Jump to content

zurabi_97

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.857
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by zurabi_97

 1. Θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις και να περάσεις μέσω fastboot την 12.5.4.0.RCXEUXM (προς το παρόν αυτή είναι διαθέσιμη προς λήψη, μέχρις ότου βγει η 12.5.5 σε fastboot)
 2. Σε γενικές γραμμές πως τα πάει; Καλύτερη σε σχέση από τη 12.5.4;
 3. Δεν νομίζω από μόνη της η Alphabank να έβαλε πρόστιμο σε πελάτη της.
 4. Θα μπορούσες να πατήσεις για αρκετά δευτερόλεπτα το κουμπί ενεργοποίησης ενώ ήταν στη πρίζα. Λογικά κατά λάθος να μπήκε σε edl mode.
 5. Περίμενε μερικές μέρες ακόμη. Σε εμένα έλεγαν ότι στις 7 Μαρτίου θα την λάβαινα αλλά τη παρέλαβα 9. Του πατέρα μου έλεγε 3 Μαϊου αλλά την παρέλαβε κάπου στις 12 Μαϊου. Αν ακόμα δεν ήρθε και περιμένεις πολύ χρόνο από αυτό που λέει η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης (όχι 1-2 μέρες μετά, αλλά ίσως 1 ή 2 εβδομάδες μετά τις 1-2 εβδομάδες που λέει), εκεί μάλλον θα πρέπει να τους στείλεις μήνυμα ότι δεν έχει έρθει η κάρτα. Απλά περίμενε τώρα, θα έρθει. Τα ΕΛΤΑ είναι γνωστά μερικές φορές να καθυστερούν.
 6. Εγώ τους είχα καλέσει, λένε ότι έχουν ένα τεχνικό πρόβλημα για μερικούς χρήστες, με είπαν να δοκιμάσω σε 3 με 4 μέρες να δω αν επιλυθεί.
 7. Τελικά κάλεσα την Πειραιώς για διευκρίνηση, και μου είπαν πως να δοκιμάσω σε 3 μέρες, γιατί έχουν τεχνικό θέμα εκεί και ορισμένες εγγραφές αποτυγχάνουν. Στης μητέρας μου μια χαρά μπηκε πάντως. Συνέβη πριν κάτι μέρες και με τη Curve παρόμοια περίπτωση.
 8. Πλέον και η Πειραιώς μέσα στη λίστα του Google Pay. Αλλά... Mastercard χρεωστικές, πιστωτικές, επαγγελματικές και προπληρωμένες κάρτες (μόνο (προς το παρόν ; ) ).
 9. Που πήγα να βάλω ξανά την Πειραιώς στο πορτοφόλι, όταν πάει στους όρους, με πετάει έξω και πάει στην αρχική σελίδα. Με άλλες κάρτες δεν συμβαίνει αυτό. Υπέροχα [emoji38]
 10. Ανοίγεις την εφαρμογή, κάνεις swipe στη κάρτα που θες, και ακουμπάς στο τερματικό για να γίνει η συναλλαγή.
 11. Εγώ μιλούσα για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας e-banking μέσω καταστήματος τράπεζας και όχι για εμβάσματα. Όσο για τα εμβάσματα κλπ, αυτά γνωρίζω πως θα έχουν κάποια χρέωση. Που μίλησα με την εξυπηρέτηση πριν πάω στη τράπεζα (με ραντεβού), με είπαν πως για λογαριασμό μισθοδοσίας, θέλει να πας στη τράπεζα. Αυτό που ενεργοποιείται online λέει μάλλον είναι κάποιο "προνομιακό" ή κάτι παρόμοιο (μάλλον προσωπικός λογαριασμός).
 12. Καλησπέρα. Σήμερα άνοιξα λογαριασμό στη Alpha για μισθοδοσία. Με είπαν για τις χρεώσεις για τη συνδρομή της κάρτας για το πρόγραμμα bonus κλπ κλπ. Το 8€ για το e-banking, την ώρα που κάνεις κάτάθεση (μεταφορά μέσω IRIS ή μεταφορά από ένα λογαριασμό Alpha σε άλλο λογαριασμό Alpha ή πχ γίνεται κατάθεση 10€ από κάρτα μέσω ΑΤΜ) ή υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημέρα που τσιμπάνε τα λεφτα; Δηλαδή κάθε Δευτέρα κάνουν έλεγχο στο λογαριασμό και αν βρουν το ποσό που πρέπει να πληρωθεί εφάπαξ, το τραβάνε ή πρέπει να κάνω κάποια διαδικασία για να πληρωθεί;
 13. Εννοώ πως, με το έτσι θέλω μπορούν να σε πουν πχ "από εδώ και στο εξής θα δουλεύεις 8ώρο" ή θα κάνουν κάποια πρόταση και αν συμφωνίσεις ή όχι; Στη σύμβαση μου λέει 5ώρο (μερικής απασχόλησης).
 14. Όχι, δεν έχει dark mode σαν του MIUI (εφόσον όλα έχουν βάση το AOSP, οπότε όλες οι Custom ROM σε αυτό το θέμα θα είναι ίδιο).
 15. Καλησπέρα, Σε μερικό χρονικό διάστημα ξεκινάω εργασία ως αποθηκάριος σε γνωστή αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ. Και έχω μια απορία, εμένα με είπαν για 5ωρη εργασία, αλλά έτσι όπως μου το είπαν, λες και αυτό είναι παροδικό, για κάποιο χρονικό διάστημα, και μετά μπορεί το ωράριο να αυξηθεί. Σε αντίστοιχη θέση, είναι 5ώρη εργασία και είναι μέχρις ώτου απολυθείς/παραιτηθείς ή είναι για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά πας σε 6ώρο ή 8ώρο; Θα ήθελα απάντηση από άτομο που γνωρίζει τι παίζεται στα σούπερ μάρκετ.
 16. Και δηλαδή πως τους ζητάς; ότι θες αντικατάσταση επειδή θέλω να αλλάξω ρούτερ ή έστω κάποια αιτιολογία πρέπει να πω;
 17. Όσοι έχουν ήδη το Plus, μπορούν να κάνουν αντικατάσταση με το νέο ρούτερ της ΖΤΕ;
 18. Της μητέρας μου στο κινητό της, πέρασα με επιτυχία τη κάρτα της πάντως.
 19. Δεν είναι πρώτη φορά που μου συνέβη σε μία από τις κάρτες που έχω. Συνήθως μέσα σε 1 με 2 μέρες μπορώ να ξανα προσθέσω τις κάρτες μου. Όποτε θα περιμένω λιγάκι, δεν φέυγει πουθενά η κάρτα xD
 20. Εγώ θα περιμένω μάλλον μέχρι αύριο, να φύγει το σφάλμα που έσκασε, και να ξανά προσπαθήσω.
 21. Από τόσες προσπάθειες, έβγαλε το OR-TAPSH-08 σφάλμα
 22. Στη σελίδα υποστήριξης, ακόμα στη λίστα δεν έχει μπει. Δεν θυμάμαι αν κάτι παρόμοιο συνέβη και με τη Eurobank όταν ήταν σε φάση δοκιμής.
 23. Εμένα ακόμα δεν… Υποθέτω ίσως να είναι πιλοτικό πρόγραμμα ευρείας κλίμακας (μπορεί να μην ισχύει καν αυτό που λέω, αλλά μπας…)
 24. Τι φάση οι άλλοι μπορούν εγώ δεν; Ένα screenshot;
×
×
 • Create New...