο το οποιο καποιες φορες μεσα στην ημερα επιανε 5g+ (sa) οχι σταθερο επαιζε με nsa γιατι το παρακολουθουσα μεσω του κινητου(κατασταση καρτας sim) το ιδιο και στην
δευτερη συσκευη που ειναι gigamax unlimited επαιζε με δεν με ενοχλουσε αυτο λεω μπορει να ειναι η περιοχη...το προβλημα ομως ξεκινησε απο τοτε που δεχτηκα μια πολυ καλη προσφορα απο την cosmote να μετατρεψω το whats up σε unlimited και την δεχτηκα μολις εγινε αλλαγη χωρις να αλλαξω καρτα sim μου κλειδωσε το nsa...δεν αλλαζει με τιποτα στο ιδιο σημειο το ενα s24 ultra πιανει sa αλλα μετα απο λιγο το χανει το δικο μου τιποτα κολλημενο εκει....στο μεταξυ οταν ενεργοποιηθηκε το unlimited επρεπε να ξαναστειλω στο 1333 5g wificall και τα σχετικα...τι λετε να κανω θα βοηθησει μια αλλαγη sim η να μεινω εκει που ειμαι...

Κλασική περίπτωση όταν αλλάζεις πρόγραμμα. Θα πρέπει να πάρεις στην τεχνική υποστόριξη και να επιμήνεις να το δηλώσουν βλάβη στο τεχνικό τμήμα. Μπορεί να αρνηθούν εσύ να επιμήνεις! Θα το δούνε εσωτερικά και θα σου ανοίξουν το SA.

Επέστρεψε η "ζωή" στο CellMapper. Ας ελπισουμε ότι δε θα τα καταστρέψει. Στο παρελθόν είχε κάνει μπόλικη δουλειά μετά δεν ξέρω τι τον έπιασε και βανδαλιζε τον χάρτη. 

Hlias.

7 ώρες πριν, Cris4524 said:

Κλασική περίπτωση όταν αλλάζεις πρόγραμμα. Θα πρέπει να πάρεις στην τεχνική υποστόριξη και να επιμήνεις να το δηλώσουν βλάβη στο τεχνικό τμήμα. Μπορεί να αρνηθούν εσύ να επιμήνεις! Θα το δούνε εσωτερικά και θα σου ανοίξουν το SA.

Βεβαιώσου ότι η Cosmote SIM είναι στην θέση κάρτας 1, στείλε 5G στο 1333 και κάνε reboot. Αν είναι η κάρτα cosmote στην θέση 2 πρέπει να ανοίξουν το SA από το τεχνικό τμήμα.

23 ώρες πριν, Cris4524 said:

Φιλε με εσωσες το εκανε εχτες πρωτα επεσα σε εναν αστα να πανε εκπροσωπο μου ειπε να στειλω μνμ end wificall end 5g να τα απενεργοποιησω και μετα να τα ενεργοποιησω του λεω ενταξει μετα απο μια ωρα ξαναπηρα και αλλος εκπροσωπος του ειπα να το  δηλωσει βλαβη και σημερα το πρωι με καλουν σχετικα νευριασμενη φωνη η εκπροσωπος μου ειπε να το κανω μια επανεκκινηση και οτι φτιαχτηκε....το εκανα και το αφησα για λιγο και οντως ξεμπλοκαριστηκε δεν ειναι κολλημενο καποιες φορες πιανω καποιες φορες παλι με nsa δεν πειραζει ετσι το ειχα και οταν ημουν whats up....σε ευχαριστω

15 ώρες πριν, georgemv said:

Βεβαιώσου ότι η Cosmote SIM είναι στην θέση κάρτας 1, στείλε 5G στο 1333 και κάνε reboot. Αν είναι η κάρτα cosmote στην θέση 2 πρέπει να ανοίξουν το SA από το τεχνικό τμήμα.

Φιλε μου παντα στην θεση 1 την εχω την καρτα μου....σε ευχαριστω πολυ και εσενα για την βοηθεια σου...

Ανάκληση για την κεραία στη Νέα Αγχίαλο! Πολύ ωραία...

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/Ψ9Θ5639-ΘΦ4

Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

ECE undergraduate student

4 minutes ago, marios239 said:

Δε μου τ φέρνουν εδώ 😅

Hlias.

4 ώρες πριν, marios239 said:

Ο λόγος; 

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

33 minutes ago, mixtri said:

Ο λόγος; 

Την απόφαση Α97/2026 του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (Αρ. πρωτ. ΕΕΤΤ

6753/17.2.2026) με την οποία ακυρώνει την υπ’ αρίθμ. 51240/18.07.2024

Απόφαση της ΕΕΤΤ «Χορήγηση, στην Εταιρεία “Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών

της Ελλάδος Α.Ε. (ΟΤΕ Α.Ε.)” Άδειας Κατασκευής Κεραίας, σύμφωνα με το

άρθρο 22 του ν.4635/2019, στη Θέση N.ACHIALOS (1402608).»

9 ώρες πριν, TakeOverNet said:

Την απόφαση Α97/2026 του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (Αρ. πρωτ. ΕΕΤΤ

6753/17.2.2026) με την οποία ακυρώνει την υπ’ αρίθμ. 51240/18.07.2024

Απόφαση της ΕΕΤΤ «Χορήγηση, στην Εταιρεία “Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών

της Ελλάδος Α.Ε. (ΟΤΕ Α.Ε.)” Άδειας Κατασκευής Κεραίας, σύμφωνα με το

άρθρο 22 του ν.4635/2019, στη Θέση N.ACHIALOS (1402608).»

Ναι δε μπορώ να δω την απόφαση. Καλύτερα. Να μείνει σταθερή η πίεση σημερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

3 ώρες πριν, mixtri said:

Ναι δε μπορώ να δω την απόφαση. Καλύτερα. Να μείνει σταθερή η πίεση σημερα.

Δεν είναι όλες οι διοικητικές αποφάσεις ελεύθερα δημοσιευμένες online. Πολλές κυκλοφορούν μόνο αν τις ζητήσεις συνήθως από τη γραμματεία του δικαστηρίου. 

Απόφαση Α97/2026:

Α Ακυρωτική απόφαση

97 αύξων αριθμός

Κρίμα τη κεραία, ενώ δε φαίνεται να λείπει κάποιο έγγραφο. Θυμάμαι είχαν ξεσηκωθεί γιατί υπάρχει σε κοντινή απόσταση αρχαιολογικός χώρος. 

Hlias.

6 ώρες πριν, elkons said:

Δεν είναι όλες οι διοικητικές αποφάσεις ελεύθερα δημοσιευμένες online. Πολλές κυκλοφορούν μόνο αν τις ζητήσεις συνήθως από τη γραμματεία του δικαστηρίου. 

Απόφαση Α97/2026:

Α Ακυρωτική απόφαση

97 αύξων αριθμός

Κρίμα τη κεραία, ενώ δε φαίνεται να λείπει κάποιο έγγραφο. Θυμάμαι είχαν ξεσηκωθεί γιατί υπάρχει σε κοντινή απόσταση αρχαιολογικός χώρος. 

Και θα χαλάσουν τα αρχαία; 

[sIGPIC][/sIGPIC]

4 ώρες πριν, mixtri said:

Και θα χαλάσουν τα αρχαία; 

Μάλλον οι αρχαίοι που παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες