zananiro Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Καλησπέρα , επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα τρίποδο για τις νυχτερινές βρήκα αυτο για πιο άμεσα και πιο φθηνά στο ελληνικό κατάστημα, είναι το ίδιο η είναι άλλο μοντέλο; https://www.mistore-greece.gr/Products/Accessories/mi-selfie-stick-tripod-grey.aspx Ευχαριστώ Ναι το ίδιο είναι, το έχω και εγώ. Καλό είναι σε γενικές γραμμές, ένα μειονέκτημα που παρατήρησα είναι ότι αν το στηρίξεις και σηκώσεις έστω και λίγο το κοντάρι, δεν είναι και πολύ σταθερό και μπορεί να γέρνει. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η ευκολία στη μεταφορά. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) Είναι επίσημο: Η Huawei μπλοκάρει τη χρήση τρίτων launchers στο EMUI 9 https://www.xda-developers.com/huawei-confirms-blocking-third-party-launchers-chinese-emui-9/?fbclid=IwAR3eFs14jc_u-aBuIevBHbC4JAN3km2QJdrpRXSjO7L0fd9ZJoqo64vD-H4 :lol::lol::lol::lol::lol: σβηστε μεσω adb ολα τα services ths huawei και ολο το bloatware.... https://forum.xda-developers.com/honor-6x/how-to/guide-list-bloat-software-emui-safe-to-t3700814 Edited January 11, 2019 by omorfonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Είναι επίσημο: Η Huawei μπλοκάρει τη χρήση τρίτων launchers στο EMUI 9 https://www.xda-developers.com/huawei-confirms-blocking-third-party-launchers-chinese-emui-9/?fbclid=IwAR3eFs14jc_u-aBuIevBHbC4JAN3km2QJdrpRXSjO7L0fd9ZJoqo64vD-H4 :lol::lol::lol::lol::lol: σβηστε μεσω adb ολα τα services ths huawei και ολο το bloatware.... https://forum.xda-developers.com/honor-6x/how-to/guide-list-bloat-software-emui-safe-to-t3700814Μόνο στις κινέζικες εκδόσεις, για τις global εκδόσεις δεν ισχύει κανένας περιορισμός. Εν τω μεταξύ για κινέζικες εκδόσεις δεν είναι και κάτι περίεργο, εδώ δεν έχουν ούτε playstore. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Εδώ και λίγες μέρες έχω την διαφανή θυκη της spigen καθώς και το τζαμακι προστασίας πάλι της spigen.. Έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα.. Ειδικά με το τζάμακι.. Είναι απίστευτα.. Αξίζουν τα λεφτά τους το προτείνω ανεπιφύλακτα.. Ότι καλύτερο έχω δει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Εδώ και λίγες μέρες έχω την διαφανή θυκη της spigen καθώς και το τζαμακι προστασίας πάλι της spigen.. Έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα.. Ειδικά με το τζάμακι.. Είναι απίστευτα.. Αξίζουν τα λεφτά τους το προτείνω ανεπιφύλακτα.. Ότι καλύτερο έχω δει.. Από που τα πήρες; κόστος; Έγραφαν τα παιδιά για ένα ακριβό τζαμακι ~30€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Από που τα πήρες; κόστος; Έγραφαν τα παιδιά για ένα ακριβό τζαμακι ~30€ 12. 5 η θήκη και 14 το τζάμι =26.5 σύνολο. Από σκρουτζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 (edited) Όσοι έχουν εγκαταστήσει την 9 έχουν πρόβλημα με τον nova? Απαντήστε please. Δες τε και αυτό https://gr.gizchina.com/2019/01/11/huawei-tha-mplokarei-pleon-toys-3rd-party-launchers-sto-emui-9/ Υ. Γ. Από ότι κατάλαβα μόνον τα κινέζικα θα έχουν πρόβλημα με τους 3rd party launchers Edited January 11, 2019 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Εχει βρει κανεις τροπο να ενεργοποιηθει η ηχογραφηση κλησεων μεσω bluetooth με την 9αρα? (Χωρις ροοτ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Εχει βρει κανεις τροπο να ενεργοποιηθει η ηχογραφηση κλησεων μεσω bluetooth με την 9αρα? (Χωρις ροοτ...) Νομίζω από ότι είπαν πιο πάνω το acr δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Παιδιά τα φώτα σας.Αναβαθμισα σε 9 και ακόμα το σκαλίζω.Παρατηρησα ότι όταν πάω να πάρω τηλ σε μια επαφή που έχει και φωτογραφία μου την βγάζει σαν ξεθωριασμένη ξέρει κανείς τι φταίει? Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Νομίζω από ότι είπαν πιο πάνω το acr δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα Το acr με plantronics bluetooth headset, δεν μου δουλευει με τιποτα. Ηχογραφει μονο την δικη μου φωνη, οχι του συνομιλητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Μάλλον με βλέπω να μην το γλιτώνω το Hard reset γιατί ενώ οι περισσότεροι λένε τα καλύτερα για την 9 και είμαι σίγουρος για αυτό σε μένα δεν κάθησε καλά.Μια ερώτηση μόνο, γνωρίζετε αν μπορώ να κάνω backup τις εφαρμογές μου και μετά το reset να μη τις εγκαθιστώντας μια μια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Παιδιά τα φώτα σας.Αναβαθμισα σε 9 και ακόμα το σκαλίζω.Παρατηρησα ότι όταν πάω να πάρω τηλ σε μια επαφή που έχει και φωτογραφία μου την βγάζει σαν ξεθωριασμένη ξέρει κανείς τι φταίει? Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Πρέπει να τις ανανεώσεις, όταν γίνεται backup μια επαφή χάνει τη ποιότητα, πέρνα ξανά τις φώτο και θα φαίνονται μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) Το acr με plantronics bluetooth headset, δεν μου δουλευει με τιποτα. Ηχογραφει μονο την δικη μου φωνη, οχι του συνομιλητη. Χωρίς Bluetooth ηχογραφεί κανονικά? Αν δεν θέλουμε να "πάρουμε" την 9 τιιιιι κάνουμε? Edited January 12, 2019 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Kαλημερα και καλη χρονια σε ολους με υγεια.Μια ερωτηση παω στο τελευταιο Hisuite και παταω για ενημερωση και αυτο μου βγαζει ανακτηση το back up που εχω κανει.Δε λεει κατι αλλο.Τι κανω λαθος,η ειναι αλλου η εντολη για ελεγχο ενημερωσης συστηματος μπας και παρω και γω επιτελους την 9?Ευχαριστω Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Kαλημερα και καλη χρονια σε ολους με υγεια.Μια ερωτηση παω στο τελευταιο Hisuite και παταω για ενημερωση και αυτο μου βγαζει ανακτηση το back up που εχω κανει.Δε λεει κατι αλλο.Τι κανω λαθος,η ειναι αλλου η εντολη για ελεγχο ενημερωσης συστηματος μπας και παρω και γω επιτελους την 9?Ευχαριστω https://huaweiadvices.com/update-huawei-honor-to-emui-9/ Η εφαρμογη στα ελληνικα ειναι λιγο ... Αν δεις στην φωτο η 3 επιλογη με το βελακι προς τα πανω ειναι το update. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Χωρίς Bluetooth ηχογραφεί κανονικά? Αν δεν θέλουμε να "πάρουμε" την 9 τιιιιι κάνουμε? Εμένα μου έβγαλε μήνυμα ότι η 9 δεν επιτρέπει την ηχοιγράφηση του συνομιλητή. Λένε ότι αν γίνει root μπορεί και να ξεπεραστεί ο περιορισμός, αλλά δεν προτίθεμαι να το κάνω root μήπως μου δημιουργήσουν πρόβλημα εφαρμογές τραπεζών κλπ. Πάρε κασετοφωνάκι με βεντούζα όπως παλιά :lol::lol::lol: Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 (edited) Καλησπερα παιδια,το huawei p20 pro ο ηχος οταν ακους μουσικη απο τα ακουστικα ειναι χαμηλος,γυρω στ0 70-80% με αλλα κινητα που εχω δοκιμασει.Υπαρχει μηπως καποιο αλλο καλωδιο με υποδοχη jack που να προσφερει πιο δυνατο ηχο? Και αν ναι πειτε μου. Ευχαριστω!! Και εγώ το παρατήρησα αυτό που λες με την πρώτη φορά που τα σύνδεσα στα αυτιά μου. Υπάρχουν 3 λύσεις και από ότι κατάλαβα φταίνε και τα ακουστικά και ο αντάπτορας που είναι στην συσκευασία. Η πρώτη λύση είναι να κατεβάσεις αυτήν την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.loud.speaker.volume.booster η οποία πράγματι δουλεύει (αλλά μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να διαλυθεί ο ήχος, τα ακουστικά ή και τα αυτιά σου μαζί) και ΔΕΝ έχει διαφημίσεις. Αλλά το κακό είναι ότι πρέπει κάθε φορά να ανοίγεις την εφαρμογή όταν θα θέλεις να ακούσεις κάτι. Η δεύτερη λύση είναι να συνδέσεις παραδοσιακά 3.5mm ακουστικά (με το καρφί) και μετά να αγοράσεις αυτό εδώ τον HTC αντάπτορα όπως περιγράφει το βίντεο: που όμως δεν τον βρήκα στην Ελλάδα αλλά και στο αγγλικό amazon έχει εξαντληθεί. Ενδεχομένως όμως να δουλεύει και κάποιος άλλος αντάπτορας. Η τρίτη λύση είναι αντί να αγοράζουμε αντάπτορες, να αγοράσουμε νέα usb-c ακουστικά που θα είναι πιο δυνατά. Για παράδειγμα υπάρχουν αυτά: Huawei CM33 Type-C που είναι σε λογική τιμή ΑΛΛΑ δεν ξέρω μήπως είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που είναι στο κουτί. Βέβαια σε αυτά αναγράφεται το "Huawei" πάνω στο σημείο εκείνο που ρυθμίζεις την ένταση ενώ στα δικά μας δεν το γράφει και επίσης δεν ξέρω πράγματι αν αυτά θα είναι πιο δυνατά στο P20 Pro από αυτά που έχουμε ήδη. Edited January 12, 2019 by nkarafo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Η τρίτη λύση είναι αντί να αγοράζουμε αντάπτορες, να αγοράσουμε νέα usb-c ακουστικά που θα είναι πιο δυνατά. Για παράδειγμα υπάρχουν αυτά: Huawei CM33 Type-C που είναι σε λογική τιμή ΑΛΛΑ δεν ξέρω μήπως είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που είναι στο κουτί. Βέβαια σε αυτά αναγράφεται το "Huawei" πάνω στο σημείο εκείνο που ρυθμίσεις την ένταση ενώ στα δικά μας δεν το γράφει και επίσης δεν ξέρω πράγματι αν αυτά θα είναι πιο δυνατά στο P20 Pro από αυτά που έχουμε ήδη. Τα εργαστασιακα ειναι χαλια, τα εχω δοκιμασει με διαφορους player και σε μεγαλη ενταση παραμορφωνουν. Για αυτα που πωλουνται εξτρα εχω και εγω την απορια εαν εχουν καλυτερη αποδοση ειναι σε προσιτο κοστος και ισως αξιζουν.:happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Πάρε καλύτερα BT ακουστικά, θα πληρώσεις κάτι παραπάνω αλλά θα γουστάρεις μουσική. Αν θες επίσης υπάρχουν και τα flypods της Honor που πραγματικά έχουν φοβερό ήχο. Λίγο ακριβά αλλά δεν μπλέκεις με καλώδια και σουξου μουξου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitron Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Παιδία ξέρει κανείς πως μπορούμε να πάρουμε backup το smart remote και συγκεκριμένα τα custom remotes που έχουμε δημιουργήσει; Το Hisuite δε φαινεται να την βλεπει την εφαρμογη. Όσον αφορά την εγγραφή των συνδιαλέξεων σε εμένα το total recal δουλευει αψογα στην 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 ΧΩΡΙΣ να θελω να ξεκινησω flame, ποιο κινητο εχει τη καλυτερη καμερα , το s9 ή αυτο ; Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Βραδινές λήψεις το p20 pro , βίντεο καλύτερο το s9. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sniper20 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Γνωρίζει κάποιος οι υπόλοιπες εκδόσεις της 9 πάνω από την. 163 που εμφανίζονται στο firmware Finder για το p20 pro, τι διαφορά έχουν από την 163. Εφόσον έχουν τα ίδια change logs και ιδιο κωδικό περιοχής. C432. Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας. Sent from my CLT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Γνωρίζει κάποιος οι υπόλοιπες εκδόσεις της 9 πάνω από την. 163 που εμφανίζονται στο firmware Finder για το p20 pro, τι διαφορά έχουν από την 163. Εφόσον έχουν τα ίδια change logs και ιδιο κωδικό περιοχής. C432. Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας. Sent from my CLT-L29 using TapatalkΕίναι νέες εκδόσεις φουλ πακέτου.... 9.0.0.195....έχω δεν έχουμε πάρει ακόμα την 163 βέβαια... Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts