Jump to content

zurabi_97

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.118
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by zurabi_97

 1. Δηλαδή η υπάρχουσα eSIM που έχω θα μετατραπεί σε Cosmote Neo αν κατάλαβα σωστά.
 2. Επίσης, στέλνουνε νέα κάρτα SIM; Με την έννοια σε φυσική μορφή; Ή στέλνουν QR για eSIM; Γιατί στο FAQ δεν διευκρινίζει αν πρόκειται για eSIM ή μη.
 3. Αν γίνει μετατροπή από καρτοκινητό What's Up σε Cosmote Neo, τα Token χάνονται, σωστά;
 4. zurabi_97

  5G NR

  Πλατεία Ειρήνης, Κομοτηνή
 5. zurabi_97

  5G NR

  Ξεκίνησαν να εγκαθιστούν κεραίες 5G Stand Alone?
 6. Αχ αυτή η καραμέλα του ότι πρέπει να πας σε συμβόλαιο και μετά από 2 μήνες να το σταματήσεις με πέναλτυ 90€ και η τάχα έλλειψη SIM καρτών…
 7. Αν τα παιχνίδια θα ήταν συμβατά με έκδοση που δεν υποστηρίζεται πλέον από τη συσκευή, το App Store θα κατεβάσει τη τελευταία έκδοση που ήταν συμβατή με τη τάδε έκδοση iOS. Βγάζει και προειδοποιητικό μήνυμα όταν πας να κάνεις λήψη την εφαρμογή ή παιχνίδι.
 8. Άραγε με τα 100σμς, θα επεκτείνει τη διάρκεια εκείνων που έχουν μαζευτεί από αυτά τα σμς που έδινε σαν εξτρά στο παλιό DIY;
 9. Σήμερα πήγα σε κατάστημα Γερμανό και έκανα αίτηση για eSIM. Αλλά θέλω να ενεργοποιήσω το PIN. Τον κωδικό δεν τον γνωρίζω. Καμιά ιδέα πως μπορώ να το βρω; Edit: ήταν το 0000 τελικά (σύμφωνα και με άλλες παρόμοιες δημοσιεύσεις σε άλλα forum)
 10. Αν θέλω να ενεργοποιήσω το pin στην eSIM, πρέπει να προμηθευτώ τους κωδικούς από το κατάστημα; Edit: ήταν το 0000 τελικά (σύμφωνα και με άλλες παρόμοιες δημοσιεύσεις σε άλλα forum)
 11. Εμφανίστηκαν οι αλλαγές Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες, μια γρήγορη ματιά τα έριξα.
 12. Αν είσαι σε eSIM, μπορεί να γίνει μετατροπή σε φυσική SIM αν σε περίπτωση που κάποιος πάρει συσκευή που δεν υποστηρίζει eSIM;;
 13. zurabi_97

  iPhone 12

  Όπως και αρκετά Apple Watch (καλή ώρα το Series 7)
 14. Το παρέλαβα σήμερα, βόλεψε αρκετά. Ωραία αίσθηση στο χέρι. Μακάρι να είχε λίγο μεγαλύτερο άνοιγμα από μπροστά να βγαίνουν οι κάρτες χωρίς να βγάζουμε το πορτοφόλι.
 15. Ήθελα να το πάρω μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά διαθεσιμότητα γιόκ. Τελικά στον Γερμανό είχε διαθέσιμο για αποστολή.
 16. Έψαξα στο Amazon στην επίσημη της Apple, δερμάτινα δεν βρήκα, μόνο Finewoven.
 17. Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω το Apple MagSafe Wallet, και επειδή το δερμάτινο είναι δυσεύρετο σχεδόν στην Θεσσαλονίκη, τα FineWoven πως είναι; Είναι καλά;
 18. Μου έχει βγει σαν επιλογή στο app, ενώ στων δικών μου, όχι.
 19. Ακόμη δεν έκανα αίτηση για τη πιστωτική. Βέβαια, δεν έχω σκοπό να κάνω αγορές τέτοιες που να εμπεριέχουν τόκους, αλλά πχ να πάρω μια ηλεκτρική συσκευή με Α άτοκες δόσεις. Δεν σκοπεύω να κάνω αναλήψεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
 20. Έχω χρεωστική στην Άλφα. Αν αποπληρώνεις κάθε μήνα πλήρως, δηλαδή; Επίσης δεν λέει για δωρεάν συνδρομή το πρώτο έτος (μόνο στα Aegean και Affinity Club το γράφει).
 21. Εννοώ να έχεις ως προεπιλεγμένες, που τώρα μπορείς να έχεις εώς 2. Κατέβασε μία ακόμα και προσπάθησε να τη ενεργοποιήσεις ενώ παράλληλα έχεις ενεργή την Ελληνική και την Αγγλική.
 22. Ας βάλουν επιλογή και για εξτρά γλώσσες εκεί στη Microsoft στο πληκτρολόγιο, γιατί καθιστά λίγο σπαστική η εναλλαγή στο μαμά πληκτρολόγιο και έπειτα στο SwiftKey.
 23. Μου έχει έρθει ειδοποίηση για πιστωτική κάρτα της Alpha Bank (όπου έχω και τη μισθοδοσία μου εκεί). Με πιστωτικό όριο 1500€, δωρεάν συνδρομή, 16.75% επιτόκιο + 0.60% εισφορά του Ν.128/1975. Εσείς τι πιστεύετε, συμφέρει πχ για όχι τόσο συχνές αγορές; Με την έννοια αγορά προϊόντος με δόσεις; Θα ήθελα και την δική σας άποψη.
 24. Με ενημέρωση 17.1 θα λύσει το ζήτημα αυτό. https://x.com/brandonbutch/status/1714332055562019044?s=46
×
×
 • Create New...