Jump to content

g_angelo01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    954
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by g_angelo01

  1. Καλησπερα σε ολους. Χρησιμοποιωντας το keyboard της samsung, διαπιστωσα οτι δεν υποστηριζει voice typing στα ελληνικα, παρα μονο στα αγγλικα. Παλαιοτερα θυμαμαι υποστηριζονταν κανονικα. Τι αλλαξε?
  2. Συμφωνω απολυτα. Ελα μου που εγω που το δουλευω το κινητο σαν δικαρτο εχω το απρακατω προβλημα: Επιλεγοντας τη ρυθμιση auto 4G και για τις δυο καρτες, οταν για καποιο λογο κανω εναλλαγη δεδομενων απο την μια στην αλλη γυριζει αυτοματα σε auto 5G. Αυτο συμβαινει σε ολες τις samsung συσκευες που ειχα (A52, s21 Ultra)
  3. Καλησπερα σε ολους. Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να βρω το goodlock app στο store της Samsung?
  4. Τα ιδια παθαινω και εγω με δαυτον: https://youtube.com/watch?v=JRSaU70-mRg&si=EnSIkaIECMiOmarE
  5. Κανοντας συγκριση με το 13 pro max που εχω, το iphone ειναι ανωτερο σε θεμα μπαταριας. Τουλαχιστον σε αυτα που κανω εγω καθημερινα που ειμαι και heavy duty χρηστης. Η διαφορα βεβαια ειναι μικρη υπερ του iphone αλλα ειναι υπαρκτη.
  6. Το εβαλα και εγω. Είναι η πρώτη φορά που βάζω τζαμάκι με υγρό σε οθόνη, και η αλήθεια είναι ότι παιδευτικά λιγο. Δεν βρηκα και βιντεακι που να δειχνει οδηγιες εγκαταστασης. Παρόλαυτά το τζαμάκι μπήκε καλά και συνεργάζεται άψογα με θηκη ringke onyx, ενώ με spigen ultra hybrid είναι οριακά και γλύφει την ακρη απο το τζαμι. (Αγκαλιαζει πιο εντονα το κινητο η spigen) Ξαναπερασα και το δακτυλικο αποτυπωμα, το οποιον πλεον πιανει, αλλα οχι τοσο αμεσα και με τοση επιτυχια οσο πριν χωρις το τζαμακι.
  7. Παιδια οσοι παραγγειλατε απο samsung.gr με τι μεταφορικη παραλαβατε; Εμενα μου ερχεται με easymail, αν και μπαινοντας να διαβασω κριτικες στη google για την συγκεκριμενη, εχω θορυβηθει ειναι η αληθεια…
  8. Τι τιμη σου δινει η panda για το note 10+? Ρωταω γιατι εχω ενα αψογο s21 ultra και θελω να δω αν εχουν καποιο ταβανι στο ποσα λεφτα μπορουν να σου δωσουν για trade in.
  9. Μπορεις να κανεις επιστροφη στην Pandas και συσκευη που δεν ειναι samsung?
  10. Καλησπερα. Επειδη ειμαι χρηστης 13 pro max, και το μεγαλο μου εγχος ειναι η μπαταρια, σε σχεση με το 14 pro max που ειχες, πως τα παει η μπαταρια του s23 ultra?
  11. Αισθηση ταχυτητας καμια απολυτως διαφορα. Και τα δυο πετανε. Αλλα η αισθηση χρησης σε τοσο μαζεμενη συσκευη κια με τετοιο βαρος ειναι σαφως προτιμοτερη σε σχεση με το ultra. Δυστυχως στην μπαταρια τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα. Με τη χρηση που κανω μεχρι απογευμα το ultra ειχε αδειασει και εβγαζε 5.30 ωρες με 120herz και FHD, ενω το FΕ 4.30... θα περιμενω μηπως στρωσει με τη χρηση γιατι ακομα δεν εχει μαθει τα μοτιβα χρησης μου, αλλα και παλι δεν περιμενω καμια ουσιαστικη βελτιωση...
  12. Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν μπορούμε να αλλαξουμε την ευαισθησια του adaptive brightness? Παραειναι φωτεινη στην αυτοματη ρυθμιση για τα γούστα μου και θέλω αν γίνεται να την κατεβάσω. Στο s21 ultra που είναι πριν, είναι λίγοτερο φωτεινη σε παρόμοιες συνθηκες.
  13. Εγώ πάντως πήρα τη συσκευη δοκιμαστικά, ενώ είμαι κάτοχος s21 ultra εδώ και ένα χρόνο. Αν καταφέρει και βγάζει τον ίδιο χρόνο μπαταρίας με το S21ultra θα το κρατήσω, μιας και το βάρος του είχε αρχίσει και με κούραζε... Καμία σχέση με το fe το οποίο πραγματικά είναι από τις πιο compact και ελαφρές συσκευές, με τέτοια ονομαστική τουλάχιστον μπαταρία. Αναμένεται να δούμε τι θα κάνει και στην πράξη βέβαια...
  14. Καλησπερα και απο εμενα. Εχει εγκατεστημενη εργοστασιακη ζελατινα το κινητο out of the box? Επισης σκεφτομαι για θηκη την spigen ultra hybrid, σε συνδυασμο με το τζαμακι της spigen, αν κια φοβαμαι μηπως το συγκεκριμενο τζαμακι καλυπτει πολυ ολοκληρη την οθονη και μου το "πεταξει" στις ακρες η θηκη.
  15. Θα προσπερασω το αγενες τουλαχιστον σχολιο σου σχετικα με τον moderator και θα σ απαντησω επι της ουσιας. Σε περιπτωση που δεν το καταλαβες, δεν συνεκρινα poco και Α52 5g με το s21 ultra γενικα, αλλα συγκεκριμενα στο κομματι της αυτονομιας. Περιμενα απο μπαταρια 5000 να κραταει τουλαχιστον το ιδιο με τα προαναφερομενα κινητα, που εχουν μικροτερες μπαταριες στα 4500. Και προφανως αναφερομαι στην δικη μου εμπειρια και χρηση.
  16. Εγώ πάντως δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από τη διάρκεια της μπαταρίας... Βγάζω 5:30 ώρες οθόνη καθημερινά ενώ με άλλα κινητά όπως πχ με πόκο f3 και a52, που εχουν και μικρότερη μπαταρία, έβγαζα τουλάχιστον 6:30 ωρες. Περίμενα κάτι παραπάνω από τη samsung με τόσο μεγάλη μπαταρία... Εχω αρχίσει και πιστεύω ότι αυτό που φταίει είναι η ομολογουμένως ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ, με τα 120herz και την QHD αναλυση , για αυτο και από αύριο σκέφτομαι να αρχίσω να πειραματίζομαι ρίχνοντας την ανάλυση στο fhd και τα hertz από τα 120 στα 60. Βέβαια ποιος ο λόγος αγορας τέτοιου κινητού με τετοιες ρυθμισεις... Αυτα απο εμενα.
  17. g_angelo01

    Poco F3

    Καλησπερα σε ολους. Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος στην κουρτινα ειδοποιησεων να γκρουπαρω συνολικα τις ειδοποιησεις για καθε εφαρμογη; Πχ αν εχω 20 ειδοποιησεις youtube να δειχνει οτι υπαρχουν ειδοποιησεις και να επιλεγω εγω να τις δω μια προς μια. Για την ωρα τις προβαλλει μια προς μια με αποτελεσμα να βλεπω ενα ατελειωτο σεντονι.
  18. g_angelo01

    Poco F3

    To green tint υπαρχει και αν προερχεσαι απο συσκευες amoled που ειχαν πιο ποιοτικες οθονες θα το παρατηρησεις σιγουρα. Εγω ειχα προσφατα 11 pro max, realme 7 pro, galaxy a52 και τωρα το παρατηρώ ξεκαθαρα. Ειδικα αν χρησιμοποιεις dark mode σε διαφορες εφαρμογες, ιδιως σε χαμηλη φωτεινοτητα.
  19. g_angelo01

    Poco F3

    Απο σημερα το πρωι εχω εντονο battery drain και ανεβασμενη θερμοκρασια συσκευης. Στα στατιστικα της μπαταριας βλεπω οτι τρεχει διαρκως στο παρασκηνιο το process logd. Δεν με αφηνει να κανω κατι οπως uninstall ή force stop. Καμια ιδεα?!
  20. g_angelo01

    Poco F3

    Καλησπερα. Υπαρχει καποιος τροπος να λυθει το προβλημα με τις φουσκες στο messenger? Τις εμφανιζει τετραγωνες και γενικα δεν προβαλλεται σωστα ουτε το περιεχομενο ουτε το πληκτρολογιο μεσα σε αυτες
  21. g_angelo01

    Poco F3

    Ναι φίλε μου, δουλεύει το 5g της Wind
  22. g_angelo01

    Poco F3

    Καλησπερα σε ολους. Χρησιμοποιώ το κινητό με δύο κάρτες μία της vodafone και μία της wind. Προσπαθώ να επιλέξω 5g για τη vodafone σαν προτιμωμενο τυπο συνδεσης αλλά μου βγάζει μεχρι LTE. Δοκιμασα να κανω swap τις καρτες, ξανα το ιδιο. Για την καρτα της wind που βγαζει κανονικα επιλογη προτιμωμενου τυπου συνδεσης 5g ασχετως τοποθετησης σε slot sim1 ή sim2. Το παραδοξο ειναι βαζοντας την καρτα της vodafone σε galaxy a52 5g, συνδεεται κανονικα σε 5g κεραια. Αρα υποθετω οτι δεν φταιει κατι με την sim καθεαυτή. Καμια ιδεα;
  23. g_angelo01

    Poco F3

    Ειδαμε και στη ναυαρχιδα huawei mate 20 pro. Τα ιδια πρασινισματα ειχαμε και εκει. Και μια και αναφερες για amoled αυτης της κατηγοριας (mid-low range καταλαβα), στο realme 7 pro των 250ευρω που εχω κανενα θεμα. Και μαλλον με αυτο θα μεινω και δεν θα κανω την μεταβαση σε poco f3, γιατι βλεπω να εχουμε ανακλησεις κτλ...
  24. g_angelo01

    Realme 7 pro

    Εγω παντως που το αγορασα απο e-shop.gr δινει 3ετη εγγυηση.
  25. g_angelo01

    Realme 7 pro

    Εχει κανεις link για δοκιμασμενη gcam? Ψαχνω στο xda αλλα δεν βρισκω συγκεκριμενα για το μοντελο μας. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-urnyx-02/
×
×
  • Create New...