Jump to content

Cris4524

Members
 • Δημοσιεύσεις

  541
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Cris4524

 1. Συμπάσχω! Ότι νάνε είναι η κοσμοτε. Φουλ ασυνεννοησία! Εγώ έχω στείλει ένα παράπονο γιατι αλλά μου είχαν πει και άλλα εντέλει είχα λάβει από παροχές στις 22/3 και ακόμα απάντηση δεν έλαβα. Δέχτηκα την αντιπρόταση της vodafone και τους πιστολιασα! Εννοείται πως έχω κάνει και καταγγελία στην ΕΕΤΤ.
 2. Για να έρχονται οι κλήσεις στο ρολόι θα πρέπει να σε παίρνουν στον αριθμό του ρολογιού ή να κάνεις εκτροπή αν δεν απαντάς στον αριθμό του κινητού να πηγαίνουν οι κλήσεις στον αριθμό του ρολογιού με το ανάλογο κόστος.
 3. Ναι ο αριθμός φαίνεται κλειστός αν το ρολόι είναι συνδεμένο με το κινητό (εκτός αν επιλέξεις να μην κλείνει αλλά τρώει μπαταρία, δεν το έχω δοκιμάσει). Δεν παίζει ρόλο αν το κινητό δεν έχει esim. Η εγκατάσταση της esim γίνεται από το galaxy wearable app.
 4. Την ίδια πήρα εγώ. Καλή προσφορά. Με την μόνη διαφορά που με πιάσανε κορόιδο και μου είπαν ότι τα λεπτά ισχύουν και προς διεθνής κλήσεις σε ΕΕ κάτι το οποίο δεν ισχύει. Πάλι καλά που μου κάνανε αντιπροσφορα η βονταφον 11.88€/μήνα ο κάθε αριθμός όλα απεριόριστα και απεριόριστα στο εξωτερικό κατά το roaming και απεριόριστες διεθνής κλήσεις προς ΕΕ + 2 πάγια δώρο + 150€ στο μητρώο της κινητής. Οπότε γύρισα πίσω.
 5. Μπαίνει κανονικά! Έχω εγώ στο δικό μου ένα φοιτητικό CU. Δέχεται κλήσεις και μηνύματα σαν αυτόνομη συσκευή όταν δεν είναι συνδεδεμένο με το κινητό. Απλά είναι διαφορετικός αριθμός από του κινητού.
 6. Και σε εμένα το ίδιο λέει. Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει ο σέρβερ τους.
 7. Όταν είναι συνδεμένο το κινητό με το ρολόι μέσω Bluetooth κλείνει το 4G. Οπότε λειτουργεί σαν Bluetooth version. Όταν δεν είναι συνδεμένο με το κινητό ανοιγει το lte και κάνεις την δουλειά σου μέσω δικτύου κινητής.
 8. Πωωω περαστικά! Θα κλάψουν οι τουρίστες το καλοκαίρι. Μήπως πάρουν άδεια σε κανένα άλλο κτίσμα;
 9. Cris4524

  5G NR

  Είναι αυγά 5G ψημένα σε συχνότητα Ν78.
 10. Για να έχεις κλήσεις προς ΕΕ πρέπει να ενεργοποιήσεις ένα έξτρα πακέτο με κόστος 2.20€/μήνα για κάθε αριθμό. Διευκρίνισε το με τον πωλητή που σου το έκανε γιατί εγώ έτσι την πάτησα και τώρα τρέχω και δεν φτάνω να βρω το δίκιο μου.
 11. Παιδιά το έχει δοκιμάσει κανείς στο εξωτερικό με roaming? Δουλεύει; Τι χρεώσεις έχει; Υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης;
 12. Δες μήπως πιάνει καλά η wind στην περιοχή σου στα 33€. Αλλιώς μένεις cosmote. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά.
 13. Μου είπαν 4 πάγια + το ποσό της ριτρας. Οπότε μου λένε λογαριασμό θα πληρώσω καλό Σεπτέμβρη. Σχετικά με την περιοχή που κινούμαι έχει καλό σήμα αλλά ανύπαρκτη χωρητικότητα 2CA (B3+B20). Ειδικά όταν μαζεύει τουρίστες το καλοκαίρι 4mbps με το ζόρι! Η κοτε από την άλλη έχει πολύ καλη χωρητικότητα αλλά ασθενές σήμα σε εσωτερικούς χώρους (βολεύεσαι με VoWifi)
 14. Αντιπροσφορα Vodafone μετά από αίτημα φορητότητας. 11.87€/μήνα unlimited ultra από 25€ που πλήρωνα! Και 4 πάγια δώρο + αφαίρεση από τον λογαριασμό το πέναλτι πρόωρης αποσύνδεσης από την κοσμοτε. Τι λέτε; Να το δεχτώ;
 15. Εάν έχεις και σταθερή δίνει 19.60€/το νούμερο για family με 4 νούμερα όλα απεριόριστα. ή 24.21€/το νούμερο για family με 3 νούμερα όλα απεριόριστα ή 29€/το νούμερο για family με 2 νούμερα όλα απεριόριστα. ή 35.60€ το 1 νούμερο όλα απεριόριστα. https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Mobile-Plans/COSMOTE-GIGAMAX-Family-/-/N-16ahw2n
 16. Κατευθείαν σε esim δεν γίνεται. Μπορείς να παραγγείλεις έναν what's up αριθμό από το site του what's up να κάνεις ότι τεστ θέλεις. Νομίζω 12€ κοστίζει. https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup
 17. Από πότε; Είναι κάποια προσφορά που τρέχει αυτή την περίοδο;
 18. Είναι σα να πληρώνεις +1 πάγιο για να έχει μια κάρτα σιμ στο ρολόι. Το οποίο δεν ξοδεύει τίποτα! Τραγικοί!
 19. Ωχ όντως, στο site του Γερμανού αναφέρει 25€/μήνα στα προγράμματα με απεριόριστα δεδομένα.
 20. Είσαι σίγουρος ότι ισχύει για τα gigamax unlimited η χρέωση 20€/μήνα;
 21. Ναι 5€/μήνα στο λογαριασμό του συμβολαίου σου.
 22. Ακριβώς! Δεν σβήνετε η esim άμα δεν το επιλέξεις κατά την επαναφορά.
×
×
 • Create New...