skth Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, mixtri said: Δεν έχει Ν78 στην Αργαλαστή. Στην Καμάρα έχεις κάλυψη από τα Αλώνια (νέος σταθμός) και από ΟΤΕ κέντρο (ο ΟΤΕ ίσως σε πιάνει καλύτερα γιατί το πάνελ κοιτάει Βόρεια ακριβώς προς Καμάρα ενώ τα Αλώνια χτυπάνε προς κέντρο Αργαλαστής. Η κεραία της Καλλιθέας καλύπτει το μισό χωριό (βόρεια του σούπερ μάρκετ Ευαγγελινος) αλλά κανένας σταθμός στην περιοχή δεν έχει Ν78 (ακόμη). Μονο Τρικερι και Καλά Νερά. Η Ν28 πρέπει να κάνει καλή δουλειά όμως. Οι ταχύτητες που έχεις είναι εξαιρετικές. Ισως με κατευθυντική προς Βόλο (πιάτο) βγάλω την N78, είναι μακριά και δεν θα είναι "ποιοτικό" το σήμα. Ευχαριστημένος είμαι από τις mobile ταχύτητες μια και ο εδώ χαλκός δεν δινει πάνω από 50Mbps down & 5Mbps up. Αναμένουμε να ανοίξουν τις Ν78. Just now, skth said: Ισως με κατευθυντική προς Βόλο (πιάτο) βγάλω την N78, είναι μακριά και δεν θα είναι "ποιοτικό" το σήμα. Ευχαριστημένος είμαι από τις mobile ταχύτητες μια και ο εδώ χαλκός δεν δινει πάνω από 50Mbps down & 5Mbps up. Αναμένουμε να ανοίξουν τις Ν78. Με την Ν28 (όταν απενεργοποιώ την Ν1) έχω καλύτερο upload παρά download. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 1 hour ago, cu2goup said: Είσαι η Μαρέβα με nick Antonio21 ε; 😂😂 Ναι θα είμαστε δίπλα θα την δω αύριο!! 6 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου (edited) Ενημέρωσα τις φωτογραφίες για 201039 / 1204156 / 804156 / 404156 (MAKEDONIA PALACE) και 141519 / 566076 (ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ). Για το της Ν. Ελβετίας δεν ξέρω αν είναι σωστή η εικονιζόμενη κεραία που ανέβασα (1η στη σειρά), δεν έχω ανοίξει το Cell Mapper από το Android τηλέφωνο συγγενή... Edited 9 Φεβρουαρίου by zurabi_97 7 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 1 hour ago, zurabi_97 said: δεν ξέρω αν είναι σωστή Σωστή είναι, και οι 3 είναι εκεί πάνω, τα κάτω κάτω είναι της κοσμοτε που μπήκαν τελευταία μετά από χρόνια παραπόνων για ανύπαρκτη κάλυψη σε Πυλαία και Πυλαιώτικα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skth Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, skth said: Ισως με κατευθυντική προς Βόλο (πιάτο) βγάλω την N78, είναι μακριά και δεν θα είναι "ποιοτικό" το σήμα. Ευχαριστημένος είμαι από τις mobile ταχύτητες μια και ο εδώ χαλκός δεν δινει πάνω από 50Mbps down & 5Mbps up. Αναμένουμε να ανοίξουν τις Ν78. Στατιστικά ρούτερ. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 9 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, skth said: Ισως με κατευθυντική προς Βόλο (πιάτο) βγάλω την N78, είναι μακριά και δεν θα είναι "ποιοτικό" το σήμα. Ευχαριστημένος είμαι από τις mobile ταχύτητες μια και ο εδώ χαλκός δεν δινει πάνω από 50Mbps down & 5Mbps up. Αναμένουμε να ανοίξουν τις Ν78. Με την Ν28 (όταν απενεργοποιώ την Ν1) έχω καλύτερο upload παρά download. Ναι αλλά το upload μετράει. Το download τι να το κάνεις πια τόσο πολύ 🙂 Ξέρω ότι η κατάσταση με το χαλκό είναι τουλάχιστον τραγική, γείτονας είμαι στην Καμάρα και mobile broadband παίζω. Την έχω μετρήσει όλη την περιοχή. Σε ποιο σημείο της Αργαλαστής μένεις; Καμάρα; 15 minutes ago, skth said: Στατιστικά ρούτερ. Εσωτερικό χώρο το έχεις ε; 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skth Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, mixtri said: Ναι αλλά το upload μετράει. Το download τι να το κάνεις πια τόσο πολύ 🙂 Ξέρω ότι η κατάσταση με το χαλκό είναι τουλάχιστον τραγική, γείτονας είμαι στην Καμάρα και mobile broadband παίζω. Την έχω μετρήσει όλη την περιοχή. Σε ποιο σημείο της Αργαλαστής μένεις; Καμάρα; Εσωτερικό χώρο το έχεις ε; Εσωτερικό το έχω τώρα. Κοντά στην πλατεία ( στο πάρκινγκ μετά τα ΕΛΤΑ). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 9 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, skth said: Εσωτερικό το έχω τώρα. Κοντά στην πλατεία ( στο πάρκινγκ μετά τα ΕΛΤΑ). Κατάλαβα, κοντά στον παλιό «Γιώργο». Εκεί παίζει να έχεις κάλυψη από το νέο σταθμό (προς το 5χ5) ή από ΟΤΕ (εκεί είναι λίγο περίεργο το σημείο γιατί η πλατεία είναι ψηλά και μετά κάνει σκίαση στην κεραία του ΟΤΕ όσο μπαίνεις στον οικισμό). Η κεραία του ΟΤΕ καλύπτει κυρίως μέχρι και την πλατεία. Όσο προχωράς προς το κέντρο υγείας σε πιάνει ο σταθμός της Καλλιθέας. Ο νέος σταθμός ενεργοποιήθηκε αφότου έφυγα και δε ξέρω που ακριβώς καλύπτει αλλά είσαι μέσα 100%. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου On 9/2/2026 at 10:43 ΠΜ, Antonio21 said: Ναι θα είμαστε δίπλα θα την δω αύριο!! Πήρε εξιτήριο εχτές δεν την πρόλαβα.. 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου @VasilisSam Τελικά έμαθες τι γίνεται με τη κεραία στα Μετέωρα; (την off και αυτή που ξήλωσαν). Τι γίνεται.. η Cosmote βγάζει η Nova βάζει 🤣 https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΡΒΗΞ639-ΗΤΥ 3 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, elkons said: @VasilisSam Τελικά έμαθες τι γίνεται με τη κεραία στα Μετέωρα; (την off και αυτή που ξήλωσαν). Τι γίνεται.. η Cosmote βγάζει η Nova βάζει 🤣 https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΡΒΗΞ639-ΗΤΥ Η αλήθεια είναι ότι η nova, παρόλο που έχει θέματα κάληψης στην περιοχή προσπαθεί, πρόσφατα έβαλε ένα micro και τώρα κεραία, επίσης η 10420 της πολίχνης που είναι κοντά στη περιοχή είναι εκτός, ας ελπίσουμε για αναβάθμιση 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου 28 minutes ago, elkons said: @VasilisSam Τελικά έμαθες τι γίνεται με τη κεραία στα Μετέωρα; (την off και αυτή που ξήλωσαν). Τι γίνεται.. η Cosmote βγάζει η Nova βάζει 🤣 https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΡΒΗΞ639-ΗΤΥ Εε θα τρελαθώ.. τον τελευταίο χρόνο νοβα και βοντα έχουν γεμίσει κεραίες και Ν78 και η κοσμοτε από πρωτοπόρα έχει μείνει στο 2020🤯🤯🤯 δεν έμαθα στο μεσσεντζερ ούτε απάντησαν.. δεν ασχολούμαι πολύ γιατί περαστικός είμαι αλλά αν έμενα εκεί θα είχαμε θέμα. 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου 12 minutes ago, VasilisSam said: δεν έμαθα στο μεσσεντζερ ούτε απάντησαν.. Κι εγώ τους έστειλα προάλλες για μια κεραία που είναι εκτός λειτουργίας περίπου 1,5 χρόνο και δεν απάντησαν καθόλου, παρόλο που τους παρακάλεσα. Φαίνεται πως έχουν γίνει εντελώς αποθρασυμένοι. Και μην αρχίσει κανείς με τον "φόρτο εργασίας". Μια μέρα τους έστειλα 4 μηνύματα για τη βλάβη (ένα την ημέρα) και δεν απάντησαν σε κανένα. Απάντησαν μόλις στο 5ο, αλλά μόνο όταν έστειλα κάτι απλό για νέα σύνδεση.. 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Ιδρωσαν τώρα με το fiber της ΔΕΗ τρέχουν και δεν φτάνουν.. να δω στη κινητή αν πραγματικά στο σύνολο γίνει ανταγωνιστικός κάποιος άλλος πάροχος γιατί κακά τα ψέματα όσο και να γκρινιάζουμε η κοσμοτε είναι ένα μπραντ που το εμπιστεύεσαι τυφλά, ελπίζω τα ποσοστά να ανέβουν στις άλλες 2 μπας και τρέξει λίγο η κοσμοτε γιατί δεν είναι πλέον αυτό το μοναδικό που ήταν σε κάλυψη στην επαρχία κυρίως ούτε σε ποιότητα πλέον. 4 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου 1 hour ago, VasilisSam said: Εε θα τρελαθώ.. τον τελευταίο χρόνο νοβα και βοντα έχουν γεμίσει κεραίες και Ν78 και η κοσμοτε από πρωτοπόρα έχει μείνει στο 2020🤯🤯🤯 δεν έμαθα στο μεσσεντζερ ούτε απάντησαν.. δεν ασχολούμαι πολύ γιατί περαστικός είμαι αλλά αν έμενα εκεί θα είχαμε θέμα. Ως κάτοικος της περιοχής, ένα μπράβο στη nova για αυτό που έκανε διότι παρόλο που πιστεύω πως έχει τους λιγότερους συνδρομητές στην περιοχή λόγω της κακής κάλυψης που έχει, προχώρησε σε εγκατάσταση νέας κεραίας και με οπτική ίνα από ότι είδα στα χαρτιά. Με αυτό δίνει κίνητρο σε όλους τους κατοίκους της περιοχής να πάνε σε νοβα/βονταφον εφόσον εγκαταστήσει τη νέα κεραία πριν αναβαθμίσει η cosmote την καταραμένη 1015 που πιστεύω πρώτα θα γίνει η εγκατάσταση της κεραίας των συνεργάτιδων και μετά η αναβάθμιση της cosmote γιατί φαίνεται πως αδιαφορεί. Εντομεταξύ στην cosmote η οποία έχει και την περισσότερη πελατία εδώ στη περιοχή διότι στις γύρω περιοχές πιάνει πολύ καλα, έχουμε κάνει όλοι πάρα πολλά παράπονα και το μόνο που μας λένε είναι ότι δεν έχουν εικόνα για το πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα ένω έχει ήδη εκδοθεί άδεια για την αναβάθμιση της από τον μάρτιο του 2025. Στην nova έχει ενάμιση μήνα που πήρα και έκανα παράπονα για τη κάληψη και μετά από κάποιες μέρες έβγαλαν άδεια για νέα κεραία. Ηλικρινά μπράβο τους και αν συνεχίσουν έτσι και στις γύρω περιοχές με βλέπω να πηγαίνω την οικογένεια εκεί. Δεν είναι δυνατόν ενώ έχει βγει άδεια για τη 1015 να μας αφήνουν με 0.5-3 mbps εν έτη 2026. 5 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου (edited) Καλα ότι έβγαλαν μερικές μέρες μετα τα παράπονα σου άδεια για καινούργια κεραία σύμπτωση είναι γιατί αργεί να εκδοθεί. Η Cosmote οπως τα λες, δε ξέρουν λένε, ενώ έχουν την άδεια οι κόπροι. Αν δε ξέρουν αυτοί ποιος ξέρει; Το 2025 πιστεύω ήταν η χειρότερη χρονιά για τη Cosmote στη κινητή. Η μόνη αναβάθμιση που άξιζε ήταν στα Νέα Μάλγαρα μετά από πάρα μα πάρα πολύ κράξιμο αλλιώς θα εμένε ακόμα με 4G B3 Only χωρίς CA και ας είχε άδεια για Ν78. Μετά δεν είδαμε τίποτα ενδιαφέρον, οι γνωστές τρύπες (με το συμπάθειο) παραμένουν. Αντίθετα Nova /Vodafone ξεσκίστηκαν να εκδίδουν νέες άδειες και οι σταθμοί μπήκαν σε χρόνο ρεκόρ με όλο το πακέτο συχνοτήτων που προβλέπει η άδεια (γκουχ γκουχ).. Δε μιλάω μόνο για πύκνωση και αναβαθμίσεις, κλείσανε αρκετά κενά. Προσωπικά αν η Cosmote συνεχίσει την αδιαφορία δε νομίζω να συνεχίσω μαζί τους, τουλάχιστον ας πιάσουν τόπο τα χρήματα, όχι σε διαφημίσεις.. 2 ώρες πριν, VasilisSam said: Ιδρωσαν τώρα με το fiber της ΔΕΗ τρέχουν και δεν φτάνουν.. να δω στη κινητή αν πραγματικά στο σύνολο γίνει ανταγωνιστικός κάποιος άλλος πάροχος γιατί κακά τα ψέματα όσο και να γκρινιάζουμε η κοσμοτε είναι ένα μπραντ που το εμπιστεύεσαι τυφλά, ελπίζω τα ποσοστά να ανέβουν στις άλλες 2 μπας και τρέξει λίγο η κοσμοτε γιατί δεν είναι πλέον αυτό το μοναδικό που ήταν σε κάλυψη στην επαρχία κυρίως ούτε σε ποιότητα πλέον. Το θέμα είναι να αναβαθμίζουν και μόνοι τους όχι να περιμένουν πρώτα τους άλλους, θέλει το δίκτυο και τη συντήρηση του. Edited 10 Φεβρουαρίου by elkons 6 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 11 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου 18 ώρες πριν, elkons said: Καλα ότι έβγαλαν μερικές μέρες μετα τα παράπονα σου άδεια για καινούργια κεραία σύμπτωση είναι γιατί αργεί να εκδοθεί. Η Cosmote οπως τα λες, δε ξέρουν λένε, ενώ έχουν την άδεια οι κόπροι. Αν δε ξέρουν αυτοί ποιος ξέρει; Το 2025 πιστεύω ήταν η χειρότερη χρονιά για τη Cosmote στη κινητή. Η μόνη αναβάθμιση που άξιζε ήταν στα Νέα Μάλγαρα μετά από πάρα μα πάρα πολύ κράξιμο αλλιώς θα εμένε ακόμα με 4G B3 Only χωρίς CA και ας είχε άδεια για Ν78. Μετά δεν είδαμε τίποτα ενδιαφέρον, οι γνωστές τρύπες (με το συμπάθειο) παραμένουν. Αντίθετα Nova /Vodafone ξεσκίστηκαν να εκδίδουν νέες άδειες και οι σταθμοί μπήκαν σε χρόνο ρεκόρ με όλο το πακέτο συχνοτήτων που προβλέπει η άδεια (γκουχ γκουχ).. Δε μιλάω μόνο για πύκνωση και αναβαθμίσεις, κλείσανε αρκετά κενά. Προσωπικά αν η Cosmote συνεχίσει την αδιαφορία δε νομίζω να συνεχίσω μαζί τους, τουλάχιστον ας πιάσουν τόπο τα χρήματα, όχι σε διαφημίσεις.. Το θέμα είναι να αναβαθμίζουν και μόνοι τους όχι να περιμένουν πρώτα τους άλλους, θέλει το δίκτυο και τη συντήρηση του. Εντάξει το 2025 έγιναν και άλλες αναβαθμίσεις που θα επιτρέψουν μελλοντικά να σταθεί το δίκτυο όπως πρέπει. Το κακό θεωρώ με την κοσμοτε είναι ότι τα όρια τα τηρεί περισσότερο από όσο πρέπει… έχει καλή ποιότητα το σήμα αλλά χωρίς ένταση δεν πάει πουθενά. Απλά να σημειώσω ότι σε κάλυψη πάλι τη θεωρώ την καλύτερη ακόμα κι έτσι… 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hameleon Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Επισυνάπτω φωτογραφίες από την σχετικά καινούργια (πρέπει να λειτουργεί από τον 10/2025) κεραία που έχει τοποθετήσει η Cosmote σχεδόν στην συμβολή Λ.Καραμανλή με Δεκελείας (Νερατζούλας 20) στο Μενίδι. Το eNB ID είναι το 104115. Έχω τοποθετήσει την κεραία στο Cellmaper στην σωστή θέση αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία. Εάν μπορεί κάποιος μέλος ας ενημερώσει τον συγκεκριμένο σταθμό με αυτές. Χρωστάει άλλο ένα σταθμό στην Δεκελείας απέναντι από τα κεντρικά του Ε-shop.gr αλλά μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που πέρασα από το σημείο δεν είδα να έχει τοποθετηθεί. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Που στο καλό βρίσκεται eNb 102324; Η φωτογραφία αντιστοιχεί με την 0130100 ΚΡΙΕΖΑ Τ/Κ. Εγώ είδα την ίδια φωτογραφία στο CellMapper οπότε υπέθεσα οτι αυτή είναι αλλά τελικά είδα στο street view οτι δεν υπάρχει καν κεραία πλέονκαι δεν βρήκα ενεργή άδεια. Τελ.εμφάνιση στο CellMapper 5/2025. Έχω καεί τελείως, 1 hour ago, Hameleon said: Επισυνάπτω φωτογραφίες από την σχετικά καινούργια (πρέπει να λειτουργεί από τον 10/2025) κεραία που έχει τοποθετήσει η Cosmote σχεδόν στην συμβολή Λ.Καραμανλή με Δεκελείας (Νερατζούλας 20) στο Μενίδι. Το eNB ID είναι το 104115. Έχω τοποθετήσει την κεραία στο Cellmaper στην σωστή θέση αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία. Εάν μπορεί κάποιος μέλος ας ενημερώσει τον συγκεκριμένο σταθμό με αυτές. Χρωστάει άλλο ένα σταθμό στην Δεκελείας απέναντι από τα κεντρικά του Ε-shop.gr αλλά μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που πέρασα από το σημείο δεν είδα να έχει τοποθετηθεί. Έτοιμος. Πάλι δεν έβαλαν τα /// massive ίσα-ίσα άφησαν το κενό πάνω.. Τι πιο σύνηθες να συμβεί. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, elkons said: Η φωτογραφία αντιστοιχεί με την 0130100 ΚΡΙΕΖΑ Τ/Κ. Σίγουρα δεν είναι στην κριεζα. Υποθέτω πως είναι εκεί που την τοποθέτησα αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι γιατί δεν έχει πολλές καταγραφές. Αν θες καντη πάλι κόκκινη και αν ποτέ περάσει κάποιος από κοντά της θα εντοπιστεί. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Παιδιά γιατί μου γράφει "περιορισμένη υπηρεσία" στη θέση της Cosmote; Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, cu2goup said: Παιδιά γιατί μου γράφει "περιορισμένη υπηρεσία" στη θέση της Cosmote; Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό; Όταν έχεις SA το βγάζει κάποιες φορές 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, Gv2008 said: Όταν έχεις SA το βγάζει κάποιες φορές Στο μεταξύ δεν με αφήνει να κάνω χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου παράλληλα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου 49 minutes ago, Gv2008 said: Όταν έχεις SA το βγάζει κάποιες φορές Σε NSA εμένα αλλά στο Netmonster αντί για Cosmote έλεγε Unknown. 43 minutes ago, cu2goup said: Στο μεταξύ δεν με αφήνει να κάνω χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου παράλληλα. Με ανοιχτά δεδομένα αναγκαστικά δε γίνεται κλείνουν αυτόματα. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Σταθμός υπεραστικών ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts